Seximan Reputație: 22 Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 Acum 8 minute, carmangen a spus: @Seximan, sti cumva cum putem sa o contactam sau sa o gasim prin Anglia? Nu știu , nu am nici eu nr ei de Anglia Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4628 Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 La 28.01.2022 la 10:29, Seximan a spus: E in Anglia Când am fost la ea anul trecut a zis că nu știe când revine in tara dar o sa anunțe Din postarea ta se intelege ca ai vizitat-o în Anglia......Deci in ce oras e si cum ai dat de ea? 3 Link spre comentariu
Vizitator angelsdevils Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 3 hours ago, hunterwhore said: Din postarea ta se intelege ca ai vizitat-o în Anglia......Deci in ce oras e si cum ai dat de ea? Nu neaparat se intelege acest lucru. Cand a fost ea anul trecut in Deva, a spus chestia asta. Si mie mi-a zis la fel. Link spre comentariu
cocodor Reputație: 82 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Februarie 3, 2022 Exact așa mi-a zis și mie la ultima vizită în Deva că activează în UK zicea că are închiriat o casă cu încă două fete parcă și are anunț pe ceva site ,nu am cerut m-ai multe detalii ! 1 Link spre comentariu
Vizitator angelsdevils Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2022 Partajează Postat Februarie 3, 2022 1 hour ago, cocodor said: Exact așa mi-a zis și mie la ultima vizită în Deva că activează în UK zicea că are închiriat o casă cu încă două fete parcă și are anunț pe ceva site ,nu am cerut m-ai multe detalii ! Exact. Asa mi-a zis si mie. Bine, eu i-am zis sa le aduca si pe alea pe aici sa mai futem si noi ceva nou :)))) dar a zis ca nu lucreaza fetele alea in tara. Link spre comentariu
Seximan Reputație: 22 Postat Februarie 3, 2022 Partajează Postat Februarie 3, 2022 Acum 11 ore, angelsdevils a spus: Nu neaparat se intelege acest lucru. Cand a fost ea anul trecut in Deva, a spus chestia asta. Si mie mi-a zis la fel. Da la Deva mi-a spus , anul trecut când a fost ultima data Link spre comentariu
omuleom Reputație: 125 Postat Iunie 13, 2022 Oras:Departe Oras:Departe Partajează Postat Iunie 13, 2022 On 2/3/2022 at 10:18 AM, Seximan said: Da la Deva mi-a spus , anul trecut când a fost ultima data Pe ce oras?sau nu a zis? Link spre comentariu
antonio25 Reputație: 133 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iulie 8, 2023 Oare mai stiti careva de Roxi?pe unde este? Link spre comentariu
djbobo00 Reputație: 30 Postat Iulie 8, 2023 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 3 ore, antonio25 a spus: Oare mai stiti careva de Roxi?pe unde este? Este plecata in anglia demult..... Am inteles ca nu mai practica, si daca o face o face la alt nivel 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum