catalin2015 Reputație: 1716 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Octombrie 28, 2019 esti mai permisiva ?adica sex ? :)
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 28, 2019 adica sex ? :)degete, limbi 1
Membru Premium derwall Reputație: 645 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 28, 2019 degete, limbiDu-te la ea , fa o recenzie completă.Simplu , nu-i așa ?😊😚 4 5
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Noiembrie 20, 2019 Autor Postat Noiembrie 20, 2019 Astazi mai am câteva poziții libere pt programări
tropical17 Reputație: 1305 Postat Noiembrie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2019 si astazi si maine mai pot primi programari. mai am locuri in program ne putem auzi dupa 15 00 pm whatsapp me va invit la ceva special[/quote...ce poate fi mai special, decat "specialitatile" cu care ne ai incant@t si rasfatat pana acum?.... 1
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Noiembrie 24, 2019 Autor Postat Noiembrie 24, 2019 si astazi si maine mai pot primi programari. mai am locuri in program ne putem auzi dupa 15 00 pm whatsapp me va invit la ceva special[/quote...ce poate fi mai special, decat "specialitatile" cu care ne ai incant@t si rasfatat pana acum?....nu stiu
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Noiembrie 24, 2019 Autor Postat Noiembrie 24, 2019 si astazi si maine mai pot primi programari. mai am locuri in program ne putem auzi dupa 15 00 pm whatsapp me va invit la ceva special[/quote...ce poate fi mai special, decat "specialitatile" cu care ne ai incant@t si rasfatat pana acum?....voi sa imi spuneti
tossy1987 Reputație: 19 Postat Noiembrie 25, 2019 Postat Noiembrie 25, 2019 Tocmai ce am fost in la Maria,dorind altceva decat de obicei.Maria o fata frumoasa,cea din poze,foarte draguta si vorbareata.Masaj de relaxare plus erotic,fara bonusuri sau alte cereri din partea mea.A fost o experianta frumoasa pe care am sa o repet cu siguranta.Recomand 1
tropical17 Reputație: 1305 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2019 .....deci mai special, decat faptul ca este ea ""o"" speciala.....nimic??? cu toate ca deschis cutia Pandorei.....""va invit la ceva special""""voi sa imi spuneti""...IHAAAAA!!!, deja am dat frau liber imaginatiei.... SI TOTUSI< pe fundul cutiei P, dupa ce toate relele din interior s au imprastiat pe pamant, a ramas.....???? SPERANTA !!
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Noiembrie 26, 2019 Autor Postat Noiembrie 26, 2019 Va astept cu programarile mai am locuri disponibile. Pentru o intalnire speciala WhatsApp me.
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Noiembrie 26, 2019 Autor Postat Noiembrie 26, 2019 Tocmai ce am fost in la Maria,dorind altceva decat de obicei.Maria o fata frumoasa,cea din poze,foarte draguta si vorbareata.Masaj de relaxare plus erotic,fara bonusuri sau alte cereri din partea mea.A fost o experianta frumoasa pe care am sa o repet cu siguranta.RecomandIti multumesc mult si si eu te mai astept. Si eu apreciez oamenii ok si ma bucur cand mai scrieti aici. Asa puteti vedea si voi nu doar de la mine. Va astept si astazi.
g.neagu86 Reputație: 5 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 2, 2019 Am incercat eu sa ajung la ea dar fara succes.Vorbit cu o zi inainte si stabilit programare pt a doua zi. Fata arata bine.....am sunat cu videocall si chiar arata ok doar ca at cand am ajuns si am sunat pentru a-mi da acces in scara nu a mai raspuns motivand ca am pus prea multe întrebări, intrebari normale cred eu legate de locatie, pret, servicii prin asta spunand ea ca eram nehotarat de aia nu a mai raspuns.
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 2, 2019 Autor Postat Decembrie 2, 2019 Am incercat eu sa ajung la ea dar fara succes.Vorbit cu o zi inainte si stabilit programare pt a doua zi. Fata arata bine.....am sunat cu videocall si chiar arata ok doar ca at cand am ajuns si am sunat pentru a-mi da acces in scara nu a mai raspuns motivand ca am pus prea multe întrebări, intrebari normale cred eu legate de locatie, pret, servicii prin asta spunand ea ca eram nehotarat de aia nu a mai raspuns.de obicei din 2 motive principale nu primesc daca programarile intarzie foarte mult (deoarece dupa trebuie sa dau totul peste cap si nu este ok sa ii decalez pe altii) sau daca la telefon mi s-a cerut insistent altcevaeu nu fac sex sau alte chestii in plus fata de masajul erotic pe care il fac. daca imi cereti prea insistent asta sau altceva decat ce fac eu sau intarziati atunci prefer sa nu ne vedem. este foarte important sa va respectati programarile. si eu imi fac programarile in functie de ce discutam. cum ar fi sa decalez pe cei care vin dupa voi cu 30-45 min din cauza ca o persoana nu a ajuns la timp. nu este frumos. asa ca va rog daca discutam ceva as sa ramana si nu imi cereti altceva decat ceea ce fac. va multumesc. cred ca este deja clar pentru toata lumea daca ce fac fac bine si daca este placut si frumos dar nu imi place cand cineva trage de mine sau intarzie si au fost multe cazuri zilele acestea
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 13, 2019 Autor Postat Decembrie 13, 2019 scuze pentru ieri si astazi nu am putut sa ne auzim maine si poimaine ne putem auzi pentru programari ne putem gasi sambata si duminica daca v-a fost dor de mine WhatsApp me pentru programari 004 0725 550 066ne putem vedea acest weekend
bb4fun Reputație: 1 Postat Decembrie 14, 2019 Postat Decembrie 14, 2019 scuze pentru ieri si astazi nu am putut sa ne auzim maine si poimaine ne putem auzi pentru programari ne putem gasi sambata si duminica daca v-a fost dor de mine WhatsApp me pentru programari 004 0725 550 066ne putem vedea acest weekend Buna.Se poate un masaj mai intens axat asupra testiculelor?
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 14, 2019 Autor Postat Decembrie 14, 2019 astazi ne putem auzi pentru programarine putem gasi aceasta sambata si duminica daca v-a fost dor de mine WhatsApp me pentru programari 004 0725 550 066ne putem vedea acest weekend lasati mi mesaj pe whatsapp si revin la voicred ca voi fi libera dupa 17 30 vedem cum se leaga programariledar astazi si maine ne putem vedea este momentul sa va faceti un cadou special de sarbatori (de ce nu si mie nu uitati port XS si S)
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 14, 2019 Autor Postat Decembrie 14, 2019 astazi ne putem auzi pentru programarine putem gasi aceasta sambata si duminica daca v-a fost dor de mine WhatsApp me pentru programari 004 0725 550 066ne putem vedea acest weekend lasati mi mesaj pe whatsapp si revin la voicred ca voi fi libera dupa 17 30 vedem cum se leaga programariledar astazi si maine ne putem vedea este momentul sa va faceti un cadou special de sarbatori (de ce nu si mie nu uitati port XS si S) va astept astazi ne auzim pe whatsapp daca e
bebe2014 Reputație: 3442 Postat Decembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 14, 2019 Chiar că e ceva special, masaj la 300 lei. Doar masaj la 300 lei. Fără nimic în plus. E chiar foarte specială oferta . 1
bebe2014 Reputație: 3442 Postat Decembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 14, 2019 bebe tu esti acum intr-o perioada in care eu n-am fost niciodatate deranjeaza prea multe la fetele astea si incerci cumva sa le explici sa le inveti sa le educi..ai uitat ca fiecare pasare pe limba ei piere ?Am și mai mult timp liber să stau pe Forum....Și când e prea mult timp liber la dispoziție...îmi vin idei Știi ce zic? Mă gândesc și eu că poate "plantez o sămânță ' 😂
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 15, 2019 Autor Postat Decembrie 15, 2019 Chiar că e ceva special, masaj la 300 lei. Doar masaj la 300 lei. Fără nimic în plus. E chiar foarte specială oferta .Depinde la ce te raportezi. Eu nu cred ca exista comparatie la cum ma prezint eu cum te primesc si cum ma ingrijesc fata de ce primesti in alte locuri ... Sau cum imi fac treaba... Nu cred ca s-a plans nimeni pana acum care a fost si asta vorbeste de la sine Ce fac eu nu este pentru toata lumea ... de aici si pretul asa imi selectez clientii ... Poate tu preferi ceva ieftin de imi comentezi mie aici asa amuzant... Dar daca te gandesti la tot ce am eu de facut si pregatit ca totul sa fie perfect in timpul petrecut cu mine o sa vezi ca nu este asa de mult...
bebe2014 Reputație: 3442 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 15, 2019 Depinde la ce te raportezi. Eu nu cred ca exista comparatie la cum ma prezint eu cum te primesc si cum ma ingrijesc fata de ce primesti in alte locuri ... Sau cum imi fac treaba... Nu cred ca s-a plans nimeni pana acum care a fost si asta vorbeste de la sine Ce fac eu nu este pentru toata lumea ... de aici si pretul asa imi selectez clientii ... Poate tu preferi ceva ieftin de imi comentezi mie aici asa amuzant... Dar daca te gandesti la tot ce am eu de facut si pregatit ca totul sa fie perfect in timpul petrecut cu mine o sa vezi ca nu este asa de mult... Nu prefer ceva Mai ieftin. Prefer un raport "calitate preț " corect. Atâta tot.
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 15, 2019 Autor Postat Decembrie 15, 2019 Nu prefer ceva Mai ieftin. Prefer un raport "calitate preț " corect. Atâta tot.atunci nu este corect sa vb despre mine fara sa ma cunosti sau sa incerci ce fac eu , nu ? 2
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 16, 2019 Autor Postat Decembrie 16, 2019 Sunt disponibila mai am locuri astazi si maine pentru programari WhatsApp me va astept pentru un inceput saptamana special si relaxant WhatsApp me pentru programari 004 0725 550 066 ne putem vedea
Membru Premium derwall Reputație: 645 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 16, 2019 Este mai greu pentru unii sa facă programări de pe o ora pe alta.Dacă ai putea sa anunți de dimineață că lucrezi , ar fi mai practic.Contează și unde ai locația....hmmmIar așa ,că tot este luna cadourilor , o reducere ar fi binevenita....Ce zici ? 3 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum