Sari la conținut

Sorina, siliconata 0735014751; 350 lei/h

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Pare ca este :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Un idiot se legana pe o panza de prostie

Si pentru ca ... nu se rupea

A mai chemat un idiot.

Doi imbecili se leganau ... 

Vizitator sarlatanu
Postat

Primu' este de baza, ala se stie? :)))

Vizitator
Postat

Primu' este de baza, ala se stie? :)))

=))

Postat

Va rog sa nu-mi stricati dispozitia...ma simt atat de bine, beau o sticla de vin (rosu DULCE se stieeee) si astept sa imi primesc desertul. :D

Sunt pusa pe fapte mari in seara asta.  :blushing2

Vizitator
Postat

Va rog sa nu-mi stricati dispozitia...ma simt atat de bine, beau o sticla de vin (rosu DULCE se stieeee) si astept sa imi primesc desertul. :D

Sunt pusa pe fapte mari in seara asta.  :blushing2

Cine te-a ânvațat sa bei vin roşu dupa peşte ? :(
  • Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

team sunat azii d doo orii nu estii la munk??

in memoriam cipy:   rog trasferul pe topic DE PE FORUM ADUNATE!

am zis!

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Sorina, care e pretul impreuna cu Betty?

600-300 x 2 + 200 x 5 - 500 =

Fa repede socoteala pana nu se scumpeste :))

• Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Postat
Sorinache

Nu stiu daca ii place apelativul acesta, eu oricum o sa il folosesc asa ca sunt pregatit pentru orice fel de repercursiuni fie ele chiar si de natura sexuala.

Pe Sorina o stiu de acum 1 an si jumatate , pe la inceputurile mele pe forum am fost in vizita si nu prea a avut ce sa tina minte mai ales ca  am revenit ulterior pentru o noua vizita abia peste un an jumate :). Momentul a fost interesant si atunci dar recenziile mele erau varza, ( nu ca acum ar fi mai altfel , dar cu siguranta sunt mai plictisitoare ) asa ca si recenzia de atunci pentru Sorinache a fost fara sare si piper. Daca imi aduc bine aminte am vorbit odata la telefon in perioada asta legat de o problema tehnica :) un coleg de forum la vremea respectiva dorea sa-mi comunice un anumit lucru ...... dar nu mai are rost sa povestesc , Sorina oricum nu ma tinea minte si colegul si-a schimbat nick-ul de pe forum intre timp  si acum se da putin mai fioros :)

Si acum filmul unei intalniri ciudat de reusite :)

Am ajuns la Sorina in noul platou de filmare  , unde este colega cu Bety care filmeaza de mai mult timp acolo si unde eu am mai tras cateva duble cu alte fete :) . Deoarece am mai calcat pragul asezamantului cultural de vreo 4 -5 ori pentru alte filmari cu alte protagoniste acum pe la alte studiouri :) m-am simtit destul de confortabi in ciuda faptului ca locatia nu este una foarte aranjata iar  in ziua respectiva chiar am avut parte de conditii vitrege :)

Incarcat cu un astfel de ascendent moral si cu scenariul in buzunar ma duc sa o infrunt barbateste pe Sorina si sa ne apucam de filmari . Dupa cum s-a dovedit ulterior nu am avut nevoie de repetitii , doar suntem actori profesionisti ce naiba.

Ne vedem , ne pupam , ne indreptam incetisor spre o camera unde gasim aceasi saltea pe jos , specialitate casei :) . Buna si asta , imi aduc aminte ca undeva pe la Baia Mare mi-am rupt genunchii pe un covor intr-un moment de mare amor si ce buna ar fi fost o saltea atunci :) asa ca sunt multumit si asa ( oricum stiam despre ce este vorba , nu am fost foarte surprins ). Dar sa revenim , batranetea ma face sa bat campii. Nu stiu cine a fost cu initiativa ,eu sau Sorinache dar am inceput sa ne sarutam si daca nu era oprita apa calda cine stie unde am fi ajuns :) . Dupa ritualul imbaierii am revenit in camera  pe salteaua stinghera si am reluat filmul de actiune, care a durat exact 2 ore cu tot cu generic.

Nu prea pot sa detaliez actiunea , cred ca a fost un moment placut pentru amandoi , mai mult pentru mine deoarece eu as fi vrut sa revad si sa mai reluam macar scenele mai importante dar am fost dat afara de la filmari  :) pe motiv de inanitie. Pacat , dar poate o sa mai am ocazia ,( nu chiar peste un an si jumatate) sa turnam un nou film , evident tot de actiune, ca de aventuri nu poate fi vorba  deoarece vorbim de o femeie maritata :)

Am tras doua duble , amandoua foarte reusite , ne-am dedicat trup si .... atat ... pentru acest film. Eu sunt multumit de pelicula si cu putin noroc o sa fie un mare succes de casa si vom fi nevoiti sa mai filmam macar vreo 2 parti si cu siguranta in viitor un serial :))

In concluzie viata bate demult filmul chiar de dinainte de vremea doamnei Tatu si din cand in cand ai parte de un moment extrem de placut , curat si pasional cand te astepti mai putin.

Problema nu era ca nu ar fi fost Sorinache in stare sa creeze un astfel de moment , problema era la mine  de obicei nu reuseam sa trec peste o anumita conditionare morala si  psihica ... dar uite ca am reusit si ....

Sa ne citim sanatosi 

Rocker 27
  • Like 11
Postat

Stiam eu...intr-un final m-am prins, dupa cateva ore de brainstorming, fix cand am stins lumina sa ma culc, mi-a picat fisa...Rockere   :boob

• Like 2
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Va doresc un weekend minunat, cu gandul la Mixi, domnii mei.  :boob

attachicon.gifs8.jpg

S U P E R B A ~~~~D E L I C A T A ~~~~NR1~~~~ D E L I C I O A S A ~~~~ M I X I ~~~~ kisses

• Like 1
Vizitator
Postat

Va doresc un weekend minunat, cu gandul la Mixi, domnii mei.  :boob

attachicon.gifs8.jpg

Multumim asemenea :)

Uichendu' asta schimbam meniu' ..........  :laugh2

• Like 1
Postat

S U P E R B A ~~~~D E L I C A T A ~~~~NR1~~~~ D E L I C I O A S A ~~~~ M I X I ~~~~ kisses

Vezi ca se supara "pushica" :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...