hanzohanzo Reputație: 644 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2019 http://www.profit.ro/stiri/economie/plan-dezvaluit-in-pakistan-romania-vrea-sa-aduca-in-tara-500-000-de-muncitori-pakistanezi-18980990
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 17, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 17, 2019 Țărani nescolarizati la greve și importatori de profesiune...afaceriști, ce sa zic! 1
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 17, 2019 E jale aici...au fugit românii mai ceva ca din zonele de conflict din Siria...nu mai găsești nici urmă de meseriaș sau muncitor necalificat dornic de munca! Chestia care mă supără este că aduc toate maimuțele,le dau 500€/luna net,pe cap de vita furajata,cazare in vile,singuri în camera +masa(orez,graunte și alte minuni) și munca 8-10 ore/zi, 5/7...știu cazuri concrete nu vorbesc din auzite! Poate sunt mai serioși și mai muncitori,nu știu ce să zic,dar e deranjant totuși că nu există măsuri de protecție pentru cetățenii și contribuabilii acestei țări. Noi avem dreptul doar sa muncim ca proștii pt.taxe și impozite,cheltuieli curente,preturi UE și salarii muie! Adică noi suntem și futuți și cu banii luați... proștii satului... patrioții lu' peste..."nu plec frate sluga la străin,stau aici în tara mea!" Na că nu mai e loc de noi! Fie pâine cat de rea...tot ți-o fura cineva! Plm... 5
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:București. Oras:București. Postat Aprilie 17, 2019 Suntem praf. Nimic nu mai avem :(
vcl_dg Reputație: 75 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 17, 2019 E o idee buna sa aducem străini sa acopere, pentru ca un cetățean român până-n 30 de ani poate ajunge sa lucreze pentru 2,500 RON net și nu-i va conveni. Fiind cetățean european astăzi el are oportunitatea să lucreze în Anglia pentru 1,500 GBP. Având în vedere ca iPhone are același preț în amândouă tarile. Eu cred că e normal sa plece din România. 1
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 18, 2019 Da...și din aia 1500 plătești transport,cazare,masa,o toala ceva și cam aia e... O mare fericire și pe la ei... La noi nici refugiații nu dorm in barăci sau "apartamente" de 2/2 cum dorm românașii pe acolo,este o diferență totuși! Hai sa nu ne îmbătăm cu apa rece... Fiecare țară își protejează forța de muncă locală și importa sclavi pentru cele mai mizerabile posturi,la noi este invers,exportăm valori și importam maimute. Rasu-plansu... D-a n-avem timp de de-astea că suntem ocucupati telenovele,seriale, cu dracnea,cu ce face dragusanu,ce zice rudotel,aveam treburi importante... 5
magiun Reputație: 455 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Aprilie 18, 2019 vor canada america...ce sa daca aici
magiun Reputație: 455 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Aprilie 18, 2019 Germania, Anglia, etc....stau an aici până obțin drepu de ședere si după o taie
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 18, 2019 Eu zic, ca e putin duplicitara atitudinea.
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 E o idee buna sa aducem străini sa acopere, pentru ca un cetățean român până-n 30 de ani poate ajunge sa lucreze pentru 2,500 RON net și nu-i va conveni. Fiind cetățean european astăzi el are oportunitatea să lucreze în Anglia pentru 1,500 GBP. Având în vedere ca iPhone are același preț în amândouă tarile. Eu cred că e normal sa plece din România.Cu 1500 de lire,in Anglia cam faci fomica,dupa ce platesti chiria,papa,transport,etc...
viorica vasilica Reputație: 38 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Victory Square Oras:Victory Square Postat Aprilie 18, 2019 pachistanezi are pula mare
pansacola77 Reputație: 108 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Europe Oras:Europe Postat Aprilie 18, 2019 ca ne place, ca nu ne place, si asta e efectul globalizarii: migratia fortei de munca. In fond, se pare ca e tot un joc al cererii cu oferta, putin politizat insa.Sa privim partea buna a lucrurilor: vor veni si pakistaneze, deci sex exotic :) 10
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Aprilie 18, 2019 Ueeei, ce ştire capcană :))) Tre să citesc temeinic regulile forului, sau poate mă luminează cineva daca sunt permise dezbateril politice. Îmi stă pe limba ceva și n-aș vrea să-mi fie cu bannat...
darknightmare Reputație: -6 Postat Mai 25, 2019 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Mai 25, 2019 Da...și din aia 1500 plătești transport,cazare,masa,o toala ceva și cam aia e... O mare fericire și pe la ei... La noi nici refugiații nu dorm in barăci sau "apartamente" de 2/2 cum dorm românașii pe acolo,este o diferență totuși! Hai sa nu ne îmbătăm cu apa rece... Fiecare țară își protejează forța de muncă locală și importa sclavi pentru cele mai mizerabile posturi,la noi este invers,exportăm valori și importam maimute. Rasu-plansu... D-a n-avem timp de de-astea că suntem ocucupati telenovele,seriale, cu dracnea,cu ce face dragusanu,ce zice rudotel,aveam treburi importante...Mare dreptate ai, cu 1500 de lire nu prea ai ce face, pentru ei e un maruntis, la sfarsit de luna tragi linie si vezi ca nu te alegi cu mare lucru daca esti strain, nu cunosti pe nimeni si nu-ti este asigurata cazarea, mancarea etc. Transportul si chiria sunt cele mai costisitoare, in functie de zona. E trist, dar am ajuns sclavii altor popoare, ne vindem pe nimic pentru ca n-avem incotro. Preferi sa pleci decat sa stai in tara ta pe 500-750 de euro, mai bine te duci in afara sa castigi 1500-2000, dar nu-i mare lucru raportandu-te la costurile de acolo. Totusi pentru multi conteaza suma aia daca fac sacrificii pe termen lung. In schimb pentru alte popoare din lumea a 3-a care vin la noi sa lucreze, salariul minim e mina de aur.
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 25, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 25, 2019 Mare dreptate ai, cu 1500 de lire nu prea ai ce face, pentru ei e un maruntis, la sfarsit de luna tragi linie si vezi ca nu te alegi cu mare lucru daca esti strain, nu cunosti pe nimeni si nu-ti este asigurata cazarea, mancarea etc. Transportul si chiria sunt cele mai costisitoare, in functie de zona. E trist, dar am ajuns sclavii altor popoare, ne vindem pe nimic pentru ca n-avem incotro. Preferi sa pleci decat sa stai in tara ta pe 500-750 de euro, mai bine te duci in afara sa castigi 1500-2000, dar nu-i mare lucru raportandu-te la costurile de acolo. Totusi pentru multi conteaza suma aia daca fac sacrificii pe termen lung. In schimb pentru alte popoare din lumea a 3-a care vin la noi sa lucreze, salariul minim e mina de aur.Da,ai mare dreptate! Știi care este partea proasta? O să-ți spun ceva despre partea nespusă... Oamenii aceia au indurat frigul,foamea,căldura,au dormit în barăci,au muncit până la epuizarea în speranța că își fac un rost aici în tara lor. Între timp lucrurile au ajuns aici cam tot atât de rău sau mai rău decât acolo... Problema mare este că banii au fost investiți aici în case,terenuri,mașini,etc...bunuri cărora le-a scăzut valoarea dramatic,adică tot chinul lor a fost cam in zadar! Acum sunt în situația de a rătăcii între două lumi, fara speranță și cu sănătatea șubrezită! Nu mai zic nimic! :(((
filofteu Reputație: 663 Postat Mai 25, 2019 Postat Mai 25, 2019 Problema mare este că banii au fost investiți aici în case,terenuri,mașini,etc...bunuri cărora le-a scăzut valoarea dramatic,adică tot chinul lor a fost cam in zadar! Iarta-ma ca-mi permit, dar daca tu imi arati macar un loc pe care poti sa construiesti doar un cotet de caine care e mai ieftin decat acum 11 ani in romania, promit c-o las pe Siana sa ma penetreze. Cu mana pe inima, aici si acum.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 25, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 25, 2019 cativa sunt deja pe forum
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 26, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 26, 2019 Iarta-ma ca-mi permit, dar daca tu imi arati macar un loc pe care poti sa construiesti doar un cotet de caine care e mai ieftin decat acum 11 ani in romania, promit c-o las pe Siana sa ma penetreze. Cu mana pe inima, aici si acum. Nu am înțeles exact intrebarea... Să construiești afară? Nu prea merită,investiția este enormă,acesta este principalul motiv pentru care majoritatea stau cu chirie și vorbesc de cetățenii lor. Recunosc că nici eu n-am înțeles la vremea respectivă cum să te tot muti de colo colo și să nu deții casa ta. Simplu,in funcție de venituri și locul de munca își caută locuință. Romanii au simțul proprietății chiar daca asta înseamnă să se indatoreze pe viață plătind credite, ceilalți vor sa-si trăiască viața,să se plimbe să ia masa la restaurant,sa-si trimită copii la studii,cu totul alta filozofie de viață. Întradevăr se construia mai ieftin acum 11 ani aici și aveai niste oportunități,acum este cu totul alta poveste. Daca nu era acesta răspunsul va rog sa reformulați intrebarea.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 A explicat Vantu,costa mai mult sa aduci de afara. Au prins astia niste vietnamezi,parca.Stateau ca sardelele intr-o baraca,haleau numai orez.
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 26, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 26, 2019 A explicat Vantu,costa mai mult sa aduci de afara. Au prins astia niste vietnamezi,parca.Stateau ca sardelele intr-o baraca,haleau numai orez. Da,costa mai mult! Problema este alta,aia vin aici și le se asigura casa și cazare,statul Român câștigă numai impozitul! PUNCT!!! Salariul este trimis aproape intact familiei din țara de baștină și este cheltuit acolo,intră în circuitul economic al altui stat! Exact cum făceau și românii noștri! Acum ai noștrii prefera să lichideze tot aici și să se stabilească definitiv prin alte părți! Asta se va resimții năpraznic cat de curând!
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Mai 28, 2019 Oras:F Oras:F Postat Mai 28, 2019 Cu 1500 de lire,in Anglia cam faci fomica,dupa ce platesti chiria,papa,transport,etc...Romanasului asa ii place, sa traiasca-n jeg si pace :laugh2 . Si... sa toarne plozi. Doar ca nu atat de multi ca infectiile din partea mai calda a lumii a III-a. :pope Allahu Akhbar! https://www.youtube.com/watch?v=KAkVffdXLno
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum