Sari la conținut

Emma sex total - Prima zi in orașul tău! - 0790287012

Postări Recomandate

• Oras:Nu spun

Buna! Imi era dor de tine! Ti a luat mult sa scrii si la mine. A durat vreo 2 luni si un pic pana m am intors si nu regret ca m am intors. Mi am tras o in toate pozitiile in toate directiile in toate partile. Am avut o saptamana fulllllllll de orgasme ceea ce tu nu o sa ai niciodată adica doar cand iti faci laba. Sa ai o viata frumoasa, domnu coi flocos. Te pup

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am familie cui i ar pasa, am prieteni nu ca si tine. Un calculator si niste frustrări. Nu te vrea nici dreacu in viata lui. Esti prea prost. Tu trăiești doar ca e forumul asta. Intri doar sa arunci cu gunoi si venim. Viata ta e infecta!!!!!!!

Normal ca-i pasa familiei de tine. Atata timp cat trimiti bani.

Link spre comentariu

Ti a luat mult sa scrii si la mine.

Sfat gratis: Cand nu esti adresata, taci frumos in coltul tau.

Vezi, daca iti dadea ma-ta sfatul asta la varsta potrivita, alta cariera faceai. Dar na.... de unde sa stie ea.

Apropo, meseria e mostenita din generatie in generatie?

A durat vreo 2 luni si un pic pana m am intors

Ti-am mai spus sa nu-ti folosesti capul a mai mult decat a da tepe. Ca te faci de ras.

Chiar trebuia sa demonstrezi ca nu esti capabila de o simpla substractie?

Pe 10 iulie Postat 10 juli 2019 - 09:48

As vrea sa revin la sfârșitul lunii, dar încă nu stiu nimic sigur.

Pun si data cand ai anunta ca nu te mai intorci niciodata la Cluj? Poate te ajuta cineva sa scada din a doua data pe prima.

si nu regret ca m am intors. Mi am tras o in toate pozitiile in toate directiile in toate partile.

Ti-am mai spus sa nu te falesti ca te futi. Nu e performanta. O stie face orice catea in calduri.

Performanta era daca rezistai la concurenta din bordelurile unde ai lucrat. Dar nu-ti intra nimeni in camera, te-ai intors la Cluj la fraieri. Sper sa le vina futacilor din Cluj mintea la cap, desi necunoscand altceva decat oferta de aici, slabe sanse.

Am avut o saptamana fulllllllll de orgasme ceea ce tu nu o sa ai niciodată adica doar cand iti faci laba.

Laba e placerea mea si pierderea ta.

Sa ai o viata frumoasa, domnu coi flocos

Macar eu nu trebuie sa ma cracesc. Apartine si asta de calitatea vietii.

Te pup

Te rog, nu! Iti pute gura.

Link spre comentariu

Nu vreau sa ma mai cobor la nivelul tau. Esti atat de frustrat incat o sa mori ca nu te ai nascut femeie sa stai si tu cracit sa faci bani. Nu am de ce sa iti dau tie explicații despre familia mea. Sper sa vada un moderator ca s a ajuns prea departe cu jignjrile. Ca te iei de mine inteleg dar de mama? De unde stii tu ce fac cu banii? Ai fost la p.... mea sa vezi ce fac cu banii? E ultima data cand iti mai răspund. Noroc ca ti a venit socialul si ai avut bani sa plătești netul ca sa scrii cacaturi pe toate topicele femeilor. Sa ai o viata frumoasa exact ca tine.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...