Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 Dacă variez în borcanul dă murături, e continență sau incontinență? Sau inconștiență? Răspunde că tu ești profesor în futaiul cu pula îndoită.Doar piscatura sau mancarimi da la sarea dan borcan ! 1
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 13, 2016 Daca te-ar auzi Peter Deunoff sau Omraam Ivanhov, cred ca te-ar tine fara apa si mancare o luna de zile, ca sa-ti scoata din cap gugumaniile astea ! :slap2 :slap2sau ar invata si ei ce nu au experimentat despre punerea inapoi a energiei sexuale(tu chiar crezi ca acesti doi oameni sunt limitati si inchistati in idei preconcepute ... mie dimpotriva mi-au dat impresia ca sunt oameni foarte destupati la minte chiar inovatori in stiinta cristalelor, studii despre mental si altele ? Defapt sa stiti ca marii inventatori, revolutionarii religiilor, marii artisti toti acestia alchimizeaza energia erotica de care dispun si o transforma pe diferite nivele de creatie ... daca nu fac asa creaza doar la inceputul vietii(cam pana in 30 de ani si apoi decad - prin pierderea gradata a energiei de baza a fiintei lor)
prea fericitul humbaba Reputație: 10 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E Postat Ianuarie 13, 2016 hrana si apa molesesc spiritul
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 sau ar invata si ei ce nu au experimentat despre punerea inapoi a energiei sexuale(tu chiar crezi ca acesti doi oameni sunt limitati si inchistati in idei preconcepute ... mie dimpotriva mi-au dat impresia ca sunt oameni foarte destupati la minte chiar inovatori in stiinta cristalelor, studii despre mental si altele ? Defapt sa stiti ca marii inventatori, revolutionarii religiilor, marii artisti toti acestia alchimizeaza energia erotica de care dispun si o transforma pe diferite nivele de creatie ... daca nu fac asa creaza doar la inceputul vietii(cam pana in 30 de ani si apoi decad - prin pierderea gradata a energiei de baza a fiintei lor)Mda... "spune-i" asta lui Sai Baba, care materializa si de-materializa, levita, chiar daca un picior nu-l putea misca, avea clarvedere si altele, dar a murit in 2014 de atac de cord....
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 13, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Ianuarie 13, 2016 ... iar eu ma astept sa le punem in aplicare intr-un mod perfect si sa avem rezultate remarcabile, atat de bune incat sa revolutionam medicina si in anii ce urmeaza sa fie eradicate bolile pe pamant si oamenii sa traiasca cel putin 150 de ani Daca se baga Volkswagen ma bag si io.
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Ianuarie 13, 2016 Dacă variez în borcanul dă murături, e continență sau incontinență? Sau inconștiență? Răspunde că tu ești profesor în futaiul cu pula îndoită.Daca dupa aia il mananci tu e circuit energetic inchis.Daca i-o dai vecinului sa-l manance e circuit enrgetic deschis.Plus caz penal deschis.Daca o imparti cu vecinul e jin-jang 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2016 Daca dupa aia il mananci tu e circuit energetic inchis.Daca i-o dai vecinului sa-l manance e circuit enrgetic deschis.Plus caz penal deschis.Daca o imparti cu vecinul e jin-jang Prefer cu vecina. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2016 sau ar invata si ei ce nu au experimentat despre punerea inapoi a energiei sexuale(tu chiar crezi ca acesti doi oameni sunt limitati si inchistati in idei preconcepute ... mie dimpotriva mi-au dat impresia ca sunt oameni foarte destupati la minte chiar inovatori in stiinta cristalelor, studii despre mental si altele ? Defapt sa stiti ca marii inventatori, revolutionarii religiilor, marii artisti toti acestia alchimizeaza energia erotica de care dispun si o transforma pe diferite nivele de creatie ... daca nu fac asa creaza doar la inceputul vietii(cam pana in 30 de ani si apoi decad - prin pierderea gradata a energiei de baza a fiintei lor) Tu când faci laba scuipi în palmă sau scuipi în sus?
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Ianuarie 13, 2016 Prefer cu vecina.Daca o si futi p vecina se numeste energie dubla distribuita pe chakre.Daca in timp ce o futi apare sotul se numeste val de energie distribuita pe etaje .Daca intre timp ce o futi pe vecina nevasta te inseala pe tine se numeste karma
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2016 Daca o si futi p vecina se numeste energie dubla distribuita pe chakre.Daca in timp ce o futi apare sotul se numeste val de energie distribuita pe etaje .Daca intre timp ce o futi pe vecina nevasta te inseala pe tine se numeste karma Nu mai am puncte dar ai zis cum nu se putea mai bine. P.S. Pisiculeeeeee, încep să mă enervezi cu lipsa de reacție. Dă în pula mea mai multe puncte de reputație zilnice! 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 13, 2016 2
prea fericitul humbaba Reputație: 10 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E Postat Ianuarie 13, 2016 Daca o si futi p vecina se numeste energie dubla distribuita pe chakre.Daca in timp ce o futi apare sotul se numeste val de energie distribuita pe etaje .Daca intre timp ce o futi pe vecina nevasta te inseala pe tine se numeste karma daca cel care o fute pe nevasta e arab se numeste maktub
ananda Reputație: -414 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Ianuarie 20, 2016 Din pacate un om ca Sai Baba deranjeaza mult ... ce vedem/auzim noi este aproape sigur numai manipulare (ma refer la ce ni se spune prin media) ce cred eu este ca a fost ucis cu o arma psihotronica si au mascat-o sa para un atac de cord, sunt institutii ale anumitor state care se ocupa cu treburi din acestea ... trist dar adevarat Totusi pareera mea despre Sai Baba este ca el era mai bun ca mine(maestru) in conservarea energie erotice si chiar folosirea acesteia printer altele chiar pt puterile paranormale despre care precizai tu mai sus ... dealtfel am precizat in mai multe randuri ca energia sexuala pastrata trezeste in timp puterile paranormale care sunt correlate cu acei 90% din centrii din creier inactivi la peste 99% din oameni ...
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 20, 2016 Io crez că de la continență i se trage.peseu... cine baba asta? 2
dönitz Reputație: 606 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Ianuarie 21, 2016 Şi io care credeam că ne-au ţăpit englejii, când ni le-or vândut pe Ferdinand si Maria fără puşcoace. Da ei, săracii, le-or pus psihotronice din astea. Numa că noi nu le vedem.peseu... cine baba asta? Mare om o fost... Mai mare ca Baba Novac... 3
zdranganel Reputație: 172 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Pyongyang Oras:Pyongyang Postat Ianuarie 22, 2016 am dat de 3 ori 6-6 da nu mi sa sculat pula 4 1
ananda Reputație: -414 Postat Martie 9, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Martie 9, 2016 Deci ... este cineva care pune ? sau toti pierd ? Va spun sincer ... eu pun daca vreti si voi ... se poate
ananda Reputație: -414 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Aprilie 25, 2016 Pentru cei care doresc sa puna ainapoi energie sexuala(ar trebui sa fie foarte multi dintre voi daca nu chiar toti cei trecuti de 30 de ani) procedeul este urmatorul. 1.Incheiem(pentru pregatire)orice tip de activitati erotice 2.Ne antrenam intens cel putin 3-6 luni pentru a fi perfect continenti amoros. 3.Dupa ce am reusit(ne verificam incepand din nou sa avem activitate sexuala) incepem sa luam gradat plante afrodisiaceExemplu:Sa zicem ca am ajuns la concluzia ca pentru noi branca ursului si ginsengul siberian sunt cele mai bune(potrivite structurii noastre) plante pentru punerea inapoi a energiei sexuale. Ne vom administra(sub forma de tinctura in alcool, macerat in miere sau macerat la rece in apa sau prin degustari sublinguale) gradat aceasta combinatie de 2 plante afrodisiace. Zilnic si gradat de-a lungul unei zile 4 grame de amestec in prima luna.Zilnic si gradat pe parcursul unei zile 6 grame de amestec in a doua luna.Zilnic si gradat pe durata unei zile 8 grame de amestec in a 3-a luna.Dupa 3 luni facem pauza o saptamana.Apoi vom continua inca 3 luni cu doza 8 grame de amestec pe zi.Apoi din nou o saptamana pauza.Apoi vom continua inca 3 luni cu doza 8 grame de amestec pe zi.Apoi din nou o saptamana pauza.Si de aici vom continua doar asa ... Mult succes atat in a va identifica plantele potrivite voua, cat si in a deveni foarte repede continenti din punct de vedere sexual, cat si in a incepe sa luati gradat si constant plantele. Daca aveti intrebari pe aceasta tema va stau la dispozitie. Sa fiti cat mai fericiti !
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Septembrie 6, 2018 Salutare si competitorilor ... sa stiti ca cei care reusesc sa aduca energie sexuala in loc sa o piarda in aceasta viata sunt invingatorii ;) Va doresc tuturor sa fiti invingatori, va imbratisez pe toti de bun regasit iar pe cei care nu ma cunosc de bun gasit
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2018 Salutare si competitorilor ... sa stiti ca cei care reusesc sa aduca energie sexuala in loc sa o piarda in aceasta viata sunt invingatorii ;) Va doresc tuturor sa fiti invingatori, va imbratisez pe toti de bun regasit iar pe cei care nu ma cunosc de bun gasit Pa! 7
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Septembrie 9, 2018 Are cineva ceva rezultate pe directia imbunatatirii vizibile a virilitatii cu ajutorul plantelor ?Va las pe voi primii ... si apoi va relatez si eu ...
peitho Reputație: 1046 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Septembrie 10, 2018 Are cineva ceva rezultate pe directia imbunatatirii vizibile a virilitatii cu ajutorul plantelor ?Va las pe voi primii ... si apoi va relatez si eu ... normal! deja mi se zice priap, shiva....! :)))))))))))))
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2018 Postat Septembrie 10, 2018 Salutare si competitorilor ... sa stiti ca cei care reusesc sa aduca energie sexuala in loc sa o piarda in aceasta viata sunt invingatorii ;) Salut Ananda, poti sa dezvolti putin ce am subliniat eu ? Stii ceva ce noi, cei 7 miliarde, nu stim? Merci frumos.PS. Intrebare. Daca fac laba, e bine, sau e rau ? :) 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2018 Postat Septembrie 10, 2018 A, si inca ceva, ca uitam. Femeile pierd si ele energie in timpul orgasmului ? Doar de curiozitate. Mc frumos. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum