sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 31, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 31, 2019 Cazul "oly" e unul clasic. El nu a ajuns la punctul de fierbere, mai degraba din ignoranta decat din nepasare. Daca la viitoarele alegeri va ajunge la urechea lui o informatie conform careia un partid va dori sa faca Caliphat p-acilisa si sa taie pula barbatilor pentru adulter, va vota oly al nostru cu 7 maini.Daca va mai avea șansa sa voteze.Dupa 1933 când naziști au ajuns la putere multi Oly au si-au dat pumni in cap si au vrut sa voteze,dar nu sa mai putut.Cine citește istoria partidului nazist o sa fie șocat de parcursul aproape identic cu cel al PSD
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 2.PNL-USR nu vrea un guvern al lor pentru ca ar repeta scenariul din 2015-2016 PSD trebuie sa rămână la guvernare ca la sfârșitul mandatului toată prostimea sa vadă cu ochii lor dezastrul guvernării PSD-iste.Demisia se cere doar pentru a pune presiune pe otrepe. Initial am crezut ca nu intelegi, acum imi dau seama ca esti doar prost. Tampenie mai mare ca asta nu am auzit pana acum. Cand esti in ring si prinzi adversarul in corzi, ii dai pana cade. Nu il lasi sa se refaca. Prostule, PSD-ul, daca va fi lasat la guvernare, fara Dragnea, isi va ajunge iar la 30 de procente. Cum ? De ce crezi ca au lasat marirea de pensii, salarii, alocatii...pentru 2021 ? Pentru ca este an de alegeri parlamantare, tantalaule. Cum poti sa fii atat de idiot sa fii impotriva PSD ului, si sa spui, cu o nonsalanta iesita din comun, " TREBUIE SA RAMANA LA GUVERNARE". Nicaieri in lume opozitia nu va spune asa ceva.Aidepulamea, meritati ce vi se intampla, adica sa va futa si aia...si ceilalti. :laugh2
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 PS. Daca opozitia vor depune motiune, si o vor si trece, nu sa o depuna doar la misto, la anul votez cu doua maini, USR. Pana atunci nu m-au convins ca vor sa faca ceva, m-au convins doar ca s-au dus la Brussel pe salarii de zeci de mii de euro, si atat.
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 S-a votat o persoana in parlamentul european, nu la guvernul Romaniei.Va adunam sa va execut cum ati facut cu Ceausescu, saracu' s-a zbatut pentru prostime! Ca de obicei, n-am inteles ce ai vrut sa spui. Ia un snickers.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 31, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 31, 2019 Initial am crezut ca nu intelegi, acum imi dau seama ca esti doar prost. Tampenie mai mare ca asta nu am auzit pana acum. Cand esti in ring si prinzi adversarul in corzi, ii dai pana cade. Nu il lasi sa se refaca. Prostule, PSD-ul, daca va fi lasat la guvernare, fara Dragnea, isi va ajunge iar la 30 de procente. Cum ? De ce crezi ca au lasat marirea de pensii, salarii, alocatii...pentru 2021 ? Pentru ca este an de alegeri parlamantare, tantalaule. Cum poti sa fii atat de idiot sa fii impotriva PSD ului, si sa spui, cu o nonsalanta iesita din comun, " TREBUIE SA RAMANA LA GUVERNARE". Nicaieri in lume opozitia nu va spune asa ceva.Aidepulamea, meritati ce vi se intampla, adica sa va futa si aia...si ceilalti. :laugh2 Masturbel,politica este putin mai complicata ca zmardoiala din ring.Ai perfecta dreptate PSD a promis mariri de pensi si salarii pentru 2021,dar alegerile parlamentare sunt in 2020,iar cu asta ai dovedit ca esti incredibil de retardat si vorbești din ce ai auzil la babele de pe ulita.Parlamentare in 2021? Te-n gura doamne cu prostii tai :pope
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Ca de obicei, n-am inteles ce ai vrut sa spui. Ia un snickers. Nu mananc dulciuri, suge o pula! ;)
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 https://i.pinimg.com/originals/12/5f/2c/125f2c3d68be529c28800c5e65d02713.gif
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Am gresit putin anul...sigur ca sunt la anul...2020.Nu te mai ambala asa pe o greseala de exprimare, ca tot prost ramai. .. PSD trebuie sa rămână la guvernare ca la sfârșitul mandatului toată prostimea sa vadă cu ochii lor dezastrul guvernării PSD-iste. Am doua cunostinte, un angajat la privat si un pensionar, care mi-au aratat fluturasii ( de salariu respectiv pensie), si sunt convinsi la PSD le-a marit salariul si pensia. Intradevar, pe hartie erau mai mari. Atunci am luat o hartie si un pix, am tras o linie verticala, si am scris in stanga, venit, iar in dreapta cheltuieli, si am inceput sa-l intreb cam pe ce cheltuie el banii. Sub linie, a rezultat ca este exact la fel ca inainte de marirea salariilor. Cam cati crezi tu ca poti convinge de asta ? Mergi in orasele mici sau la tara si convinge pensionarii ca au venituri mai mici, cand el vede ca pe fluturas are cu 200 de lei mai mult. Si la anul va avea cu 500 de lei mai mult.
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Nu mananc dulciuri, suge o pula! ;) :laugh2 :laugh2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 31, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 31, 2019 Am gresit putin anul...sigur ca sunt la anul...2020.Nu te mai ambala asa pe o greseala de exprimare, ca tot prost ramai. Am doua cunostinte, un angajat la privat si un pensionar, care mi-au aratat fluturasii ( de salariu respectiv pensie), si sunt convinsi la PSD le-a marit salariul si pensia. Intradevar, pe hartie erau mai mari. Atunci am luat o hartie si un pix, am tras o linie verticala, si am scris in stanga, venit, iar in dreapta cheltuieli, si am inceput sa-l intreb cam pe ce cheltuie el banii. Sub linie, a rezultat ca este exact la fel ca inainte de marirea salariilor. Cam cati crezi tu ca poti convinge de asta ? Mergi in orasele mici sau la tara si convinge pensionarii ca au venituri mai mici, cand el vede ca pe fluturas are cu 200 de lei mai mult. Si la anul va avea cu 500 de lei mai mult. Nu uita sa votezi la parlamentarele din 2021.N-ai greșit,pur si simplu nu ai știut iar acum încerci s-o scalzi ca si cu căcatul asta de topic.
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 O sa votez daca vad ca astia, pe care i-a votat jumatate de tara acum, vor sa faca ceva. Daca o sug prin batista acum, asa vor face si la anul.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 31, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 31, 2019 O sa votez daca vad ca astia, pe care i-a votat jumatate de tara acum, vor sa faca ceva. Daca o sug prin batista acum, asa vor face si la anul.Matale esti cam prostuț si naiv,asa ca iti explic eu ce sunt cu promisiunile de mărire a pensiilor si salariilor in 2021.PSD-ul stie ca va pierde alegerile la sfârșitul lui 2020 iar cei ce vor prelua puterea n-au cum sa dea o grămadă de bani practic sa dubleze pensiile si salariile.Atunci o sa vina PSD-ul si o sa-ti spună "Prostule,dacă ne votai pe noi iti dublam pensia si salariul"
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 31, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 31, 2019 O sa votez daca vad ca astia, pe care i-a votat jumatate de tara acum, vor sa faca ceva. Daca o sug prin batista acum, asa vor face si la anul.Matale cunoști configurația parlamentului ca sa-ti poți da seama ce înseamnă schimbarea guvernului?
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Matale esti cam prostuț si naiv,asa ca iti explic eu ce sunt cu promisiunile de mărire a pensiilor si salariilor in 2021.PSD-ul stie ca va pierde alegerile la sfârșitul lui 2020 iar cei ce vor prelua puterea n-au cum sa dea o grămadă de bani practic sa dubleze pensiile si salariile.Atunci o sa vina PSD-ul si o sa-ti spună "Prostule,dacă ne votai pe noi iti dublam pensia si salariul" Exact asa o sa se intample. Vezi ca nu esti prost degeaba ? Matale cunoști configurația parlamentului ca sa-ti poți da seama ce înseamnă schimbarea guvernului? Oricand poate trece o motiune de cenzura, ACUM, daca se vrea. Trebuie doar facute negocieri. PSD are 138 de parlamentari. Scade din 328 si vezi daca trece sau nu....
evaforyou Reputație: 22137 Postat Mai 31, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Mai 31, 2019 Va adunam sa va execut cum ati facut cu Ceausescu, saracu' s-a zbatut pentru prostime! Asa-i, Ceausescu i-a impuscat p-aia destepti si s-a "zbatut" pentru prostii ramasi in viata... Noroc ca nu i-au ajuns gloantele
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Exact asa o sa se intample. Vezi ca nu esti prost degeaba ? Oricand poate trece o motiune de cenzura, ACUM, daca se vrea. Trebuie doar facute negocieri. PSD are 138 de parlamentari. Scade din 328 si vezi daca trece sau nu....O motiune poate trece DACA toate partidele din opozitie fac front comun. Dar cum acest lucru se pare (cel putin deocamdata) a fi doar un vis frumos, o iluzie (tinand cont ca pana si unii parlamentari ai opozitiei voteaza cot la cot cu PSD/ALDE), probabil slabe sanse sa se schimbe ceva (cel putin deocamdata)...
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 31, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 31, 2019 O motiune poate trece DACA toate partidele din opozitie fac front comun. Dar cum acest lucru se pare (cel putin deocamdata) a fi doar un vis frumos, o iluzie (tinand cont ca pana si unii parlamentari ai opozitiei voteaza cot la cot cu PSD/ALDE), probabil slabe sanse sa se schimbe ceva (cel putin deocamdata)...Oly trăiește intr-o alta lume.Nu uita ca la **spam editat**ități sunt 6-7 PSD-isti,slugi infiltrate de PSD tocmai pentru ai folosi la nevoie. 1
morakygr Reputație: 165 Postat Mai 31, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 31, 2019 In tara asta, pardon, guvernul, de vreo 29 de ani, toate guvernele au promis reforme peste reforme, sa faca populația sa creada ca ei ca și grup (fiecare cu partidul ma-sii) vrea ca tara sa se dezvolte, influenta cea mai mare au avut o de la inceput Psd ca au pus mana pe 'capital' chiar dula Ceausescu, si parerea mea, tot v or continua asa inca N ani (PSD) fara doar si poate.. (1 an, 2, 3)... Dc? Parerea mea ca acum cu alegerile astwa, s a aprins fitilu bombei, si e ca si n ring, cand cazi, te ridici si mai bătăios, si mi-e sa nu faca acelasi lucru si PSD u acum.. O dovada, domnu Ciolacu.. Bine, ca Turcan aia te doare capu cu ea. Dar prin Ciolacu presedintele Camerei, mi a dat de inteles, ca tot PSD domina.. Si pana v om vedea noi o reforma in tara asta din partea guvernanților, sa faca incat sa maximizeze productivitatea pe toate planurile posibile si imposibile, e caleeee luuungaaa de batut cu toata iesirea noastră la vot... Ca va fi pnl, ca va fi tot psd sau sulea sau pulea, oricum tot se v or caca pe populatie, ca ei vor doar guvernarea ca dupa sa si faca ce legi vor ei, si poate sa fie o razbunare pe Psd caz ca vor ajunge, prin absurd Pnl la guvernare sau alt partid...Absolut oricine din cei 18 milioane si ceva de cetățeni ai Romaniei daca ar fi in locul unuia din parlament ca ministru sau altceva, cu toții am fura, si ne am face in asa fel incat sa ne atragem pt familia fiecaruia cateva sute/milioane de euro, ca fiecare sa si pună familia in siguranță pt următorii 10-15-30 de ani.. Ce dreaq.. Hai sa fim realisti
neiberr Reputație: 877 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Salut. De acord cu ce spui tu, de acord cu ce spui tu, dar guvernul nu poate sa plece fara motiune. Motiunea trebuie introdusa si votata de opozitie, care, nu o va face. De ce ?;Pentru ca, cel putin pentru moment, se duc la Brussel, nu au timp de motiune :)))) Aideplm, ce motive au :))) Jack....Daca mai lasi psd la guvernare pana la anul, astia isi revin. Faca aliante, maresc pensii....plus ca, or sa ae lege si de aceste alegeri, in sensul ca " v au manipulat, nu au vrut decat posturi calde pentru ei la Brussel".Si inca ceva Ponta si UDMR ...una declara la TV iar in parlament merg pe burta...sustin psd +alde....si pe urma spun Ciolacu a trecut cu voturile opozitiei....si asfel dezbina fragila opozitie....
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/61756134_2378462515508808_5042721115118501888_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=b731e572c120e983180b66d1b9544613&oe=5D9A30BE 1
neiberr Reputație: 877 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Initial am crezut ca nu intelegi, acum imi dau seama ca esti doar prost. Tampenie mai mare ca asta nu am auzit pana acum. Cand esti in ring si prinzi adversarul in corzi, ii dai pana cade. Nu il lasi sa se refaca. Prostule, PSD-ul, daca va fi lasat la guvernare, fara Dragnea, isi va ajunge iar la 30 de procente. Cum ? De ce crezi ca au lasat marirea de pensii, salarii, alocatii...pentru 2021 ? Pentru ca este an de alegeri parlamantare, tantalaule. Cum poti sa fii atat de idiot sa fii impotriva PSD ului, si sa spui, cu o nonsalanta iesita din comun, " TREBUIE SA RAMANA LA GUVERNARE". Nicaieri in lume opozitia nu va spune asa ceva.Aidepulamea, meritati ce vi se intampla, adica sa va futa si aia...si ceilalti. :laugh2 O mica corectie...alegerile parlamentare sunt in 2020...mai simplu peste 15 luni aproximativ....
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 Si inca ceva Ponta si UDMR ...una declara la TV iar in parlament merg pe burta...sustin psd +alde....si pe urma spun Ciolacu a trecut cu voturile opozitiei....si asfel dezbina fragila opozitie.... Stai cuminte ca nici USR nu vrea la guvernare, si ei tot pe burta merg. Si acum te intreb, de ce i-au votat lumea, ca sa fie CURVE ? Pai curve aveam deja, de ce ne trebuiau altele ?
fxlx Reputație: 1515 Postat Iunie 6, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 6, 2019 Daaa... o sa bag oral cat cuprinde, macar fac o muie cinstita si de bunavoie, nu mi-o iau fortat de la politicieni!!Macar un swallow ajuta sa-mi dispara gustul amar😀😀Ai uitat sa scrii swallow in semnătura ta ?
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 6, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 6, 2019 Ai uitat sa scrii swallow in semnătura ta ? Asta e chestie de gust, la propriu, nu fac asta cu oricine... Nu intra in serviciile "standard", sa zicem ca este un bonus pentru cine e ok 2
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Bonux, nu bonus. :)))Gresesti din ce in ce mai mult :)) 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum