Sari la conținut

Domina Natalia (soft domination / fetishuri, bdsm) 0737779984

Vizitator lady natalia

Postări Recomandate

Vizitator lady natalia
Reputație: 0

Eu am fost la Natalia de mai multe ori,pt masaj si dominare soft.Tin legătură cu ea prin whatsapp,imi răspunde mereu,daca nu e ocupata în acel moment..Cred ca Hedonis are ceva personal cu ea.Nu contează dacă Naty are 18,19 sau 20 de ani.Conteaza să ofere servicii de calitate si pt mine a oferit mereu "calitate".Ms Natalia! Si pt băieții care vor cu orice preț sa-i strice topicul...Încetați! Sunteți penibili!

Uite ca sa mai fac si o mica surpriza celor ca tine:

PANA LA SFARSITUL LUNII O SESIUNE COMPLETA BDSM ESTE 200 RON. DOAR PT CINE A MAI FOST LA MINE CEL PUTIN O DATA.

Link spre comentariu
Vizitator lady natalia

Păi da, că zici că ai 18, și ai picioare de 46, acum o dai căă.. nush ce. Îți asumi

Ok, în legătură cu „unde” am aflat, dar cum , nu am văzut să scrie pe nicăieri

Și nu vreau să bat tot Bucureștiul pentru a avea de unde mă întoarce

Uite vezi cum ești ? Acum că venii vorba de proba adevărului, ai început să o dai în bărci și să schimbi subiectul.

Asta nu-mi place mie, toate sunteți false, vă dați mari, faceți dregeți... da când e să puneți în practică, o dați la întors

„hai că vin că te bat, că fac, că dreg”

și când e vorba de.. făcut ce ați zis, o dați din colț în colț

Acum nu mai ești tare ? Nu-mi mai arăți buletinul ?

Hai du-te pe alt topic, la alte fete. Ca sunt destule,ai de unde alege.

O zi buna si te rog nu mai deranja!

Link spre comentariu

Uite ca sa mai fac si o mica surpriza celor ca tine:

PANA LA SFARSITUL LUNII

Până la sfârșitul luniii înseamnă săptămâna asta, și vreo  zile din cealaltă, adică maxim azi, Joi sau săpt viitoare

Hai du-te pe alt topic, la alte fete. Ca sunt destule,ai de unde alege.

O zi buna si te rog nu mai deranja!

Ah, deci vezi că tu ești aia cifută și nu eu ? Eu am făcut cum ai zis tu. Ți-am zis că mă și revanșez și îmi cer și scuze dacă e așa.

Deci am dreptate :hooray

Link spre comentariu
Vizitator lady natalia

Până la sfârșitul luniii înseamnă săptămâna asta, și vreo  zile din cealaltă, adică maxim azi, Joi sau săpt viitoare

Ah, deci vezi că tu ești aia cifută și nu eu ? Eu am făcut cum ai zis tu. Ți-am zis că mă și revanșez și îmi cer și scuze dacă e așa.

Deci am dreptate :hooray

Da ma ai dreptate. Hai schimba topicul. Poate ai si ceva mai bun de facut si te retin. Seara buna!

Link spre comentariu

si vrem recenzii despre cuckold..... :bow  :bow

am fost la stapana mea si am linso in pasarica si iam savurat sperma iubitului ei. este cea mai tare stapana. ce sa scriu in recenzie ca nu e mult de zis doar ca ea face dragoste cu iubitul ei si eu stau ca prostul pe scaun si ma uit la ei salivez ca un milog si implor sa ma lase sa ma apropi ca sa o ling cat el o satisface, doar el poate fi barbat si eu o sluga o ling numai cand imi da ea voie si o implor sa ma lase cat mai mult sa satisfac iar cand nu sunt in stare sa o satifac primesc pedepse trebuie sa fac tot ce pot sa fiu bun sper sa ma ierte ca nu reusesc mereu sa o satisfac

te rog stapana mea iartama si primestema cand vrei tu sa vin eu si azi vreau sa vin la voi sa ma uit la tine cum faci dragoste si eu ma uit la tine ca prostul sunt un milog si un sclav si vreau sa ajung din nou la talpile tale sa ma calci in picioare si sa ma penetrezi si sa imi faci tot ce vrei tu te rog raspundemi la mesaj si fac orice vrei tu stapana ta zeita mea cea mai tare stapana din lume sunt eu sclavul tau supus cat ma mai pedepsesti  vreau sa fiu din nou la picioarele tale sa fac orice vrei tu poti sa ma tii si afara pe balcon sau in bucatarie sau sub pat oriunde vrei sa vin sa fac curat stapana mea sa spal prosoapele sa le calc sa spal cada si wcul si apoi sa ma lasi sa te ling in pasarica te rog stapana mea

Link spre comentariu
Vizitator lady natalia

Buna dimineata!

Am pt voi o promotie pt luna octombrie.

Astfel:

O sesiune de 15 minute este 100 ron.

Sesiunea de 30 de minute 150 ron

Sesiunea de 45 de minute 200 ron

Va astept cu drag.

Programarile se fac pe whatsapp.

Deasemenea fotografii gasiti pe blogul meu sau imi puteti scrie pe whatsapp si va ofer cu drag.

Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna dimineata!

Am pt voi o promotie pt luna octombrie.

Astfel:

O sesiune de 15 minute este 100 ron.

Sesiunea de 30 de minute 150 ron

Sesiunea de 45 de minute 200 ron

Va astept cu drag.

Programarile se fac pe whatsapp.

Deasemenea fotografii gasiti pe blogul meu sau imi puteti scrie pe whatsapp si va ofer cu drag.

Va multumesc!

Off topic: sa fie promotia asta un semn ca vine criza economica dupa pandemie?? Nu de alta dar voiam sa schimb apartamentul dar o sa mai stau

Link spre comentariu
Vizitator lady natalia

Off topic: sa fie promotia asta un semn ca vine criza economica dupa pandemie?? Nu de alta dar voiam sa schimb apartamentul dar o sa mai stau

Sa fim sinceri, in perioada asta este greu pt toti. Si pt voi si pt noi. Evident ca mai lasam si noi un pic de la noi,mai lasati si voi putin de la voi,facem sa fie bine (sa nu fie rau :) )
Link spre comentariu

Am fost la dansa,luna trecuta,vreau sa va spun că este o fata deosebita,atitudinea 10+,dragalasa și dulce,puțin perversa exact ce îmi place.

Programare făcută pe watz up ,am ajuns în locație,am stat puțin de vorbă,acțiunea a început ea cu păsărica pe mine și a avut un jet de toată splendoarea,a fost senzație,am reușit să inchit aproape tot,și data viitoare pân ăla ultima picătură,iar pentru care doritorii de uro,o recomand cu plăcere.Natalia abia sa ne revedem.pwp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...