sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2015 Un idiot se legana pe o panza de prostieSi pentru ca ... nu se rupeaA mai chemat un idiot. Doi imbecili se leganau ...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 17, 2015 Un idiot se legana pe o panza de prostieSi pentru ca ... nu se rupeaA mai chemat un idiot. Doi imbecili se leganau ...Care-i al doilea?
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2015 Stie 'mnealui.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 Primu' este de baza, ala se stie? ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 Primu' este de baza, ala se stie? ))
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2015 Va rog sa nu-mi stricati dispozitia...ma simt atat de bine, beau o sticla de vin (rosu DULCE se stieeee) si astept sa imi primesc desertul. Sunt pusa pe fapte mari in seara asta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 Va rog sa nu-mi stricati dispozitia...ma simt atat de bine, beau o sticla de vin (rosu DULCE se stieeee) si astept sa imi primesc desertul. Sunt pusa pe fapte mari in seara asta. Cine te-a ânvațat sa bei vin roşu dupa peşte ? 1
cooldream Reputație: 67 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 18, 2015 Sorina, care e pretul impreuna cu Betty?
mihai1971 Reputație: 87 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 team sunat azii d doo orii nu estii la munk??in memoriam cipy: rog trasferul pe topic DE PE FORUM ADUNATE! am zis! 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2015 Postat Octombrie 19, 2015 Sorina, care e pretul impreuna cu Betty? 600-300 x 2 + 200 x 5 - 500 = Fa repede socoteala pana nu se scumpeste )
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Sorina, care e pretul impreuna cu Betty?Priceless
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Sorina, care e pretul impreuna cu Betty? 550 lei / ora.
benvolio Reputație: 188 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat Octombrie 19, 2015 si lui cipy2003 nu-i raspunzi?ca el sufera
rocker27 Reputație: -522 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat Octombrie 19, 2015 Sorinache Nu stiu daca ii place apelativul acesta, eu oricum o sa il folosesc asa ca sunt pregatit pentru orice fel de repercursiuni fie ele chiar si de natura sexuala. Pe Sorina o stiu de acum 1 an si jumatate , pe la inceputurile mele pe forum am fost in vizita si nu prea a avut ce sa tina minte mai ales ca am revenit ulterior pentru o noua vizita abia peste un an jumate . Momentul a fost interesant si atunci dar recenziile mele erau varza, ( nu ca acum ar fi mai altfel , dar cu siguranta sunt mai plictisitoare ) asa ca si recenzia de atunci pentru Sorinache a fost fara sare si piper. Daca imi aduc bine aminte am vorbit odata la telefon in perioada asta legat de o problema tehnica un coleg de forum la vremea respectiva dorea sa-mi comunice un anumit lucru ...... dar nu mai are rost sa povestesc , Sorina oricum nu ma tinea minte si colegul si-a schimbat nick-ul de pe forum intre timp si acum se da putin mai fioros Si acum filmul unei intalniri ciudat de reusite Am ajuns la Sorina in noul platou de filmare , unde este colega cu Bety care filmeaza de mai mult timp acolo si unde eu am mai tras cateva duble cu alte fete . Deoarece am mai calcat pragul asezamantului cultural de vreo 4 -5 ori pentru alte filmari cu alte protagoniste acum pe la alte studiouri m-am simtit destul de confortabi in ciuda faptului ca locatia nu este una foarte aranjata iar in ziua respectiva chiar am avut parte de conditii vitrege Incarcat cu un astfel de ascendent moral si cu scenariul in buzunar ma duc sa o infrunt barbateste pe Sorina si sa ne apucam de filmari . Dupa cum s-a dovedit ulterior nu am avut nevoie de repetitii , doar suntem actori profesionisti ce naiba. Ne vedem , ne pupam , ne indreptam incetisor spre o camera unde gasim aceasi saltea pe jos , specialitate casei . Buna si asta , imi aduc aminte ca undeva pe la Baia Mare mi-am rupt genunchii pe un covor intr-un moment de mare amor si ce buna ar fi fost o saltea atunci asa ca sunt multumit si asa ( oricum stiam despre ce este vorba , nu am fost foarte surprins ). Dar sa revenim , batranetea ma face sa bat campii. Nu stiu cine a fost cu initiativa ,eu sau Sorinache dar am inceput sa ne sarutam si daca nu era oprita apa calda cine stie unde am fi ajuns . Dupa ritualul imbaierii am revenit in camera pe salteaua stinghera si am reluat filmul de actiune, care a durat exact 2 ore cu tot cu generic. Nu prea pot sa detaliez actiunea , cred ca a fost un moment placut pentru amandoi , mai mult pentru mine deoarece eu as fi vrut sa revad si sa mai reluam macar scenele mai importante dar am fost dat afara de la filmari pe motiv de inanitie. Pacat , dar poate o sa mai am ocazia ,( nu chiar peste un an si jumatate) sa turnam un nou film , evident tot de actiune, ca de aventuri nu poate fi vorba deoarece vorbim de o femeie maritata Am tras doua duble , amandoua foarte reusite , ne-am dedicat trup si .... atat ... pentru acest film. Eu sunt multumit de pelicula si cu putin noroc o sa fie un mare succes de casa si vom fi nevoiti sa mai filmam macar vreo 2 parti si cu siguranta in viitor un serial ) In concluzie viata bate demult filmul chiar de dinainte de vremea doamnei Tatu si din cand in cand ai parte de un moment extrem de placut , curat si pasional cand te astepti mai putin. Problema nu era ca nu ar fi fost Sorinache in stare sa creeze un astfel de moment , problema era la mine de obicei nu reuseam sa trec peste o anumita conditionare morala si psihica ... dar uite ca am reusit si .... Sa ne citim sanatosi Rocker 27 11
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 Stiam eu...intr-un final m-am prins, dupa cateva ore de brainstorming, fix cand am stins lumina sa ma culc, mi-a picat fisa...Rockere 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2015 Liftu' ... este? 2
cipy2003 Reputație: 281 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:aicii Oras:aicii Postat Octombrie 22, 2015 buna c facii ? estii la munk?
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2015 Postat Octombrie 22, 2015 buna c facii ? estii la munk? nesgte poze s pot ? tio ling d moor Prietene, ai colorat tot forumul in maro cu excrementele tale, vezi ca exista un post special pt colorare rapida: http://nimfomane.com/forum/topic/43020-postati-aiurea-pentru-colorare-rapida/ poti sa postezi linistit acolo pana faci muste. Succesuri
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 24, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Octombrie 24, 2015 Va doresc un weekend minunat, cu gandul la Mixi, domnii mei. s8.jpg S U P E R B A ~~~~D E L I C A T A ~~~~NR1~~~~ D E L I C I O A S A ~~~~ M I X I ~~~~ kisses 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2015 Postat Octombrie 24, 2015 Va doresc un weekend minunat, cu gandul la Mixi, domnii mei. s8.jpgMultumim asemenea Uichendu' asta schimbam meniu' .......... 1
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2015 S U P E R B A ~~~~D E L I C A T A ~~~~NR1~~~~ D E L I C I O A S A ~~~~ M I X I ~~~~ kisses Vezi ca se supara "pushica" 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 24, 2015 Va doresc un weekend minunat, cu gandul la Mixi, domnii mei. s8.jpgPlinta e model vechi
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2015 Plinta e model vechi Oh darling...please forgive me PS. Macar e vopsita. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 24, 2015 PS. Macar e vopsita. Se cunoaşte mâna dă bărbat în casă ) Roberto, tre' să dau un ci-co, ştiu 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum