Sari la conținut

Selena 0738243719

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti Rond Alba Iulia
Postat

Buna, sunt Selena, o fata eleganta, senzuala si mereu cu zambetul pe buze. Imi place sa comunic si sa cunosc oameni noi. Compania mea va fi una dintre cele mai frumoase experiente ale tale. Te invit intr o locatie discreta si intima pentru a da frau liber fanteziilor tale. Calitatea serviciilor mele te vor face sa te reintorci. Pozele sunt 100% reale!!! 250 fin / 450 h (nu raspund la numar privat). Programarile se fac telefonic sau whatsapp.  :bye  :gifs_ojos  :inlovee  :couple  :X 

• Like 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna, sunt Selena, o fata eleganta, senzuala si mereu cu zambetul pe buze. Imi place sa comunic si sa cunosc oameni noi. Compania mea va fi una dintre cele mai frumoase experiente ale tale. Te invit intr o locatie discreta si intima pentru a da frau liber fanteziilor tale. Calitatea serviciilor mele te vor face sa te reintorci. Pozele sunt 100% reale!!! 250 fin / 450 h (nu raspund la numar privat). Programarile se fac telefonic sau whatsapp. :bye :gifs_ojos :inlovee :couple :X

Bună.

Bine ai venit.

Așteptăm pozele reale să te vedem cum arăți.

Ar fi bună și o listă a serviciilor pe care le prestezi.

e cel mai bine pentru ambele părți să știm exact ce faci, și ce așteptări să avem.

Succes

• Like 2
  • Minus 1
Postat

gata bebe te ai pus pe ea?

NORMAL 🤣😂

Eu pe ea, ea pe mine..."de toate să fie"

Postat

Nici nu baga prima pula in ele si gata se arunca la 250 tigrii...i-a sa ne mai plati si voi...muierilor.

• Like 3
  • Oras:Pă zonă
Postat

Nu stiu cum sunteti voi , dar eu merg numai la finalizare ca mereu sunt pe fuga si la cate dezamagiri am avut (la diferite tarife de la 100 la 250 lei / fin) mi-am propus sa nu dau mai mult de 100 lei pentru ceva netestat de mine. Mi se pare pretul corect , mai ales ca am gasit fete foarte ok din toate punctele de vedere la acest tarif cu ON , atentie la oo , fara graba , curate , fara sa comenteze.

Nu mai fac greseala sa dau 250 lei/finalizare si sa ma trezesc cu vreo figuranta sa ma grabeasca , coaiele sa nu le suga sau mai stiu eu ce alte cacaturi.

Nu spun ca e regula , dar mi s-a intamplat destul de multe ori. Poate Selena e ok... nu stiu. Nu am fost , dar nici nu ma duc la tariful asta.

• Like 6
Reputație: 4870
Postat

Nu stiu cum sunteti voi , dar eu merg numai la finalizare ca mereu sunt pe fuga si la cate dezamagiri am avut (la diferite tarife de la 100 la 250 lei / fin) mi-am propus sa nu dau mai mult de 100 lei pentru ceva netestat de mine. Mi se pare pretul corect , mai ales ca am gasit fete foarte ok din toate punctele de vedere la acest tarif cu ON , atentie la oo , fara graba , curate , fara sa comenteze.

Nu mai fac greseala sa dau 250 lei/finalizare si sa ma trezesc cu vreo figuranta sa ma grabeasca , coaiele sa nu le suga sau mai stiu eu ce alte cacaturi.

Nu spun ca e regula , dar mi s-a intamplat destul de multe ori. Poate Selena e ok... nu stiu. Nu am fost , dar nici nu ma duc la tariful asta.

Cunosc acest sentiment și la fel fac și eu.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

nu vrea ale draq sa-ti suga coaiele ?

• Membru Premium
Reputație: 17275
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Mult succes cu acest tarif...

Bosss...vezi ca in tarif sunt incluse si vergeturile!!🤣🤣🤣450 de ani sa ma astepte 😂🤣.
  • Like 4
Postat

nu vrea ale draq sa-ti suga coaiele ?

Daca m-as duce neras si nespalat as intelege.

Dar unele fac ON si coaiele nu le sug “ca nu le place”.

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

era si pe sugardaters fata, nu mai stiu cat cerea, dar cu siguranta mai mult

• Like 1
Postat

aaaa...deci deja e pe un trend descrescator (ca sa nu zic in libera cadere?)?

inseamna ca suntem norocosi ca nu mai e atat de "esclusivista" si acu ofera public si tuturor sansa de a avea onoarea sa ii onoreze onorariul public publicat :P

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

era si pe sugardaters fata, nu mai stiu cat cerea, dar cu siguranta mai mult

inca il are

• Like 16
Reputație: -988
Postat

Ațâțat de poze și de colega ei, Larisa dt, am îndrăznit să sun și să mă programez in seara asta, programare respectată în mare, am mai așteptat 10 minute sa se aranjeze, pesemne că fusese ocupata; M.a așteptat pe tocuri, după ușă o tipa bruneta, buzata, drăguță la fata, cu un cur extraordinar, mare, rotund, bombat, deja aveam filme grave cu ea, am văzut.o și pe Larisa, era în halat și inca era ocupata, eu mi.am văzut de treabă cu Selena, am stat in camera cu ea de vorba, mi.a spus că a mai lucrat și pe afara și prin țară și are experiență, mă uitasem deja pe topicul din Cluj și am citit 2 recenzii bune, m.am dezbrăcat și m.am dus la dus, m.a condus mi.a aratat un prosop, după duș o găsesc dezbracata in vârful patului, incepe cu un preludiu cu limbi pe sfarcuri și unghii pe abdomen, îi fac cunnilingus, are o pizda carnoasa, epilata, cu un pierce deasupra clitorisului, miroase foarte bine, tocmai făcuse și ea dus, trece la oral, bun umed, neprotejat la cererea mea, din păcate fara atenție la zone, in schimb face cu unghiile pe coaie, pune un prezervativ unde schimbam 2 poziții și termin. S.a dat cu lubrifiant, e foarte atenta cu ea și se îngrijește, se vede experiența din spate, are 24 de ani din ce spune ea dar știe meserie.

Note: oral 9, nush dacă face cim, nu am întrebat.o.

Normal 8.5 e cu tine, curul e de milioane pe la spate, păcat că nu face anal, asta spune ea și ea.

Gfe 8, scad 2 pct din lipsa fk, e buzata și era mișto un sărut cu ea dar nu face și asta e, in schimb compensează prin felul ei.

Igiena perfecta.

Aspect 8.5, 5 kile in plus fata de poze zic eu, sâni frumoși, cur mare, rotund, 165 cm cu vreo 60 de kile.

Halatul 250lei, fara graba, o finalizare cu tot cu chit chat 40 min cred, nu e cu ochii pe ceas, poate mai revin luna viitoare sa încercăm ce.am vorbit, te pup Selena.

• Like 10
  • Minus 8

Postat

Ațâțat de poze și de colega ei, Larisa dt, am îndrăznit să sun și să mă programez in seara asta, programare respectată în mare, am mai așteptat 10 minute sa se aranjeze, pesemne că fusese ocupata; M.a așteptat pe tocuri, după ușă o tipa bruneta, buzata, drăguță la fata, cu un cur extraordinar, mare, rotund, bombat, deja aveam filme grave cu ea, am văzut.o și pe Larisa, era în halat și inca era ocupata, eu mi.am văzut de treabă cu Selena, am stat in camera cu ea de vorba, mi.a spus că a mai lucrat și pe afara și prin țară și are experiență, mă uitasem deja pe topicul din Cluj și am citit 2 recenzii bune, m.am dezbrăcat și m.am dus la dus, m.a condus mi.a aratat un prosop, după duș o găsesc dezbracata in vârful patului, incepe cu un preludiu cu limbi pe sfarcuri și unghii pe abdomen, îi fac cunnilingus, are o pizda carnoasa, epilata, cu un pierce deasupra clitorisului, miroase foarte bine, tocmai făcuse și ea dus, trece la oral, bun umed, neprotejat la cererea mea, din păcate fara atenție la zone, in schimb face cu unghiile pe coaie, pune un prezervativ unde schimbam 2 poziții și termin. S.a dat cu lubrifiant, e foarte atenta cu ea și se îngrijește, se vede experiența din spate, are 24 de ani din ce spune ea dar știe meserie.

Note: oral 9, nush dacă face cim, nu am întrebat.o.

Normal 8.5 e cu tine, curul e de milioane pe la spate, păcat că nu face anal, asta spune ea și ea.

Gfe 8, scad 2 pct din lipsa fk, e buzata și era mișto un sărut cu ea dar nu face și asta e, in schimb compensează prin felul ei.

Igiena perfecta.

Aspect 8.5, 5 kile in plus fata de poze zic eu, sâni frumoși, cur mare, rotund, 165 cm cu vreo 60 de kile.

Halatul 250lei, fara graba, o finalizare cu tot cu chit chat 40 min cred, nu e cu ochii pe ceas, poate mai revin luna viitoare sa încercăm ce.am vorbit, te pup Selena.

Multumesc frumos . Mi a facut placere sa te cunosc si ramane sa ne auzim

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...