Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

dormi pe tine picoane, esti naiv, influentabil....ti-a zis deja omul toate astea, dar nu ai inteles nimic.

Nu vorbeam cu tine. Și nici nu e cazul să fii ranchiunos datorită discuției în contradictoriu de pe alt topic, încercând să mă taxezi aici, sau altundeva! 

O seară bună! 

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Avand in vedere atacurile furibunde la adresa unor curve, precum si lingerismul fata de altele, laolalta cu sperma din vocabularul zilnic, cred ca, mai degraba, tac-to a fost un fel de Ananda, iar ma-ta o Vistantric.

3 cuvinte nu poti sa scrii, fara sa editezi.

Cred, ca ai ceva si din pipilica.

:)

Link spre comentariu
Vizitator batranul george

Nu vorbeam cu tine. Și nici nu e cazul să fii ranchiunos datorită discuției în contradictoriu de pe alt topic, încercând să mă taxezi aici, sau altundeva! 

O seară bună! 

il citam pe ananda, chiar nu sunt ranchiunos, nu ne-am certat niciodata cu adevarat, cu mine ai stiut intotdeauna sa porti o discutie contradictorie in termeni civilizati, asa ca din partea mea doar ganduri bune.

• Like 2
Link spre comentariu

il citam pe ananda, chiar nu sunt ranchiunos, nu ne-am certat niciodata cu adevarat, cu mine ai stiut intotdeauna sa porti o discutie contradictorie in termeni civilizati, asa ca din partea mea doar ganduri bune.

Idem.

Avand in vedere atacurile furibunde la adresa unor curve, precum si lingerismul fata de altele, laolalta cu sperma din vocabularul zilnic, cred ca, mai degraba, tac-to a fost un fel de Ananda, iar ma-ta o Vistantric.

3 cuvinte nu poti sa scrii, fara sa editezi.

Cred, ca ai ceva si din pipilica.

:)

Băiete, stai dreaq cuminte, că ești prost de behăi! Fă-ți în p.m. un control psihiatric, dementule!
  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicaieri

@picon ... cred ca e prima intrebare inteligenta pe care o adresezi in ultima vreme desi pentru tine(privind de la nivelul de decadere morala, fizica, mentala si sufleteasca pe care il experimentezi momentan) poate parea o ironie, o replica buna sau o impunsatura :)

te incurajez sa mai pui si alte intrebari inteligente poate chiar gradat sa gandesti cu capul tau si chiar sa alegi liber la un moment dat, se poate !!!

Raspunsul este proiectia este pe clitoris si la nivelul vaginului la diferite nivele ale acestuia echivalenta fiind varful organului masculin - capatul vaginului chiar la intrarea in uter.

Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu

Are dreptate ananda.Eu, stiu, pentru ca inainte sa bag pula in piszda, ma uit atent pe foaia aia, sa nu cumva sa dau in ficat, plamani, splina, plm...stau cu desenul ala langa mine si ma ghidez.

• Like 2
Link spre comentariu

@xoxo:

barosane, vreau sa invat de la tine

am auzit ca ca esti mare sef in domeniu asta

fa si mie un scurt rezumat despre ce e vorba si promit ca daca mai vrei un discipol, ma bag

Salut xoxo, as prefera sa nu imi spui "barosane" dar in acelasi timp daca nu se poate altfel ma pot obisnui ...

Sef in domeniu asta nu prea exista nivelul pe care consider ca sunt este avansat.

Rezumat ... cu placere:

Daca vrei sa fii sanatos(prin sanatos inteleg toate organele functionand perfect precum si sa nu iti simti corpul fizic niciodata(nici dureri, nici accidentari, nici anchiloze, nici stari de slabiciune, nici palpitatii ... nimic), sa te simti mereu bine in corpul tau si sa ai o viata lunga si o sanatate perfecta pe intreaga durata a vietii

atunci este foarte bine(si le recomand tuturor) sa ai o alimentatie lacto-ovo-vegetariana si sa gestionezi inteligent energia sexuala(adica sa te antrenezi si sa ajungi sa stapanesti continenta sexuala perfect realizata)

Energia sexuala pastrata in corp(adica ne-ejaculata la nici un contact sexual) are rolul de a energiza si regenera toate tesuturile inclusiv tesutul nervos,cerebral sau oasele.

Energia sexuala poate fi pastrata in corp prin 2 metode:

1.Continenta sexuala(controlul deplin al ejacularii(indiferent de moment, tentatie etc) - adica procesul fiziologic al ejacularii tine de vointa ta nu este pe pilot automat ca la toti ceilalti)

2.Abstinenta sexuala activa(efectiv eviti orice activitate sexuala de orice fel si inclusiv la nivel mental nu te gandesti niciodata la asta - aceasta metoda nu o recomand decat unor sportivi de performanta, casatoritilor care nu vor copii si nici interactiuni sexuale precum si calugarilor)

Cum se face asta practic ?

Exista un complex de exercitii pe care va trebui sa le faci zinic la inceput(cam primii 2 ani) iar apoi doar etapa de redistribuire zilnic pt restul vietii.

Exercitiile sunt usor de facut,nu ocupa mult timp, te simti excelent dupa ce le faci, daca le faci si esti cuminte vei dezvolta repede chiar o dependenta de ele(te revigoreaza ca stare din orice punct ai fi la inceput).

Ele sunt evident identic aceleasi de cand am inceput sa postez ... in acest domeniu nu avem noutati ba chiar pot sa iti spun ca ele sunt vechi de peste 3000 de ani pe pamant.O sa iti trimit un link catre pagina unde sunt postate explicit.

Link spre comentariu

zice xoxo:

in momentul de fata fac 2-3 labi pe zi, dau o muie si fut macar un numar intreg

am inteles ca nu prea e bine si-mi fac rau ?

mentionez ca sunt si femei implicate.

Am si eu 3 intrebari...

1.Cati ani ai?

2.Cand(aproximativ ai ejaculat prima oara) ?

3.Cat de departe vrei sa mergi cu invatarea(etapa 1 - continenta amoroasa perfecta, etapa 2 - transfigurarea, etapa 3- orgassmul multiplu masculin si starile de extaz amoros), etapa 4 - corpurile subtile - capacitati pararormale - mai ales dedublarea constienta, etapa 5 - trezirea celui de-al treilea ochi - trezirea capacitatilor latente ce tin de al treilea ochi, ... sau chiar mai departe de atat ... ?)

Dupa raspunsul la intrebari iti pot construi o schema de antrenement pe structura ta ... care va contine antrenamentul de baza pe care l-am publicat de mai multe ori pe topicele incepute de mine si poate si ceva in plus.

Toate exercitiile consta in contractii, posturi fizice fixe, exercitii de respiratie sau exercitii d concentrare si restrictiile:

- fara fumat de orice fel

- fara stari de ebrietate

- fara droguri de orice fel

- fara medicamente de orice fel

regimul hranei doar lacto-ovo-vegetarian in cadrul lui ti le poti combina cum crezi, cum simti sau dupa gust

Link spre comentariu

Sincer pana la finalul etapei 1 v-as sustine pe toti sa ajungeti ... cine vrea mai departe ... foarte multi sigur vreti deja constient sau inconstient sa ajungeti la finalul etapei a 3-a.

Legat de xoxo as fi foarte incantat sa vad transformarea lui ...Xoxo te voi incuraja si sustine cat pot.Tu nu ai de facut decat sa fii ascultator si sa faci cu seriozitate exercitiile.

• Like 1
Link spre comentariu

@picon ... cred ca e prima intrebare inteligenta pe care o adresezi in ultima vreme desi pentru tine(privind de la nivelul de decadere morala, fizica, mentala si sufleteasca pe care il experimentezi momentan) poate parea o ironie, o replica buna sau o impunsatura :)

te incurajez sa mai pui si alte intrebari inteligente poate chiar gradat sa gandesti cu capul tau si chiar sa alegi liber la un moment dat, se poate !!!

Raspunsul este proiectia este pe clitoris si la nivelul vaginului la diferite nivele ale acestuia echivalenta fiind varful organului masculin - capatul vaginului chiar la intrarea in uter.

Având în vedere că nu ai înțeles ironia, nu-ți pot întoarce complimentul. Apoi, nu ești tu în măsură să-ți dai cu presupusul despre inteligența mea sau a altora. Nu tu.
  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Sincer pana la finalul etapei 1 v-as sustine pe toti sa ajungeti ... cine vrea mai departe ... foarte multi sigur vreti deja constient sau inconstient sa ajungeti la finalul etapei a 3-a.

Legat de xoxo as fi foarte incantat sa vad transformarea lui ...Xoxo te voi incuraja si sustine cat pot.Tu nu ai de facut decat sa fii ascultator si sa faci cu seriozitate exercitiile.

Miștoul lui a fost și mai evident. Nici aici nu te-ai prins, este?

'aidepulamea!

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Eu cred ca ananda isi bate si el pula de voi, in stilul lui aparent serios.

Va raspunde aparent serios, dar raspunsurile sunt pline de ironie picoane.Cum plm sa-i spui lui xoxo ca trebuie sa fie ascultator sa urmeze exercitiile, eventual sa isi bea ceiutul si sa manance tot din farfurie.

• Like 5
Link spre comentariu

Crede-ma ca tu nici nu stii ce inseamna sa faci misto ... esti incepator ... dau un singur exemplu:

chiar fiinta ta: anumite fiinte foarte experimentate mult mai experimentate ca tine numite in diferite traditii: demoni, asurasi, incubusi sau in alte feluri te pacalesc pe tine(si pe multi altii) sa cotizezi la ei energia ta sexuala ... pacaleala este atat de mare incat nici unul nici macar nu suspecteaza ce se intampla(relativ similar cu felul cum apicultorul ia polenul de la albine daca vreti un exemplu vizibil )

Mare va va fi surpriza cand la finalul acestei vieti vine momentul cand va veti da seama dai seama ce s-a intamaplat ... ce ati facut voi cu liberul arbitru ...  problema mare va fi ca atunci oricare dintre voi a ajuns acolo nu se mai poate face nimic.

Xoxo a facut un lucru bun fie ca a facut o gluma fie ca nu ... el precum si altii care au citit, citesc sau vor citi au primit primesc sau vor primi o sansa.

• Like 1
Link spre comentariu

Crede-ma ca tu nici nu stii ce inseamna sa faci misto ... esti incepator ... dau un singur exemplu:

Mare va va fi surpriza cand la finalul acestei vieti vine momentul cand va veti da seama dai seama ce s-a intamaplat ... ce ati facut voi cu liberul arbitru ...  problema mare va fi ca atunci oricare dintre voi a ajuns acolo nu se mai poate face nimic.

Moare instantaneu picon, cred.Ca el o sa isi cheltuiasca toata sperma.

• Like 2
Link spre comentariu

Eu sper ... spre binele lui ... sa se indrepte chiar si in ultimul ceas ... si ca el oricare altul dintre voi ... nu are nici un rost sa fii prostit atata vreme si tu in stupiditatea si ingustimea mintii tale sa crezi ca tu faci misto de altii

:) eu zambesc dar ... e de plans

xoxo astept raspunsurile la cele 3 intrebari si continuam ...

• Like 1
Link spre comentariu

Xoxo are acum 3 variante principale ...

1.sa fie sincer indiferent cine ce ar zice si sa fie cuminte ... mari surprize benefice pe acest drum(mai ales daca il parcurge neinfricat si inlatura toate obstacolele) un singur posibil impediment mistouri de descurajare din partea celorlalti

2.Sa mi mai zica nimic si sa se apuce de practica acasa in intimitatea lui(infunctie de seriozitate mari surprize complet neasteptate - realitatea trairilor de care va vorbesc este mereu uluitoare) ...  si varianta sa le zica celorlalti ca a facut un misto ... aceasta varianta este ceva mai ascunsa, ocultata si ferita si de mistouri si descurajari provenind de la fostii colegi de obiceiuri rele

3.Sa faca misto in continuare si sa rateze si el sansa oferita

Sunt curios sa vedem ce va face ? :)

• Like 1
Link spre comentariu

Eu sper ... spre binele lui ... sa se indrepte chiar si in ultimul ceas ... si ca el oricare altul dintre voi ... nu are nici un rost sa fii prostit atata vreme si tu in stupiditatea si ingustimea mintii tale sa crezi ca tu faci misto de altii

:) eu zambesc dar ... e de plans

xoxo astept raspunsurile la cele 3 intrebari si continuam ...

pai nu ai zis tu asa? ca daca iti consumi rezerva, mori? la cat de des se duce picon la femei si ejaculeaza, unde crezi ca va ajunge? Oricum e ruinat fizic, moral, psihic.

• Like 2
Link spre comentariu

@xoxo:

barosane, vreau sa invat de la tine

am auzit ca ca esti mare sef in domeniu asta

fa si mie un scurt rezumat despre ce e vorba si promit ca daca mai vrei un discipol, ma bag

Salut xoxo, as prefera sa nu imi spui "barosane" dar in acelasi timp daca nu se poate altfel ma pot obisnui ...

Sef in domeniu asta nu prea exista nivelul pe care consider ca sunt este avansat.

Rezumat ... cu placere:

Daca vrei sa fii sanatos(prin sanatos inteleg toate organele functionand perfect precum si sa nu iti simti corpul fizic niciodata(nici dureri, nici accidentari, nici anchiloze, nici stari de slabiciune, nici palpitatii ... nimic), sa te simti mereu bine in corpul tau si sa ai o viata lunga si o sanatate perfecta pe intreaga durata a vietii

atunci este foarte bine(si le recomand tuturor) sa ai o alimentatie lacto-ovo-vegetariana si sa gestionezi inteligent energia sexuala(adica sa te antrenezi si sa ajungi sa stapanesti continenta sexuala perfect realizata)

Energia sexuala pastrata in corp(adica ne-ejaculata la nici un contact sexual) are rolul de a energiza si regenera toate tesuturile inclusiv tesutul nervos,cerebral sau oasele.

Energia sexuala poate fi pastrata in corp prin 2 metode:

1.Continenta sexuala(controlul deplin al ejacularii(indiferent de moment, tentatie etc) - adica procesul fiziologic al ejacularii tine de vointa ta nu este pe pilot automat ca la toti ceilalti)

2.Abstinenta sexuala activa(efectiv eviti orice activitate sexuala de orice fel si inclusiv la nivel mental nu te gandesti niciodata la asta - aceasta metoda nu o recomand decat unor sportivi de performanta, casatoritilor care nu vor copii si nici interactiuni sexuale precum si calugarilor)

Cum se face asta practic ?

Exista un complex de exercitii pe care va trebui sa le faci zinic la inceput(cam primii 2 ani) iar apoi doar etapa de redistribuire zilnic pt restul vietii.

Exercitiile sunt usor de facut,nu ocupa mult timp, te simti excelent dupa ce le faci, daca le faci si esti cuminte vei dezvolta repede chiar o dependenta de ele(te revigoreaza ca stare din orice punct ai fi la inceput).

Ele sunt evident identic aceleasi de cand am inceput sa postez ... in acest domeniu nu avem noutati ba chiar pot sa iti spun ca ele sunt vechi de peste 3000 de ani pe pamant.O sa iti trimit un link catre pagina unde sunt postate explicit.

cu alimentatia nu stiu daca pot sa fac ceva.. imi place mancarea, shaorma, pepeni , struguri, burgeri , pizza, mici, toate pulile

ma bag doar la continenta sexuala, la abstinenta .. nu

zice xoxo:

in momentul de fata fac 2-3 labi pe zi, dau o muie si fut macar un numar intreg

am inteles ca nu prea e bine si-mi fac rau ?

mentionez ca sunt si femei implicate.

Am si eu 3 intrebari...

1.Cati ani ai?

2.Cand(aproximativ ai ejaculat prima oara) ?

3.Cat de departe vrei sa mergi cu invatarea(etapa 1 - continenta amoroasa perfecta, etapa 2 - transfigurarea, etapa 3- orgassmul multiplu masculin si starile de extaz amoros), etapa 4 - corpurile subtile - capacitati pararormale - mai ales dedublarea constienta, etapa 5 - trezirea celui de-al treilea ochi - trezirea capacitatilor latente ce tin de al treilea ochi, ... sau chiar mai departe de atat ... ?)

Dupa raspunsul la intrebari iti pot construi o schema de antrenement pe structura ta ... care va contine antrenamentul de baza pe care l-am publicat de mai multe ori pe topicele incepute de mine si poate si ceva in plus.

Toate exercitiile consta in contractii, posturi fizice fixe, exercitii de respiratie sau exercitii d concentrare si restrictiile:

- fara fumat de orice fel

- fara stari de ebrietate

- fara droguri de orice fel

- fara medicamente de orice fel

regimul hranei doar lacto-ovo-vegetarian in cadrul lui ti le poti combina cum crezi, cum simti sau dupa gust

1. am 24

2. la 14 ani, am facut o laba

3. vreau sa ajung la etapa 3. etapa 5 deja o accesez prin droguri, dimetiltriptamina bag, am deschide al treilea ochi si ma teleportez sa moara slugile mele de ciuda

nu fumez, nu beau, nu iau medicamente, pt tine nu mai ma droghez daca e

hai sa continuam ca deja sunt excitat

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...