fxlx Reputație: 1535 Postat Iunie 6, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 6, 2019 Asta e chestie de gust, la propriu, nu fac asta cu oricine... Nu intra in serviciile "standard", sa zicem ca este un bonus pentru cine e okDaca stai sa ii simți gustul sa stii ca nu e ok la nimeni. Depinde ce still al mâncări are respectivul.... sarat, picant etc. Nici daca ar manca trandafiri tot nu ar avea gustul ok.
evaforyou Reputație: 22138 Postat Iunie 6, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 6, 2019 Bonux, nu bonus. :)))Gresesti din ce in ce mai mult :)) Mea culpa, folosesc Persil lichid😀 Sa-l includ la semnatura, gen "oral cu clabuci"?? 2
evaforyou Reputație: 22138 Postat Iunie 6, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 6, 2019 Daca stai sa ii simți gustul sa stii ca nu e ok la nimeni. Depinde ce still al mâncări are respectivul.... sarat, picant etc. Nici daca ar manca trandafiri tot nu ar avea gustul ok. ....Ah, scuze de intrebare, dar nu ma pot abtine... tu de unde stii? Nu cred cai ai "gustat" mai mult ca mine... 1
fxlx Reputație: 1535 Postat Iunie 6, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 6, 2019 ....Ah, scuze de intrebare, dar nu ma pot abtine... tu de unde stii? Nu cred cai ai "gustat" mai mult ca mine...Stiu de la fetele care au facut swallow :) ... una a zis ca e dulce, una ca e picant rau etc.. alta ca nu are gust :). Ok... am sa te las pe tine sa gusti/swallow sa zici daca e ok.
evaforyou Reputație: 22138 Postat Iunie 6, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 6, 2019 Stiu de la fetele care au facut swallow :) ... una a zis ca e dulce, una ca e picant rau etc.. alta ca nu are gust :). Ok... am sa te las pe tine sa gusti/swallow sa zici daca e ok. Deci e cum am zis, chestie de gust si gusturi... 1
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 6, 2019 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Iunie 6, 2019 Acum, ati vazut ce insemna puterea votului de vor toti labagii ce nu au facut o in 2016, tot acum, va zic ca degeaba au facut o de n o fac si la locale si la parlamentarele nationale in 2020...si tot acum, va zic ca va/vor fi motiuni de cenzura cu succes sau fara, astia de la psd si alde nu au bun simt, nici politic, nu demisioneaza guvernul pana nu sunt alegeri parlamentare la termen, chit ca nu vor mai reprezenta nimic ...decat sub presiunea maselor, de vine vreo criza globala, de nu vine, se vor imprumuta in continuare.
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 6, 2019 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Iunie 6, 2019 Acum, ati vazut ce insemna puterea votului de vor toti labagii ce nu au facut o in 2016, tot acum, va zic ca degeaba au facut o de n o fac si la locale si la parlamentarele nationale in 2020...si tot acum, va zic ca va/vor fi motiuni de cenzura cu succes sau fara, astia de la psd si alde nu au bun simt, nici politic, nu demisioneaza guvernul pana nu sunt alegeri parlamentare la termen, chit ca nu vor mai reprezenta nimic ...decat sub presiunea maselor, de vine vreo criza globala, de nu vine, se vor imprumuta in continuare....spre fericirea noastra si a generatiei urmatoare...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum