emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Octombrie 7, 2019 Multumesc pt vizită. Te ma astept! Te pup😙 1 1
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Octombrie 8, 2019 Neataaaaaaa😙 7 1
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Octombrie 8, 2019 Băieți mai sunt disponibila astazi dupa aceea plec si eu in vacanta. Va pup 2 1
amatoru Reputație: 154 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 8, 2019 Ziua bună Am vizitat o si eu acum vreo două săptămâni la park lake et 5 OP bun dar nu deepNP pe la spate are cur bun si m am terminat repedeEu am vrut în picioare și ea la marginea patului capră dar nu a vrut sa incercam deoarece ea spunea ca e prea mica de înălțime pt aceasta poziție, am lăsat dupa ea pt ca chiar nu mi place sa ma cert cu cei pe care îi vad ca stiu multe dupa care am vrut doggy dar a ieșit altceva deoarece ea s a pus pe burtă până la urmă. Nemaiavînd încotro am băgat în curutu ei si m am golitL a sfârșit s a certat cu mine sa mi scoată ea prezervativul ca cică sa nu pun mana pe el " ca a fost în pizda la curvă " M a cam pus pe gânduri... oare are vreo boala de care stie sau de ce sa spuna astfel de lucruri si sa sara ea șervețele umede pe manute sa mi ia prezervativul. Cadoul macar e pe masura de 100 lei am futut o si clar avand in vedere finalul nu mi mai trebuie curve repede. 1 1
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Octombrie 8, 2019 Unu la mana nu m ai futut in curDoi la mana e vorba de igiena sa nu pui mana pe prezervativ si dupa sa pui mana pe pula ta ca evident nu te ai spălat pe mana. 3 la mana mi i se pare ca esti vreun petrișor care nu stie ce sa mai înflorească ca nu mai face iubi bani. Ti am dat un sfat si tu ai scris aici. În fine! Sa fii sănătos și ai grija de iubi 1
amatoru Reputație: 154 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 8, 2019 Asta e adevarul ce era sa scriu ?Crezi ca toate toată lumea se învârte în jurul celei mai vechi meserii 😂 ?😂😂😂🤣🤣 1 1
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Octombrie 8, 2019 N ai tu bani de curu meu stai cuminte🤣🤣🤣 1 1
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Octombrie 8, 2019 1 la mana chestia pe care am facut o eu a fost o chestie de igiena dar tu unde sa stii. De ce nu ai scris exact in ziua in care ai fost la mine nu dupa 3 saptamani? Haide cius! 1 1
schroedinger_pussy Reputație: 15 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:roi Oras:roi Postat Octombrie 8, 2019 N ai tu bani de curu meu stai cuminte🤣🤣🤣Respectuos întreb.. care ar fi moneda și cupiura? Oricum l-ai ars rău...
badboykills Reputație: 342 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Postat Octombrie 8, 2019 Ziua bună Am vizitat o si eu acum vreo două săptămâni la park lake et 5 OP bun dar nu deepNP pe la spate are cur bun si m am terminat repedeEu am vrut în picioare și ea la marginea patului capră dar nu a vrut sa incercam deoarece ea spunea ca e prea mica de înălțime pt aceasta poziție, am lăsat dupa ea pt ca chiar nu mi place sa ma cert cu cei pe care îi vad ca stiu multe dupa care am vrut doggy dar a ieșit altceva deoarece ea s a pus pe burtă până la urmă. Nemaiavînd încotro am băgat în curutu ei si m am golitL a sfârșit s a certat cu mine sa mi scoată ea prezervativul ca cică sa nu pun mana pe el " ca a fost în pizda la curvă " M a cam pus pe gânduri... oare are vreo boala de care stie sau de ce sa spuna astfel de lucruri si sa sara ea șervețele umede pe manute sa mi ia prezervativul. Cadoul macar e pe masura de 100 lei am futut o si clar avand in vedere finalul nu mi mai trebuie curve repede. Are un tatuaj care e neterminat si care e vizibil, daca ai vizitato zimi si mie ce semnifica acel tatuaj? 1
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Octombrie 8, 2019 Nu fac anal deloc cu nimeni in toata viata mea. 1 1
sophiedee Reputație: 355 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 8, 2019 1 la mana chestia pe care am facut o eu a fost o chestie de igiena dar tu unde sa stii. De ce nu ai scris exact in ziua in care ai fost la mine nu dupa 3 saptamani? Haide cius!De ce dai reputatie negativa la posturile care nu iti convin?Accepta si criticile
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Octombrie 8, 2019 Le accept pe cele constructive. Din moment ce el minte ca m a futut in cur nu ai vrea sa ii dau like. 2 1
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Octombrie 8, 2019 Dacă era sa fac anal o treceam in lista mea de servicii. 1
btk Reputație: 404 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 Ai zis ca vrei vacanta😂😂. Si acuma vor oameni sa iti dea vacanta de tot. Lupii pe scufita rosieðŸºâ¤ï¸.#gettheline 1
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Octombrie 8, 2019 Așa au făcut mereu cand am fost aici. Te pup 1 1
amatoru Reputație: 154 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 8, 2019 Are un tatuaj care e neterminat si care e vizibil, daca ai vizitato zimi si mie ce semnifica acel tatuaj?Pe bune? 🤣 nu sunt fan tatuaje si nici nu ma obosesc sa le observ sau mai mult sa le înțeleg semnificația 🤣🤣🤣🤣 Oricum nu inteleg care e treaba cu intrebarea
badboykills Reputație: 342 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Postat Octombrie 8, 2019 Pe bune? 🤣 nu sunt fan tatuaje si nici nu ma obosesc sa le observ sau mai mult sa le înțeleg semnificația 🤣🤣🤣🤣 Oricum nu inteleg care e treaba cu intrebareaIntrebarea are rolul de a raspunde unei intrebari, daca ai vizitato? Deci clar nu. Spor la laba! 2
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 Mai era unu coaie care credea ca l-a supt dar nu era sigur și îi trebuia oglindă :)) Acum a apărut ăsta care a crezut că a dat la găoază. Mă, sigur nu ai dat pe lângă? Ce plm fumați? :))) 5
badboykills Reputație: 342 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Postat Octombrie 8, 2019 Mai era unu coaie care credea ca l-a supt dar nu era sigur și îi trebuia oglindă :)) Acum a apărut ăsta care a crezut că a dat la găoază. Mă, sigur nu ai dat pe lângă? Ce plm fumați? :)))Cred ca asta a dat in cearsaf iar acum se crede cezar ca a violat cearsaful confundat cu un cur, insa cel mai sigur a fost la ea doar pe nimfomane doar la pozele ei cu stremeleagu in mana, pana a rosit ca babuinii la cur:)) 2
Vizitator 123456789ale Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 saptamana viitoare mai esti la cluj? ms
mayert77 Reputație: 301 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 8, 2019 saptamana viitoare mai esti la cluj? msA scris mai sus ca ultima zi e azi, apoi pleaca in co. 1
vladmgh Reputație: 23 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 Nu te supara Emmuca! Te mai asteptam pe la noi! 1
btk Reputație: 404 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 Așa au făcut mereu cand am fost aici. Te pupEu sper totusi sa revii. Promit si sper sa si reusesc sa te vizitez😘😘.#gettheline 1
florin46 Reputație: 1072 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:Plimbaret prin NV Oras:Plimbaret prin NV Postat Octombrie 10, 2019 Motto: E belea ! Am dorit ca sa o intalnesc de cand a aparut prima data cu anunt prin Cluj, dar nu a fost sa fie pana zilele trecute cand reusisi ca sa ma programez la domsoara pe WA. Totul bine si frumos, respectata de ambele parti programarea. Imi da adresa, apoi sun ca sa-mi zica scara si apartamentul. No inca de aici, de la discutia telefonica, incepe ca sa mi se infiripe in mintea mea ca Emma e de belea.M-a asteptat in spatele usii intr-un deux piece lila cocotata pe ceva pantofi cu toc. Pot spune frumoasa, din punctul meu de vedere, atat la fizionomia fetei cat si la trup. E miniona, saten inchis, sani mici. E de ramas imi zic in gand.Ma pofteste in dormitor unde purtam olecuta de conversatie, mai bine zis, eu mai mult am ascultat ca de vorba n-am prea avut loc de ea, dar nu-i bai :P . E simpatica in discutii. Dupa dus aveam sa-i descopar trupul si talenteleLocatie 9.9 locuri de parcare in apropiere, regim hotelier modern, spatios, cea mai faina cabina de dus vazuta de mine, geluri de dus minim 3 am numarat, pentru mai multe trebuie sa-mi deschid un excel ca sa le tin socoteala ;)Igiena 9.8 curat atat in apartament cat si domnisoara, dar n-am pus botul la savarina sa pot confirma un 10 dar nici nu infirm.Actiune ON 8.2 umed placut cu ceva urme de dintisoriNP 8.9 se implica, mi-a placutAP 0 nu face, numai de nu penetrezi salteaua :DGFE no aici e cel mai greu de notat, eu m-am simtit bine cu ea si oscilez intre un 8 si 9, doar pupuci, fara FK. Altii o pot percepe altfel pe Emma in acele momente, eu eram zen in ziua respectiva, fara stres, fara presiunea timpului, m-am distrat.Halatul fuse 2 schite d'ale lu' conu' Caragiale pentru o piesa de o ora Pentru mine e de revenit, dar ea a plecat. Eu sper ca si ea sa revina :) Sanatate PsNu m-am inselat, am intrat cu zambetul pe buze si am iesit ranjind 12
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum