Sari la conținut

Mihaela 0746923485 / 0790526178 - Mihai Bravu

Postări Recomandate

Acum 13 ore, mister-x a spus:

Nu vreau sa te jignesc dar esti cam prostanaca si ar cam trebui sa mai dai pe la scoala. Ai o fixatie cu alea de la Dristor. Iti spun eu ca am fost si multe se **** pe tine cu bolta si ca pret si din punct de vedere al serviciilor.

Auzi prietene vezi de treaba ta ca nu te a întrebat nimeni nimic nu am timp sa vb cu tine    o zi buna 

Link spre comentariu

Am și eu o rugăminte ptr cei care nu știți da va respectați programările și stau și va aștept câte 30 -40 de mine (în condițiile în care poate pierd alt client )nu va mai programati dacă nu știți sa respectați programare și mai spuneți ca veniți în 10 min și după o băgați pe aia ca a intervenit ceva 

Va rog frumos respectați programarea ca daca nu va aștept după spuneți ca vad dau eu tepe cum scrieți câte uni 

Nu va mai programați dacă nu știți sa respectați!!

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

E nasol, corect. 
Nu am mai scris aici de mult, de când mi-ai făcut tu mie duc la fel 😄
Am vorbit cu tine, am stabilit, am ajuns, tu luasei deja alt client...
Partea cu programările e lama cu două tăișuri.
Te relaxezi și mergi mai departe. Toți facem așa.

Link spre comentariu

Bai domnișoara Mihaela cine e domnul Geo ,iubitul sau peștele tău? Că eu observ doua tonuri diferite după modul de exprimare. E supărat că nu îi mai iese pasența? Și pot sa confirm și eu că la Dristor au fost și fete care erau top ca fizic. Eu zic sa schimbi locația aia unde plătești "250" pe zi .. cică 🥱

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator mister-x
Reputație: 0
Acum 2 ore, JoeRW a spus:

Bai domnișoara Mihaela cine e domnul Geo ,iubitul sau peștele tău? Că eu observ doua tonuri diferite după modul de exprimare. E supărat că nu îi mai iese pasența? Și pot sa confirm și eu că la Dristor au fost și fete care erau top ca fizic. Eu zic sa schimbi locația aia unde plătești "250" pe zi .. cică 🥱

Si daca ar da 250 si n-ar fi nimic ca are de unde sa isi plateasca plus ca ii raman o gramada de bani. Cred ca are lejer peste 10 clienti pe zi. Deci din 1500 isi permite 250 la chirie dar ea nuuu, e fomista rau ca nu-i ajung ca e viata grea, ca se chinuie. Noi astia de muncim si ne platim taxele si impozitele ce sa mai zicem? Plus ca ea baga banii direct in buzunar. Nu plateste impozit, nu declara nimic. A dat si ea de bani, a vazut ca merge fraiereala cu fast futing ul si a zis, de ce nu? Hai sa mai maresc ca tot e inghesuiala de fraieri.

Link spre comentariu
Acum 44 minute, mister-x a spus:

Si daca ar da 250 si n-ar fi nimic ca are de unde sa isi plateasca plus ca ii raman o gramada de bani. Cred ca are lejer peste 10 clienti pe zi. Deci din 1500 isi permite 250 la chirie dar ea nuuu, e fomista rau ca nu-i ajung ca e viata grea, ca se chinuie. Noi astia de muncim si ne platim taxele si impozitele ce sa mai zicem? Plus ca ea baga banii direct in buzunar. Nu plateste impozit, nu declara nimic. A dat si ea de bani, a vazut ca merge fraiereala cu fast futing ul si a zis, de ce nu? Hai sa mai maresc ca tot e inghesuiala de fraieri.

E treaba ei ce face. Doar că eu știu cât sunt prețurile prin zona la regim hotelier pentru că eu închiriez mereu. Daia mă amuză .. da văd că are doua conturi de pe care scrie. Unul e al ei și unu a lu Big Brother. 

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Aloo nu am nici un peste pe acesta cont tot eu sunt Mihaela treziți-vă oameni buni nu lucrez cu pești este treaba mea ce tarif bag nu a voastră cine vine la mine poate confirma c nu am peste o seara buna 

Acest cont tot al meu este ptr înțeles vostru 

Link spre comentariu
Acum 17 minute, JoeRW a spus:

E treaba ei ce face. Doar că eu știu cât sunt prețurile prin zona la regim hotelier pentru că eu închiriez mereu. Daia mă amuză .. da văd că are doua conturi de pe care scrie. Unul e al ei și unu a lu Big Brother. 

Ptr știrea ta prietene este contu meu eu sunt la taste Mihaela asa ca nu mai aberați cu pești voștri 

Voi credeți ca toate fetele au pești va înșelați amarnic 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
12 hours ago, ggeo7818 said:

Am și eu o rugăminte ptr cei care nu știți da va respectați programările și stau și va aștept câte 30 -40 de mine (în condițiile în care poate pierd alt client )nu va mai programati dacă nu știți sa respectați programare și mai spuneți ca veniți în 10 min și după o băgați pe aia ca a intervenit ceva 

Va rog frumos respectați programarea ca daca nu va aștept după spuneți ca vad dau eu tepe cum scrieți câte uni 

Tu le respecți ?

Link spre comentariu
Acum 51 minute, ggeo7818 a spus:

Ptr știrea ta prietene este contu meu eu sunt la taste Mihaela asa ca nu mai aberați cu pești voștri 

Eu cred că la taste e Mihael. Nu Mihaela.🥱 Sunt greu de păcălit. Am așa un al 6 simț. 

Link spre comentariu
Acum 58 minute, ggeo7818 a spus:

Nu toate. 99, 9 la sută. Pește, iubit, soț. Mai ales cele tinere. Eu nu judec pe nimeni, că am păcatele mele. Doar arăt că nu merge vrajeala cu mine in general. Cunosc prea bine oamenii.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, JoeRW a spus:

Eu cred că la taste e Mihael. Nu Mihaela.🥱 Sunt greu de păcălit. Am așa un al 6 simț. 

Auzi prietene stai calm ca nu e nici un mihai e asa greu de înțeles ca nu mai oit acesa contu acela și lam făcut pe asta ce tot te interesează pe tine vezi de treaba ta ba omule 

Cine ma cunoaște știe ca lucrez singura asa ca îmi pare rău ptr tine sa ști nu am peste 

Link spre comentariu
Vizitator mister-x
Reputație: 0
Acum 1 oră, ggeo7818 a spus:

Auzi prietene stai calm ca nu e nici un mihai e asa greu de înțeles ca nu mai oit acesa contu acela și lam făcut pe asta ce tot te interesează pe tine vezi de treaba ta ba omule 

Cine ma cunoaște știe ca lucrez singura asa ca îmi pare rău ptr tine sa ști nu am peste 

La cum scrii parca ai facut romana cu profa de sport ori te-au trimis cu vacile la pascut dupa generala. N-ai tu fata de un Caragiale si un Vlaicu. Maxim 2, 3 Grigorescu asa de mila. In cazul tau un Guță.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, mister-x a spus:

La cum scrii parca ai facut romana cu profa de sport ori te-au trimis cu vacile la pascut dupa generala. N-ai tu fata de un Caragiale si un Vlaicu. Maxim 2, 3 Grigorescu asa de mila. In cazul tau un Guță.

Bine ma inteligentule vou ăștia deștepți directori de bănci hai ca deja ma plictisești pa 

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 4 ore, ggeo7818 a spus:

Ideea nu era daca ai peste sau iubit. Că ai sigur un "îndrumător". Eu zic că se vede că postează doua persoane diferite. In rest e treaba ta ce faci.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, JoeRW a spus:

Ideea nu era daca ai peste sau iubit. Că ai sigur un "îndrumător". Eu zic că se vede că postează doua persoane diferite. In rest e treaba ta ce faci.

Bai prietene tiam zis și ma repet este contul meu nu e problema ta de pe ce cont scriu asa ca vezi de treaba ta prietene 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, ggeo7818 a spus:

Auzi ști ceva vezi de drumu tău nu stau sa ma cert cu labari ca tine haide pa 

Ai dat cu untura pe școală și au mâncat o câinii ,așa e? 😂😂😂 Labari ca mine?🤦

• Haha 1
Link spre comentariu

Din acest moment ignor cine va mai da voua satisfactie😂😂😂credeti ca ma puneti pe mine intro lumina proasta nu dragii mei chiar de loc tot fac bani dragi mei of of of 😁😂😂voi nu intelegeti ca lumea tot vine ma fute 

Nu intelegeti ca pe mine nu ma afecteaza cu nimic 🤣🤣🤣ce credeti ca nu mai vine lumea la mine din contra va spun eu imi faceti un bine ca ii faceti curiosi si vin la mine numai sa se convinga 

😂🤣🤣deci eu nu pierd din contra castig 

Cum spuneti uni ca sunt urata slaba grasa nimeni nu e perfect imi pare rau ptr voi 😂😂😂

Link spre comentariu

On 6/7/2022 at 3:53 PM, ggeo7818 said:

Vezi fa mizerie de om cum e cand dai tepe si astepti ca prostu,muista pamantului ce esti

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...