Sari la conținut

Emma sex total - Prima zi in orașul tău! - 0790287012

Postări Recomandate

Postat

Buna dimi😚

ðŸ‘â¤ï¸ devi tot mai ispititoare Ema🙈.

#gettheline

• Like 1
  • Oras:roi
Postat

<p>

Buna dimi😚

</p>

<p> </p>

<p>ce "falci" misto ai... imi faci pofta. ar merge o poza din fata. de la nivelul intrarii. printre stalpii de sustinere. sa se vada frumos falcile.. cu ori fara tanga. pasarica stim ca o ai :)</p>

Postat

fara sa poluez.. este problema la site? a doua oara imi apare litera p. de la pastele masii. si prescurtarea nbps. habar nu am ce serviciu inseamna dar eu nu sunt ofertant. bine, poate pentru fetele "cuminti". si quot.. quote.

cu raspuns rapid nu apare. nici o litera. in plus.

• Oras:pe somes
  • Oras:pe somes
Postat

Vizitat aseara domsoara la inchiderea programului...nu mi pare rau deloc...
programare sms + call ...programare respectata de ambele parti///
Intrare
I am explicat ca vreau doar oral, fiind venit proaspat de la sala rupt in dinti, iar in plus exact cu 40 minute inainte de intalnirea cu Emma un amic a avut de urcat un frigider pana la 10 in piata marasti (blah blah) imi tremuram genunchii...initial chiar ma gandeam sa renunt la programare (i am si zis fetei insa nu fac de alea mai ales ca am avut liber de acass)
Primit prosop curat, alergat la dush  (super lux cu de toate) te incurci in robineti....
Actiune :
pentru inceput am gustat savarina insotit de gemetele soft si faine ale damezei, prezentata de nota 10 fara geluri bagate anticipat(bravo Emma), feromoni feminini la greu, pisicutza proaspat spalata. M am distrat pt ca fata a trebuit sa treaca testul de miros, iar ea s a spalat cu gel de barbati(sa fie sigura) . Gigi s a ridicat fara frectii aditionale s a trecut la oral(evident am ales ON fata are fatza si sanii de nota 10 spun eu). Ca refernita pentru fatza eu o consider mai frumoasa decat in poza de la inceputul topicului.  Dupa 3-4 minute de oral fain (m a agatzat un pic de 2 3 ori insa o iert pana data viitoare) in schema a aparut un balonas (fata uitase ca vroiam doar oral) am lasat o sa continue, abia atunci s a dat cu crema de derdelush la pasarica. Nu mi a parut rau ca am incercat normal, isi controleaza muschii pizdulicii la mare arta. Din pacate pentru mine eram rupt, am dat doua serii rapide, si am realizat ca o sa am nevoie de vreo 15 minute sa ma termin, asta insemna sa dau in ea ca turcii in Vidin, si chiar n aveam chef sa lucrez, asa ca am scos mutul din beci si m am rasturnat pe spate. Fata a crezut ca vreau sa schimb stilul, insa i am facut semn sa ma termine cu manutza si guritza. Scos gumitza, si am avut parte inca de un oral combinat cu unul din cele mai bune HJ pe care le am primit (fata scuipa pe el in timp ce l lustruia soft fara sa l stranga excesiv). Cand am simtit smantana pe abdomen mi am zis ca sigur va mai fi si o data viitoare ...strict pe partea mecanica, control pasarica, HJ , oral fata e profi rau....
DTD 26 minute (dtd de la masina)
COncluzii:
in pret de fix trei pizza de la D'authore (100 ron ) am avut parte de:
-ON 8,5 (scad 50 sutimi ca n a fost cim , 50 ca m a agatat un pic, 50 pentru lipsa de schimb de ritm si atentie vecini)...ma termina insa fara probleme daca continua doar cu on ...
-aspect fatza + sani 10+ , de la buric in jos nota 8 textura e on the soft side, pusilica absolut 10
-NP 9,5 ...sunt shocat cum isi controleaza pusilica ....
-GFE...7-8 no FK, fara glamour si priviri languroase ....e deschisa, ciripeste la greu, si e delicios sa auzi din guritza unei femei asa faine expresia "sa mi bag pwula"
-Locatie 10 absolut ...galati 2 lumea stie deja cred....
La pretul acesta eu zic ca momentan e cel mai bun raport calitate/pretz de pe piatza
De revenit .......MUSAI !!!

Spor la ciocanit !!!!...scuze pt greselile ortografice ...azi chiar ma grabesc .....

• Like 10
Vizitator ga971774
Reputație: 0
Postat

fara sa poluez.. este problema la site? a doua oara imi apare litera p. de la pastele masii. si prescurtarea nbps. habar nu am ce serviciu inseamna dar eu nu sunt ofertant. bine, poate pentru fetele "cuminti". si quot.. quote.

cu raspuns rapid nu apare. nici o litera. in plus.

Ai tu o problema sigur, forumul merge bine. Btw, Ema nu își va face poze cu fălcile între stâlpi, da? Cere și tu niște poziții mai decente:)))))
  • Like 3
  • Oras:Nu spun
Postat

Asta e un fel de poza cu pizda dar spus asa mai poetic? Ca nu m am prins. 🤣🤣🤣

• Like 4
  • Minus 1
Postat

👌👈

parca e mai interesant asa 👉👌.

Nebunaciuneo ðŸ‘😭😭.

#gettheline

• Like 1
Postat

Asa voia să fie, dar nu mi a reușit. Ce m as face fara voi băieți?

Nu vreau sa fiu rau😈. Si oricum aici e mai important ce faci cu noi 👉👌ðŸ’🙈🔥 nu fara noi.

#gettheline

• Like 1
Vizitator ga971774
Postat

Asa voia să fie, dar nu mi a reușit. Ce m as face fara voi băieți?

Sunt dator cu un plus la o poză (nu cu gogoașa) :)))

• Like 1
Postat

Buna dimineata, băieți! Astăzi sunt disponibila dupa ora 12 ca imi schimb locatia pentru 2 zile. Va pup!😙👉👌

post-300384-0-93362800-1570171629_thumb.jpg

• Like 9
  • Minus 1
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
Postat

Azi am revizitat-o pe Emma dis de dimineata !!!

Am servit o cafea impreuna , si am stat putin la povesti. Pentru ca inca nu reusise sa faca dus inainte si pentru "a face economie de apa " am facut dus impreuna.

Apoi am purces in dormitor unde ne-am facut de cap . Si credeti-ma Emma stie ce face .

Una peste alta , desi am fost cam matinal a iesit totul perfect.

O intalnire de nota 9.90 . DtD apr. 40 minte cu cafeaua incusa . De revenit ?? Cu placere , saptamana viitoare !!!

Micuta Emma :

Când stă în braţe-mi şi-o sărut,

Micuta Emma nu se-ncurcă,

Aşa ceva n-am mai văzut,

În nouă ceruri ea ma urcă.

Pif

Happy Hunting !!

• Like 5
Vizitator ga971774
Postat

Azi am revizitat-o pe Emma dis de dimineata !!!

Am servit o cafea impreuna , si am stat putin la povesti. Pentru ca inca nu reusise sa faca dus inainte si pentru "a face economie de apa " am facut dus impreuna.

Apoi am purces in dormitor unde ne-am facut de cap . Si credeti-ma Emma stie ce face .

Una peste alta , desi am fost cam matinal a iesit totul perfect.

O intalnire de nota 9.90 . DtD apr. 40 minte cu cafeaua incusa . De revenit ?? Cu placere , saptamana viitoare !!!

Micuta Emma :

Când stă în braţe-mi şi-o sărut,

Micuta Emma nu se-ncurcă,

Aşa ceva n-am mai văzut,

În nouă ceruri ea ma urcă.

Pif

Happy Hunting !!

Zici tu că o "urcă" 9 etaje? Hm... Dacă tot am revenit o iau în calcul:))
  • Like 2
Postat

Ai tu o problema sigur, forumul merge bine. Btw, Ema nu își va face poze cu fălcile între stâlpi, da? Cere și tu niște poziții mai decente:)))))

Probabil am avut.

@Btw: Hazliu. Literalmente. Trebuie sa recunosc. M-ai bine dispus. Era un mod de a vorobi.. i se spune figura de stil, anume metafora. Emma merita asa ceva! Ii doresc sa ajunga sa merite mult mai mult!

• Like 1
Vizitator ga971774
Postat

Probabil am avut.

@Btw: Hazliu. Literalmente. Trebuie sa recunosc. M-ai bine dispus. Era un mod de a vorobi.. i se spune figura de stil, anume metafora. Emma merita asa ceva! Ii doresc sa ajunga sa merite mult mai mult!

Nu, nu ai înțeles tu ironia mea, eu am priceput perfect ce ai vrut sa spui. Și da, Ema merită mai mult, de aceea m-am și programat la ea :)))
Postat

A fost o plăcere să te revăd Piff. Abia astept Sa ne revedem. Te pup😙

In asteptarea revederii :

• Like 3

Postat

Asta e un fel de poza cu pizda dar spus asa mai poetic? Ca nu m am prins. 🤣🤣🤣

Da, draguța mea domnișoară. Da, poetic, metaforic. Ceva de genul:

https://scrolller.com/media/4c9596.jpg

Nu pot atașa imagini. Nici nu cred că ar fi recomandat. Nu sunt de alte tale. Mai bine nu alterăm topicul tău. Dacă vei pot să te ajut când te vizitez. Din timpul meu. Cu telefonul tău. Vedem. Nu ne supărăm nici de alte ipostaze ale tale. Ba din contră, ne încântă.

Toată admirația!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...