brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Aprilie 18, 2018 disperato, tu la 20 de ani concurezi cu o femeie de 50 ani?Ce nesigura esti pe tine! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 18, 2018 disperato, tu la 20 de ani concurezi cu o femeie de 50 ani?Ce nesigura esti pe tine! ce faci brett10??? iar vrei sa ma deranjezi acum ... mah, nu te-ai saturat de mine...du-te mey in pacea ta si lasa-ma Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 18, 2018 Serviciile mele cuprind:sex normal + oral pentru tariful de 250lei/hBinenteles ca in tot timpul actiunii sunt parte dominanta ceea ce inseamna ca doritorii vor avea parte de senzatii tari (aviz celor slabi de inima).Ofer anilingus, accept cunillingus.Nu admit insistentele celor ce doresc sa faca sex normal fara prezervativ. Oralul se face si cu si fara, in functie de preferintele fiecaruia.Finalizare pe fata, pe corp in gura, NU inghit.Squirt, trebuie sa fi foarte bun sa ma aduci in faza de finalizare vizibilaOfer servicii de dominare soft pentru un tribut de 300lei/sedinta.Sedinta de dominare poate include:- umilire- feminizare- uro- pleznire- scuipat- fisting anal- role playMa gandesc serios sa adaug un crucifix sedintelor de domninare :)Accept diverse fetish-uriAccept FISTING vaginal, pentru suma de 500leiNU fac analProgramul meu este intre orele 9:00-21:00 pentru tariful de 250lei/hDupa orele 21:00 , tariful se majoreaza cu 50lei, adica 300lei/h Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Aprilie 18, 2018 ce faci brett10??? iar vrei sa ma deranjezi acum ... mah, nu te-ai saturat de mine...du-te mey in pacea ta si lasa-ma te deranjezi singura.nu stii cine are 20 si cine 50 in comparatia respectiva? :laugh2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 18, 2018 te deranjezi singura.nu stii cine are 20 si cine 50 in comparatia respectiva? :laugh2 daca taceai, filozof ramaneai dar stim ca tu nu vei ajunge niciodata sa gandesti =))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 18, 2018 Serviciile mele cuprind:sex normal + oral pentru tariful de 250lei/hBinenteles ca in tot timpul actiunii sunt parte dominanta ceea ce inseamna ca doritorii vor avea parte de senzatii tari (aviz celor slabi de inima).Ofer anilingus, accept cunillingus.Nu admit insistentele celor ce doresc sa faca sex normal fara prezervativ. Oralul se face si cu si fara, in functie de preferintele fiecaruia.Finalizare pe fata, pe corp in gura, NU inghit.Squirt, trebuie sa fi foarte bun sa ma aduci in faza de finalizare vizibilaOfer servicii de dominare soft pentru un tribut de 300lei/sedinta.Sedinta de dominare poate include:- umilire- feminizare- uro- pleznire- scuipat- fisting anal- role playMa gandesc serios sa adaug un crucifix sedintelor de domninare :)Accept diverse fetish-uriAccept FISTING vaginal, pentru suma de 500leiNU fac analProgramul meu este intre orele 9:00-21:00 pentru tariful de 250lei/hDupa orele 21:00 , tariful se majoreaza cu 50lei, adica 300lei/h 1 8 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Aprilie 18, 2018 daca taceai, filozof ramaneai dar stim ca tu nu vei ajunge niciodata sa gandesti =))) tanti, esti o curva proasta si deficientadovada e ca te futi pe bani de pe vremea lui ceasca si tot n-ai strans suficient sa iesi la pensie Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Aprilie 18, 2018 banuiesc ca tovarasul brett vorbea de fatuca aia fitoasa ...cred ca mesajul era adresat ei 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 18, 2018 da, dar era bine sa scrie in alte parti nu sa stea cu ochiul pe mine ca pe butelie ... bietul brett, nici macar la pustoaice nu are succes :) 8 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Aprilie 19, 2018 banuiesc ca tovarasul brett vorbea de fatuca aia fitoasa ...cred ca mesajul era adresat ei evident sorinule. Esti roman, da?aici se vede cat de prajita e anona, nu intelege o propozitie cu subiect si predicat Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 sunt o curva proasta si deficienta 1 Link spre comentariu
borslux Reputație: 33 Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Iarăși s-a supărat "Doamna" Anonna. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 28, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 28, 2018 Buna dimineata!Azi sunt de gasit pana in orele 12 dupa care , dispar o saptamana Distractie placuta, baieti! 2 9 Link spre comentariu
veverita_bc Reputație: 482 Postat Mai 2, 2018 Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Partajează Postat Mai 2, 2018 am ajuns si eu in cele din urma.... intradevar face squirt insa este batrana, urata, ne vopsita, ne ingrijita, barbatoasa, dominanta....doamne ce experienta urata am avut...... mi a lasat impresia ca sunt violat de o matusa batrana si urata.... 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 2, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 2, 2018 Auzi Veverițoo...da tu oi discopirit ka faşi squirt ânainti sau dupe cie țioi dat siama căți aduşi aminti di matuşa ta cari ti viola ? 2 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Mai 3, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 3, 2018 Auzi Veverițoo...da tu oi discopirit ka faşi squirt ânainti sau dupe cie țioi dat siama căți aduşi aminti di matuşa ta cari ti viola ?Poate face squ(i)rt-circuit :)) 1 Link spre comentariu
zeratul of the protoss Reputație: 304 Postat Mai 6, 2018 Oras:în pizdă până-n gât Oras:în pizdă până-n gât Partajează Postat Mai 6, 2018 Auzi Veverițoo...da tu oi discopirit ka faşi squirt ânainti sau dupe cie țioi dat siama căți aduşi aminti di matuşa ta cari ti viola ?good point! 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 10, 2018 Buna dimineata tuturor!!!!! Am revenit Program 9:00 -21:00 5 11 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 20, 2018 Buna seara Rog pe aceasta cale pe cei ce doresc detalii pe whatsapp sa nu mai insiste. Pentru detalii raspund la numarul afisat aici doar daca apelati telefonic NU sms, nu whatsapp!!!!! Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 20, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 20, 2018 Buna seara Rog pe aceasta cale pe cei ce doresc detalii pe whatsapp sa nu mai insiste. Pentru detalii raspund la numarul afisat aici doar daca apelati telefonic NU sms, nu whatsapp!!!!!Seara buna, Annona! Exact ce ziceam mai devreme pe topicul de DG! 😂😂 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 20, 2018 Seara buna, Annona! Exact ce ziceam mai devreme pe topicul de DG! nu am vazut ... intru acum Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 20, 2018 Seara buna, Annona! Exact ce ziceam mai devreme pe topicul de DG! Nu gasesc! te rog sa-mi dai si mie un link Link spre comentariu
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Partajează Postat Mai 20, 2018 Aici. Hehehehe, apai despre ce comunitate vorbim? Despre aia in care fut si aduc informatii doar 10% dintre utilizatori, iar restul comenteaza si intreaba tampenii pe forum?Despre aia in care majoritatea asteapta mura-n gura orice informatie si nu binevoieste sa dea macar un telefon?Hai sa fim seriosi Gurule, ca ti-i numar pe degete pe baietii care fac ceva pentru sectiunea Constanta, pe forumul asta! In rest, numai de bine si-o seara buna tuturor! Stii ce zic? 😉 1 Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 20, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 20, 2018 A fost Guru mai rapid, dar uite link-ul: http://nimfomane.com/forum/topic/114557-scadere-de-preturi/ 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 20, 2018 Serviciile mele cuprind:sex normal + oral pentru tariful de 250lei/hBinenteles ca in tot timpul actiunii sunt parte dominanta ceea ce inseamna ca doritorii vor avea parte de senzatii tari (aviz celor slabi de inima).Ofer anilingus, accept cunillingus.Nu admit insistentele celor ce doresc sa faca sex normal fara prezervativ. Oralul se face si cu si fara, in functie de preferintele fiecaruia.Finalizare pe fata, pe corp in gura, NU inghit.Squirt, trebuie sa fi foarte bun sa ma aduci in faza de finalizare vizibilaOfer servicii de dominare soft pentru un tribut de 300lei/sedinta.Sedinta de dominare poate include:- umilire- feminizare- uro- pleznire- scuipat- fisting anal- role playMa gandesc serios sa adaug un crucifix sedintelor de domninare :)Accept diverse fetish-uriAccept FISTING vaginal, pentru suma de 500leiNU fac analProgramul meu este intre orele 9:00-21:00 pentru tariful de 250lei/hDupa orele 21:00 , tariful se majoreaza cu 50lei, adica 300lei/h Acesta este un sumar al serviciilor prestate de mine, in functie de partener imi rezerv dreptul de a decide ce este mai bine pentru acesta :D 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum