Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

@estrogen si tu daca vrei ne putem intalni cred ca tu esti pregatiti pt etapa de transfigurare(vad ca nu prea o ai in viziune si exprimari) motiv pt care unii useri te si gasesc mai aproape de nivelul lor si ai sansa exceptionala sa ii ajuti sa inteleaga cate ceva ... din acest punct de vedere ajuta-i cat poti pt ca este o fapta exceptional de buna.Daca nu vrei nici o suparare ...

Succes !

As vrea, dar problema este ca eu nu sunt in Bucuresti deci slabe sanse. Poate doar daca ai drum prin Cluj.....

• Like 1
Postat

Și să știi că privesc exact așa cum este. Magia se află la Estrogen, iar păcăleala la tine. 

Magia s-ar putea sa fie chiar la tine daca ai inteles cele scrise pe-aici. Nu mai fa competitie. Ananda are magia lui, eu am magia mea, tu ai magia ta. Intrebarea este cum putem fiecare dintre noi accesa mai multa magie pe cont propriu fara sa ne pese de magia celuilalt, fara sa intram in competitie. In plus, acum fara suparare, Ananda aici chiar are dreptate, alegerea pe care ai facut-o a fost mizerabila. Sper sa realizezi chiar tu chestia asta, altfel faptul ca o realizez doar eu si Ananda nu-i de nici un folos pt tine....

• Like 1
Postat

Dealtfel mai asteptati cateva zeci de ani si o veti vedea in scoli :)

N-o s-o vezi tu niciodata in scoli pt ca scolile sunt un instrument de indobitocire si nu de iluminare. Dar tu inca nu ti-ai dat seama de chestia asta?

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

@vistantric corect mintea fara intuitie e ca un robot esuat(mai ales daca este o minte impura)

cat despre condusul fara minte este mult mai bine sa nu ai deloc ganduri cand esti la volan dar voi nu cred ca ati trait starea de fara de ganduri asa ca ce spun aici este ca motorul de nave spatiale pt majoritatea dintre voi, de acee va recomand sa va pregatiti si sa experimentati.

@estrogen: da e acuta lupta si sunt cam in mijlocul ei ...

@estrogen: deocamdata in scoli este indobitocire, la servici mai rau indobitocire + sclavagism dar toate se vor schimba in curand - atunci se va preda in scoli.Tu vorbesti despre ce e acum eu vorbesc despre ce va fi in urmatorii zeci de ani.Viitorul va fi foarte frumos insa trebuie sa fim pregatiti pentru el.

Daca trec prin Cluj te anunt.

Pentru dasxx sau xoxo ne putem vedea joi intre 16-18 sau vineri.

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

@vistantric corect mintea fara intuitie e ca un robot esuat(mai ales daca este o minte impura)

cat despre condusul fara minte este mult mai bine sa nu ai deloc ganduri cand esti la volan dar voi nu cred ca ati trait starea de fara de ganduri asa ca ce spun aici este ca motorul de nave spatiale pt majoritatea dintre voi, de acee va recomand sa va pregatiti si sa experimentati.

@estrogen: deocamdata in scoli este indobitocire, la servici mai rau indobitocire + sclavagism dar toate se vor schimba in curand - atunci se va preda in scoli.Tu vorbesti despre ce e acum eu vorbesc despre ce va fi in urmatorii zeci de ani.Viitorul va fi foarte frumos insa trebuie sa fim pregatiti pentru el.

Discurul tipic al rataților, care trăiesc din expediente. La 41 de ani ...

• Minus 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ita la  asta  de mai sus ...deja nu mai vede butoanele de la ora pranzului , trecand peste forma lui de  "educare"  pe care incearca s-o predea altora , facandu-i ratati . Telectualul de carton  =))

Postat

Ita la  asta  de mai sus ...deja nu mai vede butoanele de la ora pranzului , trecand peste forma lui de  "educare"  pe care incearca s-o predea altora , facandu-i ratati . Telectualul de carton  =))

Chiloțare, vrei să-ți iei muie și pe topicul ăsta? 

• Minus 3
  • Oras:Arkham
Postat

ti-am zis ca nu inspiri incredere, xoxo a disparut ca magarul in ceata.

sunt plecat momentan barosane

o dai de gard :laugh2

• Oras:n-am locatie
  • Oras:n-am locatie
Postat

ananda, m-am hotarat.. o sa incep cu edging si dupa ce ajung la o laba de juma de ora, o sa bag abstinenta 3 luni in timp ce fac exercitiile

• Like 1
  • Minus 3
Postat

@xoxo - sigur, cand vrei tu ...

excelent, te sustin ... anunta-ma cand incep cele 3 luni ... eu as recomanda un pic alta ordine si anume intai exercitiile in abstinenta cam 3 luni apoi acel masaj(cu miscari numai de la baza catre varf) care are ca scop apropierea si constientizarea orgasmului+ continuarea exercitiilor inca vreo luna iar apoi actele amoroase cu o femeie in care urmaresti gradat sa controlezi din ce in ce mai bine energia sexuala.

Dar daca tu vrei asa fa cum crezi tu ca e mai bine sau cum crezi ca ti se potriveste.

PS: nu uita ca de redistribuire ai nevoie mereu - aceasta etapa este cea mai importanta ... iti va trebui si in abstinenta si mai mult in edging si chiar mai mult in timpul actelor amoroase realizate cu continenta.

Mult succes ! Vei reusi !

Postat

@xoxo - sigur, cand vrei tu ...

excelent, te sustin ... anunta-ma cand incep cele 3 luni ... eu as recomanda un pic alta ordine si anume intai exercitiile in abstinenta cam 3 luni apoi acel masaj(cu miscari numai de la baza catre varf) care are ca scop apropierea si constientizarea orgasmului+ continuarea exercitiilor inca vreo luna iar apoi actele amoroase cu o femeie in care urmaresti gradat sa controlezi din ce in ce mai bine energia sexuala.

Dar daca tu vrei asa fa cum crezi tu ca e mai bine sau cum crezi ca ti se potriveste.

PS: nu uita ca de redistribuire ai nevoie mereu - aceasta etapa este cea mai importanta ... iti va trebui si in abstinenta si mai mult in edging si chiar mai mult in timpul actelor amoroase realizate cu continenta.

Mult succes ! Vei reusi !

crezi ca se baga ? =))

Postat

da, normal ca se baga ... si are si o varsta foarte buna pt inceputul antrenamentelor ...

Sa nu generalizam ... daca majoritatea dintre cei care scriu aici aleg incontinenta asta nu inseamna ca nu exista unii mai intuitivi, mai rasariti sau care vor sa faca ceva cu viata lor, care vor iesirea din banal ... acestia au sansa sa reuseasca ... pentru ei sunt aici ...

Xoxo este unul dintre ei.

Postat

Hotarul cel care delimiteaza clar intre cei care vor sa invete si sa practice continenta amoroasa perfect realizata sau abstinenta sexuala perfect realizata si chiar fac eforturi serioase in acest sens si toti ceilalti este foarte-foarte bine pazit asa a fost mereu si asa va fi mereu similar cu accesul in fiecare dintre raiuri ... evident ca nu oricine are acces si din aceasta cauza raman raiuri  :)

In orice alt caz am avea o amestecatura ciudata cum e acum pe pamant :)

Principiul separarii in functie de frecventa dominanta de vibratie este valabil chiar si in amestecatura de pe pamant - in functie de preocupari, idei, principii si caractere.

In concluzie ... va astept langa usa ... la limita acestui hotar avem un gard fara de margini si o singura usa ... din cand in cand la usa mai bate cate unul :)

Pe mine ma puteti considera judecand dupa rolul asumat ca unul din cei care te asteapta sa te ajute dupa ce ai intrat pe usa.

Sa fiti iubiti si sa alegeti intelept pentru vietile voastre si ale urmasilor vostri !

Postat

@xoxo - cateva principii practice extrase din experiente directe in legatura cu autocunoasterea prin masaj sau prin amor cu o femeie : 

la masajul atat realizat de catre o fata cat si de catre tine insuti:

- miscarea "du-te" adica masarea dinspre baza catre varf este mai putin periculoasa

- miscarea "vino" adica masarea dinspre varf catre baza este mai periculoasa

exact la fel este si cand faci dragoste cu o fata miscarea de penetrare este mai periculoasa si miscarea de retragere este mai putin periculoasa

Acum: in timpul unui act amoros sau a unui masaj al membrului viril apare la inceput o excitare ascutita ii zic eu adica periculoasa(e bine mai ales ca incepator sa faci multe miscari lente in timpul acestei perioade, apoi apare o perioada in care te obisnuiesti cu miscarea(poti controla) in aceasta etapa e bine sa ramai daca vrei sa oferi orgasm fetei si sa nu iesi spre orgasm indifferent daca fata se duce spre orgasm si te roaga sa maresti ritmul.

Cu putere mare de concentrare si autocvontrol poti chiar mari ritmul miscarilor insa sa fii atent ca tu sa nu maresti ritmul respiratiei.

Daca vrei sa traiesti un orgasm sau mai multe dar inca o data repet ia-o gradat pentru ca daca nu esti obisnuit cu orgasmul multiplu este foarte periculos sa incerci din prima sa traiesti chiar si doar 2 orgasme, trairile sunt deosebit de intense si trebuie ca tu sa te obisnuiesti gradat(toate corpurile tale(fizic, energetic, mental) vor fi intr-un fel socate de intensitatea trairilor si e bine sa abordezi gradat aceste trairi deosebit de intense si noi pentru tine).

Cum recunosti apropierea orgasmului tau(al barbatului) inrosire a obrajilor, a urechilor, ritm mai alert al respiratiei, ouale se apropie de trunchi(in pozitie de tragere :) ) si un fel de agitatie mentala neconttrolata ... asa apare la inceput ... dupa ce te obisnuiesti va avea alta dinamica chiar impusa de tine.

Acum orgasmul propriu-zis: orgasmul ca fenomen fiziologic este diferit de ejaculare si ca timp apare inainte de ejaculare.

Punctul non-retur este acel punct in care ai gresit(atentia ta nu a functionat) si ejacularea se va produce iminent 99,9% sanse sa se produca - din acest punct asa cum printr-o comparatie spuneam mai demult e ca in meci de skandenberg cu demonul care a venit sa se hraneasca cu energia ta ... daca ai o vointa nemaipomenita reusesti sa pastrezi integral energia in aproximativ 1 din 3 puncta non-retur atinse adica de 2 ori pierzi si o data pastrezi ... asta doar in cazul unei vointe colosale ... foarte rar caz.

Deci intri in orgasm stai aici cat poti sa controlezi si apoi (inainte de a atinge punctul non-retur) opresti orice fel de miscare ramai imobil si contracti puternic muschiul care opreste urinarea astfel realizezi asa-zisa implozie,In acest timp poti experimenta niste stari foarte puternice de fericire, valuri de caldura, in aceasta etapa daca ai energie foarte mare se pot produce si fenomene paranormale cum at fi dedublari spontante sau treziri ale energiei Kundalini Shakti.

Ca un sfat: pentru a nu da de gard ce ti-ai propus si antrenamentele abordeaza extrem de gradat atat orgasmul cat si miscarile ... scopul e sa inveti, sa te autocunosti nu are rost sa te grabesti, oricum adca tu ai inceput aceste antrenamente esti deja pe in drum pe care o sa  traiesti anumite stari exceptionale pe care foarte putini oameni le-au experimentat ... ce vei trai tu va fi exceptional si deosebit de rar pe pamant ... crede-ma iti spun din proprie experienta si iti pot confirma toti cei care au invatat continenta amoroasa(care sunt foarte putini)

Deci te rog deloc graba si multa prudenta ... de asemenea toti muschii pubococcigieni trebuie sa iti devina mai puternici decat au halterofilii la picioare :)

Mult success, o sa reusesti ! 

• Like 1
Postat

@xoxo - cateva principii practice extrase din experiente directe in legatura cu autocunoasterea prin masaj sau prin amor cu o femeie :

la masajul atat realizat de catre o fata cat si de catre tine insuti:

- miscarea "du-te" adica masarea dinspre baza catre varf este mai putin periculoasa

- miscarea "vino" adica masarea dinspre varf catre baza este mai periculoasa

exact la fel este si cand faci dragoste cu o fata miscarea de penetrare este mai periculoasa si miscarea de retragere este mai putin periculoasa

Acum: in timpul unui act amoros sau a unui masaj al membrului viril apare la inceput o excitare ascutita ii zic eu adica periculoasa(e bine mai ales ca incepator sa faci multe miscari lente in timpul acestei perioade, apoi apare o perioada in care te obisnuiesti cu miscarea(poti controla) in aceasta etapa e bine sa ramai daca vrei sa oferi orgasm fetei si sa nu iesi spre orgasm indifferent daca fata se duce spre orgasm si te roaga sa maresti ritmul.

Cu putere mare de concentrare si autocvontrol poti chiar mari ritmul miscarilor insa sa fii atent ca tu sa nu maresti ritmul respiratiei.

Daca vrei sa traiesti un orgasm sau mai multe dar inca o data repet ia-o gradat pentru ca daca nu esti obisnuit cu orgasmul multiplu este foarte periculos sa incerci din prima sa traiesti chiar si doar 2 orgasme, trairile sunt deosebit de intense si trebuie ca tu sa te obisnuiesti gradat(toate corpurile tale(fizic, energetic, mental) vor fi intr-un fel socate de intensitatea trairilor si e bine sa abordezi gradat aceste trairi deosebit de intense si noi pentru tine).

Cum recunosti apropierea orgasmului tau(al barbatului) inrosire a obrajilor, a urechilor, ritm mai alert al respiratiei, ouale se apropie de trunchi(in pozitie de tragere :) ) si un fel de agitatie mentala neconttrolata ... asa apare la inceput ... dupa ce te obisnuiesti va avea alta dinamica chiar impusa de tine.

Acum orgasmul propriu-zis: orgasmul ca fenomen fiziologic este diferit de ejaculare si ca timp apare inainte de ejaculare.

Punctul non-retur este acel punct in care ai gresit(atentia ta nu a functionat) si ejacularea se va produce iminent 99,9% sanse sa se produca - din acest punct asa cum printr-o comparatie spuneam mai demult e ca in meci de skandenberg cu demonul care a venit sa se hraneasca cu energia ta ... daca ai o vointa nemaipomenita reusesti sa pastrezi integral energia in aproximativ 1 din 3 puncta non-retur atinse adica de 2 ori pierzi si o data pastrezi ... asta doar in cazul unei vointe colosale ... foarte rar caz.

Deci intri in orgasm stai aici cat poti sa controlezi si apoi (inainte de a atinge punctul non-retur) opresti orice fel de miscare ramai imobil si contracti puternic muschiul care opreste urinarea astfel realizezi asa-zisa implozie,In acest timp poti experimenta niste stari foarte puternice de fericire, valuri de caldura, in aceasta etapa daca ai energie foarte mare se pot produce si fenomene paranormale cum at fi dedublari spontante sau treziri ale energiei Kundalini Shakti.

Ca un sfat: pentru a nu da de gard ce ti-ai propus si antrenamentele abordeaza extrem de gradat atat orgasmul cat si miscarile ... scopul e sa inveti, sa te autocunosti nu are rost sa te grabesti, oricum adca tu ai inceput aceste antrenamente esti deja pe in drum pe care o sa traiesti anumite stari exceptionale pe care foarte putini oameni le-au experimentat ... ce vei trai tu va fi exceptional si deosebit de rar pe pamant ... crede-ma iti spun din proprie experienta si iti pot confirma toti cei care au invatat continenta amoroasa(care sunt foarte putini)

Deci te rog deloc graba si multa prudenta ... de asemenea toti muschii pubococcigieni trebuie sa iti devina mai puternici decat au halterofilii la picioare :)

Mult success, o sa reusesti !

Băi debilile, nu vezi că face mișto de tine? Chiar așa mare îți e retardul?

Și nu o mai face pe superiorul și pe atoateștiutorul, că nu ești decât un semidoct și un ratat la 41 de ani! Este foarte periculos ce faci tu, pentru că te joci cu mințile userilor mai tineri, unii abia ieșiți din adolescență, posibil cu oateșce probleme, din moment ce își caută fete de futut la vârsta lor, pe aici, prostituatele fiind singura lor sursă de pizdă. Ei trebuie ajutați, dacă se poate, nu zăpăciți și dezorientați de către un guru de carton, cinic ca tine.

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Băi debilile, nu vezi că face mișto de tine? Chiar așa mare îți e retardul?

...

Nu trebuia să-i spui, de când postează aici, xoxo mi-a devenit de-a dreptul simpatic ;) E foarte convingător...  :laugh2

Postat

Nu trebuia să-i spui, de când postează aici, xoxo mi-a devenit de-a dreptul simpatic ;) E foarte convingător...  :laugh2

:laugh2

Postat

energia sexuala Kundalini.. mmm am inceput exercitiile

Să-ți trăiască pula aia mare dă 24! O să faci harcea-parcea pizdilii!

• Like 2
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...