Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Buna!Astazi sunt pana la ora 21 00 Link spre comentariu
Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Astazi sunt pana la ora 21 00 Link spre comentariu
kasian2 Reputație: 19 Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 Am fost și eu . Foarte frumoasa dar nu are nici o treaba cu dominarea părerea mea , și mai ales când te primește in prosop 1 Link spre comentariu
nfhh Reputație: 276 Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 Am fost și eu . Foarte frumoasa dar nu are nici o treaba cu dominarea părerea mea , și mai ales când te primește in prosopsalutare colegule si multumim pentru informare!da-ne mai multe detalii gen ce ai vrut sau cerut si ce a iesit si care aspect te-a dezamagit...bafta in continuare! Link spre comentariu
Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Am fost și eu . Foarte frumoasa dar nu are nici o treaba cu dominarea părerea mea , și mai ales când te primește in prosopDar te rog, detaliaza!Ce anume nu s-a incadrat in cerintele tale?Fii deschis! Chiar vreau sa stiu ce anume ti-a displacut sau nu a fost suficient de aproape de asteptarile tale.Arunci asa un ac in carul cu fan.... Link spre comentariu
kasian2 Reputație: 19 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Nu am spus ca mi-a displăcut ... doar ca din punctul meu de vedere nu este incitant , ok sau cum vrei tu sa aștepți clientul îmbrăcată într-un prosop ... parcarea mea și păcat ca ești foarte frumoasa și cu bun simt dar chestia asta conteaza Link spre comentariu
Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Nu am spus ca mi-a displăcut ... doar ca din punctul meu de vedere nu este incitant , ok sau cum vrei tu sa aștepți clientul îmbrăcată într-un prosop ... parcarea mea și păcat ca ești foarte frumoasa și cu bun simt dar chestia asta conteazaNu am spus ca mi-a displăcut ... doar ca din punctul meu de vedere nu este incitant , ok sau cum vrei tu sa aștepți clientul îmbrăcată într-un prosop ... parcarea mea și păcat ca ești foarte frumoasa și cu bun simt dar chestia asta conteazaOk. Asta am retinut. Probabil ca a fost vreo sincronizare aiurea cu vreun vizitator inaintea ta si nu am apucat sa ma schimb. Dar de la asta pana la "nu are treaba cu dominarea" este cam mare pragul,nu crezi?Ai fi puut mentiona faptul ca partea asta ti-a displacut. Dupa recenzia ta se intelege cu totul si cu totul altceva... Link spre comentariu
crimson_king Reputație: 12 Postat Iunie 30, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Iunie 30, 2019 Si pe mine m-a asteptat de 2 ori imbracata intr-un prosop, dar nu m-a deranjat. Ba chiar am apreciat ca am avut acces mai rapid la toate zonele ... :laugh2 Cred ca ar fi mai bine sa ii spuna fiecare explicit ce asteptari are... 1 Link spre comentariu
amarilo Reputație: 2 Postat Iunie 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 30, 2019 Natalia, barbatii vin la tine ptr o fantezie si parte din fantezie e si costumatia (tocuri, cizme, latex, strapons, lesa, bici, etc)Be smart si investeste in accesorii ptr ca merita pe termen lung.Saptamana asta iti fac si eu o vizita si revin cu recenzia. 2 Link spre comentariu
Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Natalia, barbatii vin la tine ptr o fantezie si parte din fantezie e si costumatia (tocuri, cizme, latex, strapons, lesa, bici, etc)Be smart si investeste in accesorii ptr ca merita pe termen lung.Saptamana asta iti fac si eu o vizita si revin cu recenzia.Propun sa scrieti concret cand veniti preferintele vestimentare.Sunt multi si cei care vor fix in prosop spunand ca e mai natural si mai putin teatral.Clar e vorba de o mica lipsa de comunicare.Haideti sa colaboram si sa fim constructivi impreuna Link spre comentariu
Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Buna!Astazi sunt in locatie pana la ora 21 00 Link spre comentariu
Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Buna!Astazi sunt in locatie pana la ora 21 00Yeap! Link spre comentariu
Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Buna!Astazi sunt disponibila pana la ora 21 00 Link spre comentariu
ricardo41 Reputație: 130 Postat Iulie 5, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 5, 2019 Desi sunt destul de vechi pe forum nu prea am scris recenzii, dar acum, după ce deja am revenit de mai multe ori la Natalia, m-am hotarat sa scriu...asadar:Tipa e f misto, inteligenta, deschisa la sugestii.Poze - reale 100%...in realitate e chiar mai frumoasa.E intuitiva - simte rapid ceea ce-ti place.Note: - locatie: 9-10 - curatenie si e ff aproape de mine :)) titan - rasarit de soare, locuri de parcare - gfe - 10- dominare soft: 9 - aspect fizic 9-10, cam printre cele mai frumoase stapane...sa zicem cam de nivelul Alinei (daca o stiti) care s-a evaporat de vreo 2 luni in strainatate- cadou 200, in general in jur de 50-60 min dtdCe ar mai fi de zis?- mi se pare comunicativa si receptiva, spuneti-i clar ce va doriti si veti primi cu siguranta- are un simt al umorului dezvoltat, mie mi se pare o calitate importanta, mai ales în discutiile de dinainte si de dupaDe revenit? Mereu! Pana nu pleaca si ea! :))) 2 Link spre comentariu
crimson_king Reputație: 12 Postat Iulie 5, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Iulie 5, 2019 ...Pana nu pleaca si ea! :))) Hai sa nu-i dam idei ! :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator lokeren Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 La față cum e? E calitate?! Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Iulie 6, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Iulie 6, 2019 La față cum e? E calitate?!Este Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Iulie 6, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Iulie 6, 2019 Desi sunt destul de vechi pe forum nu prea am scris recenzii, dar acum, după ce deja am revenit de mai multe ori la Natalia, m-am hotarat sa scriu...asadar:Tipa e f misto, inteligenta, deschisa la sugestii.Poze - reale 100%...in realitate e chiar mai frumoasa.E intuitiva - simte rapid ceea ce-ti place.Note: - locatie: 9-10 - curatenie si e ff aproape de mine :)) titan - rasarit de soare, locuri de parcare - gfe - 10- dominare soft: 9 - aspect fizic 9-10, cam printre cele mai frumoase stapane...sa zicem cam de nivelul Alinei (daca o stiti) care s-a evaporat de vreo 2 luni in strainatate- cadou 200, in general in jur de 50-60 min dtdCe ar mai fi de zis?- mi se pare comunicativa si receptiva, spuneti-i clar ce va doriti si veti primi cu siguranta- are un simt al umorului dezvoltat, mie mi se pare o calitate importanta, mai ales în discutiile de dinainte si de dupaDe revenit? Mereu! Pana nu pleaca si ea! :)))Care Alina ? Link spre comentariu
ricardo41 Reputație: 130 Postat Iulie 6, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 6, 2019 La față cum e? E calitate?!Sa știi că și pentru mine este un criteriu important, as spune chiar primordial!! Așa că du-te liniștit! :) Link spre comentariu
ricardo41 Reputație: 130 Postat Iulie 6, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 6, 2019 Care Alina ?Caută "Stapana Alina reala"...a activat la început prin celebrul rond Alba Iulia și apoi pe Paul Greceanu Link spre comentariu
Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 Buna!Astazi ma gasiti pana la ora 18 00 Link spre comentariu
Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 hey!dragii mei fetishisti simpatici, de maine incepand ma puteti gasi si mai tarziu seara. daca tot e cald si nu prea am somn devreme.va astept cu mare drag sa ne savuram impreuna fetishurile!!! Link spre comentariu
cristi2 Reputație: 5 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 hey!dragii mei fetishisti simpatici, de maine incepand ma puteti gasi si mai tarziu seara. daca tot e cald si nu prea am somn devreme.va astept cu mare drag sa ne savuram impreuna fetishurile!!!sarumana. abea astept sa va revad stapana La față cum e? E calitate?!e lux. bate cam tot ce e pe piata. la fata e una dintre cele mai frumoase stapane la care am fost. Link spre comentariu
parpalete Reputație: 58 Postat Iulie 8, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 8, 2019 Cine a fost la ea pentru Trampling?? Aștept o recenzie. Link spre comentariu
Vizitator lady natalia Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Cine a fost la ea pentru Trampling?? Aștept o recenzie.Vino dragule sa ne cunoastem!Fiecare sedinta are farmecul si specificul ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum