Sari la conținut

50 Shades of Maria 004 0725 550 066 masaj erotic exclusive

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

si ca o completare, sunt cel putin 3 ""bucatele"" acolo... check the photogallery on their website

Postat

si ca o completare, sunt cel putin 3 ""bucatele"" acolo... check the photogallery on their website

De cine zici, colegule? Pe cine ai pus in Top 3? :)

Merci

Postat

De cine zici, colegule? Pe cine ai pus in Top 3? :)

Merci

pe MP si asa este mult offtopic bafta,

Postat

N-ai citit domne mai sus ? La Artemis

Colegule, a plecat si de acolo :( 

daca ii mai dai de urma te rog lasa vorba

multumesc anticipat

Postat

Colegule, a plecat si de acolo :(

daca ii mai dai de urma te rog lasa vorba

multumesc anticipat

ma gasiti dar foarte rar trebuie sa stabilim intalnirile pe whatsapp si sa ne tinem de ele. 

Postat

Salut colegi,

Am vizitat-o si eu pe domnisoara, locatia undeva imediat langa Universitate, intr-o garsoniera ok si curata. Din ce am inteles activeaza in mai multe locatii nu doar aceea. Domnisoara m-a asteptat intr-o tinuta alba, foarte sexy si arata super bine...corp lucrat la sala, bronzata, siliconata, cam  1.68 inaltime. Dupa dus a inceput cu un masaj de relaxare destul de bine executat, dupa care a trecut la erotic, are cateva miscari interesante, foarte mult ulei sa fie bine. Este destul de permisiva, dar banuiesc ca depinde si de chimia dintre ea si client. Finalizat, dusat, 300 achitat(la inceput) si plecat.Ca timp 1h si 10 minutele, nu a stat cu ochii pe ceas, creeaza o atmosfera placuta in timpul masajului. 

Ciocane tari!

• Like 2
  • Oras:Aicisea
  • Oras:Aicisea
Postat

cred ca vrea sa spuna ca nu are o locatie fixa, nu cred ca are închiriate mai multe locatii :)

are mai multe locatii, nu le inchiriaza in acelasi timp, dar sunt toate centrale

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...