Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:n-am locatie
  • Oras:n-am locatie
Postat

auzi da eu cand ma excit cand ma freaca o femeie se scurge ceva din pula

ines ii spune pre-cum

e un fel de energie??

• Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mai Picoane necredincios mai esti ... dar si asa cu mistourile tale ai facut o rugaciune aproape perfecta sincer nu as corecta decat "ispita desfranarii" in loc de "ispita ejacularii" si in plus doar pt ca ai gandit chiar si scris rugaciunea pun pariu ca lucreaza si in cazul tau ... ia sa fii atent de acum si vei vedea ca vei fi avertizat cu ceva timp inainte(pt a putea actiona) de fiecare ejaculare de acum incolo ...

Ma mira ce necredinta ai pt cineva nascut in zodia pestilor ...

PS: Sa stii ca Dumnezeu mereu sustine orice forma de indreptare(adica de eliminare ferma a unui pacat din viata unui om)

Deci o rugaciune in acest sens are 99,9% sanse sa fie nu numai ascultata ba chiar si sa primesti o energie Dumnezeiasca de sustinere.

@xoxo - antreneaza-te extrem de perseverent cu toate tehnicile prezentate, nu face nici un compromis si vei ajunge cel putin exceptional.

Acum dupa ce ti le-am prezentat mingea e la tine in teren - daca ai orice nelamurire, orice blocare, orice problema sunt dispus sa te ajut.

Nu uita regula de baza ... nimeni nu a reusit repede deci sa nu te grabesti, sa nu fortezi la nici una din tehnici sio vei reusi !

Daca vrei la un moment dat cand vremea de afara si timpul ne permite ne putem chiar intalni si le putem face amandoi intr-un parc nu prea populat.

Nu a fost rugăciune, ci parodie.

Mișto face și Xoxo și dacă nu realizezi, înseamnă că nu îți suie liftu'. Și dacă nu-ți suie liftu', lasă-te de dume din astea. Dar, mai ales, vezi-ți de lungul nasului și fă-o pe guru la voi acolo, în cuiburile voastre, nu aici! Numai zăpăciți pe cei naivi, că în anumite situații, puteți intra sub incidența penalului și, parcă nu ar fi bine ca din ăla ce fute o oră, să fie făcut poștă; o oră. Îndârjirea și nonșalanța cu care îți susții aiurelile astea, pot duce la ideea că nu o faci de cspul tău, pro-bono, ci că în spate ar putea fi altceva. Ceea-ce este sigur însă, e faptul că ești pur-și-simplu un escroc. Punct!

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

Nu a fost rugăciune, ci parodie.

Mișto face și Xoxo și dacă nu realizezi, înseamnă că nu îți suie liftu'. Și dacă nu-ți suie liftu', lasă-te de dume din astea. Dar, mai ales, vezi-ți de lungul nasului și fă-o pe guru la voi acolo, în cuiburile voastre, nu aici! Numai zăpăciți pe cei naivi, că în anumite situații, puteți intra sub incidența penalului și, parcă nu ar fi bine ca din ăla ce fute o oră, să fie făcut poștă; o oră. Îndârjirea și nonșalanța cu care îți susții aiurelile astea, pot duce la ideea că nu o faci de cspul tău, pro-bono, ci că în spate ar putea fi altceva. Ceea-ce este sigur însă, e faptul că ești pur-și-simplu un escroc. Punct!

Ca de-aia s-a dus pa pula demografia

• Like 2
Postat

auzi da eu cand ma excit cand ma freaca o femeie se scurge ceva din pula

ines ii spune pre-cum

e un fel de energie??

E un fel de pre-sloboz
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Ca de-aia s-a dus pa pula demografia

Iegzact!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

@xoxo - in momentul excitatiei(mai precis la preludiu dar si in timpul ludiului) atat membrul erect al barbatului cat si vaginul secreta lichid de lubrefiere ... adica un lichid care ajuta la lubrefierea naturala a organelor genitale ... aceasta nu este sperma, diferenta este de textura,culoare,miros:

lichidul de lubrefiere este transparent(seamana la textura cu gelurile de lubrefiere pe baza de apa care se gasesc de cumparat) si nu are miros

sperma este un lichid care are culoare variind intre alb si galbui in functie de individ si sanatatea lui, este mult mai lipicioasa, are ph mai mare si miros puternic specific.

Cu atentie se pot diferentia clar.Lichidul de lubrefiere este necesar actului amoros.De asemenea ca barbat te poti verifica asa: ai facut un preludiu cu atat mai bun cu cat iubita ta a secretat mai mult lichid de lubrefiere.

Postat

Picoane relaxeaza-te decat sa te acidulezi si sa incerci tu sa opresti ceva ce nu poate fi oprit mai bine noteaza-ti, invata, aplica o sa fie mai bine pt tine asa ... starea patetica de revolta nu iti face decat rau ...

In plus daca vrei sa fii destept fa ceva ce te scoate din starea de prostie ... starea de revolta tampa si aruncatul de cuvinte urate nu te scoate.

Si ti-am mai spus ... tu nu poti batjocori pe altcineva decat pe tine insuti indiferent cat de mult ti-ai imagina tu ca reusesti.

Te imbratisez si ... mintea la cap !

Postat

Picoane relaxeaza-te decat sa te acidulezi si sa incerci tu sa opresti ceva ce nu poate fi oprit mai bine noteaza-ti, invata, aplica o sa fie mai bine pt tine asa ... starea patetica de revolta nu iti face decat rau ...

In plus daca vrei sa fii destept fa ceva ce te scoate din starea de prostie ... starea de revolta tampa si aruncatul de cuvinte urate nu te scoate.

Si ti-am mai spus ... tu nu poti batjocori pe altcineva decat pe tine insuti indiferent cat de mult ti-ai imagina tu ca reusesti.

Te imbratisez si ... mintea la cap !

Lasă vrăjeala, că dacă ai avea mintea mea, ți-ar lua-o continența razna! Ești cam obraznic pentru un escroc mărunt!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Văscăuți
Postat

Lasă vrăjeala, că dacă ai avea mintea mea, ți-ar lua-o continența razna! Ești cam obraznic pentru un escroc mărunt!

Boss, cu specimene d-astea beai tu ceai, joi?

• Like 1
Postat

Ei, joile alea au fost dragute, ne-am simtit bine impreuna ... nu erau aprinse discutiile ... am facut si karaoke :) fetele dansau pe masa :) eu sunt foarte nonviolent in realitate ... aici trebuie sa sustin cu fermitate anumite principii, sa lamuresc tot si sa ii sustin pe cei care vor sa devina si ei continenti sexual ... asta mi-am asumat.

De asemenea sa ii ajut si pe cei bolnavi care sunt deschisi la tratamentele pe baza de plante de leac.

Daca stau sa analizez corect ultima afirmatie a lui Picon e chiar adevarata: cu o minte murdara sau chiar perversa(cum e in acest moment mintea lui) e imposibil sa devii continent sexual.

Postat

Inca un lucru pe care il zicea parintele Arsenie Boca: omul si desfranarea sunt incalciti - vroia sa zica ca aproape toti barbatii sunt conditionati karmic sa fie desfranati - chiar si eu am fost desfranat o vreme pana cand m-am prins ca am si o alta alternativa ,,,deci sunt de acord cu afirmatia lui ... extrem de putini baieti virgini isi incep viata sexuala integrand continenta sexuala.

Postat

Boss, cu specimene d-astea beai tu ceai, joi?

Boss, eu nu beam ceai. Eu nu l-sm văzut decât de 2-3 ori.

Ei, joile alea au fost dragute, ne-am simtit bine impreuna ... nu erau aprinse discutiile ... am facut si karaoke :) fetele dansau pe masa :) eu sunt foarte nonviolent in realitate ... aici trebuie sa sustin cu fermitate anumite principii, sa lamuresc tot si sa ii sustin pe cei care vor sa devina si ei continenti sexual ... asta mi-am asumat.

De asemenea sa ii ajut si pe cei bolnavi care sunt deschisi la tratamentele pe baza de plante de leac.

Daca stau sa analizez corect ultima afirmatie a lui Picon e chiar adevarata: cu o minte murdara sau chiar perversa(cum e in acest moment mintea lui) e imposibil sa devii continent sexual.

Dar de ce "trebuie" să susții? Ăsta e "ordinul pe unitate"? Ai spus ce ai avut de spus, insistența ta e deja dubioasă.

Nu mai spun că ești un impostor și un semidoct!

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Inca un lucru pe care il zicea parintele Arsenie Boca: omul si desfranarea sunt incalciti - vroia sa zica ca aproape toti barbatii sunt conditionati karmic sa fie desfranati - chiar si eu am fost desfranat o vreme pana cand m-am prins ca am si o alta alternativa ,,,deci sunt de acord cu afirmatia lui ... extrem de putini baieti virgini isi incep viata sexuala integrand continenta sexuala.

Păi, cum nepotule? O fuți pe aia și nu ejaculezi și nu mai ești desfrânat?

• Like 2
  • Minus 6
Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

se zice "nepoate", da?

Postat

se zice "nepoate", da?

Încercam să-l imit pe Xoxo de pe vremuri.

Da?

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Intotdeauna dragoste, niciodata sex, intotdeauna cu pastrarea integrala a potentialului creator(adica cu continenta sexuala),niciodata cu ejaculare(nici macar o picatura) si astfel sunt evitate cele 2 mari greseli(pacate numite ele in crestinism) curvia si desfranarea pe care din pacate cine nu le evita le plateste(sunt platite cu prostie in loc de inteligenta, vlaguire in loc de un corp sanatos si puternic, incapacitate de concentrare in loc de atentie brici,imbatranire prematura in loc de tinerete prelungita, boli in loc de sanatate perfecta si lista continua muult.

Deci ... succes celor care vor sa invete continenta sexuala perfect realizata!

Postat

Dacă o fuți cu iubire, cică, nu.

În cur, în gură, iubire sa fie

• Like 1
Postat

Chiar si un sentiment firav de iubire daca este la inceput prin practicarea continentei amoroase si prin fuziunea amoroasa cu fata respectiva acest sentiment creste si creste chiar dincolo de ce cunoaste omul obisnuit poate ajunge in adoratie...

Dealtfel femeile frumoase, armonioase si iubitoare merita sa fie adorate ... nu-i nimic rau in a iubi sau chiar in a adora sa nu va feriti vreodata de aceste sentimente doar pentru ca "baietii" din grupul vostru batjocoresc ... ei sunt slabi si fricosi ... ca sa iubesti trebuie sa fii curajos!

Postat

Dacă o fuți cu iubire, cică, nu.

În cur, în gură, iubire sa fie

Dacă iubire nu e, nimic nu e.

Intotdeauna dragoste, niciodata sex, intotdeauna cu pastrarea integrala a potentialului creator(adica cu continenta sexuala),niciodata cu ejaculare(nici macar o picatura) si astfel sunt evitate cele 2 mari greseli(pacate numite ele in crestinism) curvia si desfranarea pe care din pacate cine nu le evita le plateste(sunt platite cu prostie in loc de inteligenta, vlaguire in loc de un corp sanatos si puternic, incapacitate de concentrare in loc de atentie brici,imbatranire prematura in loc de tinerete prelungita, boli in loc de sanatate perfecta si lista continua muult.

Deci ... succes celor care vor sa invete continenta sexuala perfect realizata!

Încântător acest talmeș-balmeș de ortoxism creștin, cu religii orientale! Iar "explicațiile și argumentele, sunt fix din puțul gândirii.
  • Like 1
  • Minus 6
Postat

De mersul la curve, ce mai zicea arsenie?

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Pai si nu-i evident?

Ce este desfranarea de fapt? Este o agresiune impotriva propriului tau corp. Daca nu ejaculezi evident ca acea agresiune inceteaza. Pai asa ori de cate ori iesi cu o fata la plimbare si o pupi sau o tii de mana se cheama ca esti desfranat?

Oricum nu-i recomandat sa-l folositi pe Arsenie Boca sau pe altii ca sa vedeti cum stau lucrurile, este preferabil sa va folositi propria minte.

Postat

Pai si nu-i evident?

Ce este desfranarea de fapt? Este o agresiune impotriva propriului tau corp. Daca nu ejaculezi evident ca acea agresiune inceteaza. Pai asa ori de cate ori iesi cu o fata la plimbare si o pupi sau o tii de mana se cheama ca esti desfranat?

În primul rând, nu pe tine te-am întrebat!

În al doilea rând, nu ai înțeles întrebarea.

Mă opresc aici, pentru că nu are rost să mai continuu.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Berlin
  • Oras:Berlin
Postat

Eu tocmai am fost si-am dat o laba-n baie, si a sarit sperma prin toata chiuveta... Au murit sute de milioane de mititei, un genocid fara precedent... de ieri.

• Like 1

Postat

Eu tocmai am fost si-am dat o laba-n baie, si a sarit sperma prin toata chiuveta... Au murit sute de milioane de mititei, un genocid fara precedent... de ieri.

O să mori!😄

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...