50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 12, 2019 Autor Postat Mai 12, 2019 recomandmultumesc ne-am vazut astazi ? cred ca ma retrag astazi dupa programarea de acum. ne auzim whatsapp si va anunt aici cand ma gasiti
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 12, 2019 Autor Postat Mai 12, 2019 Hmmm ne revedem Marți dupa prânz. Ne vedem Marți? Ne auzim pe WhatsApp
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 12, 2019 Postat Mai 12, 2019 multumesc ne-am vazut astazi ? cred ca ma retrag astazi dupa programarea de acum. ne auzim whatsapp si va anunt aici cand ma gasiti De ce te retragi? Te-ai îndrăgostit? Te-a violat?
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 12, 2019 Autor Postat Mai 12, 2019 De ce te retragi? Te-ai îndrăgostit? Te-a violat?Ma refeream ca închid ziua de lucru si ne revedem Marți 1
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 12, 2019 Autor Postat Mai 12, 2019 Este trecut de 22:00 aproape 23:00 timpul pt somn . Ne auzim Marți dupa prânz voi fi disponibilă
cookiejar69ad Reputație: 46 Postat Mai 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 12, 2019 probabil cea mai frumoasa tipa care face masaj in Bucuresti.Recomand!!masaj 8+, corp 10+++
henry jullien Reputație: 983 Postat Mai 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2019 probabil cea mai frumoasa tipa care face masaj in Bucuresti.Recomand!!masaj 8+, corp 10+++Super recenzie....bravooo!!!! 1
bebe2014 Reputație: 3463 Postat Mai 13, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 13, 2019 probabil cea mai frumoasa tipa care face masaj in Bucuresti.Recomand!!masaj 8+, corp 10+++Lux
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 Super recenzie....bravooo!!!! a punctat ce trebuie, completez eu: corp 10fatza 8(frumusete vulgara)masaj 8 si relaxare si eroticpermisivitate 6, iti cam taie chefulprietenoasa, conversational ok, nu e pe ceas Prea restrictiva pentru pretul cerut, in rest daca vreti sa vedeti o tipa gen asistenta tv, dar miniona cu buze mari cu acid, sani perfecti, abdomen, piele fina, puteti merge. 5
henry jullien Reputație: 983 Postat Mai 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2019 a punctat ce trebuie, completez eu: corp 10fatza 8(frumusete vulgara)masaj 8 si relaxare si eroticpermisivitate 6, iti cam taie chefulprietenoasa, conversational ok, nu e pe ceas Prea restrictiva pentru pretul cerut, in rest daca vreti sa vedeti o tipa gen asistenta tv, dar miniona cu buze mari cu acid, sani perfecti, abdomen, piele fina, puteti merge.Multumesc...dar...pas....daca permisivitatea e asa scazuta.....Pai si atunci....ce este asa de special la masajul ei?
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 Multumesc...dar...pas....daca permisivitatea e asa scazuta.....Pai si atunci....ce este asa de special la masajul ei? Nu e special, doar aspectul corpului e de 10 fara dubii.Si daca tu i-ai dat lui Ines 10 pe linie, ar trebui sa iti placa fata asta. 1
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 13, 2019 Autor Postat Mai 13, 2019 Aquel momento inolvidable... Cuando al oído me decías que todo era perfecto va multumesc pt note va astept maine dupa pranz dupa 15 00 programari daca vreti
romulusromulus Reputație: 73 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 Salut! Este domnisoara care a lucrat la Noblesse Unic sau este alta fata? Nu-mi amintesc cum se denumea la acel salon, dar o confundau colegii cu Francesca. Sa traiesti. Nu e special, doar aspectul corpului e de 10 fara dubii.Si daca tu i-ai dat lui Ines 10 pe linie, ar trebui sa iti placa fata asta.
liberty parade Reputație: 199 Postat Mai 13, 2019 Postat Mai 13, 2019 Nu e special, doar aspectul corpului e de 10 fara dubii.Si daca tu i-ai dat lui Ines 10 pe linie, ar trebui sa iti placa fata asta.=)))
henry jullien Reputație: 983 Postat Mai 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2019 Nu e special, doar aspectul corpului e de 10 fara dubii.Si daca tu i-ai dat lui Ines 10 pe linie, ar trebui sa iti placa fata asta.Multumesc.Dar la masaj pe langa aspectul fetei eu caut si permisivitate.Ti-as fi recomandat-o pe Delia de la Royal daca nu se retragea...ea chiar merita 10 pe linie din punctul meu de vedere sau Erika de la Insomnia. Inca o data multumesc. 1
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 14, 2019 Postat Mai 14, 2019 Salut! Este domnisoara care a lucrat la Noblesse Unic sau este alta fata? Nu-mi amintesc cum se denumea la acel salon, dar o confundau colegii cu Francesca. Sa traiesti. Eu acum am cunoscut-o si nu are nici o legatura cu Francesca, Francesca mie nu imi placea.
romulusromulus Reputație: 73 Postat Mai 14, 2019 Postat Mai 14, 2019 Annabelle...o confundau la Noblesse Unic intr-o vreme cu Francesca. Nu pe “Maria” cu Francesca. Este Annabelle? Eu acum am cunoscut-o si nu are nici o legatura cu Francesca, Francesca mie nu imi placea.
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 14, 2019 Postat Mai 14, 2019 Annabelle...o confundau la Noblesse Unic intr-o vreme cu Francesca. Nu pe “Maria” cu Francesca. Este Annabelle? Asta iti spuneam, ca eu acum am cunoscut-o, poate o fi.
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 14, 2019 Autor Postat Mai 14, 2019 sunt disponibila astazi lucrezi. va astept printre programari daca doriti o programare astazi whatsapp me
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 14, 2019 Autor Postat Mai 14, 2019 eu termin astazi programul va anunt cand ne revedem sper ca v-a placut si astazi keep in touch pt programari ne auzim pe whatsapp
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 16, 2019 Autor Postat Mai 16, 2019 sunt disponibila astazi ma gasitit la lucru
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 20, 2019 Autor Postat Mai 20, 2019 Astăzi sunt putin disponibilă. Ma găsiți intre programări WhatsApp me . Cred ca programarea care a ajuns cand a inceput furtuna afara astazi a fost cel mai fericit om din lume... ce poti sa faci mai bine cand vremea este asa va astept ne auzim pe whatsapp
tropical17 Reputație: 1305 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2019 Astăzi sunt putin disponibilă. Ma găsiți intre programări WhatsApp me . Cred ca programarea care a ajuns cand a inceput furtuna afara astazi a fost cel mai fericit om din lume... ce poti sa faci mai bine cand vremea este asa va astept ne auzim pe whatsapp????o mai fi si acum fericit, cand s a ""calmat"" vremea?? :rtfm morala? trebuie sa fie furtuna mai des pentru ca sa ne, secrete creierul endorfina, dopamina si serotonina
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 21, 2019 Autor Postat Mai 21, 2019 ????o mai fi si acum fericit, cand s a ""calmat"" vremea?? :rtfm morala? trebuie sa fie furtuna mai des pentru ca sa ne, secrete creierul endorfina, dopamina si serotoninaam facut si eu o mica furtuna si o data ce s-a consumat cred ca a ramas vesnic fericit va anunt cand ne revedem cand ma m-ai gasiti ne auzim pe whatsapp
gelugun Reputație: -199 Postat Mai 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2019 Exista un dezavantaj major in cazul maseuzelor independente.Greu sa o gasesti, sa obtii o programare etc. Si atunci, cum sa nu preferam uneori salonul ? :flowers2 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum