potolea Reputație: 2550 Postat Martie 7, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 7, 2020 Speram sa fie o pagina curata. Doar informatii legata de fata. „Limba este cel mai scump şi mai imperfect mijloc descoperit pentru comunicarea gândurilor.” William James 2
Vizitator bianca-suava Reputație: 0 Postat Martie 7, 2020 Postat Martie 7, 2020 Buna din nou ,am incercat si eu sa deschid alt topic dar un coleg de al vostru mi-la închis ,si eu as vrea alt topic sa se vorbeasca doar de mine de serviciile pe care le presrez.Va multumesc o zi buna si va astept cu drag.
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat Martie 7, 2020 Postat Martie 7, 2020 si eu as vrea alt topic sa se vorbeasca doar de mine de serviciile pe care le prestez.Lasa-l pe asta, si cu bune si cu rele si cu hohaeli (zic unii off-topic) Acum sa iti spun 2 lucruri despre off-topic.Primo: baietii se simt bine nu doar intre picioruse la fetite, ci si cand manaca cacao "la o bere", cam asa e si si aici, e ca si cum ne-am intalni la o aluna la terasa si mai zicem una alta. Secundo (si asta e interesant si pt tine): cand ajungi la 200 postari, nu mai esti "curvar ucenic" , esti "serious contributor" si ti se deschide un mesenger de pe care poti vorbi cu prieteni si neprieteni (astia-s mai multi).Adica eu costiche (numele vine dintr-o poezie "pe drumul de costishe , ce duce la Vaslui") postez :"Sal, Bia , cf?", iar tu raspunzi "Merci, Costiche, ma scarpinam un peu la pasarel".Si ne mai apropiem putin de numarul magic de 200 de postari. 2
potolea Reputație: 2550 Postat Martie 7, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 7, 2020 Domnisoara spunea ca lucreaza dupa acest program: De Luni pana Sambata-09:00-21:00 Duminica-11:00-16:00 1
boggie Reputație: 164 Postat Martie 7, 2020 Oras:București Oras:București Postat Martie 7, 2020 Bianca, luni sunt in Iași. Te sun poate ne vedem dupa-amiaza o ora. Te pup..
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Martie 8, 2020 Postat Martie 8, 2020 As vrea ca domnisoara sa ne incante cu o noua sedinta foto. Venirea primaverii a facut-o si mai frumoasa!Cum incarci poze man? Vroiam sa ii pun si o floare, o sampanie ceva (macar poza) si sunt "nepregatit". Am incercat cu butonul image si imi cere url, nu merge sa ii pun din folder.Si daca stii limite de dimensiuni.
potolea Reputație: 2550 Postat Martie 8, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 8, 2020 Din partea „dragilor” tai 1
potolea Reputație: 2550 Postat Martie 8, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 8, 2020 Cum incarci poze man? Vroiam sa ii pun si o floare, o sampanie ceva (macar poza) si sunt "nepregatit". Am incercat cu butonul image si imi cere url, nu merge sa ii pun din folder.Si daca stii limite de dimensiuni. Ai putea sa te duci la ea ! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
alexandredumas Reputație: 269 Postat Martie 8, 2020 Oras:Paris Oras:Paris Postat Martie 8, 2020 Tare asta colega :). Cu scarpinatul sta bine ca o maninca si la propriu si la figurat foumistii , mai mult de "un peu ' garantat. Lamultzeani mimozelor suave si mai putin inocente ! Lasa-l pe asta, si cu bune si cu rele si cu hohaeli (zic unii off-topic) Acum sa iti spun 2 lucruri despre off-topic.Primo: baietii se simt bine nu doar intre picioruse la fetite, ci si cand manaca cacao "la o bere", cam asa e si si aici, e ca si cum ne-am intalni la o aluna la terasa si mai zicem una alta. Secundo (si asta e interesant si pt tine): cand ajungi la 200 postari, nu mai esti "curvar ucenic" , esti "serious contributor" si ti se deschide un mesenger de pe care poti vorbi cu prieteni si neprieteni (astia-s mai multi).Adica eu costiche (numele vine dintr-o poezie "pe drumul de costishe , ce duce la Vaslui") postez :"Sal, Bia , cf?", iar tu raspunzi "Merci, Costiche, ma scarpinam un peu la pasarel".Si ne mai apropiem putin de numarul magic de 200 de postari.
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Martie 8, 2020 Postat Martie 8, 2020 Nu ma pricep la tehnica, habar n-am cum sa incarc o poza cu niste flori. Dar am gasit aici puzderie de flori si "flori"blonde. Mi se pare ca noi ne indreptam catre sec 0.29-0.30 Primavara frumoasa! 1
bjorn ironside Reputație: 208 Postat Martie 8, 2020 Oras:IS Oras:IS Postat Martie 8, 2020 Cautati pe google ce inseamna " simp " , unii dintre voi probabil ca o sa va simtiti .
potolea Reputație: 2550 Postat Martie 8, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 8, 2020 Salut!Aici se simt doar cei care au frecventat duduia.Daca ai mai simtit si tu ceva pe la ea, mai poti lasa o recenzie.Nu ti-a cerut nimeni sa fii un dragut. Cele bune! O seara placuta. 1
alexandredumas Reputație: 269 Postat Martie 8, 2020 Oras:Paris Oras:Paris Postat Martie 8, 2020 Esti prea suptil cu noi colega...si noi cam nereceptivi. Nici gughel nu folosim....Cautati pe google ce inseamna " simp " , unii dintre voi probabil ca o sa va simtiti .
