Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest

Exercitii pt redistribuirea energiei pe care le prefer:

1.Posturile corporale:

Retractia abdominala cam 10 executii

Postura lumanarii - 3-5 minute

Postura stand pe cap - 10-15 minute

2.Exercitii de respiratie:

Surya-beda-kumbakha pranayama(5 executii) si

Yupa care ascult intr-o stare de liniste de obicei in postura continentei sau in diamant niste uplifting trance am melodiile mele f eficiente.

3.Apoi daca mai e necesar procesele de ridicare a energiei le amplific mental(recunosc ca in anumite cazuri e foarte greu sa fac doar asta si ma ajut de posturile corporale sau de pranayama)

Daca interactiunea amoroasa a fost mai mult a face dragoste si am fost preponderent pe atitudinea yang nu e nevoie de asa multe exercitii dar daca in schimb am fost mult mai mult pe atitudinea yin,actul a durat mult sau a fost cu o declansare puternic erotica atunci am nevoie de ceva exercitii in anumite cazuri de tot acest program complet pe care l-am scris mai sus.

4.Cateodata ma ajut si de plante, evident, plantele pt structura mea f eficiente sunt: ghimbir,busuioc,paducel,salvie si angelica

Asa cum e cunoscut daca nu se realizeaza distribuirea energiilor in intregul trup bine apare o stare de somnolenta si la primul somn apare o polutie(pierdere seminala asociata cu un vis erotic) sau o antrenare a eliminarii seminale odata cu evacuarea intestinelor(defecatia).

A, era sa uit aceste exercitii e bine sa le faceti cand sunteti singuri(dat fiind ca energia e preponderent in zona sexuala capacitatea de concentrare e scazuta si mediul exterior poate influenta defavorabil distributia energiilor in corp).Prefer sa fiu acasa sau intr-un parc undeva discret cand fac procedurile de redistribuire a energiilor in intreg trupul.

Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Ananda frate sa-ti dau eu un exercitiu tare :

200 ml Jack Daniels se pun intr-un pahar cu 3 cuburi de gheata . Se ia o cutie de Red Bull si se dizolva in pahar . Se amesteca bine sa se bucure ochiul si sa saliveze papila . Se soarbe cu inghitituri mici sa se bucure si maseaua de minte . Vei constata in 5 min de la ultima inghititura ca te umpli de energie pozitiva , pula ti se va face par si ai fute si o vaca in calduri ,dar nefiind zoofil(?) pui mana pe AT si suni . Daca nu merge de la primul pahar mai baga unul si este 100% reusita . 

Mult succes si lasa-ne in pula mea cu exercitiile tale

• Like 1
Link spre comentariu

cafeaua-tutunul-alcoolul-bauturile energizante neatant facute-drogurile - merg mana in mana cu incontinenta(e defapt incontinenta pe toate nivelele) - asociate cu o stare de intunecime,betie,pierdere a cunostiintei - haos

pe de cealalta parte:

fructele proaspete,legumele,plantele de leac,bauturile curate(limonada,freshurile,sucurile din fructe combinate cu morcovi eventual si indulcite cu miere) merg mana in mana cu continenta sexuala,mentala si cu o stare de luciditate, claritate,regenerare - ordine

Alegerea e a fiecaruia si consecintele actiunilor lor la fel.

Mult succes tuturor !

Link spre comentariu
  • Oras:Planet earth
  • Oras:Planet earth

Aaaaaaau, mama!

Nu puteai sa incepi cu regula de luat ginseng?! Cum am vazut ca e vorba de concurs, am zis hop! Aici e de mine! Ca am un spirit competitional ceva de speriat! 

Am citi pe fuga regulile si am constatat ca deoarece polutii nocturne nu am avut in viata vecilor dar ejaculari da, cea mai simpla metoda de a ma plasa in fruntea clasamentului e cu ginsengul. Am vazut ca 60 de fiole pe luna = +4 puncte asa ca am alergat la farmacie si mi-am luat doua baxuri, a cite 600 de fiole fiecare. Primele 700 le-am baut destul de simplu, turnate pe rind intr-o halba de bere. 

Ce-i drept, mi-a crescut alcoolemia dar sint obisnuit. La ultimele 500 recunosc ca m-am fortat. M-am indulcit de m-am acrit si am inceput sa cint traiasca regele. Pentru ca nu scria nicaieri de combinatii interzise, pe ultimele 200 de fiole le-am baut cu ness, ca sa mai tai din alcool si din dulceata. 

Cind ma bucuram si eu mai tare ca am facut 20 de puncte in citeva ore, hop ca au inceput si problemele! 

M-a apucat un chef turbat de amor feroce iar Dark cel Mic il concura pe al lui Afriq! Nebunie! Sa-mi rupa pantalonii nu alta! Na, zic acuma ce naiba ma fac? Ca se depuncteaza ejacularea. Incerc cu gheata - canci! Am topit 6 pungi in 5 minute. O bag in congelator! In 30 de minute s-a ars porcaria de compresor. 

Incerc sa-mi recalibrez energia si ma gindesc la Kundalini. Nu merge. Ca imi vine mereu in cap femeia aia goala, in lotus, pe care sint desenate chakrele. Deja imi sare capul de la fermoar si ramin cu slitul cascat. Dau sa masez - nimic! Simt ca o sa bubui mai ceva ca tunurile de la Navarone. 

Mai citesc o data punctajul. Ejaculare -2, polutie -1. Zic in gindul meu, da Doamne sa adorm si sa poluez nocturn. Numa lustra sa n-o nimeresc, ca e cadou de la bunica. Ma bag in pat, inchid ochii si numar oi. Tineti cont ca era 11.00 dimineata. Numa vreme de somn nu era. Numar oi... numar oi... Incep sa ma oripilez de ce ginduri am cu oile alea si nu-mi mai vine sa adorm. Ce dracu sa fac? Irosesc 2 puncte? Pina la urma, simt ca turbez. Patura statea pe mine ca un teepee. 

O sun pe nevasta. Nemernica - la un ceai la o prietena. Las dracului orice urma de decenta si ma napustesc cu slitul descheiat pestea alea in casa, racnind "vecinaaaaaaaa! inchide ochii ca nu dureaza mult!". Nici nu astept raspuns ca o si cracesc pe sotia perplexa pe masuta de cafea (da, ele beau ceai pe masuta de cafea... femeile astea) si intr-o zvicnire de forta de care nu ma credeam capabil trec si prin chiloti. Recunosc ca a durat tot cele 5 minute regulamentare dar la finalizare a zburat de pe masuta pe canapea. Vecina - oripilata! Nevasta - injura ca s-a lovit la noada in cadere. Eu, ca un vulcan in eruptie si Dark cel Mic tot nesatul! 

Fug urlind din casa, cu privirile injectate si in lipsa de alta prada recurg la auto-satisfacere. Nu merge. Ala micu tot mare. Am testat si cu perna, cu uleiul de masline al nevestei, cu scurgerea de la cada, cu aspiratorul si cu dulia de la lampa. Nimic! 

Acum vecina e traumatizata si nevasta m-a incuiat in debara. Ala micu e inca teapan dar nu am mai varsat o picatura.

Bilant 09.06.2013:

Ejaculari: 1 -2 puncte

Punere energie la loc, 1200 fiole: 20 puncte

Total: 18 puncte.

Cred ca o sa participe si nevasta ca menstruatie precis n-o sa mai aiba cel putin 9 luni. Tinind cont de presiune si raza de acoperire, probabil nici vecina nu va mai avea. Ginseng parca nu-mi vine sa-i dau...

Cu stima,

Darkness

P.S. - daca fac asta tot anul si ajung in top 3... ce cistig? Multumiri anticipate!

Hihihihi, esti adevarat.Respect.

Link spre comentariu

Oooo ... ati activat topicul ... nu va e frica ? :)

Multi dintre voi gasesc discutiile de pe aici chinuitoare ... :)

Si eu care speram ca a facut vreunul vreo descoperire si are o relatare :)

Link spre comentariu

2 informatii utile dpdv al autocunoasterii fiziologiei masculine:

1.De calitatea si cantitatea de lichid seminal pastrat sau pierdut de un barbat dupa 14-15 zile in care nu a pierdut deloc lichid seminal(ejaculare, polutie onirica sau redistribuire incorecta) depinde sanatatea(calitatea vietii) si durata de viata(vitalitatea specifica a fiecarui barbat)

2.1 cm cub de sperma contine energia specifica sustinerii unei munci fizice grele timp de 8 ore pe zi timp de o luna sau a mentinerii erectiei maxime timp de 5 ore continuu cu iubita lavointa.

Sper ca aceste informatii si observatii din practica va sunt de folos pt a constientiza ce comoara energetica aruncati cateodata la gunoi.

Link spre comentariu
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°

2 informatii utile dpdv al autocunoasterii fiziologiei masculine:

1.De calitatea si cantitatea de lichid seminal pastrat sau pierdut de un barbat dupa 14-15 zile in care nu a pierdut deloc lichid seminal(ejaculare, polutie onirica sau redistribuire incorecta) depinde sanatatea(calitatea vietii) si durata de viata(vitalitatea specifica a fiecarui barbat)

2.1 cm cub de sperma contine energia specifica sustinerii unei munci fizice grele timp de 8 ore pe zi timp de o luna sau a mentinerii erectiei maxime timp de 5 ore continuu cu iubita lavointa.

Sper ca aceste informatii si observatii din practica va sunt de folos pt a constientiza ce comoara energetica aruncati cateodata la gunoi.

pentru munca fizica grea sunt necesare 5000-6000 kcal/zi -  la punctul 2 bagi vrajeala la metru cub

Link spre comentariu

A incercat cineva dintre voi sa puna energie erotica la loc sau macar sa domoleasca pierderea accelerata a acesteia ? Daca da il rog sa scrie despre aceste realizari aici.

Daca nu a reusit sau s-a impotmolit pe undeva il rog sa relateze de asemenea.

Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

A incercat cineva dintre voi sa puna energie erotica la loc sau macar sa domoleasca pierderea accelerata a acesteia ? Daca da il rog sa scrie despre aceste realizari aici.

Daca nu a reusit sau s-a impotmolit pe undeva il rog sa relateze de asemenea.

Am pus-o eu, gata, e la locul ei...i-am facut un cufar special, din argint si bronz viu.O mai scot din cand in cand.

M-am împotmolit insa, cand am pierdut cheia...nu am avut energie erotica pana nu am gasit cheia, era sub dulap.mi-am facut dublura de atunci, am doua acum.

Si inca ceva...cateodata simt cum energia ma strange de gat, parca simt ceva amar in intestine, crezi ca-i normal, sau pur si simplu sunt bolnav?

Mersi!

• Like 1
Link spre comentariu

Cineva mi-a spus la un moment dat ca ce scriu eu pe aici e atat de sf pt voi incat nimeni nu reuseste macar mental sa inteleaga ce scriu ... iar eu ma astept sa le punem in aplicare intr-un mod perfect si sa avem rezultate remarcabile, atat de bune incat sa revolutionam medicina si in anii ce urmeaza sa fie eradicate bolile pe pamant si oamenii sa traiasca cel putin 150 de ani  :laugh2 

Concluzie:  o sa reusesc sigur insa nu stiu daca si voi veti lua parte la toate acestea, va doresc sa luati !!

Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !!!

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu

Vin din nou :) ce te face sa crezi ca e prima incarnare in care incerc sa fac asa ceva ? :)

Am venit si plecat de multe ori ... cel mai probabil si tu ai facut la fel insa nu iti aduci aminte ...

Universul este un univers al dorintelor: daca vrei in corp fizic te intrupezi in corp fizic, daca vrei in corp astral ajungi acolo singurul lucru important e ca trebuie sa fii constient de cine esti tu, ce vrei, ce e bine si ce nu ... altfel esti cum se spune in bataia destinului sau a karmei sau cum iti place sa numesti acest fenomen.

Link spre comentariu
  • Oras:Grünau
  • Oras:Grünau

Vin din nou :) ce te face sa crezi ca e prima incarnare in care incerc sa fac asa ceva ? :)

Am venit si plecat de multe ori ... cel mai probabil si tu ai facut la fel insa nu iti aduci aminte ...

Universul este un univers al dorintelor: daca vrei in corp fizic te intrupezi in corp fizic, daca vrei in corp astral ajungi acolo singurul lucru important e ca trebuie sa fii constient de cine esti tu, ce vrei, ce e bine si ce nu ... altfel esti cum se spune in bataia destinului sau a karmei sau cum iti place sa numesti acest fenomen.

Şi dacă mi-s conştient de toate astea şi încă ma slobozesc, îi nasol rău?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

EROARE !

http://quotesdekho.com/wp-content/uploads/2015/05/sai-baba-love-quotes.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

pai ... nu ai cum(ce scrii aici denota inconstienta) :) daca ai fi constient ai sti ca in primul rand deviii mai slab daca faci asta traiesti mai prost(esti foarte vulnerabil la tot felul de boli,devii mai fricos etc),traiesti mai putin si faci si vizite pe la baietii rai(altfel spus infernuri,lumi astrale inferioare, inchisori astrale sau ce alta denumire crezi tu ca e mai potrivita).

Deci ... nu e posibil sa fii constient fiind inconstient ca sa ma joc cu cuvintele ca fratele nostru. :)

Constiinta e legata de iubirea fara conditii si de o inteligenta extrem de ascutita(vin la pachet) :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

pai ... nu ai cum(ce scrii aici denota inconstienta) :) daca ai fi constient ai sti ca in primul rand deviii mai slab daca faci asta traiesti mai prost(esti foarte vulnerabil la tot felul de boli,devii mai fricos etc),traiesti mai putin si faci si vizite pe la baietii rai(altfel spus infernuri,lumi astrale inferioare, inchisori astrale sau ce alta denumite crezi tu ca e mai potrivita).

Deci ... nu e posibil sa fii constient fiind inconstient ca sa ma joc cu cuvintele ca fratele nostru. :)

Constiinta e legata de iubirea fara conditii si de o inteligenta extrem de ascutita(vin la pachet) :)

Dacă variez în borcanul dă murături, e continență sau incontinență? Sau inconștiență? Răspunde că tu ești profesor în futaiul cu pula îndoită.

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

pai ... nu ai cum(ce scrii aici denota inconstienta) :) daca ai fi constient ai sti ca in primul rand deviii mai slab daca faci asta traiesti mai prost(esti foarte vulnerabil la tot felul de boli,devii mai fricos etc),traiesti mai putin si faci si vizite pe la baietii rai(altfel spus infernuri,lumi astrale inferioare, inchisori astrale sau ce alta denumire crezi tu ca e mai potrivita).

Daca te-ar auzi Peter Deunoff sau Omraam Ivanhov, cred ca te-ar tine fara apa si mancare o luna de zile, ca sa-ti scoata din cap gugumaniile astea ! :slap2 :slap2 :slap2 :slap2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...