Sari la conținut

Katya 0765646693 Vitan 21 ani Bruneta tatuaje

Postări Recomandate

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

eu am auzit ca e frumoasa la fatza, asa a zis Criss

Postat

ma nene, vedeti cat de batuti in cap sunteti toti astia de tipati cioara si sunteti mai turma decat oile lui jiji.

daca vreunu din voi ar fi fost la Katya ati fi vazut ca e o fata bronzata la solar, cu ochi albastri si cele mai frumoase gropite in obrajiori.

iar catelusa aia a ei este o scumpa si mai mare!

nu mai fiti imbecili si daca vreti sa comentati vizitati fata si fiti oameni decenti. ca si ea daca vede ca are de-a face cu ciobani se va purta ca atare.

E cioara, nu vezi cum vorbește? Să mă variez și eu pe ochii ei și pe cățeaua aia cocoșată. Cea mai cocoșată cățea a ei e. Și cățeaua e țigancă.

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

sami mănânci pizda plină de variala

Tu trebuie sa intelegi ca desi primesti bani pt munca prestata, esti doar o carpa. Asta e riscul meseriei si iti asumi ceea ce esti. Mai departe, tine doar de tine daca esti o carpa buna sau o carpa jegoasa. Si ca sa ne intelegem, cei de aici iti dau banii, nu tu lor :) ok saracuto?

• Oras:bucuresti
Postat

E cioara, nu vezi cum vorbește? Să mă variez și eu pe ochii ei și pe cățeaua aia cocoșată. Cea mai cocoșată cățea a ei e. Și cățeaua e țigancă.

acuma ca vorbeste cum vorbeste pt mine nu are scuza, dar din nou citeste ce i-au postat oamenii si cred ca normal te enervezi.

iar din instagramul de mai sus sa va vad care mai sustineti ca e cioara.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

vand prezervative full option
Postat

<p>

faaa, pe ma-ta o cheama Carla ?

</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>iar pentru tine pisi, sa stii ca mi se rupe mie ca mi-ai dat 46 de -1 in posturile de le-ai gasit.</p>

<p> </p>

<p>dupa cum vezi am cont aici de peste 5 ani si ma doare fix in pula de rating :)</p>

<p> </p>

<p>dar te rog, pierde-ti in continuare timpul si mai da -1 si la restu 100 de posturi de le-ai ratat. ma rog, asta ca esti unu :)</p>

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Dupa ce am vazut pozele de pe insta, ok, nu e cioara, dar tot scrie ca o MEGA ciorex. Putea pur si simplu sa comenteze "nu sunt cioara" in loc de toate cacaturile de genu "mancamiai pizda etc etc etc"

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

nu mai zice nimeni nici ca e urata, nici ca e cioara, nu scriam aici ca am auzit ca arata bine daca sursa nu era credibila

• Like 1
  • Oras:🖕
  • Oras:🖕
Postat

Nu sunt, am avut o revelatie cand am vazut pozele de aici si mi-am adus aminte de unde o stiu.

de unde "felație"
  • Like 1
Postat

acuma ca vorbeste cum vorbeste pt mine nu are scuza, dar din nou citeste ce i-au postat oamenii si cred ca normal te enervezi.

iar din instagramul de mai sus sa va vad care mai sustineti ca e cioara.

tu te-ai luat in gura cu ceilalti fara s-o vizitezi ca sa-ti poti da cu parerea si acum incerci sa dregi busuiocu, las-o cum a picat, e cioara si se vede clar si`n poze, de vorbit nu mai incape discutie, e ultima taratura, asa ca las-o in plm cu instagramul

• Like 6
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...