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Martie 8, 2020 Postat Martie 8, 2020 Cautati pe google ce inseamna " simp " , unii dintre voi probabil ca o sa va simtiti .Sa nu fim cacanari. Este totusi 8 martie. Cred ca ne e permis un wave la o simpatie. Cauta si tu pe gogu pimp. De aia sa te feresti. 2
dan1984 Reputație: 93 Postat Martie 9, 2020 Postat Martie 9, 2020 freud, young și alti..... ce am scris rămâne. nu e bine sa-si scrie in anunt si pe nicaieri cu caps lock. sunt convins ca aici și pe publi ea scrie. exemplu: a avut anunt cu număr de telefon și poze pe care l-a abandonat in februarie. dupa, a apărut anuntul cu scris exclusiv cu litere mari și cu ...
dan1984 Reputație: 93 Postat Martie 9, 2020 Postat Martie 9, 2020 cine se plânge de of topic, sunt in ultimele 2 doua pagini: 3 postări scrise de mânuță ei, poze curente de-ale ei, măcar o recenzie, dedicații audio video etc totul este vorba despre blonda-suava cu ochii albaștri de voroneț și inocenta de mult pierduta
potolea Reputație: 2550 Postat Martie 9, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 9, 2020 Fata are ochii verzi-albastri.Ce este frumos si noua ne place! 1
potolea Reputație: 2550 Postat Martie 9, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 9, 2020 La fel ca si celelalte poze, trebuiau personalizate si pe astea cu numele sau nr de telefon.Pot aparea surprize in viitor. 1
dan1984 Reputație: 93 Postat Martie 9, 2020 Postat Martie 9, 2020 pozele sunt foarte frumoase. cea mai interesantă este a doua, cea cu mâna pe clanța, parca spune: ieși afara păduche! 1
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Martie 9, 2020 Postat Martie 9, 2020 pozele sunt foarte frumoase.cea mai interesantă este a doua, cea cu mâna pe clanța, parca spune: ieși afara păduche!Ce rautacios esti Danutz ! Da' tu esti taiat de pe lista, sau care-i treaba? Parca ii faceai mai-mai prin toamna... Adica esti intors cu 180 grade sau chiar cu 360? 1
dan1984 Reputație: 93 Postat Martie 9, 2020 Postat Martie 9, 2020 ii fac mai-mai și acuma și anul trecut (discuția cu tarifele unde mi-am luat injuraturi și branhii, discuția cu caps lock); și ii sunt și răutăcios. una calda, una rece, una calda.... și tot așa altui amorezul.......... mi-a evoluat stilul de scris și amplitudinea subiectelor abordate hai ca-i aproape offtopic, sa revenim la blonda-suava cu parul șaten deschis și foare deschisă la ....vroiam sa spun inima
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Martie 9, 2020 Postat Martie 9, 2020 pozele sunt foarte frumoase.cea mai interesantă este a doua, cea cu mâna pe clanța, parca spune: ieși afara păduche!Daca mai scoti vreo 200 cred ca ia mana de pe clanta.Ca sa revenim la suava, in poza asta de care zici, este interesant daca motivele alea cu atze de pe piciorul stang se pot feri cu doua degete sau creatorul a avut in vedere dintii partenerului. Motivele gen par de tarantula de pe piciorul stang cred ca pot fi si suflate putin cu una din nari, dar si ridicate usor cu doua degete. Asta pentru cei care au microbul footfetish, cred ca pentru ei e proiectat echipamentul. Ce zici, am intrat in topic, sau ma balacesc pe langa?
alexandredumas Reputație: 269 Postat Martie 9, 2020 Oras:Paris Oras:Paris Postat Martie 9, 2020 Suava e un test pt multi...mai ales astia trecuti de 40 si care nu au mai pupat o piersicuta neprihanita virginala...devin brusc poeti si devin inspirati :)) Btw...faine pozele lu' domnita ii fac mai-mai și acuma și anul trecut (discuția cu tarifele unde mi-am luat injuraturi și branhii, discuția cu caps lock); și ii sunt și răutăcios. una calda, una rece, una calda.... și tot așa altui amorezul.......... mi-a evoluat stilul de scris și amplitudinea subiectelor abordate hai ca-i aproape offtopic, sa revenim la blonda-suava cu parul șaten deschis și foare deschisă la ....vroiam sa spun inima
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat Martie 9, 2020 Postat Martie 9, 2020 freud, young și alti..... ce am scris rămâne. nu e bine sa-si scrie in anunt si pe nicaieri cu caps lock. sunt convins ca aici și pe publi ea scrie.exemplu: a avut anunt cu număr de telefon și poze pe care l-a abandonat in februarie. dupa, a apărut anuntul cu scris exclusiv cu litere mari și cu ...Chiar te obsedeaza chestia asta cu caps lock-ul sau faci puncte? E doar o fata care castiga din asta si a pus un anunt. Vezi ca uneori marii psihologi sunt mai dilai decat pacientii. Mai baga vreo 10 postari cu cacareze de astea, poate te faci galben. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum