Sari la conținut

Ba, voi sunteti bolnavi la cap?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti.
  • Oras:Bucuresti.
Postat

Vad ca singura preocupare de vreo 2 luni incoace e sa stai dupa curu' meu. Probabil ca in mintea voastra obtineti sau dovediti ceva.

GRESIT!

In afara de copii, pocnitori, mamici, bunici si patrupezi nu vad sa aveti si voi barbati, numai metrosexuali si poponari.

Esti suparat, esti nervos? Poate eu nu ti-am explicat teoria cum trebuia si ai impresia ca ma inveti tu pe mine noutati.

Nu vezi ca le e frica, le e frica... SUNT PISATI PE EI. Ti-am zis ca n-am treaba cu curvele. EU sunt un om sincer.. nu mai cauta sa urmaresti ca nu ai ce. Nu faci decat sa agiti din astia mai mari si stii cum e cu aterizarile si decolarile. Se scaneaza si dupa se actioneaza.

Nu va mai agitati prea tare.

Nu are rost, eu iti zic. Nu mai sta sa urmaresti.. Voi oricum sunteti depastiti pe mai multe fronturi. Nu intelegi inversiunile si eu v-am lasat sa va manifestati.

Eu, adica prin prelungire pe partea de de cum bate curentul si se rup norii.

Vezi ca si cativa lachei nu-s prea pregatiti si vorbesc prea mult, asa e cand ai 2 asi cate 2, 2s la 2s pt cunoscatori.

Uite ce amagiti sunt, uite ce suparati sunt.

N-am trecut eu pe la taxe si impozite in ultima vreme, sau ?

Nu explica teoria!

Cum sa sufli.. CUM SA SUFLI tu in fata noastra ma!

Sa nu se gaseasca vreo clona din asta mai fericita sa dea la temelie si aici si in media.

Ba, voi judecati?

Te fac vedeta!

• Like 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vad ca singura preocupare de vreo 2 luni incoace e sa stai dupa curu' meu. Probabil ca in mintea voastra obtineti sau dovediti ceva.

GRESIT!

In afara de copii, pocnitori, mamici, bunici si patrupezi nu vad sa aveti si voi barbati, numai metrosexuali si poponari.

Esti suparat, esti nervos? Poate eu nu ti-am explicat teoria cum trebuia si ai impresia ca ma inveti tu pe mine noutati.

Nu vezi ca le e frica, le e frica... SUNT PISATI PE EI. Ti-am zis ca n-am treaba cu curvele. EU sunt un om sincer.. nu mai cauta sa urmaresti ca nu ai ce. Nu faci decat sa agiti din astia mai mari si stii cum e cu aterizarile si decolarile. Se scaneaza si dupa se actioneaza.

Nu va mai agitati prea tare.

Nu are rost, eu iti zic. Nu mai sta sa urmaresti.. Voi oricum sunteti depastiti pe mai multe fronturi. Nu intelegi inversiunile si eu v-am lasat sa va manifestati.

Eu, adica prin prelungire pe partea de de cum bate curentul si se rup norii.

Vezi ca si cativa lachei nu-s prea pregatiti si vorbesc prea mult, asa e cand ai 2 asi cate 2, 2s la 2s pt cunoscatori.

Uite ce amagiti sunt, uite ce suparati sunt.

N-am trecut eu pe la taxe si impozite in ultima vreme, sau ?

Nu explica teoria!

Cum sa sufli.. CUM SA SUFLI tu in fata noastra ma!

Sa nu se gaseasca vreo clona din asta mai fericita sa dea la temelie si aici si in media.

Ba, voi judecati?

Te fac vedeta!

Nene, cu cine te cerți?
  • Like 4
  • Minus 4
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Afara plouă, creste ceapa, crește porumbu, creste oilii, am vrut sa fuck un selfie si a iesit dizonauru dân bârlog...

• Like 2
  • Oras:Transfrontalier, uneori
Postat

Fututi crocodilu in gura sa-ti fut!

Hai sictir, mai da-te-n pizda ma-tii!

Al dreacu' a facut spume ca a ramas pe uscat, trebuie sa-l perpelim nitelus, sa iasa necuratu din el. Hai, Parinte, sa facem exorcizare, ca tovarasii au exorcizat juma de sector, deranjat prin veri, vecini, colegi. Inevitabil, nu zisese asta mic si debil ca daca e agitatie prea mare starnesti si alte interese.

Da-te, bre, jos de pe el. Ce dreacu mai aveti 20 de ani sa fugiti unu in carca altuia.

Ha, ha... haoleu!

Da-tiiii jos!

Stiu ei cum e cu lozu, ca au fost primii care l-au tras. Nu puteau sa mai managerieze ca s-a-ntins pan-a pocnit. Le fel e si cu mancatul, cand bagi in tine tot ce-i pe masa, mai ceva ca la "all you can eat".

Se subintelege, problema cu "amatoreala". Cum sa expui astfel de specimene, ca ii scoti din element. E bine sa stea acolo, la ei, ca stau bine.

Apropos, cand mai vad si eu o poza noua pe grup? Eu, adica eu.. Nu explica te rog, logica.. voi - mie, voi - cui?

Cum e vremea pe otopeni? Se plimba unu din imprejurimi, pe post de releu, toata zona de nord si mai in fata (spate)... pe semne era finut, ca la altii nu prea s-a pomenit.

Nu era discretia pe locul intai, fruntas(a)? Pai, no ?

Tachinarile astea nu prea demonstreaza ele mare lucru, mai ales cand sunt facute in gura mare, si la propriu, si la figurat.

La cati km parcursi, sa dea astia mile din alea de zbor cu gratuitati - cu tot.

Voi stiti foarte bine ca astfel de lucruri nu prea se uita, decat se aduna.

O vorba, care nu-i de prisos, promit: Ara, discuieste, dar atentie la semanat.

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Baaaaa, nu va mai drogatz

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Nu ai inteles, semn ca esti tinut putin in umbra. Esti baiat bun, las-o asa.

Nu-s toate rose, atunci cand atentezi la viata personala si pui garda 24/7.

Sa zica fetele care au intrarea platita si consumatia garantata, fara taxe-n plus.

Nu te joci! ;)

Postat

Oricum, treaba mai de occident, nu trebuie complicat peste masura.

Nu prea se intra pe datorie, surse sigure.

Postat

Droguri - nu, curve - nu... era unu mai experimentat pe aici, vorba lui laury - memoria brici.

Sa revenim,  Boxa - subsol.

Caut boxa, dau in subsol.

• Like 1
Postat

Nevestele si fetele nu pun si ele mana la munca? ... sa castige o paine cinstita...

Ajuta acum turnu de control, repartizarea fortei de munca. :D

Ele oricum se pregateau pentru proba fulger, concurs SIE. Cativa ani aici, cativa acolo, pana creste asta mic(a), pana atunci mami e secretara. Viata, sa te tot plimbi....

Ale dreacu mobile, parca s-nvart singure. Lasa-i pe aia mai finuti, preferabil 30+, ca altfel nu ajunge nici la masea.

• Oras:pe la noi
  • Oras:pe la noi
Postat

Muie PSD!!!...beti si drogati va cu masura in aceste prea multe zile libere oferite cadou de catre partidul si statul nostru...tare nenumarati/nenumarate ieri si azi, nu numai aici! :laugh2

Postat

Da, tati, da...

Zi-le-le la boschetari.

Vizitator sleepingfox
Reputație: 0
Postat

sambag poola pă fereastră să vă fut pă toti din casă

• Like 4
Postat

Treburile raman la fel.

Daca ma-sa si tac-su nu le-a futut cate una peste falci, asa au ajuns ei spurcati, sau poate e mostenire. Ca se benocleaza cam mult, ii vezi ce pociti sunt si te sperii.

Intrebarea e de ce nu fac ei talente cand sunt undeva in **spam editat**itate, max 2-3, ca n-au sange in ei. De ce? DE SPURCATI

(trebuie undeva la min 5, dupa cum s-a mai indicat in cateva randuri, greu cu memoria, nu ?)

DE CIORI SPURCATE SI BORATE !

Adica bantuie frica prin chilotei, nu au maniere, sunt semi analfabeti ( mult spus ) si se agite. Ca fac, ca dreg, ca ne iau, ca ne arata, ca dau iarasi.

Ce sa dai, unde sa dai? Sa dea Dumnezeu in sufletul lor negru si spoit.

Hai, continuati, posibil sa se gaseste vreo clona sa tranteca blondele, flocoseniile si copilasii si de unde (li se) muta(u) marfa. Raman aia de familie "mai" buna, cu mai de rasa. Stii ce zic? Daca nu stii, intreaba. Se gaseste si pentru ei, inclusiv pentru afaceri.

Tu nu vezi ca ingheata in front. Pai iti trebuie pregatire. Sport, plus din ala de contact, ca altfel de aia ii vezi aschimodii sau deformati din cauza frustrarilor.

Hai ba, stingerea!

Postat

Cu astia nu iesi la mal, ca asa e neamul.

Se catara pe ala care intra la apa primul. :D

Postat

Sa-mi bag pula, uite alt analfabet!

Postat

Ca o fut astia pe ma-sa si nu-i lasa si pe altii.

P.s. nu la tine ma refeream. Refresh-ul.

Reputație: 30698
Postat

Sa-mi bag pula, uite alt analfabet!

M-am gandit ca te iert de data asta.

Esti foarte suparat

• Like 1
Postat

De fapt ei sutn suparati, ca se gaseste vreo clona sa dea indicativul, si nu la astia in terminala, de sufera de hepatita, la astialalti. Prea stateau acolo cand zbiera namila si in inca cateva randuri. Pe semne ei stiu ceva, ce altii nu.

De ce nu venea mai aproape, ca poate nu era de auzit.

Postat

Nu stiu ce sa zic, sunt ei extrem de furiosi si cand ies, ies cata frunza si iarba, nu cumva sa piarda ceva. Daca ar putea ar intra dupa om si-n baie si cu el in pat.

Problematic, sigur intelegi...

Postat

De ce au apucaturi in prezenta oamenilor? La animale ma refer, in special la CIORI SPURCATE.

Hai sa vedem cum stau treburile: Sunt astia mai agitati, mai suparati si mai frustrati. Dar ei se agita mai mult de fel. Asa le sta lor bine, ca la capul de cerb infipt in perete.

Fara folos totusi, avand in vedere ca pe lumea asta mai exista si sociopati EXTREM de functionali si cu ceva mai multe grade, nu din alea la litru, din alea de mai sus, care probabil ca-i zvanta pana le iese si pe nas si pe urechi.

Postat

Unii am impresia ca nu judeca normal si au impresia ca mai suntem in secolul XX, cand se epatau diferite calitati.

A se vedea ca 2 luni a fost liniste, dar toate au un sfarsit.

Stai, stai, ai rabdare, dar pana cand?

Pana-si baga unu pula-n ma-sa.....

... lu' altu'.

Postat

Si acum radem, ca parca vad caseta in reluare cand sarise nebunu pe la piciorul de trecea peste. Zici ca facea echilibristica printre dalele alea pana sa-i vina salvatorii sa-l asiste ( si pe el dar si pe varu).

Aia pierduti prin supermarket, cat de redus mintal sa fii ca pret de vreo 4-5 ori tot aia sa vina. Prosti ma, da prosti.

Au dat si-n aia mai mici. Astia mai mari au dat si-n alte judete. Panica totala.

Postat

S-a invartit radarul, ca doar suntem vecini. Belitus impulitus, ca nu mai stia ce diversiuni. Ti-a zis ca i-a fost interceptat postasul in 2 randuri ?

Iarasi, apucaturi, scuipaturi, injuraturi (in sine).

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...