Sari la conținut

0730899779 / 0733142475 Roxana / Cristina

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

...

Trebuie sa înțelegeți că majoritatea au stări depresive de aici și comportamentul. Cine plm ar rezista la nesfârșit închis între 4 pereți zilnic așteptând telefoane sau cu ochii beliți aici pe forum. Puține știu să mențină un echilibru.

Aici mare adevăr grăiești.

Desigur, sunt excepții, eu știu cât le pot număra pe degetele de la o mana (niciuna activa actualmente, dar sper, pentru ele, ca-s OK).

Grea meserie, dar vorba unui fost secretar (local) de partid (P.C.R.): "cineva trebuie să îndeplinească și aceasta sarcină!".

• Oras:Oras
  • Oras:Oras
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Salutare,

Am vizitat si eu domnisoara azi pe Fabricii nr1. A ajusn azi si pare sa fie destul de ocupata deja pentru ca trebuia sa insist sa raspunda la telefon. Programare respectata chiar si daca am ajung cu 10 minute mai devreme. 

Tipa arata foarte bine. Arata ca o studenta blonda cu sanii mari si cu o fata draguta, piele fina, zambareata. E destul de slim, nu are grasime extra nicaieri, dar nici nu se vad oasele. Mi-a placut foarte mult cum arata. Pozele cred ca sunt ale ei. Avea bijuteria din poze la buric.

Da data asta are si o colega pe care nu am vazut-o dar am auzit cand a venit cineva la ea. In rest nu ne-au deranjat. Peste nu am vazut.

Cand am ajuns am fost poftit in dormitor fara sa ma ceara la dus. Eram pregatit pentru asta si mi-am spalat sculele acasa sa nu pierdem vremea.

Am inceput cu OP unde pot sa zic ca tipa are un portfoliu diversificat. Am avut parte de schimbari de ritm, mangaieri de oua, joc cu capul si alte trucuri de la domnisoare dar s-a si ajutat cu mana si a facut destul de repde. Stiu ca e un minus pentru unii. 

Dupa oral am continuat cu un LOT unde in final am reusit sa ma joc cu sanii ei. E destul de stramta si se misca cu energie, dar nu era ritm de fast-fuck. Gemea frumos dar parca s-a retinut din cauza ca si colega era cu unul de-al nostru.

Dupa o vreme am schimbat sa mai dau si eu in ritmul meu. Am continuat in doggy unde am reusit sa ma bucur si de privelistea din spate. Cand am intrat a si inceptu sa se joace cu bilutele cu o mana ceea ce a transormat experinta. Am finalizat in balon in timp ce am simtit cum ma strange si mi-a placut cu nu a sarit de pe mine si a asteptat sa ies cand am fost pregatit. Urasc cand termin si tipa sare de pe tine dupa 3 secunde si distruge tot climaxul. Mi se pare ca tipa stie ce sa faca sa te simti bine.

Rezumat

Locatie: 8 Fabricii nr 1, etajul 10, apartament si pat curat care nu face zgomot

Aspect: 9 Ca o studenta blonda slim cu sani mari un pic lasati
OP: 9 Schimbari de ritm, joc cu testicule si alte trucuri diverse 
NP: 9 Pare implicata, geme , te face sa te simti bine

GFE: 7 Zambareata si foarte placuta

Anal: Nu stiu

Cadou: 150 o finalizare

DTD: 25-30

Ma asteptam la o experinta mai proasta din recenziile de pe forum. Nu m-am simtit grabit deloc si nici nu am auzit ca finalizarea ar fi de numai 15 minute. Nu am auzit nici catch phrase-urile obisnuite de 'ar trebui sa termini' si 'nu prea mai avem timp'. Am stat pentru o finalizare cu DTD 25-30 de minute in care am fost la baie sa-mi incalzesc mainile (Odata o tipa tot facea figuri ca am mainile reci cand era frig afara si de atunci nu ma risc cand ii asa frig) si am stat cateva minute sa-mi revin dupa ce m-am urcat pe jos pana la etajul 10 ca un retardat tinea liftul la alt etaj.

Poate ca am avut noroc si era bine dispusa dupa odihna de sarbatori. Azi e prima zi la Cluj dupa o pauza.

A zis ca in curand se muta la VIva City si ca mai sta o perioada.

Chestii de imbunatatit: Sa puna FK in meniu, sa intreaba inainte sa inceapa daca vrei ON sau OP, mangaieri si sarutari la NP, sa te ceara la dus (nu avea probleme cu igiena dar dorm mai usor noaptea daca stiu ca toti tovarasii care au vizitat-oi au facut dus inainte)

Concluzia este ca o recomand macar pentru o vizita sa va faceti o impresie personala, eu o sa mai revin.

• Like 4
Postat

Simt ca am ramas dator acilea cu o recenzie.

Buna seara.

Am vizitat-o in urma cu cateva saptamani pe duduie. Nimic impresionant, dpmdv.

Nu prea pare genul care sa socializeze, invitat direct in dormitor, fara alte intrebari mai mult sau mai putin decente legate de dus, apa, etc. Tipa, dragutica-ish, sanii mari, dar moi, din pacate. Actiunea relativ banala.

Note, subiective, de altfel, ca de fiecare data:

Locație - 6

OP - nu a durat mult, dar stie ce pare sa faca asa ca notez cu 8

NP - 7

Aspect - 7

FK - don't know

GFE - desi nu ma intereseaza neaparat, notez cu 6

Halat - 150 o finalizare in care include si ON

Spor la futut.

• Like 3
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...