Sari la conținut

Ba, voi sunteti bolnavi la cap?

Postări Recomandate

• Oras:Transfrontalier, uneori
Postat

Tot ce misca in zona de nord e minat ba baiatule. Nu au fost deja interceptati? Sa alerge ma tata si sa taie frunza al caini si in alta aprte, sau crezi ca daca a trecut timpul, mintea a stat in loc.

A stat la ei, ca sta tot timpul.

Postat

Sa nu uitam vorbele intelepte ale MARELUI mafiot machucambo.

Ca nu scapi toata viata. Adica ca ce faci te urmareste toata viata, indiferent ca esti curva sau nu.

Pai ai pus punctul pe i. L-ai pus foarte bine, de fapt. Reciproca e valabila, adica si invers, nu sensul ad literam.

Stii care au fost conditiile impuse de mine? Ca mie nu mi se impune. Pt ca eu oricum am bun simt si rabdare, dar s-a intrecut de mult limita.

Asta se intampla cand unul vine cu intentii bune, si uite unde se ajunge din cauza 3rd party-ului, adica forumului. Ca X spune lui y si y lui z si astia ca oricum n-au ocupatie, fericirea loc, acum au.

Trebuia sa se vada exact cum sta treaba, de cand s-a uitat peste umar, din prima zi, deja nu era de bine. Filari, incercari astea poti sa le faci cu amatori.

Baietii adevarati lucreaza finut, nu se agita ca handicapatii vostrii. Ei sunt aia filati, nu invers. Si-au dat seama, dar greu de tot.

Se schima masina, omul.... ai luat curba, vine altul. Ala care vine nu-i de aici.

Greu cand nu stii meserie.

Postat

Sa iasa in continuare cate 4-5 si sa se astepte unul pe altul, la scara, la sosea, dupa caz.

Stai, asta-i doar inceputul..... E oficial, primit verde.

Postat

In cel putin 10 randuri au avut ocazia sa demonstreze. Ce au demonstrat ? Ca le e frica si de-ntuneric!

Se oprise cioara, ca nu cumva sa astepte cineva la 30 de metri mai incolo.

Ba baiatule, tu nu vezi pe unde ma plimb eu si pe la ce ore.

ZERO STRES.

Le e frica. Le-a inghetat sangele in vene. Nici macar cand sunt mai multi nu au curaj, dca s-a inserat.

Ce sa-i faci, ciorile se culca devreme. Nu-s lilieci, ca aia le sunt superiori. Mamiferi, stiti ce zic ?

CIOARA SPURCATA SI SPERIATA.

Asta-i chiar titlu de povestire, numai ca toate ciorile sunt cam asa. A se vedea ca zboara in stoluri. De ce?

DE FRICA.

Uite ce frica le e unde nu-s felinare. Cum sa-ti fie frica cand ai amicii langa tine. Cum stau curvele alea cu ei cand sunt fleasca toti mai rau ca ele cand sunt pe ciclu (altfel nu se paote ca deja a iesit din garantie).

Se rezolva problema chiar daca mai dureaza catva. Stie el expertul. S-a dat la fund, voit, pardon nevoit. :)

Postat

Aveam aici un "Toma Necredinciosul" si a trebuit sa vada cu ochii lui, desi puzzle-ul era evident.

Asteptam....

Dureaza pret de cateva luni. Nu-i graba, rabdare din plin, si aici.

P.S. Multam pt confirmare.

Postat

Momentan am incheiat treburile pe sector offline, ca, na, a trebuit sa ia cineva asupra lui "greutatile". Un fel de Atlas din asta neologic de Bucurestan. =)

Sunt extrem de multe pe online, insa aici nu esti teleghidat... ai mana libera, mai ales cand esti "decent" pe aria ta.

Am cam terminat cu jocurile, a fost frumos si cu ascunselea, ca-n copilarie, insa toate au un sfarsit.

Chiar nu mai e absolut nimic de vazut. Turnu de control o sa repozitioneze cateva asset-uri... eu o sa plec, o sa vin, o sa plec, o sa vin. Mie imi place sa tin aproape si sa nu ma las asteptat prea mult.

*poof*

Postat

Se poate pune lacatel...

Sector nimfomane era inchis de mult pentru mine, de un an, dar am zis sa mai ma joc si eu cu voi. Timp liber, ce sa-i faci...

Am din astea, team-building-uri, cladire de echipa, mai pe romaneste.

Spre multumirea unora, ati reusit intradevar sa stricati foarte multe, ca nu iti cladesti o imagine peste noapte... Trebuie sa stai si sa asculti. Uneori nici nu trebuie sa asculti, se aude de mai departe.

Secretul e simplu, lasa-i pe altii sa se exprime, iar tu, cand simti nevoia, incearca sa te exprimi non-verbal, pe model "mono", nu "stereo", ca de la barbat/femeie, la orice altceva.

De-a lungul timpului s-au produs extrem de multe greseli pana si aici, pe forum... si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, unii isi mai dau si-n petec. Cu alte cuvinte, cand scrii ceva, s-ar putea sa dai de inteles mai mult decat ai vrea sau ai crede.

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Împușcă-te!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Esti suparacios... nu ai servit inca cafeaua.

Sa nu ti se descarce instalatia unde nu trebuie. Joaca-te cu tic-tac-ul si mesteca o pruna.

Postat

Sunt niste baieti nerabdatori, unde intra primii, la curve ?

Postat

Cum mai e vremea pe Otopeni ? Intra iarasi in reluare ca anul trecut.

Postat

Ce necajiti sunteti. Degeaba, ca nu iese socoteala. Ala fuge cu ele prin cimitir, nu-l surprinde in fapta.

Postat

Hai ca glumeam ... Da-i de te pozitioneaza la orizontala, culcat cum s-ar spune. Se umfla venele alea pe la tample de la amaraciune.

Vizitator romuzica
Reputație: 0
Postat

Efectul amestecului de dro(g)b cu vin, cu tuica, cu bere, cu sarmale, cu bors, cu paine, cu friptura si cu cozonac, de sarbatori..... :slap2 :slap2

• Like 2
Vizitator dr parnassus
Postat

Ca de obicei, n-am înțeles nimic! 

:no2

Postat

Si acum radem, ca parca vad caseta in reluare cand sarise nebunu pe la piciorul de trecea peste. Zici ca facea echilibristica printre dalele alea pana sa-i vina salvatorii sa-l asiste ( si pe el dar si pe varu).

Aia pierduti prin supermarket, cat de redus mintal sa fii ca pret de vreo 4-5 ori tot aia sa vina. Prosti ma, da prosti.

Au dat si-n aia mai mici. Astia mai mari au dat si-n alte judete. Panica totala.

Mussere , ai inviat mah ?

• Like 1
  • Oras:Mega City One
  • Oras:Mega City One
Postat

intrebarea care ar trebuie pusa este ce a facut intre 2012 si 2018 de a absentat de pe forum

• Oras:Iron Throne
  • Oras:Iron Throne
Postat

intrebarea care ar trebuie pusa este ce a facut intre 2012 si 2018 de a absentat de pe forum

Mai demult când ai făcut constatarea-? că aş fi bipolar, mai ştii ce am zis ?

Ceva în legătură cu sistemul iso-cube, ştii ce spun....

2000AD !!!

P.S. nu m-ai folosi acest nick, găseşte şi tu altceva, se revoltă Joe nu Rico, ptr ce spui pe aici :)

post-281441-0-20871500-1556900611_thumb.jpg

• Oras:Caracal si baicoi
Postat

Judge Dredd e modelul masculului alfa. Are mandibula bine conturata si fata de barbat.

Cred ca ii statea bine si pe Marte sa impuste mutantii aia si sa pipaie mameleoanele alea 3. Cam atatea erau, la fata care oferea servicii.

Vorbesc despre Total Recall, varianta Schweizer.

Postat

Interdicia pe online

Problema e ca daca e lantu ala gros la gat, poti sa smucesti, sa dai sa-l rupi..... Nu merge. Trebuie sa faci la un fel sa fugi cu cotet cu tot. Fugi cu el prin vecini, ies si ei ca la spectacol. Spectacolul nu e strategie, ca a auzit in trecere un prieten. Adica el e spectacol, dar strategia o faci cu mult timp inainte. Eu cred ca asa se procedeaza pe la voi cu strategii si gandit mult, da uite ca tot nu iese socoteala. Cum, de ce? Pentru ca faci planuri, d'aia.

Ai in matrioska pitici, sau in pitici s-a strecurat vreo matrioska? Nu stiu ce sa zic, dar daca te uiti la vecini, sunt dintr-o bucata. Acoperit intrarile si toate - toate raspantiile. Sunt oameni seriosi. Si eu de aia zic, ca aia nu e strategie, ci diversiune. Adica vi i-am angrenat sa iasa,pe ai vostrii, nu pe ai lor. Noi nu am stat la masa, ca dupa prinzi ideea gresita. Parabolica are acoperire instre occident, chiar trebuie sa repetam. Bate, sare, bate. E cu semnal intrerupt la un moment dat, asa e in viata, in unele zone n-ai semnal.

Eu am zis ca nu-i de joaca cu astea vechi, ca mai cade tencuiala, mai cade un ghiveci.... mai bine nu poposesti.

E bine ca au mai invatat sa se poarte, ca nu mai zbiara. Asta si datorita faptului ca ies astia mai mari, ca varsta. Am avut onoare sa discutam in vreo cateva randuri si cu capateniile, dar e deja prea tarziu si ne-am uitat in partea cealalta. Nu am facut gest urat, pur si simplu am ignorat invitatia. Daca nu ma intereseaza, pai nu ma intereseaza.

Sa ne intoarcem la partea de teatru sau cum spunea tataie, scoala de dans. Voi invatati trucuri noi? Poate iarasi incerci sa te scarpini in cur, sa-ti suflii mucii, ca nu imi e clar daca-si baga dracu coada. Avem aici niste conflicte de ordine interioara, ca ori ai inchiriat spiridusi, ori incerci sa-i camuflezi in spiridusi. Adica e distractiva si joaca asta, da trebuie grija daca apelati la astfel de servicii. Eu sper sa fie doar trucuri si sa incercati sa va dati si voi importanta. Trebuie mare atentie aici cu limbajele astea non verbale si alte gesturi, ca parca le preferam mai mult pe alea mai din topor. Ceva e necurat.

Eu nu stiu multe, ca prietenii din 3 cu care dadeam noroc pe stradutele de pe langa Mosilor s-au dus si ei la socotelile lor. Trecut mult prea mult timp, la fel ca si atunci cand s-a mutat de pe Magheru la Urgenta. Timpu trece, pata ramane.... A nu se intelege ca am eu vreo legatura, zic din auzite.

Fiecare cu ce-l doare, unu vrea sa vada de unde iese si unde intra. Altul sa pazeasca intrarea, altul iesirea.

Cum zicea un alt tataie, mosu la un amic. E o obsesie cu dansurile si cu hora. Hai in hora, hai sa dansam. Eu sper ca ne jucam intre noi si incercati si voi sa fiti mai subtili, mai artisti. Sa nu-si bage necuratu coada, ca daca noi mai dormim, ala nu doarme. Stii ca dupa colinda si pe la voi. Trebuie traista plina, nu se multumeste cu putin, sare-n helesteu.

A, da mai lasa vecinii in pace ca n-avem treaba cu ei. Eram doar in trecere. Fii si tu cu obrazul mai fin, ca stiti cum ati deschis negocierile. Soriciul gros.... Lasa-i in pace.....

La noi e deja interdictie totala, nu se mai bea, nu se mai fumeaza, nu e dezlegare nici la umeri-craci. Imi aduce aminte de jocul ala Conquiztador, castigai un judet, pierdeai altul. Daca-ti ataca capitala si dadea in turnuletele alea mai mari de vreo 3 ori, pierdeai tot. Era mai frumos jocu ala, decat asta.

Pregatiti voi vreo surpriza, vreo inscenare, da nu va iese fara ajutor si sa va manance necuratu, daca va gasesc astia mai bulangii ai nostrii ca umblati cu el, cu necuratu, ma refer.

Iesiti si voi mai rar si nu din toate pietele, parcurile, taxiurile, limuzinele. Cand am zis sa vina, n-am zis sa vina toti. Sa vina aia care ne intereseaza, afaceristii.... dupa, negociati voi. Pentru ca voi negociati, nu noi. Noi stam pe margine si mancam seminte. Ieftin, bun si natural.

Vizitator dr parnassus
Postat

Texte lungi si subțiri 

:)

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Marinarul are clone?!? Atât că nu sunt înjurături și nici firul logic din postările lui.

Ura nu conține nici un fel de logică..."firul" acela nu îl duce in vreo direcție.Un text de-al lui @v-ship e plin de rațiuni eronate și limbaj vulgar, nimic mai mult...

• Minus 2

• Oras:Nord
  • Oras:Nord
Postat

Tatiii, tatiiii................. ma dor labutele si n-am cum sa ies din lac.

Arunca-mi un colac.

De ce colegu nu m-ajuta?

Tatiiiiiiiiiiiii...........

Am anuntat eu la salvamar, ca sa fiu primul. Tine-l, bre, tine-l! Tine-l de frunte cand boraste tot, sa nu lesine.

Da coletu, cat e coletu ?

Tatiiiiiiii......................

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...