Sari la conținut

Propunere pentru baieti!

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Gandindu-ma la o propunere pe care am facut-o de mai multe ori unui membru marcant al acestui forum-sectiunea Constanta-propunere care a fost declinata din motive bine intemeiate (sa stii ca nu m-am suparat pe tine), revin cu aceasta propunere aici pe forum: ce ziceti? Ne putem intalni la o bere pentru socializare? Astept reactii!

Ganduri bune!

http://4.bp.blogspot.com/_4l67g7AT04s/S7i4BScAoWI/AAAAAAAAAPA/SFTU40HIqkY/s1600/menbeer.jpg

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Imi pare bine ca nu te-ai suparat :) si multumesc pt compliment :) Eu ma bag doar daca e ceva linistit si retras  :laugh2  :laugh2

Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
Postat

I'm in, se baga si talibanu si gabriel sper, oricum au de dat o sticla de "whiskey" de fiecare ! :) Cheers

• Oras:Constanța City
  • Oras:Constanța City
Postat

Ar fi misto...dak ati mai avea un loc....o bere rece nu strica niciodata...Sa auzim de bine (reclama mascata la Rom****com) :laugh2

Postat

I'm in, se baga si talibanu si gabriel sper, oricum au de dat o sticla de "whiskey" de fiecare ! :) Cheers

De unde si pana cand am eu de dat wiskey?  :laugh2  :laugh2

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

coolandhotman, la cate beri sa ne intalnim?

Postat

18/persoana fizica ; care este, ca e sub 50  :bow

Postat

De ce, nu? Ma bag si eu desi am timpul liber cam limitat...

Postat

De unde si pana cand am eu de dat wiskey?  :laugh2  :laugh2

Sorinele tata te-ai antepronuntat. Sticluta aceea trebuie sa o castigi mai intai si eu inca cred ca nu ai sanse de castig. :laugh2 :laugh2

Deci colegii nu va bazati pe cele doua sticle caci la momentul asta sint iluzorii :laugh2

Postat

La prima intalnire zic pas, daca se produce inainte de 10 iunie. Dupa acea data pot cam in orice zi.

Dupa 10 iunie! Agreed!

Postat

A trecut 10 iunie deci... ceva propuneri ??? Invitatia mai este valabila ? am chef sa beau moca de la unii forumisti de pe aici care au ramas datori !

Postat

Invitatia este inca valabila! Dar...cel care a pus stop pana pe 10 Iunie a fost Gabriel! Oricum week-end-ul asta nu pot..tre' sa ma duc la o nunta baga-mi-as picioarele!

Postat

am chef sa beau moca de la unii forumisti de pe aici care au ramas datori !

Si de ce ai bea tu moca...ma rog?

Postat

ca poate?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Sorineleee...nu mai spera ca de la mine nu vezi nimic  :rax2  :rax2  :rax2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Eu mi-am pus stop numai mie. :(  Setosul ala micu insa crede ca pleaca pe stomacul gol in voiaj.  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Lasa mey ca o sa te faci praf si te ducem la descarcare la fetele de la Agigea. Stiu eu un buldozer la care nu mai ai curaj sa te cotesti daca ai oprit masina  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 sorinele...ai belit bostanu' 

Postat

Eh cu bautul moca glumeam coolhot...deci...daca e sa fim doar noi astia cei 4 crai de la rasarit e ok tot iese caterinca, mai bine putini si seriosi dar pana ne hotaram cu data si locul sa speram ca se alatura si altii , eu vin cu lamaile si paharele iar gabitzu, talibanu si coolhot cu bautura :D ! Cheers

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...