anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 25, 2018 Dragilor, de azi imi iau pauza binemeritata :D Ne auzim/citim peste o saptamana :D 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2018 Postat Octombrie 25, 2018 Enjoy your relaxing time! :)
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Octombrie 26, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Octombrie 26, 2018 Dragilor, de azi imi iau pauza binemeritata :D Ne auzim/citim peste o saptamana :D Pauzā pus gogonele si muraturi?:)) 5
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 26, 2018 PauzÄ pus gogonele si muraturi?:))stii vorba ai vine iarna ,ce te faci ,cand ti-e frig cu ce te-mbraci😂😂 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2018 ...Dragilor, de azi imi iau pauza binemeritata. Ne auzim/citim peste o saptamana...Daaaa fatah...io ti ântieleg ! Şiatîta secs, secs, secs...moi vria lumea si pauza pientru futut !!! Hai futaiuri placuti !!! :))))))))))))))))))) 4
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 4, 2018 Daaaa fatah...io ti ântieleg ! Şiatîta secs, secs, secs...moi vria lumea si pauza pientru futut !!! Hai futaiuri placuti !!!:)))))))))))))))))))Draguta de tine! Numw' ganduri bune ai pentru mine :)Apreciez :p profund :) 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 5, 2018 Buna seara,De maine, marti, 6Nov. disponibila incepand cu ora 9 dimineata 2
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2018 Buna seara,De maine, marti, 6Nov. disponibila incepand cu ora 9 dimineatavezi ca vine mos nicolae 😂😂 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 6, 2018 vezi ca vine mos nicolae Eu stiam ca vine doar la cei cuminti. Nu stiu ce sansa am sa ajunga si la mine :D 4
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 9, 2018 ...anonna, daca tu la cei 44 de ani acum 15 ani, aratzi ca talia la 47 de cotoare si ai o nepoata ca natti nathasa, in juma de ora sunt cu doo sampanii, o sticla de chivas/jägermeister si cu pula par/os/fer beton la tine la poarta, usa, bordei, beci, coliba, cort, coviltir. :D ...daca nu, iar ma duc sa sa dau muie la pesti, sa-i prostesc si sa le fut sudamericancele de fetesti, tandarei, cernavoda si medgidia, buzau, tulcea, braila si galatzi pa o suta de coco si o pizza cu sloboz in ea pana la slujba de dimineatza, pomana pentru bosketarii flamanzi ce le asteapta acasa si care le terorizeaza toata noaptea cu mesaje si telefoane, nestiint saracele ce sa mai minata si sa mai inventeze ca sa nu-si ia omor. :D ..daca nici asta nu ie up pa pula si valoarea mea, sa te scot din groapa de pagina a doua, cand deja erau paianjenii pe tine, si aia cu formolu pregatit, care sa merite macar o nepoata, atunci ce... :D :D ...hai dixtratie placuta, tot la calculator/televizor, sa fiti cumintzi, daaaa, ca sa n-am motive sa va jumulesc/muiesc prea tare maine dimineatza. :D
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2018 ' 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 10, 2018 Dap...sa sti ca si mii tat cu virgula imi da ! :hmmm Mah oamini buni...ie ciniva pi forumu asta cari ântielege cie tat zise Navrom asta ? Poati imi iegsplicati si mii va rog ! 3
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 10, 2018 Dap...sa sti ca si mii tat cu virgula imi da ! :hmmm Mah oamini buni...ie ciniva pi forumu asta cari ântielege cie tat zise Navrom asta ? Poati imi iegsplicati si mii va rog ! Draga mea, nimeni nu poate intelege mintea intortocheata si plina de aburi alcoolici sau alcoolici aburi :hmmm a marinelului.As putea doar presupune ca-mi doreste tot binele din lume :crazylove motiv pentru care se ingrijoreaza real de starea mea financiara incercand din rasputeri sa ridice acest topic in prima linie. In rest, eu am inteles din tot ce a zis ca ii plac baietii care doresc sa ii confunde putica cu o suzeta ceea ce ne duce cu gandul mult mai departe decat e cazul.Faptul ca isi exprima ura fata de toate femeile ce se doresc independente este doar o masca furibunda, in adancul sufletului el isi doreste sa fie pur si simplu, o femeie :D 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 10, 2018 Creca ie kear o leaca moi conplicat di atita. Creca isi doreste sa fii o fumeie, peştita di o ceoara burtoasa cu ceafa lata...cari ii obligata sa suga pula dila zori di zi pin la apus di soari casa se sature di sloboz...ca vad ca ie cuvintu lui prifirat ! Atunsea sigur osa fii moi fericit di cit zbuciumu asta prin cari treşi acuma saracu !!! :( 2
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 10, 2018 Creca ie kear o leaca moi conplicat di atita. Creca isi doreste sa fii o fumeie, peştita di o ceoara burtoasa cu ceafa lata...cari ii obligata sa suga pula dila zori di zi pin la apus di soari casa se sature di sloboz...ca vad ca ie cuvintu lui prifirat ! Atunsea sigur osa fii moi fericit di cit zbuciumu asta prin cari treşi acuma saracu !!! :( offf dragul de el!!! de ce nu zice asa? trebuie sa complice el lucrurile simple! =))) 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 10, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 10, 2018 ...anonna, daca tu la cei 44 de ani acum 15 ani, aratzi ca talia la 47 de cotoare si ai o nepoata ca natti nathasa, in juma de ora sunt cu doo sampanii, o sticla de chivas/jägermeister si cu pula par/os/fer beton la tine la poarta, usa, bordei, beci, coliba, cort, coviltir. :D ...daca nu, iar ma duc sa sa dau muie la pesti, sa-i prostesc si sa le fut sudamericancele de fetesti, tandarei, cernavoda si medgidia, buzau, tulcea, braila si galatzi pa o suta de coco si o pizza cu sloboz in ea pana la slujba de dimineatza, pomana pentru bosketarii flamanzi ce le asteapta acasa si care le terorizeaza toata noaptea cu mesaje si telefoane, nestiint saracele ce sa mai minata si sa mai inventeze ca sa nu-si ia omor. :D..daca nici asta nu ie up pa pula si valoarea mea, sa te scot din groapa de pagina a doua, cand deja erau paianjenii pe tine, si aia cu formolu pregatit, care sa merite macar o nepoata, atunci ce... :D :D...hai dixtratie placuta, tot la calculator/televizor, sa fiti cumintzi, daaaa, ca sa n-am motive sa va jumulesc/muiesc prea tare maine dimineatza. :D aoleu.... Navrom cum iti zice Amilica .Nu intra pe forum tras , fumat si/sau beat.Râde lumea de tine,bea o ☕ 5
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 10, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 10, 2018 2
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 26, 2018 Dragilor, A sosit timpul sa va urez un sfarsit de luna magnific si un 1 Decembrie plin de sarbatoare. Asa cum v-am obsnuit in ultima vreme, a venit timpul sa imi iau mini-vacanta de la sfarsit de luna. Sa ne auzim cu bine luna ce vine! 3
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 26, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 26, 2018 Dragilor, A sosit timpul sa va urez un sfarsit de luna magnific si un 1 Decembrie plin de sarbatoare. Asa cum v-am obsnuit in ultima vreme, a venit timpul sa imi iau mini-vacanta de la sfarsit de luna. Sa ne auzim cu bine luna ce vine! DIstractie placuta,odihna multa!! 2
alsahia Reputație: 2731 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Noiembrie 26, 2018 Hai, La mulți ani!
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 26, 2018 Hai, La mulți ani!Merci dar nu ma cheama Andreea si nici Nicoleta iar pana la anul nou mai e :p si oricum va trebui să ma suportati incepand cu 3 decembrie :p 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 7, 2018 Buna dimineata!!!!! Incepand de azi pana de ajunul ajun al Craciunului, bantui si eu prin Constanta :P si, desi sunt ff matinala cafeaua o dau numai dupa orele 9 dimineata ;) 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Decembrie 7, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Decembrie 7, 2018 Buna dimineata!!!!! Incepand de azi pana de ajunul ajun al Craciunului, bantui si eu prin Constanta :P si, desi sunt ff matinala cafeaua o dau numai dupa orele 9 dimineata ;) ;) :luxhello :luxhello 2
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 7, 2018 Buna dimineata!!!!! Incepand de azi pana de ajunul ajun al Craciunului, bantui si eu prin Constanta :P si, desi sunt ff matinala cafeaua o dau numai dupa orele 9 dimineata ;)si ce oferte ai ma rog? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 7, 2018 si ce oferte ai ma rog? nu te ruga :D cafea neagra, la ibric, cu/fara zahar/lapte... crezi ca sunt buticul din colt sa dau si chips-uri? :P 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum