50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 23, 2019 Autor Postat Mai 23, 2019 Exista un dezavantaj major in cazul maseuzelor independente.Greu sa o gasesti, sa obtii o programare etc. Si atunci, cum sa nu preferam uneori salonul ? :flowers2fiecare cu ce ii place nu ? 1
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 23, 2019 Autor Postat Mai 23, 2019 ne auzim vineri dupa pranz o sa fiu un pic disponibila dupa pranz. whatsapp me
gelugun Reputație: -199 Postat Mai 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2019 fiecare cu ce ii place nu ? Este evident....din start.Eu mi-am facut programare si cu doua saptamani inainte....imi doream foarte mult sa ajung la o anume maseuza.Si am ajuns.Ti-am promis ca voi ajunge la tine. Restul detaliilor nu mai conteaza.O saptamana ZEEEN!☺ 3
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 24, 2019 Autor Postat Mai 24, 2019 Este evident....din start.Eu mi-am facut programare si cu doua saptamani inainte....imi doream foarte mult sa ajung la o anume maseuza.Si am ajuns.Ti-am promis ca voi ajunge la tine. Restul detaliilor nu mai conteaza.O saptamana ZEEEN!☺Exact ZEN este cuvantul corect daca vreti sa va incarcati astazi cu bunastare ZEN si energie pozitiva ne auzim whatsapp dupa pranzo sa fiu putin disponibila astazi cred intre rezervari 1
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 28, 2019 Postat Mai 28, 2019 Pana la urma doamna este reala? combinata cu oleaca de silicon + acid
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 28, 2019 Autor Postat Mai 28, 2019 Pana la urma doamna este reala? ai putea spune intre-un fel ca sunt ireala
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 28, 2019 Autor Postat Mai 28, 2019 Pana la urma doamna este reala?inca domnisoaranu prea am noroc la barbati dar nu-i inca timpul pierdut doar ca nu se lipeste nici unul si de mine
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 28, 2019 Autor Postat Mai 28, 2019 astazi sunt putin disponibila intre rezervari daca e whatsapp me
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 28, 2019 Autor Postat Mai 28, 2019 combinata cu oleaca de silicon + acid si sper intr-o zi sa le schimb cu o masura un pic mai mare
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 28, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 28, 2019 Maria e sex bomb
norocu Reputație: -2 Postat Mai 28, 2019 Postat Mai 28, 2019 Va mulțumesc pentru răspunsuri. Am aflat si eu, basca am plecat cu apa după mine 😉
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 29, 2019 Autor Postat Mai 29, 2019 Va mulțumesc pentru răspunsuri. Am aflat si eu, basca am plecat cu apa după mine sper ca ti-a placut
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 29, 2019 Autor Postat Mai 29, 2019 Maria e sex bomb nu este frumos sa spui sex bomb spune si tu Maria este o fata foarte ingrijita eleganta care are grija de ea ati vazut Aladdin ? Nu seman eu cu printesa Jasmine ? mi-a placut asa de mult cine m-a prins ieri eram costumata oriental cred ca ne putem gasi si astazi dupa pran ne auzim pe whatsapp 2
gelugun Reputație: -199 Postat Mai 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2019 nu este frumos sa spui sex bomb spune si tu Maria este o fata foarte ingrijita eleganta care are grija de ea ati vazut Aladdin ? Nu seman eu cu printesa Jasmine ? mi-a placut asa de mult cine m-a prins ieri eram costumata oriental cred ca ne putem gasi si astazi dupa pran ne auzim pe whatsapp Testa-te-as in real , pasional si extatic !Ai incredere in parerea si in flerul meu ? Am vizitat destul de multe maseuze....what you say ?O luna iunie placuta si ZEEEN ! 3
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 29, 2019 Postat Mai 29, 2019 ba gelule dar ai ajuns rau de tot sa moara pestii mei
gelugun Reputație: -199 Postat Mai 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2019 ba gelule dar ai ajuns rau de tot sa moara pestii meiEi , sa nu exageram...Nu trebuie da sufere nimeni....Doar ceva bani si timp bine ales ca sa ma bucur de corpul si de prezenta ei.Este dama bine.... 3
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 29, 2019 Postat Mai 29, 2019 o iei pe urma lu catelu ? daca nu scrii aici pa forum sa vada toata comunitatea, nu te simti bine cu femeia ??
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 29, 2019 Autor Postat Mai 29, 2019 Testa-te-as in real , pasional si extatic !Ai incredere in parerea si in flerul meu ? Am vizitat destul de multe maseuze....what you say ?O luna iunie placuta si ZEEEN ! eu zic sa sa imi scrii whatsapp si sa ai grija sa respecti programarea si apoi iti spun eu what you say ? daaaa eu sunt tot timpul ZEN
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Mai 29, 2019 Autor Postat Mai 29, 2019 Ei , sa nu exageram...Nu trebuie da sufere nimeni....Doar ceva bani si timp bine ales ca sa ma bucur de corpul si de prezenta ei.Este dama bine.... domnisoara ingrijita nu sunt inca doamna... v-am spus am ghinion la barbati nimic nu se lipeste de mine dar ai dreptate cred ca ti-ar place prezenta mea
cataa80 Reputație: 1641 Postat Iunie 1, 2019 Oras:. Oras:. Postat Iunie 1, 2019 Vroiam si eu sa ajung la tine. Raspunzi chiar greu la mesaje sau chiar deloc, mai lucrezi sau lucrezi din cand in cand?Macar scrie aici, sa nu devenim penibili cu mesajele si telefoanele.Multumesc!
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Iunie 1, 2019 Autor Postat Iunie 1, 2019 Vroiam si eu sa ajung la tine. Raspunzi chiar greu la mesaje sau chiar deloc, mai lucrezi sau lucrezi din cand in cand?Macar scrie aici, sa nu devenim penibili cu mesajele si telefoanele.Multumesc! o sa va tin la curent si va anunt aici de fiecare data cand ma gasiti 1
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Iunie 3, 2019 Autor Postat Iunie 3, 2019 cred maine dupa pranz ne vedem probabil dupa 2 pm sau dupa 3 pm ne auzim whatsapp intre rezervari cred maine voi fi disponibila putin timp dupa masa
alex95x Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2019 Postat Iunie 4, 2019 cred maine dupa pranz ne vedem probabil dupa 2 pm sau dupa 3 pm ne auzim whatsapp intre rezervari cred maine voi fi disponibila putin timp dupa masaBunaAs vrea si eu sa vin la masaj,dar sunt interesat de masaj axat in principal asupra testiculelor.Tu oferi asa ceva?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum