picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2019 M-ai convins cu momeala, repet lasa ganditul pentru altii :laugh2 :laugh2Râzi, dar nu e râsul tău, trepanatule!În rest, rămâne cum am vorbit: taci, suge și înghite 1 2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 20, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 20, 2019 Râzi, dar nu e râsul tău, trepanatule!În rest, rămâne cum am vorbit: taci, suge și înghite Esti prost de bubui badie de te lasi manipulat de toti si o sugi rau de tot :) . Asculta la mine ce zic **spam editat** notoriu nu te mai baga in seama cu pula mea, mos dement . Suge-o cu spor hai ! 15
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Voi mai aveti si alte treburi sau doar Miskin/Picon/Pidsadera toata ziua... ? :slap2 :slap2 Nu ma luati in seama, treceam si eu pe aici ! :hihat 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 20, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 20, 2019 Voi mai aveti si alte treburi sau doar Miskin/Picon/Pidsadera toata ziua... ? :slap2 :slap2 Nu ma luati in seama, treceam si eu pe aici ! :hihat=)))) hahaha, te-ai convins si tu, hahahaha
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 20, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 20, 2019 Sa nu uitam adevaratul caracter al mosului **spam editat** cu privire la injuraturi la MAME !!!
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 20, 2019 Autor Postat Mai 20, 2019 sa n-o uitam nici pe ma-tafoarte important! cand nu e fetele pe treaba apelam la ea =)) la fel cu mamele la toti baietii si cu surorile si nevestele la astia care are mai mult de 3 conturi pe forum baga-mi-as pula in ficatii lor da distrusi =)) 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2019 Sa nu uitam adevaratul caracter al mosului **spam editat** cu privire la injuraturi la MAME !!! picon aproba injuraturile la mame.jpgTu vorbești de caracter, mârlane? 1 2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 20, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 20, 2019 Tu vorbești de caracter, mârlane? marlan esti tu si cu toata familia ta care te-a cacat, ca sa ajung la vorba lui mijkin ! macar are dreptate in acea privinta !
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2019 marlan esti tu si cu toata familia ta care te-a cacat, ca sa ajung la vorba lui mijkin ! macar are dreptate in acea privinta ! Q.E.D. 1 2
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 20, 2019 Autor Postat Mai 20, 2019 n-o sa ma opresc din a o fute pe ma-ta, catel =)) pana nu iti stergi toate conturile si ramai doar cu pizdadera de pe care ajuti comunitatea =)) fututi comunitatea matii da hamal ahhhaahhaha 1 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Decât injurii scabroase, nu mai bine la domnite?
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2019 Esti prost de bubui badie de te lasi manipulat de toti si o sugi rau de tot :) . Asculta la mine ce zic **spam editat** notoriu nu te mai baga in seama cu pula mea, mos dement . Suge-o cu spor hai !Bă, lasă-mă pe mine, răspunde-i lui Mîșkin! Sau nu ai ce? Flaușatule! 1 3
remus jack Reputație: 1443 Postat Mai 20, 2019 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Mai 20, 2019 Bă xoxo...prosti e unii...
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 20, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 20, 2019 Bă, lasă-mă pe mine, răspunde-i lui Mîșkin! Sau nu ai ce?Flaușatule!cauta atentie in alta parte badie
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 20, 2019 Autor Postat Mai 20, 2019 Bă xoxo...prosti e unii... prost e unu doar, ca e acelasi de pe 15 conturi, saracu...
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2019 cauta atentie in alta parte badie Prost, laș, lingău, asta ești, papagalule!Dacă trăiai în Sparta, nu apucai 10 ani. 1 2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 21, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 21, 2019 Prost, laș, lingău, asta ești, papagalule!Dacă trăiai în Sparta, nu apucai 10 ani.ce tot vrei ma oligofrenule ? nu am timp de tine, mergi la culcare
picon Reputație: 1046 Postat Mai 21, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 21, 2019 ce tot vrei ma oligofrenule ? nu am timp de tine, mergi la culcareProstane, spune mai bine că după discuția penibilă (din cauza ta), cu copy-pasteul, penibilă și lungă, în care ai lătrat de pe mai multe clone, ai înțeles într-un sfârșit (că ești cam încet la minte) că am avut dreptate și ai renunțat la următoarele recenzii . Atunci, pentru ce ai făcut atâta circ? Boule!P.S. Ai luat poziția ghiocelului când te-a pulit Mîșkin, ceea-ce spune multe, mormolocule! 1 2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 21, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 21, 2019 Prostane, spune mai bine că după discuția penibilă (din cauza ta), cu copy-pasteul, penibilă și lungă, în care ai lătrat de pe mai multe clone, ai înțeles într-un sfârșit (că ești cam încet la minte) că am avut dreptate și ai renunțat la următoarele recenzii . Atunci, pentru ce ai făcut atâta circ? Boule!P.S. Ai luat poziția ghiocelului când te-a pulit Mîșkin, ceea-ce spune multe, mormolocule!pa, sunt satul de taraboi, poti face altceva mai bun cu viata 16
picon Reputație: 1046 Postat Mai 21, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 21, 2019 pa, sunt satul de taraboi, poti face altceva mai bun cu viataValabil și pentru tine. Sau, mai mult pentru tine. 1 1
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 21, 2019 Autor Postat Mai 21, 2019 s-o fi saturat saracu sa-mi bag pula in ma-sa in fiecare zi atat cat are clone pe forum aicea si se crede interesant daaaar din pacate e prea prost sa fie satul :(
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 21, 2019 Postat Mai 21, 2019 Decât injurii scabroase, nu mai bine la domnite?Vezi, cateodata dai replici buneDoar te incurajez, ca mai ai de lucru
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 21, 2019 Postat Mai 21, 2019 Prostane, spune mai bine că după discuția penibilă (din cauza ta), cu copy-pasteul, penibilă și lungă, în care ai lătrat de pe mai multe clone, ai înțeles într-un sfârșit (că ești cam încet la minte) că am avut dreptate și ai renunțat la următoarele recenzii . Atunci, pentru ce ai făcut atâta circ? Boule!P.S. Ai luat poziția ghiocelului când te-a pulit Mîșkin, ceea-ce spune multe, mormolocule! Muaaaaa, va certati si pomeniti de miskin. O sa aiba orgasm aratarea aia din Vaslui 2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 22, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 22, 2019 Muaaaaa, va certati si pomeniti de miskin. O sa aiba orgasm aratarea aia din Vaslui ce cretin frate, acum intelegi de ce este cel mai iubit dintre pamanteni ? bine **spam editat**i
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum