Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Salut ananda, am doua intrebari, te rog.

1.  Tu la ce punctaj ai ajuns ?

2. Daca, sa spunem ca prin absurd, cineva are ambitie mare si aduna energie multa, adica face punctaj de 24 +  in fiecare an, pana la ce punctaj poate ajunge maxim, adica, nu explodeaza la un moment dat de atata energie ???

Ma gandesc ca si energia asta ( punctajul) este ca si in viata cu banii, strangi...strangi...faci milioane, dar daca nu ii cheltui...la ce bun ? 

Multumesc.

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

1.  Tu la ce punctaj ai ajuns ?

2. Daca, sa spunem ca prin absurd, cineva are ambitie mare si aduna energie multa, adica face punctaj de 24 +  in fiecare an, pana la ce punctaj poate ajunge maxim, adica, nu explodeaza la un moment dat de atata energie ???

Ma gandesc ca si energia asta ( punctajul) este ca si in viata cu banii, strangi...strangi...faci milioane, dar daca nu ii cheltui...la ce bun ? 

Multumesc.

Stai ca-ti spun eu cum e. Pai mai si cheltui cate putin, dar una e sa cheltui cativa leuti acolo, alta e viata ta cand cheltui cu milionu si tot mai raman cateva miliarde in cont.

• Oras:Oaxaca
  • Oras:Oaxaca
Postat

Un pic mai ontopic:

Cazul 0.Barbatul comun al zilelor noastre(Il numesc 0 pentru ca este cel mai inconstient, cel mai neatent la energia vitala a finite lui)

Acest barbat nu pastreaza energia sexuala deci rezervorul vitalitatii lui scade si scade ele este primul la andrpauza, Pierderea energiei vitale a lui are legatura cu cat de dese sunt interactiunile sale sexuale care se termina cu penibila ejaculare. 

Cazul 1.Abstinentul.Adica acei barbate care practica abstinenta amoroasa in aceasta categorie intra cei care tin posturi si traiesc ascetic(calugari, preoti mai seriosi sau alti oameni care practica diferite religii si le practica bine)

Apoi e foarte bine de inteles ca practica abstinentei amoroase prin ea insasi opreste degradarea(pierderea din rezervorul vital al fiintei umane)

Cazul 2: Abstinentul activ:Asa va recomand sa fiti toti cei care aleg abstinenta amoroasa - asa sunt eu de exemplu in retrageri.

Abstinenta activa(adica abstinenta+ redistribuire) poate pune usor energie vitala in rezervor el va pune ce se acumuleaza ca energie vitala din mancare cu conditia sa nu fie pierdut prin polutie(in starea de vis)

Cazul 3:Invatacelul continentei amoroase(toti aceia care sunt pe drumul invatarii continentei amoroase dar au ori foarte mult de reversat din trecut ori nu sunt prea seriosi cu anternamentele si rezultatele deocamdata nu se vad - in acest caz sunt yoghinii din Romania majoritatea, practicantii de tao si altii)

Ei in functie de ce tendinta predomina ori scad usor ori stagneaza din punctul de vedere al potentialului vital.

Cazul 4: Practicantul avansat al artei continentei amoroase.

El pune mult in rezervorul vital al fiintei lui - creste cu viteza cea mai mare - daca inainte de a deveni continent sexual a pierdut la inceput va recupera potentialul cu care a venit iar apoi gradat il va depasi.Daca l-a deposit atunci el va creste si isi va depasi potentialul vital cu care a venit.

El pastreaza tot: energia adusa prin hrana precum si imensa energie care este generata prin polarizarea cu iubita lui.Asa v-as dori sa ajungeti majoritatea dintre voi.

se aplica si la homosexuali?

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vistantric daca imi permiti ... ti-as da un sfat ... fa amor numai cu barbate continenti si numai in iubire ... anumite elemente pe care le scrii tu le recunosc ca stare ... dar sa stii ca scrii foarte neclar a fost nevoie sa ma proiectez empatic ca sa inteleg ... cine nu poate face asta nu intelege nimic :)

Eu scriu foarte clar si cu logica!

...Insa vreau sa-ti dau un sfat...

In realitate vocea mea este foarte expresivă si excitantă si...este necesar sa vezi punctuație acolo unde nu e in scris.Eu pun puncte, puncte...virgula si alte semne de punctuație.

Depinde de tine sa iti auzi vocea cand citesti randurile mele...cu intonație.

Exersand, usor-usor...o sa reusesti sa prinzi înțelesul in mod natural.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

1. Tu la ce punctaj ai ajuns ?

2. Daca, sa spunem ca prin absurd, cineva are ambitie mare si aduna energie multa, adica face punctaj de 24 + in fiecare an, pana la ce punctaj poate ajunge maxim, adica, nu explodeaza la un moment dat de atata energie ???

Multumesc.

Nu explodează..😅

...Ci se extinde constiinta din mers!

Eu am testat si chiar am simtit fizic, este super sa te asiguri ca nu esti inchis intre niste limite ca intr-o închisoare...😊

Vizitator sarlatanu
Postat

Vissss, cand vii la B. Sa mai pun si eu ceva puncte pe plus, ca sunt pe minus muuuuult :((((

• Like 2
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

(a dori o femeie, care nu-i a ta = pacat, dupa morala cristica)

Nu exista asa ceva cum ca o fiinta umana ar fi a ta - te rog sa scoti aceasta aberatie din mintea ta ...

doar demonii poseda fiinte umane ... si chiar si ei nu pot poseda la infinit ... fiintele umane nu sunt obiecte ... deci te rog formuleaza clar

o femeie care are un legamant sfant(cum ar fi taina cununiei)este corect spus intr-adevar daca a consimtit pentru acest legamant sfant este un pacat sa aiba relatii amoroase in afara acestui legamant ... de acord cu asta ...

dar atentie toti cei care nu au un astfel de legamant (cum sunt foarte multi casatoriti in Bucuresti) care nu au facut nici cununie religioasa nici un alt ritual sfant facut de un calugar sau om sfant sunt in afara acestui caz.

te-am intrebat ceva concret, conform moralei crestine, fiindca te-ai folosit de IIsus tendentios ca sa-ti justifici ideile orientale, punandu-le niste proptele crestine!

deci, a dori o femeie, cu care nu esti casatorit ESTE pacat sau NU dupa morala crestina? asta a venit pe fondul recomandarilor matale ca e suficient s-o iubesti pe aia pe care o ai in pl ca futaiul sa se transforme intr-un act sacru!

nimic mai fals si hai sa detaliem ce inseamna curvie si preacurvie, potrivit aceleasi morale crestine! (oare poti tine pasul, deci pastram reperele sau ne pierdem in nivele eterice si uitam de unde am plecat?)

- curvia reprezinta relații sexuale înainte de căsătorie (ca-i zici concubinaj sau cum plm vrei sa-i zici tot aia e) 

- preacurvia inseamna a calca stramb, a fute pe altcineva in afara relației de căsătorie - mai clar, ca pentru prosti - a fute pe altul sau alta in afara sotiei sau barbatului cu care esti casatorit/a!

sursa, maestre! https://doxologia.ro/intreaba-preotul/care-este-diferenta-dintre-curvie-preacurvie

so, aberatia cosmica potrivit careia daca nu esti casatorit, prin legamant, te poti fute linistit ca soarecii...se intampla, este adevarat, insa aceasta practica nu este aprobata, recomandata de biserica ever, ba dimpotriva - este pacat! 

daca ai avea bun simt si ai spune ca asta e DOAR parerea ta, ar fi ok, insa a schimba intentionat, trunchind sensul si morala crestinismului, ca asa vrea pl ta, numai ca sa cazi in picioare, e ridicol de stupid! 

asa ca, n-ar strica, zic, daca tot facem trimitere la unele idei sa pastram semnificatiile lor legitime, indiferent daca suntem sau nu de acord cu acestea! tine de bun simt si minima inteligenta, altminteri putem da un sens figurat sau alt sens oricarui lucru, concept, ca asa vrea pl noastra continenta, care "transforma" tot si toate, nu?

n-am nimic cu matale, iar subiectul continenta sexuala si ce plm mai vrei sa promovezi, imi este/sunt total indiferent/e, insa tu nu cauti un dialog in sensul nativ al cuvantului, ci esti "montat" sa repeti obsesiv niste cuvinte, cauti un monolog pe care-l confunzi cu dialogul in care interlocutorul sa te pupe-n cur si sa ia notite (deh, tu esti un maestru!), iar cand esti contrazis, cu argumente, ori te fofilezi ori gasesti sensuri si piruete numai de tine stiute/intelese, doar ca sa nu recunosti ca alergi ca elefantul printre portelanuri!

PS: faptul ca nu vezi (sau eludezi) ca esti sistematic si uneori grosolan luat la misto, arata ca levitezi intr-o "realitate", care, cum ziceam, n-are legatura cu a noastra, adica cu a celor pe care vrei sa ti-i faci "ucenici"! ceea ce ridica intrebarea: oare ce plm vrei, oare ce plm cauti aici, oare cum SI DE CE a ajuns nimfo un public tinta pentru tine? 

NU TE AMAGI! paginile care s-au strans, nu-s un semn ca subiectul in sine prezinta interes, ci (stiu CA e trist, pentru ca nu prea te-ai prins!) ca cei de aici, curvari, curve, labari, onanisti, pule care ejaculeaza si carora le place sa faca asta au gasit pe cineva "mai exotic" sa-l ia, cu mare placere si MARE entuziasm, in BALON! 

tu insa, continua-ti sarabanda autista, spera ca cei de aici se vor trezi candva, ca vor avea acele momente de trezire spirituale, dupa care vor vedea in tine un mare maestru spiritual, o entitate care le-a facut marele favor de a le fi "predat" continenta sexuala, de a le fi deschis ceacrele si al treilea ochi si alte si alte "adevaruri milenare" pe care, ei saracii, ca-s prea mundani...nu le VAD SI INCA NU LE INTELEG! 

• Like 1
Postat

Lasa-l.

amin! :)

• Like 1
Postat

let's make love, not war! 

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

@sarlatanu: 1.am pierdut numaratoarea ... mult pe plus daca vom considera ca moment de inceput data exacta a postului respectiv(postul 1)

2.Oricine "explodeaza" chiar si la un punctaj mai mic de 24 din aceasta cauza v-am prezentat redistribuirea

foarte bune raspunsurile lui vis precum si raspunsul comparativ al lui estrogen.

Raspunsul meu este urmatorul: energia sexuala dinamizata si redistribuita in restul fiintei regenereaza toate tesuturile si poate aduce la vointa energie in diverse centre ale fiintei responsabile de inteligenta, creativitate, afectivitate, vointa, intuitie.

Foarte pe scurt cand ai eneergie traiesti intens, esti mai fericit, mai constient si poti experimenta chiar si puteri paranormale.

Iar cand nu ai energie vei rezona cu batranetea, boala si toate starile rele: tristete, parere de rau, depresie, anxietate, frica, furie etc

@Peitho - morala crestina este extrasa din pildele,vorbele si faptele lui Iisus si numai de acolo ... nicidecum vreun copy/paste din prelegerile bizare fara coerenta ale unor asa-zisi preoti care inainte, dupa sau si inainte si dupa au tras o betie pana si-au facut nevoile in

pantaloni

:)

Crestinismul vine de la Christ evident si nu de la vreun popa de bucuresti lacom si depravat.

Sa stii ca nici un om care are discernamant si bun simt nu poate aluneca pe panta speculatiilor si intelegerilor gresite.

Tu fa ce ti-am zis ... dezvolta-ti mai intai bunul simt, starea de omenie, apoi trezeste-ti sufletul si abia atunci vei fi pregatit sa intelegi cu adevarat.

Poti incepe cu exercitiile pentru atingerea continentei sexuale perfecte.

@mumuki - nu in cazul lor energia curge in jos in loc sa ascensioneze, este foarte periculos pentru sanatatea mentala si pentru evolutie.

Mult succes tuturor !

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

fraza zilei!

Mai degrabă gluma zilei.

• Minus 3
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

te-am intrebat ceva concret, conform moralei crestine, fiindca te-ai folosit de IIsus tendentios ca sa-ti justifici ideile orientale, punandu-le niste proptele crestine!

deci, a dori o femeie, cu care nu esti casatorit ESTE pacat sau NU dupa morala crestina? asta a venit pe fondul recomandarilor matale ca e suficient s-o iubesti pe aia pe care o ai in pl ca futaiul sa se transforme intr-un act sacru!

Nu e mai pacat decat a fute la curve! Deci, nu mai puneti in aceeasi oala sa futi la curve cu futaiul iubitei. :atm Desigur ca iubind-o pe iubita o ridici pana la cer si inapoi (o cobori pana in iad))))))  :laugh2 dar cum sa ridici curva din activitatea ei? Sunt unele pe care nu le salti din apucaturile ei. E una din CJ care nu se fute numai pe la spate. Sa-mi bag pula de cretinisme!  :slap2  :laugh2

Ce pula mea e morala crestina in contextul unui forum de curve!?  :laugh2

• Like 1
Postat

Lasa-l ca e important sa se lamureasca ... si poate chiar sa se indrepte ... peste cativa ani o sa ne multumeasca pentru aceste discutii si lamuriri daca acum face o alegere inspirata

Postat

Da, mumuki excelent asa este ... toate meridianele energetice sunt intr-adevar proiectate pe ochi, pe talpi, pe coloana vertebrala si pe penis ... bun postul tau ca si corelatie intre sanatate si organul genital masculin ... de aici mai puteti face o corelatie inteligenta intre pastrarea samantei si sanatatea perfecta

• Like 1
Postat

Da, mumuki excelent asa este ... toate meridianele energetice sunt intr-adevar proiectate pe ochi, pe talpi, pe coloana vertebrala si pe penis ... bun postul tau ca si corelatie intre sanatate si organul genital masculin ... de aici mai puteti face o corelatie inteligenta intre pastrarea samantei si sanatatea perfecta

Și la femei unde sunt proiectate? La lindic, sau labii?

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator batranul george
Postat

Și la femei unde sunt proiectate? La lindic, sau labii?

dormi pe tine picoane, esti naiv, influentabil....ti-a zis deja omul toate astea, dar nu ai inteles nimic.

Postat

Lasa-l ca e important sa se lamureasca ... si poate chiar sa se indrepte ... peste cativa ani o sa ne multumeasca pentru aceste discutii si lamuriri daca acum face o alegere inspirata

barosane, vreau sa invat de la tine

am auzit ca ca esti mare sef in domeniu asta

fa si mie un scurt rezumat despre ce e vorba si promit ca daca mai vrei un discipol, ma bag

Postat

in momentul de fata fac 2-3 labi pe zi, dau o muie si fut macar un numar intreg

am inteles ca nu prea e bine si-mi fac rau ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...