torten Reputație: 23 Postat Octombrie 27, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2023 Confirm cele spuse de colegul de mai sus, în urma cu câteva luni și eu m-am decis sa o vizitez pentru ca în poze arăta destul de bine, ca o pqranteza, nu mai arata ca in poze. În ciuda faptului ca nu găsești prea multe informații despre ea, mi-a dat încredere faptul ca am mai fost la Lia care activează în aceeași locație și e o super fata. Mare greșeală, nu are nici o treaba cu dominarea, nu a ținut cont de nimic din ce i-am expus, s-a pus pe mine și m-a terminat în 5 minute cu lucru manual forțat, desi i-am si zis ca termin. Efectiv nu mi-a venit sa cred, în 20 de minute eram spălat și plecat. Admit faptul ca și eu am fost prost ca nu o-am zis nimic, dar nu-mi plac confruntările și am zis ca după atâtea fete, a venit și vremea sa iau o teapa. Nu va recomand sub nici o forma, mai bine dati banii unui străin pe strada. Nu m-as mai duce nici pe gratis la ea. Am fost la multe fete, si lucrurile nu au decurs mereu cum am vrut, nu am stat întotdeauna o ora, poate nici 40 de minute. Dar ca aici nu m-am simțit niciodată tepuit. Am zis mersi când am plecat ca nu mi-a dispărut nimic din posesii. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum