Sari la conținut

Incall/outcall

Postări Recomandate

• Oras:Doar outcall
Postat

Da corect ...servicii si preturi reale pls

Prețurile și serviciile sunt reale.

Dar serviciile mele sunt in funcție de igiena clientului.

• Oras:nimfomane.com
  • Oras:nimfomane.com
Postat

Buna... poti lasa un nr de tel....

Pentru ca cel afisat nu e bun

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost acum cateva zile la dra. Are origini gitane - o spun ca o calitate,nu peiorativ.

Nu era singura in locatie,dar se pare ca era singura care presta.Este rulata prin bordelurile de afara,a capatat rutina specifica.

Este frumoasa,dar nu este fina,dpmdv. Sani ok,la cativa ani dupa alaptare.Multe tatuaje,alandala.&piercinguri,cam peste tot.

Mecanica buna,si la oral,si la normal,protejate.

Daca n-ai ce face vreo ora si cu 300 lei,esti prin centru,cred ca e de incercat.Sau nu.

Spor!

• Like 5
Postat

Buna... poti lasa un nr de tel....

Pentru ca cel afisat nu e bun

0726488018

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara!

Nu stiu de ce am ajuns la titulara topicului dar cert este ca am reusit. Locatia este centrala in zona Romana. Am vorbit cu 'ea' pe WhatsApp si am cuvenit pentru o finalizare. Pun ghilimele fiindca nu scrie ea aici. Locuieste intr-un apartament modest spre mediocru. In momentul acela era doar cu un catel micut si destul de agresiv.Nu recomand sa puneti mana pe el chiar daca vi se pare dragut.Ea este de etnie. Am avut un moment de ezitare daca sa raman sau nu, dar am zis daca tot am batut drumul sa merg mai departe. Tenul este inchis masliniu. Pe corp are multe tatuaje si cateva piercing-uri(buric, gura, fata).Este o tipa destul de vulgara incat sa te stimuleze sexual. Nu e genul meu, dar iti poate starni o erectie. Sanii sunt mari, putin lasati.

Nu practica toate serviciile prezentate aici asa ca cei care se vor duce la ea vor fi pacaliti.Aici ma refer la faptul ca nu face FK si nici oral neprotejat.Nu m-au tentat si deranjat ce-i aceste limitari in servicii dar poate pe alte persoane va deranja daca sunt croiti la drum avand asteptari pentru ceva anume.

Actiunea a inceput cu un oral din scurt maxim un minut dupa care a trecut la normal.Nu am avut parte de sarutari corporale doar de atingeri si usoare mangaieri pe corp. Am ales misionar si capra ca pozitii.E mai stramta decat ma asteptam. Am finalizat in prezervativ. Mentionez faptul ca in timpul sexului am primit niste replici destul de grosolane din partea ei. Insa nu m-a mirat, deoarece nu aveam mari asteptari din punct de vedere al comunicarii.Nu a facut dus in preajma mea, nici eu nu am facut deoarece venisem de acasa dusat.

Ea

Notele sunt dupa cum urmeaza:

Aspect: Fata:6.50-7 Corp:7.50

Oral protejat -prea scurt sa poata fi punctat

Normal-7.50.Se misca binisor, da contre si geme

GFE-4

FK-nu face

Igiena-8,se simtea un miros statut, nu era parfumata

Pret:200 finalizarea

Eu nu mai revin.Nu e o experienta de repetat si nu as fi incercat daca stiam dinainte mai multe.

Pret corect:100/200

• Like 7
Postat

Buna seara!

Nu stiu de ce am ajuns la titulara topicului dar cert este ca am reusit. Locatia este centrala in zona Romana. Am vorbit cu 'ea' pe WhatsApp si am cuvenit pentru o finalizare. Pun ghilimele fiindca nu scrie ea aici. Locuieste intr-un apartament modest spre mediocru. In momentul acela era doar cu un catel micut si destul de agresiv.Nu recomand sa puneti mana pe el chiar daca vi se pare dragut.Ea este de etnie. Am avut un moment de ezitare daca sa raman sau nu, dar am zis daca tot am batut drumul sa merg mai departe. Tenul este inchis masliniu. Pe corp are multe tatuaje si cateva piercing-uri(buric, gura, fata).Este o tipa destul de vulgara incat sa te stimuleze sexual. Nu e genul meu, dar iti poate starni o erectie. Sanii sunt mari, putin lasati.

