Sari la conținut

poveste

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Euflo, de ce trebuie ca mai toate postarile tale sa contina glume nesarate sau chiar jigniri? Te-a atacat cineva aici? A zis cineva ceva de tine? Te-a jignit cineva?  Mistocareala asta ieftina a ta, cu tente "de cartier" a inceput sa plictiseasca, iar permanente rabufniri de rautate gratuita incep sa aiba iz de cartier marginas. Stiu mai multe decat crezi tu de malversatiunile la care tu si alti 4-5 ortaci te dedai, cu o ravna demna de o cauza mai buna. Nu uita ca "cine ridica sabia,de sabie va muri" . Ia-o la sensul figurat, chiar daca am facut scrima de performanta- arma sabie :laugh2 . Si mai spune o vorba ca "cine sapa groapa altuia, cade singur in ea". Eu inchei aceasta mica...sa zicem, polemica. Crede-ma ca am altceva mai bun de facut ! Ignora-ma si nu mai face referiri la persoana mea, te rog.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:xxx
  • Oras:xxx

Ti au ramas printre dinti !?

Da. Probleme?

Atata timp cat ii scoti din gura lu' matale nu cred ca ai probleme.

Eram ingrijorat in privinta lu' matale.

ce ai frate? esti plin de scheme

tu de unde mai esti frate? sa vezi ce il cert eu pe tata ca a umbat toata viata.

Euflo, de ce trebuie ca mai toate postarile tale sa contina glume nesarate sau chiar jigniri? Te-a atacat cineva aici? A zis cineva ceva de tine? Te-a jignit cineva?  Mistocareala asta ieftina a ta, cu tente "de cartier" a inceput sa plictiseasca, iar permanente rabufniri de rautate gratuita incep sa aiba iz de cartier marginas. Stiu mai multe decat crezi tu de malversatiunile la care tu si alti 4-5 ortaci te dedai, cu o ravna demna de o cauza mai buna. Nu uita ca "cine ridica sabia,de sabie va muri" . Ia-o la sensul figurat, chiar daca am facut scrima de performanta- arma sabie :laugh2 . Si mai spune o vorba ca "cine sapa groapa altuia, cade singur in ea". Eu inchei aceasta mica...sa zicem, polemica. Crede-ma ca am altceva mai bun de facut ! Ignora-ma si nu mai face referiri la persoana mea, te rog.

Nu am auzit de glume sarate, ca de dragul lu'matale as fi bagat si sarate. E bine de stiut ca iti place sarea. Auzi la el, tente de cartier. De parca matale nu traiesti intr-un cartier...Cred ca matale o '' arzi'' pe Planeta Uranus sau cine stie ce planeta ti-ai descoperit si ai numai cartierul lu' matale. Asta cu cartierul marginas ai bagat-o din top, tu ala selenarul. Daca tu ma faci ortac, atunci sa stii ca si eu stiu vreo  2 babalaci care au anumite practici, gen una posteaza, altceva fut. Aaa. si mai stiu ce s-a intamplat cu jumatatea de sticla de coniac a lu' matale. Si cu prima jumatate si cu a doua jumatate.

Ai facut scrima? Te dai mare degeaba, ca nu am auzit de tine.

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Ma doare-n ....basca, beau o bere...

In timp ce una-mi suge.....rand prin aceste cuvinte...

Cred ca mai am....doar o placere....

Muie....rea mea s-o vad....fierbinte

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...