Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 2, 2019 Postat Mai 2, 2019 nu l-ai iertat pe picon, asa-i amada ??Eu zic ca-l mai iubeste, mi se pare putin geloasa
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 2, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 2, 2019 Sa-i dati voi banii atunci.Cum adica sa-i dam noi bani?Sa intelegem ca ii ti tu pe banii tai?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2019 Hai in oras, bem de toti banii si-i trimitem poze Azi trebuia sa fac ceva, acum astept pana luni ca romanii se relaxeaza...Ba ma vrei, ba ma faci in tot felul, femei sunt garla, eu lipseam. ;) Cum adica sa-i dam noi bani?Sa intelegem ca ii ti tu pe banii tai? Tarfa, nu face sa-ti explic cum e cand rabdarea mea este epuizata...Ai putza, nisipul, handicapati ca tine... nu ma "nervoza", te las sa respiri cat nu-mi respiri in fatza sa-mi iei aerul...
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 2, 2019 Postat Mai 2, 2019 Azi trebuia sa fac ceva, acum astept pana luni ca romanii se relaxeaza...Ba ma vrei, ba ma faci in tot felul, femei sunt garla, eu ..Sunt prea beat ca sa ....Oamenii mai si danseaza ca viata e scurta
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 2, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 2, 2019 Azi trebuia sa fac ceva, acum astept pana luni ca romanii se relaxeaza...Ba ma vrei, ba ma faci in tot felul, femei sunt garla, eu lipseam. ;) Tarfa, nu face sa-ti explic cum e cand rabdarea mea este epuizata...Ai putza, nisipul, handicapati ca tine... nu ma "nervoza", te las sa respiri cat nu-mi respiri in fatza sa-mi iei aerul...cate pastile de xanax ai luat?
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 De pupat pizda, o pupi tu, lingerică. Eu, noi, o futem. esti incredibil de prost. Nu e vina mea ca ai pus botul la momeala asta la care nici cel mai prost de pe forum nu am pune botul...cat ce ai facut este foarte urat, hahalera proasta !
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 nu l-ai iertat pe picon, asa-i amada ??cand ai de gand sa il banezi pe picon pt injuraturi si trolling ? ai la Inesuka pe topic , la Natalia, la Iza si la Alexa26 pe topic 8 injuraturi clare la mame facute de domnul picon
picon Reputație: 1046 Postat Mai 3, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 3, 2019 cand ai de gand sa il banezi pe picon pt injuraturi si trolling ? ai la Inesuka pe topic , la Natalia, la Iza si la Alexa26 pe topic 8 injuraturi clare la mame facute de domnul piconSă mori tu? Visul tău umed cu pișat, de bsnat ești tu. Cum ai mai și fost de multe ori. Urmează.esti incredibil de prost. Nu e vina mea ca ai pus botul la momeala asta la care nici cel mai prost de pe forum nu am pune botul...cat ce ai facut este foarte urat, hahalera proasta !Zău? 1 3
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 Să mori tu? Visul tău umed cu pișat, de bsnat ești tu. Cum ai mai și fost de multe ori. Urmează.Zău? sa mori tu, dar esti mort demult troll imputit ! astept sa vad ce are de zic si dolores dupa ce ai ras de el, bulangiu rujat =)))
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 18, 2019 ai ajuns cel mai prost din curtea scolii, pana si hodogorul **spam editat** picon fara misto de tine :( :( On-topic: Miskine, am uitat sa postez opulenta pe ziua de azi. >xoxots<Musti ? >Serious Contributor<251 Postari:Inscris la:25 april 20190 warning points Reputatie: 139Locatie:LGBTPostat Astazi, 09:10ia de aici pe paine saracule picon, on 01 May 2019 - 08:45 AM, said: piconHIGHLANDER Ești chelner ca Miss kin? Plm ... ce a ajuns forumul ăsta, că toți chelnerii și-au făcut cont!
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 18, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 18, 2019 ce mortii ma tii delirezi ma acolo? 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 18, 2019 vrei sa ma sugi si pe mine ? nu e destul ca soarta te-a futut =))
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 18, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 18, 2019 vreau s-o fut pe ma-ta sclav mic ce esti
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 18, 2019 altceva ?
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 18, 2019 daca ai avea o singura dorinta care ti se poate indeplini, sa scapi din mizeria aia de cocioaba in care stai, de situatia ta financiara precara, de faptul ca esti un mut si super timid cu femeiele (de asta ai fost parasit de atatea pizde ca mirosi a prost de la distanta), de corpul tau de slabanog aschilopat (motiv pt care esti parasit de femei), sa nu mai ai chelie, de faptul ca ai micropenis, ai alege sa injuri si atat ? esti cretin mafrend
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 18, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 18, 2019 FUT SI BAT CA MASINA DE SPALAT .. PE MA-TAAIA PROASTA CARE TE-A FACUT CU MULTE CONTURI CU TOT =)) ti-am mai zis baga-mi-as pula in ficatii ei ca nu o sa ma opresc pana cand nu-ti vine mintea la cap si-ti dai delete la conturi si ramai cu ajutatoru da comunitate pizdadera =))
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 18, 2019 sa iti moara la intrare ca asa e ? =))) 1
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 18, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 18, 2019 sa iti moara la intrare ca asa e ? =))) ca bat si fut ca masina de cusut sau ce ?ca ai tu multe conturi ? jur cu mana pe pula ca-mi bag pulan ma-ta da fiecare data cand postezi de pe alt cont in afara de pizdadera NA BELEA
il duce Reputație: -102 Postat Iunie 18, 2019 Postat Iunie 18, 2019 da' cine pula mea e Dolores asta de ii tot deschide lumea in absenta sa topice si ii ia coaele in gura pe orice topic? 1 1
liberty parade Reputație: 199 Postat Iunie 18, 2019 Postat Iunie 18, 2019 Un prost fudul cu grave tulburari de personalitate ^_^ 3
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 18, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 18, 2019 Un prost fudul cu grave tulburari de personalitate ^_^sublim 1
il duce Reputație: -102 Postat Iunie 18, 2019 Postat Iunie 18, 2019 sublima zis sa-l lingeti sublim la subrat, si tu, si clona ta tuicarul si cu pisdasera cu ma-sa in frunte. iar liberty mall asta sa-mi ia tulburarea asta mare a mea in epiglota. 1 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iunie 19, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Iunie 19, 2019 Sa mananci mai mult cacat, sa ajungi si tu la un 50 kg cheliosule, ca te sufla vantul pe unde mergi. Sa nu va mai aud ca faceti misto de victimele holocaustului. 7
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 19, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 19, 2019 a zis sa-l lingeti sublim la subrat, si tu, si clona ta tuicarul si cu pisdasera cu ma-sa in frunte. iar liberty mall asta sa-mi ia tulburarea asta mare a mea in epiglota. cate kg ai ?
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 19, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 19, 2019 Sa mananci mai mult cacat, sa ajungi si tu la un 50 kg cheliosule, ca te sufla vantul pe unde mergi. Sa nu va mai aud ca faceti misto de victimele holocaustului.are chelie ? =))
Postări Recomandate