emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Mulțumesc pt complimente si mie mi a placut sa ma joc cu scula ta. Pupici😗 2 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Buna dimineata❤ 4 1 Link spre comentariu
pif2017 Reputație: 4802 Postat Septembrie 6, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Buna dimineata Emma !!Pana cand mai ramai la noi ?? 3 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Buna dimineata, Pif. Pana duminica mai raman. Duminica plec acasa😘 1 1 Link spre comentariu
pif2017 Reputație: 4802 Postat Septembrie 6, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Sper ca te mai intorci, pentru ca vreau sa ne mai vedem. :kiss3 3 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Da o sa ma întorc, dar nu stiu data exacta😗 1 1 Link spre comentariu
adrianmihai3 Reputație: 26 Postat Septembrie 6, 2019 Telefon: ... Oras:Timisoara Telefon: ... Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Adrianmihai3 esti din Timisoara. Pot sa iti fac eu cea mai mare pofta ca pana ajungi aici iti trece Încearcă și ai să vezi dacă îmi trece sau nu .... Sunt mai apropiate de cat te aștepți .... Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Daca esti asa aproape vino sa o vezi direct😠1 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Buna dimi! Ultima zi😚😚😚 3 1 Link spre comentariu
mister35 Reputație: -8 Postat Septembrie 7, 2019 Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Buna Ema! Feet fetish practici? Mersi 1 Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Cat mai stai la cluj ema? 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Astazi doar😗 1 1 Link spre comentariu
mister35 Reputație: -8 Postat Septembrie 7, 2019 Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Feet fetish? Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Astazi doar😗Si cand mai vii? Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Nu stiu inca, dar o sa anunt aici pe forum cand ma intorc😗 1 1 Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Ok.mersi Link spre comentariu
coi_flocos Reputație: 27 Postat Septembrie 7, 2019 Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Băi, altu (și mai prosti ca ceilalți), vezi că până și de metereolog s-a adeverit că știu ce vorbesc.Acel niciodată a durat puțin, exact cum am prezis. Nici măcar o lună. Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Buna! Imi era dor de tine! Ti a luat mult sa scrii si la mine. A durat vreo 2 luni si un pic pana m am intors si nu regret ca m am intors. Mi am tras o in toate pozitiile in toate directiile in toate partile. Am avut o saptamana fulllllllll de orgasme ceea ce tu nu o sa ai niciodată adica doar cand iti faci laba. Sa ai o viata frumoasa, domnu coi flocos. Te pup 3 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Va multumesc tuturor pt tot si abia astept sa ne revedem. Va pupăcesc si va multumesc pentru tot!❤ 3 1 Link spre comentariu
coi_flocos Reputație: 27 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Am familie cui i ar pasa, am prieteni nu ca si tine. Un calculator si niste frustrări. Nu te vrea nici dreacu in viata lui. Esti prea prost. Tu trăiești doar ca e forumul asta. Intri doar sa arunci cu gunoi si venim. Viata ta e infecta!!!!!!!Normal ca-i pasa familiei de tine. Atata timp cat trimiti bani. Link spre comentariu
coi_flocos Reputație: 27 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Ti a luat mult sa scrii si la mine.Sfat gratis: Cand nu esti adresata, taci frumos in coltul tau.Vezi, daca iti dadea ma-ta sfatul asta la varsta potrivita, alta cariera faceai. Dar na.... de unde sa stie ea. Apropo, meseria e mostenita din generatie in generatie? A durat vreo 2 luni si un pic pana m am intorsTi-am mai spus sa nu-ti folosesti capul a mai mult decat a da tepe. Ca te faci de ras.Chiar trebuia sa demonstrezi ca nu esti capabila de o simpla substractie? Pe 10 iulie Postat 10 juli 2019 - 09:48 As vrea sa revin la sfârșitul lunii, dar încă nu stiu nimic sigur. Pun si data cand ai anunta ca nu te mai intorci niciodata la Cluj? Poate te ajuta cineva sa scada din a doua data pe prima. si nu regret ca m am intors. Mi am tras o in toate pozitiile in toate directiile in toate partile.Ti-am mai spus sa nu te falesti ca te futi. Nu e performanta. O stie face orice catea in calduri.Performanta era daca rezistai la concurenta din bordelurile unde ai lucrat. Dar nu-ti intra nimeni in camera, te-ai intors la Cluj la fraieri. Sper sa le vina futacilor din Cluj mintea la cap, desi necunoscand altceva decat oferta de aici, slabe sanse. Am avut o saptamana fulllllllll de orgasme ceea ce tu nu o sa ai niciodată adica doar cand iti faci laba. Laba e placerea mea si pierderea ta. Sa ai o viata frumoasa, domnu coi flocos Macar eu nu trebuie sa ma cracesc. Apartine si asta de calitatea vietii. Te pup Te rog, nu! Iti pute gura. Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Nu fi rău, mă coiule! Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Nu vreau sa ma mai cobor la nivelul tau. Esti atat de frustrat incat o sa mori ca nu te ai nascut femeie sa stai si tu cracit sa faci bani. Nu am de ce sa iti dau tie explicații despre familia mea. Sper sa vada un moderator ca s a ajuns prea departe cu jignjrile. Ca te iei de mine inteleg dar de mama? De unde stii tu ce fac cu banii? Ai fost la p.... mea sa vezi ce fac cu banii? E ultima data cand iti mai răspund. Noroc ca ti a venit socialul si ai avut bani sa plătești netul ca sa scrii cacaturi pe toate topicele femeilor. Sa ai o viata frumoasa exact ca tine. 2 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Mayert77 lasa l sa isi verse frustrarile. Nu pot sa ma supăr pe oameni ca si el. Omul chiar e bolnav daca a inceput sa imi atace familia. E nebun nu ai cum sa o scoți cu el la capat. El trăiește doar sa jigneasca. 1 1 Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Un coi epilat era mai fin, na... Poate l-ai frustrat, cine știe?... Eu o să vin la tine ori de câte ori se va mai putea pentru niște orgasme comune...☺️ 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum