Sari la conținut

Mesaj de la Picon catre Dolores

Vizitator xoxots

Postări Recomandate

• Oras:California Sacramento
Postat

are , da-l in plm de uscat, zici ca e castigat la pacanele

o sa revina de pe clonele lor de balamuc si o sa bage noi diversiuni ieftine

• Like 8
  • Oras:in rond
Postat

ba asta nu se mai face bine ma sa mor eu din ce in ce mi se face mila de el mai tare

baaa sclav mic o sa mori aicea pe forum baaa maine poimaine inchide asta taraba si o sa te sinucidezi =))

• Like 1
Postat

pai da ma saracule, ai zis bine 50 euro in plm. Eu joc zaruri pe 500 euro saracule, sa imi iei coaiele in gura sa dai zi tu 6 6 sa simti tu smekeria. Pe astia i-am facut intr-o saptamana de la job si nu de la bursa bloomberg intra inzecit saracio.

attachicon.gif xoxo_saracie.jpg

ce cocalar esti sa iti scoti economiile de o viata de la banca sa faci poze cu ele hhahaha

Vizitator samkara
Reputație: 0
Postat

da' cine pula mea e Dolores asta de ii tot deschide lumea in absenta sa topice si ii ia coaele in gura pe orice topic?

Pot sa sun acum sa-ti zic io cine este?

Postat

suna dar fara sa vada pizdadera ca isi taie venele da ciuda =))

• Like 1
Postat

Pot sa sun acum sa-ti zic io cine este?

da' suna, fata mea, oricand iti pofteste inima. sunt curios cine pula lui e Dolores, de i-0 ia toti cateii in gura.

poti sa scrii aici fay Alexandro, cam scumpe locurile de parcare in Craiova

stai cuminte, caine prost, ca nu e sarlotica. e upper-level. e un fel de Lana ver. 2.0 pentru cunoscatori.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

A dat strechea în cățel. Să chemăm hingherii, zic! 

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Bai frate,dacă vreți sa va supărați pe mine ca spun asta,supărați va:

Ieșiți in pula lu' Terente și voi puțin prin lume ,veniți și voi mai relaxați,cu dume mai bune și mai puțin pisați pe crac.

Aveați haz înainte chiar dacă va luați in pula,acum sunteți târfe plângăcioase și sparte.

• Like 2
Vizitator renesmee
Postat

poti sa scrii aici fay Alexandro, cam scumpe locurile de parcare in Craiova

Pentru tine logic ca sunt scumpe . La câtă pâine goală ai mâncat,te caci grâu in plm :)))

Postat

Bai frate,dacă vreți sa va supărați pe mine ca spun asta,supărați va:

Ieșiți in pula lu' Terente și voi puțin prin lume ,veniți și voi mai relaxați,cu dume mai bune și mai puțin pisați pe crac.

Aveați haz înainte chiar dacă va luați in pula,acum sunteți târfe plângăcioase și sparte.

trist, dar adevarat :)

• Like 5
Vizitator samkara
Postat

trist, dar adevarat :)

Pai zice si de tine!  De ce esti trist, e alegerea ta sa faci circul asta aici! 

Postat

A fost odata... un grup de oameni care erau prieteni. Cu timpul prietenii si amicii de ieri au devenit dusmanii si trolii de astazi.

Si au trait (ne)fericiti pan' la adanci batraneti...

Postat

Pai zice si de tine!  De ce esti trist, e alegerea ta sa faci circul asta aici!

Nu se referea la mine. Cum fac eu circ domnita ? asa pe intelesul tuturor, daca ai binevointa, rabdare si determinare
  • Like 5
Postat

Nu se referea la mine. Cum fac eu circ domnita ? asa pe intelesul tuturor, daca ai binevointa, rabdare si determinare

ba sclav tu ai impresia ca toti e fraierii ca tine si nu-si da nimeni seama de ce faci tu ? lol

d-aia ba esti ultimu prost =))

Postat

Mai tii minte catel prost cum se pisa asta mica pe tine la orice ora?

Postat

Aveti caracter, va urez sanatate si spor la trolleala, mancat cacat si diversiuni ieftine.

• Like 6
Postat

ba sclav tu ai impresia ca toti e fraierii ca tine si nu-si da nimeni seama de ce faci tu ? lol

d-aia ba esti ultimu prost =))

Pustiule mai ai de mancat mamaliga , nu prea iti merg diversiunile astea ieftine, dormi cu numele meu in gand. Un singur lucru iti zic schizofrenicule: esti cretin de moment ce ai facut praf postarile lui Alex1199 de la vanessa de pe topic si tu ma injurai fara nici o noima. Du-te ba la psihiatru in plm

Postat

diversiuni ieftine = am facut praf postarile lui

fi al draq da hamal prost pai baaa cand futeam eu in cur fraieri ca tine tu erai la galati pa malu dunarii prindeai broaste =))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...