Vizitator nucontez Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 Avand puțin timp liber si pofta de un masaj pun mana și sun pe doamna în cauza, spunându-mi la telefon ca face masaj cu finalizare manuala pretul fiind de 50 lei. Locatia este undeva la garsonierele de pe strada Nae Leonard.Bun, ajuns la doamna in cauza ma dezbrac ma întind pe burta si a început cu un masaj bunicel. Apoi a zis sa ma întorc si a început o laba pe viteza cu mult mult mult ulei.. Zi cand am zis pe viteza, a fost pe viteza de ma asteptam sa iasa fum din pula.. 😂😂.. A si cand am vrut sa o ating a zis ca nu accepta atingeri si nu se dezbraca. Acum niste noteLocație: 8 curat, miros plăcut Doamna: undeva pe la 39 de ani, arata bine pt varsta ei.. Păcat ca nu se dezbraca.Masaj: 7 bunicel dar se putea și mai bine De revenit? Eu unul sigur nu.. Mi se pare prea mult 50 lei pt o laba pe viteza..
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Contezi ;) Apropo... dna in cauza... se si dezbraca contra cost. Lasand la o parte fata care ii tradeaza varsta, la corp arata destul de bine.Face si sex, normal si oral si din cate imi aduc eu aminte era undeva la 150 / nr . Tot la etajul 2 e ? :D
nicuuu Reputație: 327 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 18, 2019 Am vb si eu cu doamna acum la telefon cica masaj si masturbare 50 de lei si sta doar imbracata nu vrea nimic extra...
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Astea nu se discuta la telefon asa la "rece" . 1
Vizitator casey Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2021 Postat Octombrie 22, 2021 Vizitat doamna în 2 locații:pe Nae Leonard și deasupra la Reno. Aspect: +45 ani dar nu arata rau dar nici grozav. 1,60 m, curata, posibil de etnie. Servicii: Am fost interesat doar de masaj care e ok ( dar nu mai mult) și la sfârșit o laba cu ulei . Masaj 7 Labă: 6-7 Se și fute dar se arunca la bani și nu se merita. Per total pentru un masaj și o descărcare rapida merita. Achitat : inițial 50 lei apoi m-a anunțat ca a mărit la 60 lei.
Vizitator adrianadr5 Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2021 Postat Octombrie 23, 2021 Doamna are anunț sau ceva? Pare interesant :))
bwonsamdi Reputație: -2 Postat Octombrie 24, 2021 Oras:apa Oras:apa Postat Octombrie 24, 2021 are anunt de ani buni pe siteuri dar nu pe zona de matrimoniale. se si fute... dar cere mult.... se poate negocia... 2
Vizitator adrianadr5 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Postat Octombrie 24, 2021 1 hour ago, bwonsamdi said: are anunt de ani buni pe siteuri dar nu pe zona de matrimoniale. se si fute... dar cere mult.... se poate negocia... Lasa un link colegu dacă poți :))
bwonsamdi Reputație: -2 Postat Octombrie 25, 2021 Oras:apa Oras:apa Postat Octombrie 25, 2021 Acum 23 ore, adrianadr5 a spus: Lasa un link colegu dacă poți :)) vad ca nu mai e deocamdata activ... ii si vad poza aia cu masa crem... era poza facuta cand era la D8 sau cum plm ii spune la blocu ala de garsoniere de pe nae leopard langa ifr. 1
curvar2020 Reputație: 181 Postat Octombrie 27, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 27, 2021 Care e baba asta ? Vreau sa trec și eu la un masaj la ea . Aveți vreun link de pe vreun site ?
Vizitator casey Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2021 Postat Octombrie 27, 2021 0744825229 Asta era nr acum vreo juma' de an.
Vizitator adrianadr5 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 Nu mai stie nimeni vreo fata care face masaj :)))? Pe galati
andreimrs Reputație: 3 Postat Aprilie 19, 2023 Postat Aprilie 19, 2023 E ok doamna referitor la igiena? schimba folia de pe masa de masaj ?
newdany Reputație: 15 Postat Iulie 7, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 7, 2023 A mai fost cineva pe la doamna in cauza? Se pare ca raspunde la nr de telefon… ceva impresii mai proaspete? Nu de alta, dar mi-am facut programare maine la 2 😉 Sa ma duc? Sau…. Chestia ca vreau si masaj si oral. Mi-a spus la telefon 100 de lei halatu’ E super ok ca bani de un masaj si o descarcare… 2 in 1. Promit ca maine fac review impartial :-) 1
newdany Reputație: 15 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 9, 2023 Si cum promisiunea e mai rea ca datoria, voila: Am ajuns cum am spus la doamna in cauza in jur de ora 2, locatia e undeva in spatele liceului 9 la garsoniere, la etajul 4. Mi-a deschis usa o tipa trecuta lejer de 50, aspect de mamaie de oras. Garsoniera mica, un pat si o masa de masa cu o rola de hartie pe ea (pentru colegul @andreimrs alea de se schimba). Am discutat despre ce vreau si mi-a zis categoric ca nu face oral, ceea ce pentru mine hard pass. Nu am mai stat la masaj, ca sincer am fix langa mine o tipa ce face masaj cu 80 de lei.... si face ce vrei tu, numai sex nu.. Deci nr. de telefon este valabil, 0744825229, cu programare apoi in ziua x iti cere whatsapp sa-ti trimita locatia. Deci, pentru mine oferta era: o ora de masaj cu finalizare manuela ..... 100 lei. Asta-i tot. 2
cozmyn28 Reputație: 2 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 9, 2023 Lasă-ne și noua nr lu vecina ta🤣
mulder666 Reputație: 26 Postat Iulie 10, 2023 Postat Iulie 10, 2023 La 09.07.2023 la 16:56, cozmyn28 a spus: Lasă-ne și noua nr lu vecina ta🤣 Asteptam!
andreimrs Reputație: 3 Postat Septembrie 4, 2023 Postat Septembrie 4, 2023 Salut dragi colegi! Nu știe nimeni vreo tipa care face masaj cu fin orala? 😅
plutonieru Reputație: 96 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Postat Septembrie 15, 2023 Nu e o recenzie, ci mai degraba o relatare. Am sunat, ca am vazut ca cere 100 de lei. A raspuns o doamna. O intreb daca la masaj ma lasa sa ma joc la pitulicea ei. Imi zice "dar eu sunt jucaria ta măi mamă?". Si mi-a inchis. M-am simțit certat de o mamaie in tramvai. De 100 de lei, ma masez singur si mi-o si frec 😂 Next! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2024 Postat Septembrie 30, 2024 La 24.10.2021 la 22:05, Vizitator adrianadr5 a spus: Lasa un link colegu dacă poți :)) 0744825229 are anunț in Monitorul de Galati
ciprian-06 Reputație: 17 Postat Octombrie 1, 2024 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Postat Octombrie 1, 2024 La 09.07.2023 la 13:05, newdany a spus: Si cum promisiunea e mai rea ca datoria, voila: Am ajuns cum am spus la doamna in cauza in jur de ora 2, locatia e undeva in spatele liceului 9 la garsoniere, la etajul 4. Mi-a deschis usa o tipa trecuta lejer de 50, aspect de mamaie de oras. Garsoniera mica, un pat si o masa de masa cu o rola de hartie pe ea (pentru colegul @andreimrs alea de se schimba). Am discutat despre ce vreau si mi-a zis categoric ca nu face oral, ceea ce pentru mine hard pass. Nu am mai stat la masaj, ca sincer am fix langa mine o tipa ce face masaj cu 80 de lei.... si face ce vrei tu, numai sex nu.. Deci nr. de telefon este valabil, 0744825229, cu programare apoi in ziua x iti cere whatsapp sa-ti trimita locatia. Deci, pentru mine oferta era: o ora de masaj cu finalizare manuela ..... 100 lei. Asta-i tot. Pai si numaru lu vecina ta se poate?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum