Sari la conținut

Sotia fara chef

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Nu va mai agitati...initiatorul topicului a avut ultimul click pe 10 august, deci daca il interesa sfaturile, macar citea zilnic in plm...

• Like 2
Postat

Nu va mai agitati...initiatorul topicului a avut ultimul click pe 10 august, deci daca il interesa sfaturile, macar citea zilnic in plm...

Nu conteaza, suntem multi altii care citim si ne pot ajuta foarte mult sfaturile astea!

Propun urmatorul scenariu:

- ce faci in cazul in care ii propui aceasta terapie de cuplu si o refuza?

- ce faci in cazul in care spune: mergi la curve

Inceteaza sa mai lupte pentru relatie?

Cum iti dai seama daca doar “blufeaza”?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Foarte interesante povestile. Aud zilnic din astea si mereu se cauta 'vina' la celalalt partener. Daca ati manca in fiecare zi aceiasi ciorba v-ar place? Apoi partenerul va invita la restaurant si va ofera.... aceiasi ciorba dar nu acasa!

Femeile ca si barbatii, se plictisesc repede. Mai ales cele invatate ca ma.sculul sa apara cu scula teapana si sa o futa cateva minute pana termina el ( si mimeaza ea orgasmul)!

Nu spun ca este o forma generala dar in marea lor majoritate, barbatii ori se straduiesc prea mult... ori nu fac nimica. (si damele la fel!)

Am avut o casnicie de 12 ani si exceptand cateva luni ici si colo cand eram la distanta.. am avut sex cel putin de trei ori/saptamanal. Certati, necertati.. sexul era acolo. Uneori din datorie, de cele mai multe ori insa din placere.

Trebuie cautat in  permanenta stimuli si reactiile si cheful apar.

Postat

Incep sa am o problema cu sotia si vreau sa citesc si parerea voastra

Suntem impreuna de vreo 4 ani, cam de un an, poate doi trag de ea sa facem sex. Nu o neglijez, de fiecare data am grija sa fie satisfăcută, etc. De cand ne-am cunoscut nu a fost foarte doritoare de sex, dar in ultima vreme e din ce in ce mai rau...

Sunt sigur ca nu ma înșeală, stiu tot ce face si pot sa bag mana-n foc ca nu e cu altul. I-am propus sa o facem in 3 si nici asta nu vrea.

Vreau sa aud pareri... e ceva normal? E a mea "speciala" sau ?! Ea zice ca poate sa stea fara sex luni intregi, ca nu simte nevoia de sex. Frigida nu e, ca are super orgasme.

O sa ajung sa merg la curve daca tot asa merge relatia.

Daca deja te afli pe forum de curve, esti cu un pas in pacat.

Nu vad un lucru rau sa mergi la curve, de cele mai multe ori aduce ceva bun in relatia de casnicie.

Daca sotia ta nu voia pula inainte de casatorie, dupa oricum mai scade apetitul pentru ca apar certuri, stres, greutati...

Du-te fu-te ceva frumos si scapa de griji.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...