brokoli Reputație: 3273 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Aprilie 17, 2019 Bă, merg si io odata la anu' la Budapesta şi mă filmează ăştia?Zilele trecute aveam drum la aeroport in Budapesta, sa il aduc acasa pe un amic, si ma pun la drum...Dupa vama romana, cum ma apropiam de vama maghiara, observ camere de supraveghere...Io nu stiu sa fi fost acolo, stalpul parea nou.Poate ma insel, desi nu cred...Cand ma intorc... hopaaaa... acelasi tip de camere la intrarea in tara, inainte de vama romana.Ce dracu'..? Supraveghere trafic? Rovinietă?Macar sa stiu,... astept amenda sau nu? 1
Vizitator pen_zen Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Supraveghere trafic.Te filmeaza si in 2 saptamani ai amenda comod acasa. Desi la maghiarii astia nu se stie niciodata pentru ce alte scopuri au pus camera. :))
brokoli Reputație: 3273 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Autor Postat Aprilie 18, 2019 Deci sunt pentru rovinieta?Pe site-ul administratiei drumurilor nu apare localizarea lor in vama
Vizitator pen_zen Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2019 Postat Aprilie 19, 2019 Deci sunt pentru rovinieta?Pe site-ul administratiei drumurilor nu apare localizarea lor in vama Nu stiu exact. Io atata stiu ca exista ceva stalpi + camere dupa vama pt. control trafic, atat pe drumul 4 catre Budapesta, cat si pe noua autostrada catre Budapesta. Acuma acest control trafic (aceste camere) te vad si pt. depasiri de viteza, si probabil si pentru rovinieta. (dupa nr. inmatriculare). Daca in 2 - maxim 3 sapt. nu primesti amenda de la ei, atunci ai scapat. Primesti fila cec de la ei. Amenda se poate plati si de acasa prin internet daca ai card. (plus 3-5-7 euro)Au ei site, dupa numar caz poti sa te vezi, daca ai zambit chiar in momentul cand ai luat amenda) Sau din oricare banca din Romania (scump = 50 euro in plus pt. transfer) Sau mergi in Ung. si la prima posta cu fila cec. (platesti benzina + timp) Camerele chiar in vama nu stiu pt. ce sunt. Respecte ZEN
brokoli Reputație: 3273 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Autor Postat Aprilie 19, 2019 Pentru HU mi-am luat dintr-un MOL de la unguri... stiam ca tre sa merg o portiune pe autobanda.Eu nu stiam despre camerele noi dintre vami.Asta am intrebat, daca stie careva sigur pentru ce le-au montat
brokoli Reputație: 3273 Postat Mai 17, 2019 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Autor Postat Mai 17, 2019 Supraveghere trafic.Te filmeaza si in 2 saptamani ai amenda comod acasa. Desi la maghiarii astia nu se stie niciodata pentru ce alte scopuri au pus camera. :))Uite ca s-a facut luna si postasul a uitat sa vina cu premiul 1
Vizitator pen_zen Reputație: 0 Postat Mai 21, 2019 Postat Mai 21, 2019 Uite ca s-a facut luna si postasul a uitat sa vina cu premiul ... :) :waytogo
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iunie 16, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Iunie 16, 2019 Uite ca s-a facut luna si postasul a uitat sa vina cu premiul poate vine direct la impozit:)) .Glumesc, trebuia sa primesti!! 4 4
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2019 Postat Iunie 25, 2019 Bă, merg si io odata la anu' la Budapesta şi mă filmează ăştia?Zilele trecute aveam drum la aeroport in Budapesta, sa il aduc acasa pe un amic, si ma pun la drum...Dupa vama romana, cum ma apropiam de vama maghiara, observ camere de supraveghere...Io nu stiu sa fi fost acolo, stalpul parea nou.Poate ma insel, desi nu cred...Cand ma intorc... hopaaaa... acelasi tip de camere la intrarea in tara, inainte de vama romana.Ce dracu'..? Supraveghere trafic? Rovinietă?Macar sa stiu,... astept amenda sau nu? Dacă vorbești de camerele alea 2 care exact cum se desparte drumul. Dreapta camioane iar înainte mașini și autobuze. Exact înainte de a întra la unguri. Alea sunt noile camere de rovineta pentru România. Înainte serveau doar camioanele, după cantarul romanesc, acum servesc toți. Mai exact pe 22 mai când am fost eu acolo încă nu erau date drumul. Cel puțin asa zicea un vameș, ci urmează. Pe lângă cea de la osorhei (asta spre Cluj) o ai și pe asta care nu o găsești menționată nicăieri. Nici aia de camioane de la cantar nu era menționată nicăieri. Vorbesc de camerele dintre vămi.
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2019 Postat Iunie 25, 2019 Pentru HU mi-am luat dintr-un MOL de la unguri... stiam ca tre sa merg o portiune pe autobanda.Eu nu stiam despre camerele noi dintre vami.Asta am intrebat, daca stie careva sigur pentru ce le-au montat Când mai intri la ei. Au obiceiul sa țină camere mobile chiar la ieșire din vamă după parcările de camioane. Vigneta la unguri trebuie luată pana a întra în Ungaria. Sa nu ai surpriza sa îți vina de la unguri una. Aveai camera de vigneta la 11 km de vama, fixa era (nu știu dacă e și pentru mașini mici, camioane e sigur aia.)Tu ai luat vigneta de la mol din beretyfold. Au un prag de la o anumită sumă în sus nu iți mai trimit acasă unguri amenda. Îți spun asta ca la unguri orice e posibil.
brokoli Reputație: 3273 Postat Iunie 26, 2019 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Autor Postat Iunie 26, 2019 Vigneta am luat-o dupa mai mult de 20 km facuti in HU. Nu mi-a venit nimic acasa de atunci.Poate camerele alea fixe or fi pt camioane. Pe cele mobile nu le-am vazut... nu erau la lucru atunci
licuriciu Reputație: 429 Postat Iunie 26, 2019 Oras:România Oras:România Postat Iunie 26, 2019 Aici e forum pentru futut sau am nimerit pe softpedia ?
brokoli Reputație: 3273 Postat Iunie 27, 2019 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Autor Postat Iunie 27, 2019 Ai nimerit pe sectiunea Discutii Generale
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum