Sari la conținut

Ce inseamna sa fii ITst expirat ca xoxo

Postări Recomandate

Postat

Trebuia sa fie acelasi ip si user agent ca sa nu fie nici un dubiu, dar si tu stii asta, ai ras prea devreme =))))

pai e acelasi ip ma prostovane =))

Postat

de pe amun ra xoxots si votka tuicar ai acelasi ip de upc romania si acelasi user agent

de pe pizdadera ai acelasi user agent dar un ip de suedia =))

ma pis pe ochii tai de la biroul meu de corporatist

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Preafericite, cum era versul cu primul negru mititel, ăla cu puştiul chinuit, cordit, muist şi IT-ist? :)))

• Like 1
  • Oras:Mega City One
Postat

Cine v-a mintit ca xoxo e it-st?
Nu e, va zic eu, mai ales ca nu stie ce reprezinta User-Agent/browser ca sa nu zic de notiunea de IP dinamic
Daca eu si motanul avem aceasi versiune de browser inseamna ca eu si motanul suntem una si aceasi persoana ?
De asta merge ANAF-ul asa de bine in zilele noastre, din cauza ITstilor care nu au habar de nimic

• Like 2
Postat

aveti si windows la fel ? acelasi model ? aveti si juma da pula in gura ? jumate tu jumate ma-sa lu ala de are 10 conturi si minte ca nu e el ?

acelasi browser ? aceeasi rezolutie la monitor ? fmm da distrus

Postat

Preafericite, cum era versul cu primul negru mititel, ăla cu puştiul chinuit, cordit, muist şi IT-ist? :)))

sug o juma da bomboana cu 50mg thc

vedem mai incolo ce se intampla

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu e, va zic eu, mai ales ca nu stie ce reprezinta User-Agent/browser ca sa nu zic de notiunea de IP dinamic

Daca eu si motanul avem aceasi versiune de browser inseamna ca eu si motanul suntem una si aceasi persoana ?

De asta merge ANAF-ul asa de bine in zilele noastre, din cauza ITstilor care nu au habar de nimic

Categoric ca nu e si asta se vede prin simplu fapt ca zice ca e IT-ist, cand nimeni care lucreaza in industrie nu se recomanda ca IT-ist  :slap2  :laugh2 . 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

frate pe bune, ma faci sa te jignesc. Daca toti folosim browsere uzuale, chrome, mozilla, internet explorer, opera, safari astea au acelasi identificator. Zi mai degraba cum e treaba cu IP-urile, au toti acelasi ip sau nu ? La DG vad ca apare browserul mozilla, baga de seama ca e cel mai folosit browser

imi este lene sa scriu din nou, asa ca copy-paste

Categoric ca nu e si asta se vede prin simplu fapt ca zice ca e IT-ist, cand nimeni care lucreaza in industrie nu se recomanda ca IT-ist  :slap2  :laugh2 . 

corect :laugh2

• Like 2
Postat

aveti si windows la fel ? acelasi model ? aveti si juma da pula in gura ? jumate tu jumate ma-sa lu ala de are 10 conturi si minte ca nu e el ?

acelasi browser ? aceeasi rezolutie la monitor ? fmm da distrus

Cine nu foloseste Windows 10 pe 64 de biti in zilele noastre ? tu continua, fa-ti damblaua

• Like 2
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

fac 200 da milioane pa luna in IT, sunt mare smecher, toate firmele ma vor

* miliUane :)

• Like 1
  • Oras:Caracal si baicoi
Postat

Exista anonimitate online sau nu? Cineva mi-a spus ca e foarte greu sa o dobandesti sau ca e imposibil.

Eu zic ca daca schimbi browserul si IP-ul esti destul de acoperit. Nu stiu daca fata de agentii guvernamentale pentru ca aia iti pot luat detaliile de la VPN sau compania furnizoare de net. Pentru torrente, filme, cred ca e de ajuns.

Vizitator xoxots
Reputație: 0
Postat

esti la grupa mica in comparatie Daniel, baga repede ceva in tine ca te pierdem in plm =))

tu de ce crezi ca toata ziua e cu pula lui Daniel in gura? =)))

Reputație: 30698
Postat

esti la grupa mica in comparatie Daniel, baga repede ceva in tine ca te pierdem in plm =))

=))

• Like 1
Postat

Parinte, nu stie Carla ce-i aia proprietate intelectuala.

Banc:

- Cum scoti ursul din dristor?

- De laba.

- Dar dristorul din urs?

- Nu-l scoti!

A circulat mult asta, dar stau prost cu memoria momentan. Nu mai stiu care l-a spus primul.

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

S-a umplut țara de aitiști, da' un chelner ca lumea nu găsești! A se vedea Miss Kin, zis "cur de fier".

• Like 1
  • Minus 2

Postat

=))

tu de ce crezi ca toata ziua e cu pula lui Daniel in gura? =)))

Hai pa ca mi-a venit programarea, tu inca la birou ? Vorbim dupa 6 cand iesi de la program corporatistule =)))

:)))

User agentul este agentul N A V E L E, care ati intra prin cablu da net an PC si isi bune ochelarii pa oci, si asi noteaza toate datele tale personale, pentru ca a facut scoala KFC... pardon KGB a lu zukerberg, si apoi se antoarce la baza secreta si ati da toate datele notate da PC-u lu danel xxl

Am explicat pa antelesu lu catel ca e prost si el, si ca sa anteleaga cum e cu shpionarea ca shi el era mare shipion cu buton de panica pa care apasa si ii vine painica cu rosii la birou, prin reteaua da tuburi lungi transparente

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...