Sari la conținut

Anonna 0724982280

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Dragilor, de azi imi iau pauza binemeritata :D

Ne auzim/citim peste o saptamana :D

Pauzā pus gogonele si muraturi?:))

• Like 5
  • Oras:Constanta
Postat

...Dragilor, de azi imi iau pauza binemeritata. Ne auzim/citim peste o saptamana...

Daaaa fatah...io ti ântieleg ! Şiatîta secs, secs, secs...moi vria lumea si pauza pientru futut !!! Hai futaiuri placuti !!!

:)))))))))))))))))))

• Like 4
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
...anonna, daca tu la cei 44 de ani acum 15 ani, aratzi ca talia la 47 de cotoare si ai o nepoata ca natti nathasa, in juma de ora sunt cu doo sampanii, o sticla de chivas/jägermeister si cu pula par/os/fer beton la tine la poarta, usa, bordei, beci, coliba, cort, coviltir. :D

...daca nu, iar ma duc sa sa dau muie la pesti, sa-i prostesc si sa le fut sudamericancele de fetesti, tandarei, cernavoda si medgidia, buzau, tulcea, braila si galatzi pa o suta de coco si o pizza cu sloboz in ea pana la slujba de dimineatza, pomana pentru bosketarii flamanzi ce le asteapta acasa si care le terorizeaza toata noaptea cu mesaje si telefoane, nestiint saracele ce sa mai minata si sa mai inventeze ca sa nu-si ia omor. :D

..daca nici asta nu ie up pa pula si valoarea mea, sa te scot din groapa de pagina a doua, cand deja erau paianjenii pe tine, si aia cu formolu pregatit,  care sa merite macar o nepoata, atunci ce... :D :D

...hai dixtratie placuta, tot la calculator/televizor, sa fiti cumintzi, daaaa, ca sa n-am motive sa va jumulesc/muiesc prea tare maine dimineatza. :D

Postat

Dap...sa sti ca si mii tat cu virgula imi da !   :hmmm

Mah oamini buni...ie ciniva pi forumu asta cari ântielege cie tat zise Navrom asta ? Poati imi iegsplicati si mii va rog !

• Like 3
Postat

Dap...sa sti ca si mii tat cu virgula imi da !   :hmmm

Mah oamini buni...ie ciniva pi forumu asta cari ântielege cie tat zise Navrom asta ? Poati imi iegsplicati si mii va rog !

Draga mea, nimeni nu poate intelege mintea intortocheata si plina de aburi alcoolici sau alcoolici aburi :hmmm  a marinelului.

As putea doar presupune ca-mi doreste tot binele din lume :crazylove  motiv pentru care se ingrijoreaza real de starea mea financiara incercand din rasputeri sa ridice acest topic in prima linie. In rest, eu am inteles din tot ce a zis ca ii plac baietii care doresc sa ii confunde putica cu o suzeta ceea ce ne duce cu gandul mult mai departe decat e cazul.

Faptul ca isi exprima ura fata de toate femeile ce se doresc independente este doar o masca furibunda, in adancul sufletului el isi doreste sa fie pur si simplu, o femeie  :D

• Like 2
Postat

Creca ie kear o leaca moi conplicat di atita. Creca isi doreste sa fii o fumeie, peştita di o ceoara burtoasa cu ceafa lata...cari ii obligata sa suga pula dila zori di zi pin la apus di soari casa se sature di sloboz...ca vad ca ie cuvintu lui prifirat !

Atunsea sigur osa fii moi fericit di cit zbuciumu asta prin cari treşi acuma saracu !!! :(

• Like 2
Postat

Creca ie kear o leaca moi conplicat di atita. Creca isi doreste sa fii o fumeie, peştita di o ceoara burtoasa cu ceafa lata...cari ii obligata sa suga pula dila zori di zi pin la apus di soari casa se sature di sloboz...ca vad ca ie cuvintu lui prifirat !

Atunsea sigur osa fii moi fericit di cit zbuciumu asta prin cari treşi acuma saracu !!! :(

offf dragul de el!!! de ce nu zice asa? trebuie sa complice el lucrurile simple! =)))

• Like 1
Postat

...anonna, daca tu la cei 44 de ani acum 15 ani, aratzi ca talia la 47 de cotoare si ai o nepoata ca natti nathasa, in juma de ora sunt cu doo sampanii, o sticla de chivas/jägermeister si cu pula par/os/fer beton la tine la poarta, usa, bordei, beci, coliba, cort, coviltir. :D

...daca nu, iar ma duc sa sa dau muie la pesti, sa-i prostesc si sa le fut sudamericancele de fetesti, tandarei, cernavoda si medgidia, buzau, tulcea, braila si galatzi pa o suta de coco si o pizza cu sloboz in ea pana la slujba de dimineatza, pomana pentru bosketarii flamanzi ce le asteapta acasa si care le terorizeaza toata noaptea cu mesaje si telefoane, nestiint saracele ce sa mai minata si sa mai inventeze ca sa nu-si ia omor. :D
..daca nici asta nu ie up pa pula si valoarea mea, sa te scot din groapa de pagina a doua, cand deja erau paianjenii pe tine, si aia cu formolu pregatit,  care sa merite macar o nepoata, atunci ce... :D :D
...hai dixtratie placuta, tot la calculator/televizor, sa fiti cumintzi, daaaa, ca sa n-am motive sa va jumulesc/muiesc prea tare maine dimineatza. :D

aoleu.... Navrom cum iti zice Amilica .Nu intra pe forum tras , fumat si/sau beat.Râde lumea de tine,bea o   

• Like 5
Postat

• Like 2
Postat

Dragilor,

A sosit timpul sa va urez un sfarsit de luna magnific si un 1 Decembrie plin de sarbatoare.

Asa cum v-am obsnuit in ultima vreme, a venit timpul sa imi iau mini-vacanta de la sfarsit de luna.

Sa ne auzim cu bine luna ce vine!

DIstractie placuta,odihna multa!!

• Like 2
Postat

Buna dimineata!!!!!

Incepand de azi pana de ajunul ajun al Craciunului, bantui si eu prin Constanta :P si,  desi sunt ff matinala cafeaua o dau numai dupa orele 9 dimineata ;)

;)  :luxhello  :luxhello

• Like 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Buna dimineata!!!!!

Incepand de azi pana de ajunul ajun al Craciunului, bantui si eu prin Constanta :P si, desi sunt ff matinala cafeaua o dau numai dupa orele 9 dimineata ;)

si ce oferte ai ma rog?
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...