sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 29, 2014 Sorinache tata, ma gandeam la tatele tale....
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Sorinache tata, ma gandeam la tatele tale.... Nu esti singurul Important este la ce ma gandesc eu 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 29, 2014 Pai Sorinelu'...bag seama ca ti-a murit....bacteria la mobil
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Iubirea mea ascunsa si secreta , stiu ca ti-am promis ca-ti dau bip cand pleca stilistul dar daca el a plecat la 11 am considerat ca nu este o ora potrivita ... un om serios ca tine la ora 12 este in pat cu gandul la ... .ziua de munca ce urmeaza Stilistul a venit sa ma fac frumoasa pentru maine seara si nu sa mi-o traga
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 30, 2014 Breeeee...Sorinacheeeee...mi-a sarit somnu' bre, cu gandul la tine....
Clontosul Reputație: 535 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2014 Eu zic sa se schimbe titlul topicului. Criss a devenit nesemnificativ aici ba chiar se poate transforma in personaj negativ daca posteaza si intrerupe sirul conversatiei dintre tataie si femeia tunata. Chiar asa, ce-ar fi sa schimbe titlul topicului in "Tataia si siliconata" ... Silicoanele fetelor au garantie si durata de utilizare? Eu am vazut ca siliconul sanitar are data de expirare ...
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 30, 2014 Clontosule, problem mah? Sau poate ai treaba si noi te retinem! Sau cu alte cuvinte, pe DG scriem ce vor pulile, respectiv pizdele noastre...inclusiv domnia ta, bagator de fitile ude, ca de obicei. 3 5
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2014 Siliconul rezista
criss Reputație: 556 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Ianuarie 30, 2014 si inca o data multumesc pentru urari... dar nu e ziua mea acum, si nu a fost nici pe 1 iunie... dar daca ma gandesc mai bine e in fiecare zi... deci astept cadouri...si va rog fara rautati pe acest thread... multumim clontosu pt intelegere
criss Reputație: 556 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Ianuarie 31, 2014 Multumesc mult Lory... te pupIn stilul asta e clar ca nu am cum sa va conving ca, chiar nu e ziua mea... prin urmare o sa imi asum faptul ca ziua mea chiar e in fiecare zi... deci astept urarile de bine in fiecare zi... si o sa le adun si o sa le citesc pe toate cand chiar va fi ziua mea pe bune V-am pupat si o zi faina s'aveti,Criss
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2014 Nu stiu nene, ai intrat in joc, acum trebuie sa joci. Asadar "La muuuuuulti ani" mister Criss...va astept cu cinstea. By the way, ce varsta sarbatorim?
criss Reputație: 556 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Ianuarie 31, 2014 18 ani zic eu... ca sa fim in legalitate totusi
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2014 Ce tare, nu voi fi acuzata in caz ca ma voi impiedica de schimbator... sau de vreo angajata din magazinele din mall...ma gandeam, duminica sa-mi cumpar niste blugi...mergem prin mall, eu ii probez, tu imi spui daca-mi vin bine, chestii de genul asta prin...cabinele de proba LA MULTI ANI!!! 1
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 31, 2014
criss Reputație: 556 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Ianuarie 31, 2014 ms de urari @ sorina.... draga mea abia am implinit 18 anishori... sunt cam timidicios la varsta asta iti dai seama.. coshuri pe fatza ... alea alea... si tu vrei sa ma "probezi" prin cabine prin mall-uri... ))
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2014 Ihi....:exact!
criss Reputație: 556 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Ianuarie 31, 2014 ii chemam si pe aia de la cancan sa ne facem vedete sau ce pana mea... ori ii dam clasa lu' dragushanca ori ce facem
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2014 Ei poate ca vor veni...dar noi nu ne vom lasa prinsi...avem viteza, ne miscam repede
criss Reputație: 556 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Ianuarie 31, 2014 nu e tocmai una din virtutile mele rapiditatea dar o sa ma antrenez intre timp )
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2014 nu e tocmai una din virtutile mele rapiditatea dar o sa ma antrenez intre timp ) Sa inteleg ca nu ne vom grabi spre casa? Sau spre masina...(acum nu mai este un secret pentru nimeni ca imi place sa mi-o trag in masina. Pe masina. Langa masina...)) Abea astept sa vina primavara, atunci sa te tii fantezii si nebunii ....pfff...mirosul de tei...
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 1, 2014 Sorina tata, bine ca nu-ti veni idea sa ti-o tragi pe motor...in mers...
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2014 Sorina tata, bine ca nu-ti veni idea sa ti-o tragi pe motor...in mers... Ba da. Mi-a venit. Dar nu am gasit un pilot ..... inca Asta este maxima: http://www.metatube.com/en/videos/149051/Crazy-Couple-Have-Sex-On-A-Motorcycle/ Doar ca mie nu-mi plac chopperele. Doar alea sportive. Super sportive.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 1, 2014 Mie imi plac chopperele. Ai vazut " Easy Rider"?...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum