Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat
La 28.01.2022 la 10:29, Seximan a spus:

E in Anglia  Când am fost la ea anul trecut a zis că nu știe când revine in tara dar o sa anunțe

Din postarea ta se intelege ca ai vizitat-o în Anglia......Deci in ce oras e si cum ai dat de ea? 

• Like 3
Vizitator angelsdevils
Reputație: 0
Postat
3 hours ago, hunterwhore said:

Din postarea ta se intelege ca ai vizitat-o în Anglia......Deci in ce oras e si cum ai dat de ea? 

Nu neaparat se intelege acest lucru. Cand a fost ea anul trecut in Deva, a spus chestia asta. Si mie mi-a zis la fel.

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Exact așa mi-a zis și mie la ultima vizită în Deva că activează în UK zicea că are închiriat o casă cu încă două fete parcă și are anunț pe ceva site ,nu am cerut m-ai multe detalii !

• Like 1
Vizitator angelsdevils
Reputație: 0
Postat
1 hour ago, cocodor said:

Exact așa mi-a zis și mie la ultima vizită în Deva că activează în UK zicea că are închiriat o casă cu încă două fete parcă și are anunț pe ceva site ,nu am cerut m-ai multe detalii !

Exact. Asa mi-a zis si mie. Bine, eu i-am zis sa le aduca si pe alea pe aici sa mai futem si noi ceva nou :)))) dar a zis ca nu lucreaza fetele alea in tara.

Postat
Acum 11 ore, angelsdevils a spus:

Nu neaparat se intelege acest lucru. Cand a fost ea anul trecut in Deva, a spus chestia asta. Si mie mi-a zis la fel.

Da la Deva mi-a spus , anul trecut când a fost ultima data

• Oras:Departe
  • Oras:Departe
Postat
On 2/3/2022 at 10:18 AM, Seximan said:

Da la Deva mi-a spus , anul trecut când a fost ultima data

Pe ce oras?sau nu a zis?

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat
Acum 3 ore, antonio25 a spus:

Oare mai stiti careva de Roxi?pe unde este?

Este plecata in anglia demult..... Am inteles ca nu mai practica, si daca o face o face la alt nivel 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...