curiousgeorge Reputație: 109 Postat Mai 31, 2013 Postat Mai 31, 2013 http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1718715/ceva_deosebit/0735913160ceva detalii ?
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 31, 2013 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 31, 2013 Prea sunt photoshopate georgica ! nu stiu ce sa zic nu am fost la ea dar imi dau cu parerea, cand vad o poza cu mult photoshop in ea ceva imi zice ca ascunde anumite lucruri, nu stiu zic zic si eu. Cheers
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 31, 2013 Puneti va rog anunturile cu copy paste si pozele daca vreti detalii. Link-urile expira repede si dupa aceea se creeaza confuzii. Va multumesc Ceva deosebit!Incepatoare dar experta!!!sex normal ,oral,masaj ,erotic...orice pozitie preferi!cu siguranta nu iti va parea rau...risca-te ! pupici .
talibanu Reputație: 9739 Postat Mai 31, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Mai 31, 2013 Acum urma sa fac eu pasul pe care l-ai facut tu (G2br13l)..hai sa fim mai atenti cu totii.
farmacistu Reputație: 576 Postat Mai 31, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 31, 2013 Nu e chiar nou ca vad la un research dupa nr de tel apar anunturi din 23.05..
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 31, 2013 Eu nu am apucat sa verific nici pozele. Poate ar fi bine ca un coleg mai liber sa faca si verificarea pozelor.
georgi_88 Reputație: 661 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Iunie 3, 2013 Eu nu am apucat sa verific nici pozele. Poate ar fi bine ca un coleg mai liber sa faca si verificarea pozelor.Am verificat pozele, nu apar nicaieri maestre gabrielg(mic)
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2013 Eh baietii mosului acum am apucat sa ma uit si eu la poze mai cu atentie. . Cred ca avem placerea sa ne revedem cu o cunostiinta mai veche si foarte draga noua Nu bag mana in foc suta la suta dar cred ca nu ma insel cand spun ca avem parte de o revenire spectaculoasa. http://nimfomane.com/forum/topic/10861-imposibil-sa-ma-refuzirealllaaa-0760542280/
sorinu Reputație: 3230 Postat Iunie 6, 2013 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Iunie 6, 2013 Daca te referi la fata cu "imposibil sa ma refuzi" e clar gabriele...nu stiu ce vezi tu spectaculos la ea... e o pitzy cu fite , impresii si ca ea ar fii bunaciunea bunaciunilor din c-ta si ca nu exista una mai buna ca ea
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2013 Revenirea era spectaculoasa pentru ca nu mai aveam deloc informatii despre ea. Doar am avut o caruta de schmburi de replici la momentul de atunci
adutzuh Reputație: 119 Postat Iunie 12, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 12, 2013 Salut, Este prima oara cand postez asa ca va rog sa aveti rabdare cu mine daca nu ating toate punctele. Am avut placerea sa o cunosc pe domnisoara in luna Mai 2013. Ea s-a prezentat ca Luiza. Am fost la ea de 3 ori si m-as fi dus zilnic daca nu si-ar fi inchis telefonul dupa cateva zile. Este reala...are un chip de inger si arata chiar mai bine decat in poze. Cand am cunoscut-o eu statea intre City Park si Dacia...intre blocuri la un bloc nou construit la etajul 5. Oferta era 100 fin si 200 ora, totul protejat. face deepthroat pana la cotor si se misca foarte bine. Prima data nu a fost mare lucru dar de a doua oara, cand incepusem sa ne cunoastem a fost sublim. Este curata si foarte frumoasa dar si foarte ocupata. Ea mi-a spus ca nu mai are de gand sa stea mult in meserie. Ca sa fac si un review..... Pesarica ei e mica si stramta. Se misca foarte bine si ii place. Geme cand i-o tragi de te simti ca un zeu. Pentru normal ii dau 9. As fi dat 10 doar daca era neprotejat...dar cine se risca ?) Oralul este de nota 9. la fel doar pentru ca era protejat. Eu mi-am luat prezervative Durex Featherlite care sunt foarte subtiri si s-a simtit fantastic....Face deepthroat pana la cotor cum spunea mai sus. Locatia era curata si avea la baie sapun lichid si prosop. Pentru mine a facut tot timpul dus inainte. Este o tipa curatica si se vede ca atunci cand se dezbraca isi impatureste grijuliu hainele, si nu le arunca pe jos ca altele cum am mai vazut. Daca este vreun moderator care imi poate spune daca am voie sa pun o poza cu fata ei, da-mi un mesaj. Am o poza cu fata ei luata de pe telefonul ei...o voi posta daca am voie. 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Iunie 12, 2013 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Iunie 12, 2013 Am o poza cu fata ei luata de pe telefonul ei...o voi posta daca am voie." Te-a lasat ea sa ii faci poze la fatza? mie greu sa cred, sau i-ai ciordit din telefon poza , ma jur de am inteles, ca sa atasezi o poza cu ea indiferent ca e la fund fatza nas.. treb sa fie cu permisiunea domnisoarei nu poti sa le postezi tu asa de capul tau
nemo Reputație: -118 Postat Iunie 12, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 12, 2013 Parca misca o codita in postarea lui adutzuh.
talibanu Reputație: 9739 Postat Iunie 12, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 12, 2013 Parca misca o codita in postarea lui adutzuh. Asta i-am "raportat" si eu lui Gabriel. Dar nu cred ca poate face ceva...Inscris: Astazi, 12:28Postat Astazi, 12:42 Parca ceva e putred.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 12, 2013 Adutzuh bine ai venit pe forum si multumim pentru recenzie. Poza se poate pune numai daca ai acordul fetei sau daca este existenta pe vreun anunt public. Daca indeplineste aceste conditii se poate face publica.
adutzuh Reputație: 119 Postat Iunie 12, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 12, 2013 Ok, nici o problema. O voi tine doar pentru mine. Eu nu mai sunt in CT si chiar sunt curios daca a inceput sa activeze din nou duduia.
talibanu Reputație: 9739 Postat Iunie 13, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 13, 2013 :clapp Foarte tare...uite pestele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum