Sari la conținut

De ce iubesc acest forum?

Postări Recomandate

• Oras:Unde?
  • Oras:Unde?
Postat

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.”

- Bilbo Baggins

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

De ce iubesc acest forum?

Dincolo de pasiunea comuna a tuturor membrilor (tema principala a forumului), il iubesc pentru ca…iubesc oamenii! Si aici (unii s-ar putea sa zambeasca destul de malitios) am intalnit oameni!

Oameni cu care am impartasit idei, pasiuni, opinii - chiar daca unele dintre ele divergente!

Datorita acestui forum am descoperit un vin extraordinar, un local in care din cand in cand ma duc sa ma destind intr-o atmosfera extraordinar de placuta, filme bune, muzica buna si enumerarea ar putea continua!

Iubesc forumul pentru ca mi-am gasit noi prieteni..chiar daca in lumea virtuala!

Iubesc forumul pentru ca este cu adevarat o comunitate! Datorita noua!

Sa fiti iubit(e)i!

Ganduri bune!

Eu te sustin :) total de acord...daca unul din prieteni sunt eu sunt si mai fericit :) daca nu sunt, te iert  :laugh2  :laugh2 ai motive  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bai eu nu mai vreau sa iubesc acest forum pentru ca imi ocupa prea mult timp  :no2  Am devenit obsedat, cum deschid pc-ul hop deschid imediat nimfomane.com. Si pierd ore bune zilnic asa  :laugh2  Au ajuns sa-mi fie dragi discutiile cu userii acestui forum si nu numai recenziile. Bineltes recenziile sunt scopul principal pentru care ne aflam aici, dar e foarte catchy si ce se intampla pe langa. Salut cu placere aceasta comunitate  :hihat

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Forumul nu mai este ce-a fost odinioara :( ma simt profund dezamagit de tot ce se intampla pe aici....

Eu am doar vreo jumatate de an vechime pe forum (ceva mai mult, daca ma uit cu atentie) asa ca nu ma pot pronunta obiectiv asupra aspectului "cum era forumul odinioara".

Evident, va cred pe cei care spuneti ca "inainte era mai bine". Chiar si de cand sunt eu membru, am observat modificarile care s-au adus treptat. Intr-adevar, poate ca informatia utila este mai diluata acum - totusi, sunt de parere ca e mai bine asa, decat deloc. Cu alte cuvinte, ma consider in avantaj asa, ca membru al forumului in situatia lui actuala, fata de cum ar fi fost daca n-as fi aflat deloc de el.

• Oras:TIMISOARA si ARAD
Postat

DE CE IUBESC ACEST FORUM?Daca acest forum nu ar fi existat eu as fi fost un nefericit.sa traiasca tata ca mi-a vorbit de existenta forumului!!!!!

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Are  si el cont pe aici? Poate ni-l prezinti

• Oras:Undeva
Postat

Families that pray together...era o vorba. 

Multa bafta amandurora si daca-mi spui ca ai si incrucisat sabiile cu tatal tau meritati amandoi o galeata mare de bere. 

Postat

DE CE IUBESC ACEST FORUM?Daca acest forum nu ar fi existat eu as fi fost un nefericit.sa traiasca tata ca mi-a vorbit de existenta forumului!!!!!

Atunci tatal tau trebuie sa iti mai zica ca nu trebuie sa iti pui poza reala la avatar, caci vei fi recunoscut pe strada ...

Apropo ce varsta are tatal tau daca nu te superi, si la cati ani de ai sai, te-a conceput pe tine?

Postat

Tata este veteran pe forum.acum nu este pe forum este in delegatie la cluj.am mers si impreuna cu el la una  dar mi-a fost rusine de el.are mare tupeu cu fetele...

Postat

Tata are 48 si eu 19.sunt mai bun ca el.....  pe mine nu ma refuza nici o fata domnule!!!!

Postat

Bravo pustiule :bow2 , mult succes si daca ai vreun sfat pentru noi esti bine venit in a ne indruma si pe noi . :aplaud :aplaud

Roaga-l pe taticu daca tot e veteran pe acilea sa iti explice Regulamentul si ce ai voie sa faci pe aici si ce nu, caci dupa reputatia ta sigur a omis acest lucru din training-ul tau.

Succese ce pot zice....

Postat

am minus pt ca nu am scris recenziile cum spune regulamentul.nimeni nu ma credea si modelatorii   au dat minus.dar am cateva fete testate...desi notele le da tata nu eu ...pt ca nu am experienta sexuala.cand merg la fete merg cu el .el e paza si eu fac recenzia la fete.pe zi ce trece sunt tot mai bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!va salut

Postat

Modelatorii astia sunt tare suspiciosi. In loc sa ajute sa modeleze tinere talente ei dau minusuri. Asta cu paza suna a pescarie dar la modul gresit.

Mult success si sa fii nr. 1

Na o piesa.

Postat

am minus pt ca nu am scris recenziile cum spune regulamentul.nimeni nu ma credea si modelatorii   au dat minus.dar am cateva fete testate...desi notele le da tata nu eu ...pt ca nu am experienta sexuala.cand merg la fete merg cu el .el e paza si eu fac recenzia la fete.pe zi ce trece sunt tot mai bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!va salut

Pai saracu tatal tau fiind veteran pe acilea, s-a gandit el sa preadea stafeta si el a ramas macar cu notele, dar e bine si asa .... ma bucur ca o ardeti ca un tata si fiu.n Sa mor daca nu echar frumos, jur ca nu am vazut in viata mea o legatura asa stransa intre tata si fiu, ma bucr pentru voi din straFundu inimii mele.

Auzii dar pe mine ma manca curiozitatea rau acum, si te rog sa nu te superi tu sau tatal tau pe mine, dar mai am o intrebare la tine, nu stiu cat timp ai la dispozitie poate ai treab si va trebui sa intri la proba scrisa de engleza .... dar eu tot am sa ti-o pun ....

Cine e al tau tata pe forum ? As dori sa il felicit pentru inovatoarea idee de a al trimite pe fecior sa o bage la diliboasca iar el sa dea notele, plus ca doresc a-mi aduce Respectele catre el ca si Veteran si ca futac de meserie.

Postat

Domnule V.YYPUSS  promit ca va spun cine este tata dar prima data sa-l intreb .am sunat la el da nu raspunde ...e plecat in delegatie la CLUJ..

Postat

Eu iubesc acest forum pt ca am ocazia sa cunosc foarte multi oameni deosebiti, Fred printre ei. Nu-l mai suna poate recenzeaza in Cluj ceva. Te suna el inapoi.

Postat

Dragule cum vrei tu sa faci e ok, eu ma voi supune dorintei tale, dar SINCER mi-ar fi placut sa ii fac o surpriza dedicandu-i un thread special in care noi cei care nu am facut asa ceva pana acum sa ne aducem Respectele si in acelasi timp sa il gratulam cu puncte de reputatie pentru recenziile facute.

Eu unu cred ca s-ar bucura daca fiul sau ar avea initiativa de ai face un asa cadou, orice tata e mandru de fiul sau cand ajunge mare si il vede cat de aratos este si cat de mult a mostenit din caracteristicile si personalitatea sa.

Oricum sincer daca ai fiul meu ar fi ca tine, jur m-as felicita si mi-as trage un set de palme si in sculare si in culcare de fericire si bucurie.

Mai gandestete te rog la rugamintea mea .... L-ar bucura pe tatal tau cel veteran sa vada atati colegi futaci care il invidiaza pentru al sau fiu ... E o chestie de mandrie parinteasca.

Postat

Cu siguranta tata va face  ceva recenzii la fetele din Cluj. avem lista facuta cu fetele ce trebuie sa mergem la ele saptamana viitoare.si avem frica de mami pt ca este experta in I.T

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...