Nu practica toate serviciile prezentate aici asa ca cei care se vor duce la ea vor fi pacaliti.Aici ma refer la faptul ca nu face FK si nici oral neprotejat.Nu m-au tentat si deranjat ce-i aceste limitari in servicii dar poate pe alte persoane va deranja daca sunt croiti la drum avand asteptari pentru ceva anume.

Actiunea a inceput cu un oral din scurt maxim un minut dupa care a trecut la normal.Nu am avut parte de sarutari corporale doar de atingeri si usoare mangaieri pe corp. Am ales misionar si capra ca pozitii.E mai stramta decat ma asteptam. Am finalizat in prezervativ. Mentionez faptul ca in timpul sexului am primit niste replici destul de grosolane din partea ei. Insa nu m-a mirat, deoarece nu aveam mari asteptari din punct de vedere al comunicarii.Nu a facut dus in preajma mea, nici eu nu am facut deoarece venisem de acasa dusat.

Ea

Notele sunt dupa cum urmeaza:

Aspect: Fata:6.50-7 Corp:7.50

Oral protejat -prea scurt sa poata fi punctat

Normal-7.50.Se misca binisor, da contre si geme

GFE-4

FK-nu face

Igiena-8,se simtea un miros statut, nu era parfumata

Pret:200 finalizarea

Eu nu mai revin.Nu e o experienta de repetat si nu as fi incercat daca stiam dinainte mai multe.

Pret corect:100/200

Eu cred ca tu nu ai auzit de solar.

Despre igiena ii rog pe cei care au fost la mine sa confirme,duș fac și înainte și după,si am si destule parfumuri,replici grosolane din partea mea nu cred ca ai primit,nu vorbesc in timpul actului sexual.cat despre servicii scriu din nou,nuu fac fk,oral neprotejat cu toată lumea,doar cu cei care au igiena impecabila.

Eu știu ca atunci când nu îți place de cineva de la bun început nu are rost sa stai,nu ești obligat de nimeni sa rămâi dacă nu îți place.Nu înțeleg un lucru,dacă nu sunt genul tău de ce ai venit?

Weekend plăcut!

Postat

Servicii

Oral protejat/neprotejat in functie de igiena ta (igiena perfecta/fara mirosuri/bubite/scurgeri etc)

FK in functie de igena ta(numai la cerere)

Normal protejat

Diferite pozitii

69

Masaj de relaxare( cu crema sau ulei)

Masaj body to body(fara zone intime)

Finalizare clasica(balonas) sau pe sanii

Handjob

Footjob

Incall:200/finalizarea

300/ora

Outcall:450/ora

Vizitator dzomba
Reputație: 0
Postat

O perioada nu voi fii in București.

"voi fi" :D te asteptam inapoi.

Postat

"voi fi" :D te asteptam inapoi.

Îmi era foame cred 😂😂😂

Fiiiiiiii

• Like 1
Vizitator dzomba
Postat

Îmi era foame cred

Fiiiiiiii

nu draga mea, ai pus prea multi :D "nu voi fi" e corect. te pup

Postat

nu draga mea, ai pus prea multi :D "nu voi fi" e corect. te pup

😂😂🤣🤣

• Like 1
Postat

Esti in Buc azi?

Nu.

Revin cam peste 2 săptămâni.😘

• Like 1
Postat

Nu raspunzi la telefon. Poti confirma numarul?

0726488018

Am avut o problema cu semnalul

Vizitator danutul1981
Postat

Cam puțin ai stat in brașov, ce nu ți-a placut?

Vizitator dzomba
Postat

doua saptamani = 5 zile :)) bine ai revenit.

Vizitator danutul1981
Postat

Cred ca pretul marit a fost problema la brasov

Postat

Cam puțin ai stat in brașov, ce nu ți-a placut?

Oamenii nesimțiți nu mi au plăcut

Și vremea 🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...