xoxo24cm Reputație: -1403 Postat Septembrie 20, 2018 Postat Septembrie 20, 2018 Xoxo are acum 3 variante principale ... 1.sa fie sincer indiferent cine ce ar zice si sa fie cuminte ... mari surprize benefice pe acest drum(mai ales daca il parcurge neinfricat si inlatura toate obstacolele) un singur posibil impediment mistouri de descurajare din partea celorlalti2.Sa mi mai zica nimic si sa se apuce de practica acasa in intimitatea lui(infunctie de seriozitate mari surprize complet neasteptate - realitatea trairilor de care va vorbesc este mereu uluitoare) ... si varianta sa le zica celorlalti ca a facut un misto ... aceasta varianta este ceva mai ascunsa, ocultata si ferita si de mistouri si descurajari provenind de la fostii colegi de obiceiuri rele3.Sa faca misto in continuare si sa rateze si el sansa oferita Sunt curios sa vedem ce va face ? :) aleg varianta 1, vezi ca aici pe forum sunt nr 1 si nu ma descurajeaza nimeni, le iau mortii in pula la slugi imediat, si nici nu-mi dau drumu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 20, 2018 Eu m-am integrat. Vreau sa fiu pur si neînfricat. Sunt continent-abstinent d-asta de 4 zile.
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Septembrie 20, 2018 @batranul george: rezerva nu ti se duce in 0 ci ti se subtiaza tesutul spermatic, scade cantitativ si calitativ etc, barbatul respectiv nu moare dar ajunge sa imbatraneasca prematur sa se tarasca practic in loc sa traiasca, sa fie bolnav in loc de sanatos, prostanac in loc de inteligent, nerabdatori in loc de puternic pe concentrare si rabdator, viciat in loc de pur, nervos, manios, are depresii, anxietati etc in loc sa fie viguros si masculin.,.. energia masculinitatii il paraseste gradat si apoi se instaleaza andropauza de acolo nu il mai pot ajuta ... aceasta este ... cum ar zice Iisus povara pacatului desfranarii ... @xoxo:Deci daca inteleg corect lacto-ovo-vegetarian nu se poate deocamdata(macar o trecere gradata catre te rog) ... fara droguri se poate ... excelent Schema pt tine este: in urmatoarele 3 luni din momentul in care te hotarasti sa incepi ai de realizat 1.abstinenta totala ... nu abordam continenta sexuala(care este greu de realizat in cazul tau: ai 10 ani de incontinenta sexuala) fara sa avem un minim de antrenament. In tot acest timp realizezi zilnic contractiile rapide(se contracta scurt si intens muschii pubo-coccigieni) si contractiile lente(contracti si tii strans muschiul 1-2 secunde) ale muschiului care opreste urinarea, de asemenea la fiecare urinare vei opri jetul de urina de cat mai multe ori poti ... incepand de la 2-3 opriri la inceput si ajungand la 50 de opriri.Iti poti chiar declansa o urinare pe zi speciala pt a avea multa cantitate si a exersa special acest procedeu. Rezumand: In prima luna vei avea de facut zilnic 1000 de contractii rapide, 1000 de contractii lente, urinare fractionata in fiecare zi si urinare fractionata declansata cu minim 500ml de lichid.Exercitiile le poti face in serii de cate 100 sau 200 o alta metoda inteligenta este sa cronometrezi in cat timp faci 100 si apoi sa faci exercitiul in 10xtimpul cat iti ia sa faci 100 de repetari.Ca prim obiectiv vom avea sa faci muschiul pubococcigian tare ca un fier - bicepsii celui mai puternic gimnast trebuie sa ajunga sa fie slabi incomparatie cu muschii tai pubococcigieni.In a doua luna 2000 de contractii zilnice rapide si 2000 lente, la fel urinare fractionata la fiecare urinare(probabil in a doua luna vei fractina deja de multe ori) si mentine si obiceiul zilnic de urinare declansata fractionataIn a treia luna vom creste la 3000 de contractii zilnicerapide si 3000 lente.La fel cu urinarea fractionata. Acum ... etapa de redistribuire:In prima luna vei realiza zilnic minim 10 retractii abdominale, minim 7 minute postura continentei, minim 5 minute din fiecare executie a posturii lumanarii(aici precizez ca la prima senzatie de jena revii ... nu trebuie sa fortezi deloc indiferent cat ai fi de tentat iar dupa un minut de stat cu calpul la sol reiei )deci aici iti va trebui un cronometru ... e bine sa cronometrezi doar timpii de realizare ai posturilor nu si pauzele ...daca posturile nu ies bine din prima tu fa-le cat de bine poti gradat articulatiile iti vor permite o executie mai corecta.Si minim 15 executii din exercitiul de respiratie cu contractia continua pe timpul retentiei pe plin. Dupa prima luna vedem cum evolueaza treaba si vedem atunci ce timpi pentru fiecare exercitii sunt necesari. Voi cauta unde am publicat complet exercitiile si le voi face copy/paste in topicul urmator.Daca si dupa ce ai vazut pozele ceva e neclar ne putem intalni sa ti le arat sa le vezi in fata ta ... Tot ce ai nevoie ca resurse sunt: o patura pt exercitii, timp cam 90 de minute, o cana/halba cu lichid(apa,suc,limonada, fresh, ceai ce iti place tie(evident nu alcool sau cafea) si multa perseverenta. Urmatorul topic va fi acel copy/paste cu posturile si exercitiile bine explicate.
xoxo24cm Reputație: -1403 Postat Septembrie 20, 2018 Postat Septembrie 20, 2018 exercitiile au rezultat doar daca practic abstinenta totala ? o muie macar din in cand nu merge ? cu finalizare in gura ca altfel n-are niciun farmec in rest arata ok, astept si poze ca sa inteleg mai bine sa stii ca in timp ce scriu aici imi contract muschii pubo-coccigieni si ii simt bine, febra se poate face de la exercitii sau ? 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 20, 2018 chiar fiinta ta: anumite fiinte foarte experimentate mult mai experimentate ca tine numite in diferite traditii: demoni, asurasi, incubusi sau in alte feluri te pacalesc pe tine(si pe multi altii) sa cotizezi la ei energia ta sexuala ... pacaleala este atat de mare incat nici unul nici macar nu suspecteaza ce se intampla(relativ similar cu felul cum apicultorul ia polenul de la albine daca vreti un exemplu vizibil )E Lucifer cu ceata lui de fiinte luciferice. Asta cu demoni, asurasi si incubusi o cred aia mici de pana la 7 ani! :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 20, 2018 Eu cred ca ananda isi bate si el pula de voi, in stilul lui aparent serios.Va raspunde aparent serios, dar raspunsurile sunt pline de ironie picoane.Cum plm sa-i spui lui xoxo ca trebuie sa fie ascultator sa urmeze exercitiile, eventual sa isi bea ceiutul si sa manance tot din farfurie.Citește ce a scris ulterior. Crezi că e caterincă? Nu, frate, e setat, trebuie musai să facă prozeliți, pentru că așa e ordinul pe unitate.Eu sper ... spre binele lui ... sa se indrepte chiar si in ultimul ceas ... si ca el oricare altul dintre voi ... nu are nici un rost sa fii prostit atata vreme si tu in stupiditatea si ingustimea mintii tale sa crezi ca tu faci misto de altii :) eu zambesc dar ... e de plans xoxo astept raspunsurile la cele 3 intrebari si continuam ...Du cine plm ești tu bă, dezorientatule, să spui ce e bine și ce e rău? Ce calificare ai, ce drept de practică și cine plm ești tu, să faci aprecieri? Ești un coate-goale rupt, căruia tariful Delieiro i se pare mare și care cauți și tu naivi, de la care să sugi un ban, aburindu-i. Facem mișto, râdem, ne amuzăm, dar nu facem escrocherii, da? 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2018 Postat Septembrie 20, 2018 Futu-le Pastele mamii lor de derbedei.
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Septembrie 21, 2018 Antrenamentul are ca scop 3 aspecte fundamentale:1.Identificarea precisa a momentului orgasmului si separarea acestuia de ejaculare(acel fin moment in care trebuie actionat)2.Cum actionam in momentul-cheie - actiunea justa si corect realizata.3.Ce facem dupa ce am reusit sa controlam orgasmul cu excesul de energie(Redistribuirea energiei in tot corpul) Exercitiile pt redistribuire: 4.Retractia abdominala: Din picioare cu talpile paralele la cel putin o latime de umeri distanta intre ele expiram in timp ce ne lasam pe vine, cand ajungem jos si am expirat complet ramanem in retentie pe vid si neridicam ramanand cu genunchii usor flexati si mainile sprijinite deasupra genunchilor, din aceasta pozitie realizam o tragere a abdomenului si simultan o falsa inspiratie(ca si cum am expira) prin acest procedeu dublu organele abdominale vor fi trase catre in sus si se va crea similar vorbind un fel de pompa cu vid, aceasta miscare pe langa ca este ca un masaj pentru toate organele interne faciliteaza o tendinta de ridicare a energiilor din zona sexuala catre in sus printr-o miscare chiar fizica(organele sunt trase catre in sus) atasez poza cu executia corecta - postura finala.Ramanem in aceasta postura cat ne simtim bine(macar 10 secunde la inceput) fara sa fortam deloc iar apoi lasam abdomenul sa revina si inspiram.Realizam apoi 2-3 respiratii de voie si apoi reluam exercitiul.Se vor face minim 15 executii la antrenamente si minim 30 cand e necesara redistribuirea armonioasa a energiilor in intreg trupul.Foarte important: de evitat incordarile nenecesare de muschi(umeri, picioare, trapez - postura trebuie sa fie lejer realizata, de asemenea o realizam din postra corecta fara sa facem modificari. 5.Postura lumanarii: Ne asezampe o paturica sau direct in natura pe iarba sau pe pamant pe spate, ne relaxam apoi ridicam picioarele pana ajung perfect verticale, vom pune barbia in piept si vom sprijini corpul cu mainile, mainile cu coatele cat mai spre spate, palmele vor sprijini spatele.Ramanem in postura atata timp cat ne simtim bine(la durere sau senzatie de jena sau oboseala revenim lent si fara sa ridicam capul de la sol.Ramanem macar 1 minut pe spate si in acest timp putem constientiza si chiar amplifica procesul de redistribuire a eneregiei din zona sexuala in sus pe coloana pana in zona gatului, chiar efecte vindecatoare la acest nivel. 6.Exercitiul de respiratie cu contractia specifica: Ne asezam intr-o pozitie comoda cu spatele drept, realizam cateva inspiratii si expiratii profunde de ventilatie(un fel de incalzire pt acest exercitiu) apoi expiram tot aerul din plamani ramanand 2-3 secunde in retentie pe vid(fara aer in plamani) daca suntem pe paturica putem sincroniza expiratia cu aplecarea catre in fata, dupa cele 2-3 secunde de retentie inspiram lent si profund pana umplem complet plamanii cu aer si sincronizam inspiratia cu ridicarea pana la pozitia verticala a trunchiului, cand am inspirat complet ramanem in retentie pe plin(cu plamanii plini cu aer) si contractam puternic muschiul de la baza insetiei penisului, ramanem asa cat timp ne simtim bine(15-30 de secunde de regula) apoi expiram si relizam 2-3 respiratii de voie dupoa care reluam exercitiul - se realizeaza minim 10 executii de acest fel la antrenamente si minim 20 cand avem de redistribuit energia in intreg trupul. 7.Postura continentei: Ne asezam la sol si apoi plasam picioarele cu genunchii apropiati departand apoi gleznele cu laba piciorului in prelungirea piciorului, astfel incat forma picioarelor vazuta de sus sa fie precum o sageata care indica catre in fata, plasam apoi sezutul la sol si sprijinim mainile intinse pe genunchi, spatele e foarte important sa fie drept.Ramanem relaxati(fara sa incordam alte grupe de muschi nenecesari) in aceasta postura atat timp cat ne simtim bine.La prima senzatie de jena revenim cu picioarele spre in fata.In stadiile de inceput poate fi necesara o patura data in 4 pe care asezam sezutul daca articulatiile sunt deocamdata rigide.De asemenea putem realiza aceasta postura pe o saltea mai moale(ajuta in stadiile de inceput)Poza cu postura finala: 8.Relaxarea finala: Ne asezam la sol(pe paturica,pe izopren sau pe iarba in natura) pe spate cu picioarele usor desfacute si mainile usor departate de trup cu palmele catre in sus, astfel asezati ne relaxam de jos in sus gradat: picioarele,mainile, fesierii, muschii inghinali,abdomenul, pieptul, spatele,gatul si in final capul dupa ce relaxam toti muschii de jos in sus ramanem putin in acea stare de plutire fara sa adormim si apoi revenim.Exercitiul e considerat gresit cand nu reusim sa relaxam muschii sau cand adormim.Exercitiul este obligatoriu dupa sedinta de antrenament.
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Septembrie 21, 2018 @Xoxo - nu merge nici un compromis mai ales in ce priveste ejacularea ... noi urmarim exact opusul ... sa ne antrenam si gradat sa nu mai ejaculam niciodata pastrand integral energia sexuala.Beneficiile sunt enorme ... daca ma apuc sa le insir pe toate scriu o singura postare pe o pagina a acestui topic :) Febra musculara ... sincer nu mai stiu daca am avut ... a fost acum multi ani ... oricum chiar daca faci febra musculara antrenandu-te peste trece imediat.
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 @Xoxo - nu merge nici un compromis mai ales in ce priveste ejacularea ... noi urmarim exact opusul ... sa ne antrenam si gradat sa nu mai ejaculam niciodata pastrand integral energia sexuala.Beneficiile sunt enorme ... daca ma apuc sa le insir pe toate scriu o singura postare pe o pagina a acestui topic :) Febra musculara ... sincer nu mai stiu daca am avut ... a fost acum multi ani ... oricum chiar daca faci febra musculara antrenandu-te peste trece imediat. Si eu am incercat abstinenta, am reusit o luna, dar mai aveam putin si omoram pe cineva.Eram foarte irascibil si agresiv.Mie daca nu imi dai mancare si pizda, fac urat.Cum scapi de acest lucru? 4
amun ra Reputație: 1447 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 Ce rezolvi daca nu ejaculezi ? Nu zic ca trebuie sa ejaculezi la fiecare orgasm..am avut multe orgasme si intr-un final nu mai era nimic de ejaculat pentru ca se golise. Ejacularile nu au fost facute pe durata unei zi, dar pe durata unei partide indelungate. Daca vrei sa ajungi la o placere enorma, poti incerca edge de 3 ore (iti trebuie putin antrenament) si pe urma iti garantez ca jetul va fi la cel putin 3,4 metri
amun ra Reputație: 1447 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 Daca vrei sa fii sanatos(prin sanatos inteleg toate organele functionand perfect precum si sa nu iti simti corpul fizic niciodata(nici dureri, nici accidentari, nici anchiloze, nici stari de slabiciune, nici palpitatii ... nimic), sa te simti mereu bine in corpul tau si sa ai o viata lunga si o sanatate perfecta pe intreaga durata a vietiiatunci este foarte bine(si le recomand tuturor) sa ai o alimentatie lacto-ovo-vegetariana si sa gestionezi inteligent energia sexuala(adica sa te antrenezi si sa ajungi sa stapanesti continenta sexuala perfect realizata) Energia sexuala pastrata in corp(adica ne-ejaculata la nici un contact sexual) are rolul de a energiza si regenera toate tesuturile inclusiv tesutul nervos,cerebral sau oasele. Conteaza mult materialul genetic in primul rand, degeaba unii incearca sa aibe o alimentatie sanatoasa (nu zic ca nu e bine) daca nu au pe ce sa construiasca, conteaza foarte mult exoscheletul (in cazul meu ma ajuta enorm - mai putin la gasitul hainelor si incaltamintei). Prafurile din comert, steroizii, pastile, etc nu reprezinta decat un pericol la adresa sanatatii si la aparitia cancerilor de la varste mici (18-26 ani) - ca o paralela cine le foloseste sau are de gand sa le foloseascaNu ai mentionat nimic de odihna, de alte activitati relaxante, de sport care ajuta la revitalizarea organismului.Nu ai mentionat nimic de produsele apicole sau de "super fructele" care sunt la indemana oricui. 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 21, 2018 Conteaza mult materialul genetic in primul rand, degeaba unii incearca sa aibe o alimentatie sanatoasa (nu zic ca nu e bine) daca nu au pe ce sa construiasca, conteaza foarte mult exoscheletul (in cazul meu ma ajuta enorm - mai putin la gasitul hainelor si incaltamintei). Fix! Zic si eu asa, ai material, ai parte! Nu ai, sugi pula! :laugh2 Materialul e totul. Daca esti un limbist innascut lingi in cur, daca esti dulaul cel mare futi regeste. Conteaza de care parte a pulii esti! Nu e totuna daca dai sau daca primesti. :laugh2 1
dalina Reputație: 80 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 Fix! Zic si eu asa, ai material, ai parte! Nu ai, sugi pula! :laugh2 Materialul e totul. Daca esti un limbist innascut lingi in cur, daca esti dulaul cel mare futi regeste. Conteaza de care parte a pulii esti! Nu e totuna daca dai sau daca primesti. :laugh2Mai faci scato pasiv ?
xoxo24cm Reputație: -1403 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 iesiti ba in pula mea de pe toping astia care nu are credinta, slugilor @ananda - mai ramane sa ma hotarasc cand incep ca 3 luni de abstinenta ma sperie tarece sa fac ca sa prind curaj ? 1 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 21, 2018 iesiti ba in pula mea de pe toping astia care nu are credinta, slugilor @ananda - mai ramane sa ma hotarasc cand incep ca 3 luni de abstinenta ma sperie tarece sa fac ca sa prind curaj ?Te invat eu care am realizat 6 luni de abstinenta de doua ori in aceasta viata! ))))) :laugh2
gigi de la 6 Reputație: 362 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 nu vad cum sa rezisti 3 luni , mai ales cand ai in fata ta ceva de genul: http://girlcontent.com/wp-content/uploads/2012/04/photo-Ass-Pussy-Teen-674089625.jpg 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Septembrie 21, 2018 In primul rand absstinenta nu ti se potriveste ... vrei sa te chinui ? In al doilea rand acesta este rolul redistribuirii excesului de energie sexuala(care are ca efecte in plan psihic si comportamental: frustrare,nervozitate,agresivitate, manie dublate de nerabdare si lipsa puterii de concentrare) Ai 2 solutii: 1.Prima cea mai sigura cel putin pt situatia in care esti acum este redistribuirea - concret de fiecare data cand simti aceste semnalmente sau doar unul dintre ele fa exercitiile de redistribuire pana cand te simti bine. 2.Intra si tu in acelasi program pe care i l-am recomandat si lui xoxo ... intr-o prima faza abstinenta exersand foarte mult toate aceste 8 procedee iar apoi gradat poti aborda acte amoroase cu continenta(infranare adica control)sexuala. Varianta 2 te va ajuta pe termen lung,
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 multumesc
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Septembrie 21, 2018 @xoxo - cand te hotarasti sa mergi pe acest drum al invatarii continentei amoroase trebuie sa stii ca o sa ai multe obstacole(interne sau externe) Interne adica obiceiuri ale tale de gandire sau actiune pe care va trebui sa le abandonezi(aici intra si aceasta frica despre care vorbesti tu) Externe adica te vor tenta altii, altele sa mai faci prostii alaturi de ei. Te sustin sa invingi aceasta frica ... orice frica se invinge asa: actionezi cu curaj in modul opus fricii ... Vei vedea ca gradat in locul vechiului xoxo va aparea un alt nou si mult mai puternic xoxo capabil chiar sa controleze cea mai mare energie prezenta in fiinta lui energia sexuala.Perseverenta si seriozitatea sunt cheile succesului in acest caz.
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Septembrie 21, 2018 Inca un aspect ... rostul acestor 3 luni de abstinenta este ca prin intensificarea pregatirii sa va ajute sa fiti pregatiti pentru a face fata si a realiza cu succes continenta amoroasaun alt rol este ruperea rezonantei cu ejaculareaun alt rol este constientizarea marimii energiei sexuale pe care o aveti de controlat ... una e sa ai o anumita cantitate de energie sexuala cand ai fost abstinent 3 zile, cu totul altceva 14 zile, o luna, trei luni sau chiar un an.Veti intelege ca este cu totul si cu totul alt nivel.Nivel cu care gradat va trebui sa va obisnuiti .Iar in cele din urma sa controlati perfect energia care in cazul vostru se afla intr-un maxim.
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Septembrie 21, 2018 Raspunsuri pt ceilalti: @gigi de la 6 : poza pe care tu o arati acolo arata o fetita slabuta de unde privesc eu nici nu e cine stie ce ... maxim o ora de amor poate fata respectiva ... pt mine nici nu reprezinta ceva erotic, exista alte femei vitale cu care poti face amoruri ore in sir si puteti trai amandoi stari de extaz @amun ra:Zici tu: Ce rezolvi daca nu ejaculezi ? Nu zic ca trebuie sa ejaculezi la fiecare orgasm..am avut multe orgasme si intr-un final nu mai era nimic de ejaculat pentru ca se golise. Ejacularile nu au fost facute pe durata unei zi, dar pe durata unei partide indelungate. Daca vrei sa ajungi la o placere enorma, poti incerca edge de 3 ore (iti trebuie putin antrenament) si pe urma iti garantez ca jetul va fi la cel putin 3,4 metri Pai rezolvi ca te simti mai bine, esti mai sanatos, mult mai puternic, capabil de orice, mult mai masculin, capabil sa implinesti orice femeie.Dupa ce ejaculezi te simti trist, pacalit, obosit si fragil - chiar asa si esti.Sa ejaculezi reprezinta o mare idiotenie.Adevarata placere o simti daca experimentezi orgasmul multiplu masculin ... mai puternic decat orice drog, orice experienta de orice fel intr-un mod perfect natural controlat si la vointa.Dar orgasmul multiplu trebuie abordat gradat ... si la momentul potrivit ... va pot ajuta pe fiecare dintre voi sa ajungeti acolo. zici tu:Conteaza mult materialul genetic in primul rand, degeaba unii incearca sa aibe o alimentatie sanatoasa (nu zic ca nu e bine) daca nu au pe ce sa construiasca, conteaza foarte mult exoscheletul (in cazul meu ma ajuta enorm - mai putin la gasitul hainelor si incaltamintei). Prafurile din comert, steroizii, pastile, etc nu reprezinta decat un pericol la adresa sanatatii si la aparitia cancerilor de la varste mici (18-26 ani) - ca o paralela cine le foloseste sau are de gand sa le foloseascaNu ai mentionat nimic de odihna, de alte activitati relaxante, de sport care ajuta la revitalizarea organismului.Nu ai mentionat nimic de produsele apicole sau de "super fructele" care sunt la indemana oricui. In ce priveste materialul genetic e bine ca il ai dar e o prostie imensa sa iti bati joc de el prin penibila ejaculare, daca nu ai deloc viziune si nu iti dai seama ca te ruinezi macar gandeste-te la copiii tai ... da-le material genetic bun.Cum sa nu ? Procedeul al 8-lea este o tehnica de relaxare in plus te relaxezi doar daca e nevoie ... un continent sexual nu prea are nevoie de relaxare el are mereu o rezerva gigantica de energie, experimenteaza si vei trai pe propria piele. Iar in dieta lacto-ovo-vegetariana au loc de cinste produsele apicole cum ar fi: mierea, pastura, laptisorul de matca si polenul. @skyseven : daca nu ai material genetic bun ti-l construiesti evident ... inseamna doar ca parintii tai au fost probabil niste desfranati, betivi, drogati, fumatori sau eu stiu ce alte vicii au mai avut sau inca mai au.Acesti oameni nu ar trebui sa faca copii,
gigi de la 6 Reputație: 362 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 esti Rozkendra ? pe bune acum.
gigi de la 6 Reputație: 362 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 Raspunsuri pt ceilalti: @gigi de la 6 : poza pe care tu o arati acolo arata o fetita slabuta de unde privesc eu nici nu e cine stie ce ... maxim o ora de amor poate fata respectiva ... pt mine nici nu reprezinta ceva erotic, exista alte femei vitale cu care poti face amoruri ore in sir si puteti trai amandoi stari de extaz daca caprioara aia nu iti stimuleaza nici un nerv i rest my case. :bye Bafta in viata. http://girlcontent.com/wp-content/uploads/2012/04/photo-Ass-Pussy-Teen-674089625.jpg
xoxo24cm Reputație: -1403 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 si energia asta pe care o capat si o inmagazinez pot sa o folosesc cumva in alte scopuri ? ai vazut serialul Iron Fist ? bossu ala isi canalizeaza energia sexuala in unul din pumni si sparge tot uita-te pe youtube si spune-mi ce parere ai, daca e posibil 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum