pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Ți se pare Amada.Așteaptă momentul , chiar te rog . Te :* Am pus temelia, nu eu dau...Ma pupi acum? :slap2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Au înnebunit salcâmii :))) Tudor Gheorghe? Hmm placut in momente de nostalgie
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Cine I Alexandra? :blushing2 Frumos nume Si pe caterinca asta care a deschis pagina cum o cheama? Vanga cu chiloti tanga? Cu tine am rezolvat de ceva timp, distractie placuta. ;)
indragostitul Reputație: 704 Postat Mai 8, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Mai 8, 2019 Sa moara Franta daca inteleg ceva 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Cu tine am rezolvat de ceva timp, distractie placuta. ;) Ziiii nu ma lasa n pom
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Sa moara Franta daca inteleg ceva Tocmai prin faptul ca nu intelegi nimic intelegi totul
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Sa moara Franta daca inteleg ceva :laugh2 Eu am vazut-o cand a deschis topicul... Am viziuni, nu halucinatii. ;)Ramane sa vada unde face interventia, s-ar putea sa nu fie in Romania...Ramane de vazut.Aici inca colcaie dracii pana le dau la temelie... Umanitar, mda, ia uman daca mai gasesti. :slap2Daca este cazul, o sa anunte, sau pun eu, cu aprobarea ei, analizele. :hug1
fxlx Reputație: 1535 Postat Mai 8, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Mai 8, 2019 Transexual? https://www.youtube.com/watch?v=-bPCk5-HJUgCat am ras la videoclip-ul asta 😂😂😂... de gasca rau polițistul ala. Tâmpitul ala s-a mai lasat si filmat, nu era de ajuns ca e de cacao 😂😂😂
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Cat am ras la videoclip-ul asta ... de gasca rau polițistul ala. Tâmpitul ala s-a mai lasat si filmat, nu era de ajuns ca e de cacao ai de :) mea =)))Ce coshuri ai pa g.oaza mancatiash =))))))))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 :laugh2 Eu am vazut-o cand a deschis topicul... Am viziuni, nu halucinatii. ;)Ramane sa vada unde face interventia, s-ar putea sa nu fie in Romania...Ramane de vazut.Aici inca colcaie dracii pana le dau la temelie... Umanitar, mda, ia uman daca mai gasesti. :slap2Daca este cazul, o sa anunte, sau pun eu, cu aprobarea ei, analizele. :hug1 Esti clarvazatoare? Zi-mi si mie unde imi e incarcatoru de la telefon chiar nu dau de el ...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Esti clarvazatoare? Zi-mi si mie unde imi e incarcatoru de la telefon chiar nu dau de el ... Care a fost ultima priza unde ti l-ai bagat?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Care a fost ultima priza unde ti l-ai bagat? Una defecta cred eram ametit am trait momentul si nah...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Care a fost ultima priza unde ti l-ai bagat?Si eu am viziuni zi sincerUltima data la wc intai te ai kkt dupa aia ti ai dat seama ca ai chiloti pe tine este?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Una defecta cred eram ametit am trait momentul si nah... Nu era incarcatorul tau, acum vezi unde bagai cu al tau... E unde il lasi de obicei, dezorganizatule organizat! :rax2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Si eu am viziuni zi sincerUltima data la wc intai te ai kkt dupa aia ti ai dat seama ca ai chiloti pe tine este? Nu. Asa faci tu? :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Nu era incarcatorul tau, acum vezi unde bagai cu al tau... E unde il lasi de obicei, dezorganizatule organizat! :rax2 Cea mai buna ordine e dezordinea dear :slap2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Nu. Asa faci tu? :) Eu nu am chilot port boxeri Iar te strang pantofi si dai vina pe mine?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Cea mai buna ordine e dezordinea dear :slap2 E bine ca ti-ai dat seama. Eu nu am chilot port boxeri Iar te strang pantofi si dai vina pe mine? Cine te pune sa te bagi in seama, eu?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 E bine ca ti-ai dat seama. Cine te pune sa te bagi in seama, eu?Avataru tau
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Avataru tau Ca tot m-ai pus sa cotrobai...Lasa asa numita relatie cu bruneta, nu o sa-ti iasa din cap ca se fute cu altul...Stai cu mama? Ca aici am ramas putin nedumerita. Stai si nu... Ha?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Ca tot m-ai pus sa cotrobai...Lasa asa numita relatie cu bruneta, nu o sa-ti iasa din cap ca se fute cu altul...Stai cu mama? Ca aici am ramas putin nedumerita. Stai si nu... Ha? Tratamentul e bun delirul e garantat ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Tratamentul e bun delirul e garantat ;) Nu chiar.Ti-e greu fara caterinca, o sa ai de infruntat viata, esti la jumatatea varstei celei care a scris aici, dar crezi ca le stii pe toate...Interesant.Hai cu alea serioase ca nu era topic de caterinca, care e treaba cu mama? Imi asum ce spun.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Nu chiar.Ti-e greu fara caterinca, o sa ai de infruntat viata, esti la jumatatea varstei celei care a scris aici, dar crezi ca le stii pe toate...Interesant.Hai cu alea serioase ca nu era topic de caterinca, care e treaba cu mama? Imi asum ce spun.De unde sa stiu eu care I treaba cu maica-ta
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 De unde sa stiu eu care I treaba cu maica-ta Mai devreme radeai de nenorocire cuiva, spuneai sa ia liftul, una plus, minus...Spune-mi, de maica-ta ai aceeasi parere? E inca una din bilioane...Mama mea e moarta. Poftim.Spune si lor cati ani ai. ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Mai devreme radeai de nenorocire cuiva, spuneai sa ia liftul, una plus, minus...Spune-mi, de maica-ta ai aceeasi parere? E inca una din bilioane...Mama mea e moarta. Poftim.Spune si lor cati ani ai. ;) Eu nu am facut referire la familia mea ci la un strain oarecare fata de care si tu cred ca la ora asta fix de grija lui nu mai dormi la noapte Iar o dai la cearta? Maica-ta e moarta? Dzeu sa o ierte aici nu comentam chestiile astea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum