xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 Trebuia sa fie acelasi ip si user agent ca sa nu fie nici un dubiu, dar si tu stii asta, ai ras prea devreme =)))) pai e acelasi ip ma prostovane =))
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 de pe amun ra xoxots si votka tuicar ai acelasi ip de upc romania si acelasi user agentde pe pizdadera ai acelasi user agent dar un ip de suedia =)) ma pis pe ochii tai de la biroul meu de corporatist
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 SA-MI DEA CINEVA PM SA-I DAU SITEU ALA SA FACA EL POZE LA TOATE LINK-URILE CA MIE MI-E LENE
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Mai 3, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Mai 3, 2019 Preafericite, cum era versul cu primul negru mititel, ăla cu puştiul chinuit, cordit, muist şi IT-ist? :))) 1
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Mai 3, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Postat Mai 3, 2019 Cine v-a mintit ca xoxo e it-st?Nu e, va zic eu, mai ales ca nu stie ce reprezinta User-Agent/browser ca sa nu zic de notiunea de IP dinamicDaca eu si motanul avem aceasi versiune de browser inseamna ca eu si motanul suntem una si aceasi persoana ?De asta merge ANAF-ul asa de bine in zilele noastre, din cauza ITstilor care nu au habar de nimic 2
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 aveti si windows la fel ? acelasi model ? aveti si juma da pula in gura ? jumate tu jumate ma-sa lu ala de are 10 conturi si minte ca nu e el ?acelasi browser ? aceeasi rezolutie la monitor ? fmm da distrus
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 fac 200 da milioane pa luna in IT, sunt mare smecher, toate firmele ma vor
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 nu vrei sa stii ce masina conducam si fes lol
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 Preafericite, cum era versul cu primul negru mititel, ăla cu puştiul chinuit, cordit, muist şi IT-ist? :))) sug o juma da bomboana cu 50mg thcvedem mai incolo ce se intampla
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 POATE IASA TOT IT-U DAN MINE =))
promovator Reputație: -530 Postat Mai 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2019 Cine v-a mintit ca xoxo e it-st?Nu e, va zic eu, mai ales ca nu stie ce reprezinta User-Agent/browser ca sa nu zic de notiunea de IP dinamicDaca eu si motanul avem aceasi versiune de browser inseamna ca eu si motanul suntem una si aceasi persoana ?De asta merge ANAF-ul asa de bine in zilele noastre, din cauza ITstilor care nu au habar de nimicCategoric ca nu e si asta se vede prin simplu fapt ca zice ca e IT-ist, cand nimeni care lucreaza in industrie nu se recomanda ca IT-ist :slap2 :laugh2 . 2 1
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Mai 3, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Postat Mai 3, 2019 frate pe bune, ma faci sa te jignesc. Daca toti folosim browsere uzuale, chrome, mozilla, internet explorer, opera, safari astea au acelasi identificator. Zi mai degraba cum e treaba cu IP-urile, au toti acelasi ip sau nu ? La DG vad ca apare browserul mozilla, baga de seama ca e cel mai folosit browser imi este lene sa scriu din nou, asa ca copy-paste Categoric ca nu e si asta se vede prin simplu fapt ca zice ca e IT-ist, cand nimeni care lucreaza in industrie nu se recomanda ca IT-ist :slap2 :laugh2 . corect :laugh2 2
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Mai 3, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Postat Mai 3, 2019 aveti si windows la fel ? acelasi model ? aveti si juma da pula in gura ? jumate tu jumate ma-sa lu ala de are 10 conturi si minte ca nu e el ?acelasi browser ? aceeasi rezolutie la monitor ? fmm da distrus Cine nu foloseste Windows 10 pe 64 de biti in zilele noastre ? tu continua, fa-ti damblaua 2
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 3, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 3, 2019 fac 200 da milioane pa luna in IT, sunt mare smecher, toate firmele ma vor * miliUane :) 1
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Mai 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Mai 3, 2019 FAC 200 DA MILIOANE PA LUNA DIN ITTACI IN PULA MEA CA SUNT MARE SMECHER esti la grupa mica in comparatie Daniel, baga repede ceva in tine ca te pierdem in plm =)) 5
nu-sunt-gay Reputație: -1 Postat Mai 3, 2019 Oras:Caracal si baicoi Oras:Caracal si baicoi Postat Mai 3, 2019 Exista anonimitate online sau nu? Cineva mi-a spus ca e foarte greu sa o dobandesti sau ca e imposibil. Eu zic ca daca schimbi browserul si IP-ul esti destul de acoperit. Nu stiu daca fata de agentii guvernamentale pentru ca aia iti pot luat detaliile de la VPN sau compania furnizoare de net. Pentru torrente, filme, cred ca e de ajuns.
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 esti la grupa mica in comparatie Daniel, baga repede ceva in tine ca te pierdem in plm =)) tu de ce crezi ca toata ziua e cu pula lui Daniel in gura? =)))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 esti la grupa mica in comparatie Daniel, baga repede ceva in tine ca te pierdem in plm =)) =)) 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 3, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 3, 2019 Sa vina Carla sa ne spuna cum este treaba cu IP-urile 1 6
nu-sunt-gay Reputație: -1 Postat Mai 3, 2019 Oras:Caracal si baicoi Oras:Caracal si baicoi Postat Mai 3, 2019 Parinte, nu stie Carla ce-i aia proprietate intelectuala. Banc: - Cum scoti ursul din dristor?- De laba.- Dar dristorul din urs?- Nu-l scoti! A circulat mult asta, dar stau prost cu memoria momentan. Nu mai stiu care l-a spus primul.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 3, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 3, 2019 S-a umplut țara de aitiști, da' un chelner ca lumea nu găsești! A se vedea Miss Kin, zis "cur de fier". 1 2
tatucudolo Reputație: 1 Postat Mai 4, 2019 Postat Mai 4, 2019 =)) tu de ce crezi ca toata ziua e cu pula lui Daniel in gura? =))) Hai pa ca mi-a venit programarea, tu inca la birou ? Vorbim dupa 6 cand iesi de la program corporatistule =))) :))) Cine v-a mintit ca xoxo e it-st?Nu e, va zic eu, mai ales ca nu stie ce reprezinta User-Agent/browser ca sa nu zic de notiunea de IP dinamicDaca eu si motanul avem aceasi versiune de browser inseamna ca eu si motanul suntem una si aceasi persoana ?De asta merge ANAF-ul asa de bine in zilele noastre, din cauza ITstilor care nu au habar de nimic User agentul este agentul N A V E L E, care ati intra prin cablu da net an PC si isi bune ochelarii pa oci, si asi noteaza toate datele tale personale, pentru ca a facut scoala KFC... pardon KGB a lu zukerberg, si apoi se antoarce la baza secreta si ati da toate datele notate da PC-u lu danel xxl Am explicat pa antelesu lu catel ca e prost si el, si ca sa anteleaga cum e cu shpionarea ca shi el era mare shipion cu buton de panica pa care apasa si ii vine painica cu rosii la birou, prin reteaua da tuburi lungi transparente
Postări Recomandate