justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 24, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 24, 2019 îmi pare rău că nu pot atașa poze din clinica, dar pot spune ca nu eu am ales aceasta clinica ci regimul medical din tara. As vrea sa spun ca am avut noroc. Am fost în Brăila și Galați, am stat la cozi interminabile, îmi venea rău de foame și de căldură și nu am rezolvat nimic. Oare de ce sa stau asa? Oare de ce dacă sunt săracă, nu am dreptul la viata, la fericire?vezi daca nu ti-ai pus bani deoparte cand ai putut lucra...si io aseara de la 17.45 am stat la rand in policlinica si la 22.10 mio venit randu...(doctoru o venit la ora 21 fix)PLM :rant ca sa imi spuna ca mai trebuie o alta operatie :wallbash DA NU MA PLANG , MI-AM ADUNAT BANI ! 4
captain marvel Reputație: 77 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 vezi daca nu ti-ai pus bani deoparte cand ai putut lucra...si io aseara de la 17.45 am stat la rand in policlinica si la 22.10 mio venit randu...(doctoru o venit la ora 21 fix)PLM :rant ca sa imi spuna ca mai trebuie o alta operatie :wallbash DA NU MA PLANG , MI-AM ADUNAT BANI !ce mai faci Gabito ? 3
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 24, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 24, 2019 ce mai faci Gabito ?asa si asa , NU MA PLANG NICI NU MA LAUD :laugh2 (cine esti tu?) :rax2 4
captain marvel Reputație: 77 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 asa si asa , NU MA PLANG NICI NU MA LAUD :laugh2 (cine esti tu?) :rax2o persoana veche :girly 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 24, 2019 Nu apelează la asociație , n auzi? Aia care au apelat au crăpat imediat ...Povestea lui peste prăjit ..cu autobuzul nu s ar duce, își strica pantofii . Nu mai dati nici voi atata importanta la toate balariile astea multi ca ea au preferat desi stiau ca nu scapa sa fie demni pana in ultima clipa si nu sau injosit la straini
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 24, 2019 vezi daca nu ti-ai pus bani deoparte cand ai putut lucra...si io aseara de la 17.45 am stat la rand in policlinica si la 22.10 mio venit randu...(doctoru o venit la ora 21 fix)PLM :rant ca sa imi spuna ca mai trebuie o alta operatie :wallbash DA NU MA PLANG , MI-AM ADUNAT BANI ! Chiar daca ai banii intr.o astfel de situatie trebuie sa sti sa mai fi si demn si mai ales sa ai pe cineva apropiat pe care sa te poti baza ..dar nah nu mai vreau sa intind discutia Multa sanatate si tie si sa ne vorbim cat mai mult pe aici de acum incolo :) 1
doamnax Reputație: 802 Postat Iulie 24, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iulie 24, 2019 Știam ca acest răspuns îmi vei da ;)de ce sa iau legătura cu asociații? Crezi ca nu am acte doveditoare? Însăși corpul meu grăiește. Vrei sa îmi vezi aspectul fizic? Vrei sa te bucuri de bucuria mea? Ai vrea măcar o secunda sa fii în locul meu? Ți ai dori o multitudine de investigații și de la fiecare rezultat sa ieși pe drum mergând aiurea, undeva într o lume atât de frumoasă? Ce ți ai dori din toate astea? Tu sau el sau voi, sau oricare din noi?! Spune ce ți ai dori sa ai mai mult de la mine? Aspectul fizic, tratamentul, diagnosticul, incertitudinea, gândurile? CE, CE, CE? RASPUNDE
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 24, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 24, 2019 cu cine te mai certi acum ca Ines a fost banata ? vrei sa iti dau lista curvelor de pe Grivitei sa le injuri ?Ines este dependență de umilință și de pula mea, așa că se întoarse cât de curând. 2 5
costel4321 Reputație: 788 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Postat Iulie 24, 2019 Am citit vrei 10 minute, pe sarite, topicul asta si tot nu am aflat de ce boala sufera doamnax si daca a facut dovada prin postarea investigatilor. 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 24, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Iulie 24, 2019 te-ai maritat Alexandra ?te intereseaza sau vrei sa sti?? 5
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 24, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Iulie 24, 2019 o persoana veche :girlyla fel ca tine! 4
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 24, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Iulie 24, 2019 ce mai faci Gabito ?face mai bine ca tine!! 4
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 24, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Iulie 24, 2019 cu cine te mai certi acum ca Ines a fost banata ? vrei sa iti dau lista curvelor de pe Grivitei sa le injuri ?vb de curve?tu esti mai jos decat pe cele care le consideri curve! 4
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 de ce sa iau legătura cu asociații? Crezi ca nu am acte doveditoare? Însăși corpul meu grăiește. Vrei sa îmi vezi aspectul fizic? Vrei sa te bucuri de bucuria mea? Ai vrea măcar o secunda sa fii în locul meu? Ți ai dori o multitudine de investigații și de la fiecare rezultat sa ieși pe drum mergând aiurea, undeva într o lume atât de frumoasă? Ce ți ai dori din toate astea? Tu sau el sau voi, sau oricare din noi?! Spune ce ți ai dori sa ai mai mult de la mine? Aspectul fizic, tratamentul, diagnosticul, incertitudinea, gândurile? CE, CE, CE? RASPUNDENu zbiera,tanti, ca îți creste tensiunea .
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 te-ai maritat Alexandra ?Mâine la 14;00
aristidemsc Reputație: -56 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Iulie 25, 2019 de ce sa iau legătura cu asociații? Crezi ca nu am acte doveditoare? Însăși corpul meu grăiește. Vrei sa îmi vezi aspectul fizic? Vrei sa te bucuri de bucuria mea? Ai vrea măcar o secunda sa fii în locul meu? Ți ai dori o multitudine de investigații și de la fiecare rezultat sa ieși pe drum mergând aiurea, undeva într o lume atât de frumoasă? Ce ți ai dori din toate astea? Tu sau el sau voi, sau oricare din noi?! Spune ce ți ai dori sa ai mai mult de la mine? Aspectul fizic, tratamentul, diagnosticul, incertitudinea, gândurile? CE, CE, CE? RASPUNDE Da' cine râde când alții stau ca proștii la cozi sa plătească taxe si impozite? Da' cine, cine? Cine râde când alții plătesc CAS, CASS, cine, cine? Cine crede că toată viața va mânca puli pe bani si nu are nevoie sa pună nimic de-o parte? Cine, cine, nu-și plătește o asigurare de sanatate din mână, sa stea liniștit daca-l lovește boala? Cine, cine? Putoare 4
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 25, 2019 Da' cine râde când alții stau ca proștii la cozi sa plătească taxe si impozite? Da' cine, cine? Cine râde când alții plătesc CAS, CASS, cine, cine? Cine crede că toată viața va mânca puli pe bani si nu are nevoie sa pună nimic de-o parte? Cine, cine, nu-și plătește o asigurare de sanatate din mână, sa stea liniștit daca-l lovește boala? Cine, cine? PutoareAtunci când putorile astea sunt pe val sunt pline de bășini, postează poze cu teancuri de euroi, haine de firmă, genti de la Gucci și Mucci,ne privesc de sus și spun că suntem prea săraci să ajungem la pizda lor ....Au spart banii pe droguri,cluburi și bășini,dar n-au dat câteva sute pe asigurări de sănătate.Eu plătesc 1600 lei pe lună asigurări de sănătate și n-am loc într-un spital de stat de ciori și prostituate venite la despăduchere.... 5 5
costel4321 Reputație: 788 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Postat Iulie 25, 2019 Am citit vrei 10 minute, pe sarite, topicul asta si tot nu am aflat de ce boala sufera doamnax si daca a facut dovada prin postarea investigatilor.Eu voiam sa ajut, nu cu mult ca nici eu nu am sa nu ii pot duce, dar puteam sa renunt la o tura la curve si sa donez banii. Dar din ultimele comentarii inteleg ca e foarte probabil sa fie o teapa si pana la urma asa e, “prostimea” munceste si plateste contributii la stat, iar “smecherii” sunt pe combinatii cat le merge, insa de la o anumita varsta nu prea mai ai cum sa prestezi anumite meserii “freelance” si daca nu ai pus de-o parte, ai cam belit-o. Sistemul de sanatate de la noi oricum e de cacat. Nu e nicio diferenta daca contribui la CASS cu minimul de 208 lei sau cu 2500 lei lunar pentru ca stai in aceleasi conditii mizere. 3
aristidemsc Reputație: -56 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Iulie 25, 2019 Eu voiam sa ajut, nu cu mult ca nici eu nu am sa nu ii pot duce, dar puteam sa renunt la o tura la curve si sa donez banii. Dar din ultimele comentarii inteleg ca e foarte probabil sa fie o teapa si pana la urma asa e, “prostimea” munceste si plateste contributii la stat, iar “smecherii” sunt pe combinatii cat le merge, insa de la o anumita varsta nu prea mai ai cum sa prestezi anumite meserii “freelance” si daca nu ai pus de-o parte, ai cam belit-o. Sistemul de sanatate de la noi oricum e de cacat. Nu e nicio diferenta daca contribui la CASS cu minimul de 208 lei sau cu 2500 lei lunar pentru ca stai in aceleasi conditii mizere. Eu nu mai ajut pe nimeni. Trăim într-o țară în care posibilitățile sunt aceleași pt toata lumea. Corect este, ai bani trăiești, n-ai bani, mori, dă-te dreacu' de prost. Dacă ne reprezenta balada Miorița, acu văd că iese in față si Greierele si furnica. Hai să-i dau eu greierului doamnax bani, ca și ea a împins roaba cu moloz cot la cot cu mine. Din cass-ul meu, poate sa se ducă la o clinică de stat, ca eu si-asa de ani de zile plătesc pt toți boschetarii si toate rapandulele care nu au dat una de-un leu la stat niciodată. 5
doamnax Reputație: 802 Postat Iulie 27, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iulie 27, 2019 Sa știți ca eu cotizez luna de luna la sănătate, 208 lei, nu am cum sa ma tratez gratis pe banii altora. Fiecare își cotizează individual
doamnax Reputație: 802 Postat Iulie 27, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iulie 27, 2019 Eu voiam sa ajut, nu cu mult ca nici eu nu am sa nu ii pot duce, dar puteam sa renunt la o tura la curve si sa donez banii. Dar din ultimele comentarii inteleg ca e foarte probabil sa fie o teapa si pana la urma asa e, “prostimea” munceste si plateste contributii la stat, iar “smecherii” sunt pe combinatii cat le merge, insa de la o anumita varsta nu prea mai ai cum sa prestezi anumite meserii “freelance” si daca nu ai pus de-o parte, ai cam belit-o. Sistemul de sanatate de la noi oricum e de cacat. Nu e nicio diferenta daca contribui la CASS cu minimul de 208 lei sau cu 2500 lei lunar pentru ca stai in aceleasi conditii mizere.nu mai contează de ce boala sufăr, nu contează boala, contează în cazul meu, gradul. Și e cam ultimul
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Și e cam ultimul Imi pare rau. Sincer.
doamnax Reputație: 802 Postat Iulie 30, 2019 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Iulie 30, 2019 Trec peste toate cu ajutorul bunului Dzeu, cu credință și bineînțeles și cu tratamente. Deja, totul e bine, e ok
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Trec peste toate cu ajutorul bunului Dzeu, cu credință și bineînțeles și cu tratamente. Deja, totul e bine, e okDaca este spre bine,multumitii lui Dumezeu..dar,totusi,nu am inteles nici acum de ce anume suferiti ??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum