manuela manu Reputație: 153 Postat Iunie 26, 2019 Postat Iunie 26, 2019 Buna dimineata.Dragii mei cum v-am mai spus imi cautam o locație mi-am gasit azi ma aranjez ma pregătesc si de maine ne vedem cu drag . O sa va dau si adresa.va pup 2
mrrandom Reputație: -279 Postat Iunie 26, 2019 Postat Iunie 26, 2019 eu nu inteleg un lucru, doamna are 50 ? de ce la topic e 40+ ..
blackcock Reputație: -252 Postat Iunie 26, 2019 Postat Iunie 26, 2019 Buna dimineata.Dragii mei cum v-am mai spus imi cautam o locație mi-am gasit azi ma aranjez ma pregătesc si de maine ne vedem cu drag . O sa va dau si adresa.va pupSi poze ??? Sau fara poze ??
manuela manu Reputație: 153 Postat Iunie 26, 2019 Postat Iunie 26, 2019 Nu am zis ca am 50 .Am peste 40. 1
maistu Reputație: 179 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 26, 2019 Si poze ??? Sau fara poze ??. păi a spus că nu are cine să îi facă și este dispusă la o ședință foto la unul din vizitatori. Deci care merge primul la doamna să o ajute și cu pozele. 2
maistu Reputație: 179 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 26, 2019 Sincer mi-ar fi făcut o plăcere deosebită să o pozez in contextul in care eu i-am deschis topicul aici,dar din păcate nu sunt in localitate. 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 26, 2019 Si poze ??? Sau fara poze ??Aaaoooaaaleoo mah Pula Nigra...ti bat !!! Tu noi cetit ciam zis io pi pajina precenenta ??? Lasa intribarile si fuji la Manuela. Fai si poze !!! ;) 2
blackcock Reputație: -252 Postat Iunie 26, 2019 Postat Iunie 26, 2019 Aaaoooaaaleoo mah Pula Nigra...ti bat !!! Tu noi cetit ciam zis io pi pajina precenenta ??? Lasa intribarile si fuji la Manuela. Fai si poze !!! ;) :))) 1
manuela manu Reputație: 153 Postat Iunie 26, 2019 Postat Iunie 26, 2019 Mi-am gasit locație fixa lângă Doraly.De maine lucrez in fiecare zi fără stres .Va astept cu plăcere. 3
cutrasenzuala Reputație: 44 Postat Iunie 26, 2019 Postat Iunie 26, 2019 Polul doamnelor over age se muta la Doraly :snap 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 27, 2019 Mah...nush cum sati zik...da io creca overage ie mult moi safe ca underage !!! ;)
manuela manu Reputație: 153 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 DISPONIBILA AZI INTRE 10.00 SI 20.00😘😘😘
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 27, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Iunie 27, 2019 cam matinalaai fost la ultraviolete?😉
manuela manu Reputație: 153 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 Dar ce faceti dragii mei acum ca am locație fixa si m-am hotarat sa raman la malul mării nu vreti sa ma mai vizitați????ce se intampla????
cutrasenzuala Reputație: 44 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 Polul doamnelor over age se muta la Doraly :snap Asta cu siguranta
Vizitator carpatin Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 Un număr de tel nu pune nimeni ?ce Nr are doamna ?nu găsesc nimic
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 27, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Iunie 27, 2019 Un număr de tel nu pune nimeni ?ce Nr are doamna ?nu găsesc nimicAi citit și pagina 1? 1
manuela manu Reputație: 153 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 Program:10.00-20.00.tel.0752488629
prinzeugen Reputație: 979 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 Dar ce faceti dragii mei acum ca am locație fixa si m-am hotarat sa raman la malul mării nu vreti sa ma mai vizitați????ce se intampla????Ia mai manati mai, flacai, si sunati din telefoane! Sunati, maaiii... Pulisorul...
tibanu21 Reputație: 522 Postat Iunie 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 27, 2019 Dupa relatarea Ameliei mi s au aprins beculetele...auzi tu o doamna matura buna de tavaleala si cooperanta pe deasupra :)Am zis asta e, la dna Gloria nu am inceput demersurile inca asa ca merg la Lady. Am fost azi dimineata in noua locatie in km 4-5 si am parcat la dorally.Mai departe indrumat de doamna prin telefon catre culcusul de nebunii...cand eram aproape de bloc s a intrerupt convorbirea...am incercat sa sun iar..da de unde ca nu mai raspundea (deja ma gandeam ca m a banghit de la geam si nu vrea sa aiba de a face cu mine...hai zic ca nu o fi asa, doar sunt baiat prezentabil...poate ma cunoaste din alte imprejurari si nu vrea sa mai raspunda :))M am inselat si de data asta :))Dupa inca un telefon a raspuns doamna si m a poftit sus.M a primit imbracata sumar, picioare lungi, sanii aratau bine si foarte deschisa.Ceva socializare, cateva glume sa facem click si am trecut pe la dus. Am ajuns in camera de lucru , m a poftit sa ma intind pe spate si sa ma relaxez.A inceput cu un oral bun, am inceput sa o mangai pe sani si pe unde mai puteam ajunge cu mana.Piele foarte FINA, pasarica epilata si foarte curata...nu am rezistat si am poftit o sa stea intinsa pe spate...de aici s a cam rupt filmul, a fost cu de toate 69, mangaieri, imbratisari si sarutari.La sfarsit mi a zis ca am omorat o :))A fost o intalnire foarte reusita din toate punctele de vedere.O sa dau si note acum:Locatie : 10 foarte curat, baia curata si dotata cu de toateAspect : pt varsta ei ii dau 10 cu felicitari, piele foarte fina, sanii frumosi si placuti la atingere cu sfarcuri ce raspund vizibil la stimuliPicioare lungi si frumoase, fara urme de vergeturi si piele fermaDeci ma repet...10 pt aspectOral 9Normal 10 daca stii sa te porti cu ea si ce butoane sa apesi, poti avea parte de o experienta memorabilaFK daCIM nuCOF nuImi permit sa notez si pasarica Manuelei cu 10Cadou 100 nr / 200 ora Am vazut comentarii mai sus ca are parul scurt ca nu stiu ce mai stramba unii din nas....ce sa zic, daca esti baiat parol si vrei sa futi ceva de calitate mergi si futi si ramai cu o amintire placuta.Nu o recomand deloc, vreau sa o prind eu libera tot timpul cand vreau sa merg la ea! 2
cutrasenzuala Reputație: 44 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 Buun 6-6 Manuela , o sa ma arunc si eu
aloalo1 Reputație: 128 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 Cu toată increderea,o experiență reușită am avut și eu cu ea,cu toate că am avut ceva rețineri la ce spunea amelia dar am incercat și acum abia aștept să ajung la constanța să mă mai futa o dată. 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 28, 2019 Mah flacau...Amelia ie dinozaur...dipi vechi ! Amelia nu minte...ca nari rost...ca minciuna ari picioari scurte ! Daca Manuela iera vro tzepara...no spala toata apa din Marea Niagra cu cie iesea din gura lu Amelia ! Da daca fumeia ie buna...si futaiu ie di maaare calitate...si coriect...cum poati Amelia sa spuna altciva ???!!! Alooo...hai sati zic civa. Io la Manuela mam dus ca sal verific pi Maistru Militar. Iel o scris primu di ia...si cum io mam cam ciondanit cu iel pi acilea...am zis ca ar fi bini sa verific daca ricenziia lui o fost pi bune. Atita ii trebuia lui...sa ma duc io la una pi cari iel o laudato...si sa dau di vro zdrenta !!! Pizdai siama cie iesea ??? :))))) Din fericire...pientru iel...ricenzia lui o fost pi buni pi buni. Din fericire...pientru mini...io am discopirit o matura fix pi placu mieu !!! Asea ca io una ii multumesc lui ! Daca nu iera iel...probabil nu ajunjeam io vrodata la Manuela...si ratam citiva futaiuri pi cinste cu ia !!! Alooo...cind Amelia zice civa...sa nai rizerve si retineri...dicit daca iejti un prost si un antitalent !!! Flacau...moi ai inca di invatat dila dinozauri !!! ;) 7
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 28, 2019 Draji colieji... Am un anunt di facut. Ieri am tricut din nou pila Manuela ca sai fac nisti poze si sa vile dau mura in gura acilea...ca tat plinjeati ca vrieti poze. Am facut moi multe poze...gen selfi...instante...fara mare prelucrare artistica pientru ca asea ie moi sincer si corecte. Am sa li postez moi tirziu acilea...ca trebe sa am timp sa li sortez. Sa dea dreaq sa moi aud vrun comentariu dispri poze aci...pi topingu asta. Sa dea dreaq sa comientati voi ci poze am sa pun io...ca nus fotografa di meseriie...doar curva. Din fericire...pientru voi...io meam propus sai fac multi poze. Din ghinion...pientru voi...cind tat faseam pozili celi...cu indicatii di genu: "scoate curu afara...arata țița stinga...ciupe lindicu o leaca sa stea drepti in poza"...nush cum sa va zik...da so cam unflat lindicu pi mini. Asea ca meam cam bagat pula in pozili voastre...si mam loat cu altili !!! :) 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum