Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Presteaza pe circuit inchis ?Nu prea cred. Daca nu apare in iunie, mai degraba o cautam tot pe un circuit deschis din alta localitate.A fost criticata pe nedrept de multe ori si poate i-a ajuns. 2 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Iunie 17, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 17, 2020 Nu prea cred. Daca nu apare in iunie, mai degraba o cautam tot pe un circuit deschis din alta localitate.A fost criticata pe nedrept de multe ori si poate i-a ajuns.Sincer, nu am vazut niciodata ceva concret ca ea ar fi activat vreodata in alt oras. Doar presupuneri.Unii spuneau ceva de Arad, dar...nu am vazut si auzit nimic concret. 3 Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2020 Partajează Postat Iunie 28, 2020 Tare as fi vrut sa stiu motivul retragerii. Adica daca a deranjat-o cineva sau este cererea mai scazuta . 1 Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2020 Partajează Postat Iunie 28, 2020 Tare as fi vrut sa stiu motivul retragerii. Adica daca a deranjat-o cineva sau este cererea mai scazuta .Mie mi-a placut feedbackul (si un minim de respect fata de simpatizanti) aratate de roxyyyy si de alte fete. In cateva cuvinte a explicat de ce a avut o scurta retragere si a eliminat astfel si presupuneri aiurea. La fel a anuntat si scolarita mutarea. Aici mi s-a parut ca sesizez de mult timp o ignorare totala a simpatizantilor, si cred ca este o eroare din partea ei. Mai ales ca au aparut vreo 3 domnisoare cu recomandari foarte bune. 1 Link spre comentariu
Vizitator firicel123 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Ggg 1 Link spre comentariu
Vizitator firicel123 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 G Link spre comentariu
Vizitator firicel123 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 S Link spre comentariu
Vizitator firicel123 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 G Link spre comentariu
filipcozma Reputație: 726 Postat Iulie 5, 2020 Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Telefon: 0711111111 Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 5, 2020 GggFiricel, ti-ai facut cont premium ca sa inveti sa tastezi? 1 Link spre comentariu
dan1984 Reputație: 93 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 și-a făcut cont super premium ca sa poată șterge ce a postat... cine vrea sa vada, poate sa imi scrie in privat și ii arat Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 6, 2020 și-a făcut cont super premium ca sa poată șterge ce a postat... cine vrea sa vada, poate sa imi scrie in privat și ii aratChiar nu mai inteleg secretomania, prefăcătoria, intitulările si fuga asta fără posibilitate de a te ascunde.Dacă ceva nu se vede cu ochiul liber asta nu inseamnă că se vede prin ochii altora.E mai simplu si profitabil sa fii tu insuți și să-ti asumi totul cu bune si rele si sa nu te ascunzi după perdele subtiri si indoielnice. 2 Link spre comentariu
dan1984 Reputație: 93 Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 firicel asta cu contul cel șters, nu-s eu. in rest toate cele bune Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 6, 2020 firicel asta cu contul cel șters, nu-s eu. in rest toate cele buneDiscutia avuta in week-end cu un coleg despre titulara topicului m-a determinat sa fac postarea de mai sus.Acum el chiar poate sa-mi confirme/infirme banuielile. O seara linistita la toti colegii! 1 Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Eu unul sper sa nu fi dat iarasi de problemele pe care le-a avut pe la sfarsitul lui ianuarue cu unii colegi de forum extrem de frustrati.Unii chiar sunt pusi pe rele si au un comportament grotesc. Intodeauna am spus ca ea este una din ofertele acestui targ, iar fiecare este liber sa aleagă.Ea n-a fortat pe nimeni să vină sau să revină la ea. Chiar eu am spus unele lucruri despre ea, dar trebuie sa recunosc in mod cinstit ca am vazut si schimbari in bine, iar daca voi mai avea ceva de spus de acum ii voi spune ei personal. Lasa frustratii. A trecut cu bine de ei in februarie. Te-ai gandit vreodata ca poate i-ai pozat prietenul? Nici ea vad ca nu zice nimic. Daca e asta motivul se poate sa nu mai revina cat e cu el.Poate o fi lipsa de clienti, dar din toamna s-ar putea sa fie mai rau , cu valul doi de restrictii, cine stie ce o mai fi. Stiu una pe care a prins-o aprilie aici si acum e fericita la Cluj , cred ca vede si ea clienti, dar in aprilie a fost la fel peste tot. Link spre comentariu
Vizitator costichelg Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Lasa frustratii. A trecut cu bine de ei in februarie. Te-ai gandit vreodata ca poate i-ai pozat prietenul? Nici ea vad ca nu zice nimic. Daca e asta motivul se poate sa nu mai revina cat e cu el.Poate o fi lipsa de clienti, dar din toamna s-ar putea sa fie mai rau , cu valul doi de restrictii, cine stie ce o mai fi. Stiu una pe care a prins-o aprilie aici si acum e fericita la Cluj , cred ca vede si ea clienti, dar in aprilie a fost la fel peste tot.Ti-am mai spus o data posibilitatea si ai zis parca "fac ce vreau". Iaca si ea face ce vrea. Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 6, 2020 Lasa frustratii. A trecut cu bine de ei in februarie. Te-ai gandit vreodata ca poate i-ai pozat prietenul? Nici ea vad ca nu zice nimic. Daca e asta motivul se poate sa nu mai revina cat e cu el.Poate o fi lipsa de clienti, dar din toamna s-ar putea sa fie mai rau , cu valul doi de restrictii, cine stie ce o mai fi. Stiu una pe care a prins-o aprilie aici si acum e fericita la Cluj , cred ca vede si ea clienti, dar in aprilie a fost la fel peste tot.N-am pozat pe nimeni!Mi-a trecut! N-am nimic cu nimeni. Ti-am mai spus.Ma supar...dar imi si trece si nu fac gesturi nesabuite care sa afecteze viata personala a celorlalti. 2 Link spre comentariu
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 Acum aproape 1 an am dat un sfat unei fetite. Sa inceapa o facultate. Nu era deloc peste puterile ei.La urmat o alta fata, care acum nici nu mai vrea recenzii, pentru ca se gandeste la viata particulara pe care o va avea in Iasi. Acum previn iarasi o fetita asupra unui adevar: visele si cetatile prea mari pot distruge orice fiinta. Nu ca nu ar fi bine sa visam, dar... e bine de evitat Bucurestiul. Si lichelele. Mai departe ... succes. 1 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 10, 2020 Acum aproape 1 an am dat un sfat unei fetite. Sa inceapa o facultate. Nu era deloc peste puterile ei.La urmat o alta fata, care acum nici nu mai vrea recenzii, pentru ca se gandeste la viata particulara pe care o va avea in Iasi. Acum previn iarasi o fetita asupra unui adevar: visele si cetatile prea mari pot distruge orice fiinta. Nu ca nu ar fi bine sa visam, dar... e bine de evitat Bucurestiul. Si lichelele. Mai departe ... succes. Sfatul ei omenesc si prietenesc a fost: „ Aveti grija de voi!” 3 Link spre comentariu
dan1984 Reputație: 93 Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 acuma ce sa inteleg din treaba asta? ca blonda suava e la bucale? Link spre comentariu
futarila Reputație: 2210 Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 O sa fiu scurt.Sa-mi bag pula in gatul aluia care a speriat blonda. 2 Link spre comentariu
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 10, 2020 Acum aproape 1 an am dat un sfat unei fetite. Sa inceapa o facultate. Nu era deloc peste puterile ei.La urmat o alta fata, care acum nici nu mai vrea recenzii, pentru ca se gandeste la viata particulara pe care o va avea in Iasi. Acum previn iarasi o fetita asupra unui adevar: visele si cetatile prea mari pot distruge orice fiinta. Nu ca nu ar fi bine sa visam, dar... e bine de evitat Bucurestiul. Si lichelele. Mai departe ... succes.Parca daca face facultate, nu poate fi si curva... chiar va fi o curva si mai mare, nu credeti? Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 10, 2020 acuma ce sa inteleg din treaba asta? ca blonda suava e la bucale?Eu zic prietenos si colegial sa-i drumul la acest topic pe „gaura de memorie”.Faptul ca il aducem in plin prim plan postand aiureli nu ajuta la nimic.Mai mult incurcam ce este cu adevarat important si de actualitate.Candva exista rubria inactive, acolo cred ca este locul ei.Daca vreodata va mai veni pri targul Iesilor in mod sigur va posta pe publi24, iar noi cei de pe forum vom afla. 4 Link spre comentariu
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 acuma ce sa inteleg din treaba asta? ca blonda suava e la bucale?Nu, este doar o prezumtie pentru viitor. Oricum ceva imi spune ca o sa mai dea si prin Iasi. Avea clientela formata si era simpatizata, zic eu de destui. In plus stia mediul, si cu bune si cu rele. In alte parti, inca nu cunoaste partea de jos a icebergului. 1 Link spre comentariu
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 Sa-mi bag pula in gatul aluia care a speriat blonda.Si eu am zis la fel. Dar se pare ca nu a mai avut rulajul dorit, a nimerit perioada aia de dupa interdictie cand solicitarile erau scazute. Dar din ce citesc si eu , e cam la fel peste tot, si nu e singura albinutza dezorientata. Link spre comentariu
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 Parca daca face facultate, nu poate fi si curva... chiar va fi o curva si mai mare, nu credeti?E alta aia cu facultate. Nu cred ca va fi cazul ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum