sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2015 Unu' nou.........inscris la 23 Jun 2015 Nou dar vechi, este ca vinul.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2015 Postat Septembrie 19, 2015 Nou dar vechi, este ca vinul. Sa nu zici ca .........baiatu' cu bicicleta.................
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 19, 2015 Nou dar vechi, este ca vinul. Vreme trece, vreme vine,Toate-s vechi şi nouă toate;Ce e rău şi ce e bineTu te-ntreabă şi socoate;Nu spera şi nu ai teamă,Ce e val ca valul trece;De te-ndeamnă, de te cheamă,Tu rămâi la toate rece. 1
leonidass Reputație: -570 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Septembrie 19, 2015 Multumesc, doamna Sorina, am preluat legatura. Am simtit emotia ei, din momentul in care am imbratisat-o. Chiar imi iesise surpriza, nu se astepta sa ... fiu eu.Asadar, am intrat la dus. O rugasem ca ea sa ma astepte asa, imbracata si... tacuta. Cu ocazia asta mi-am dat seama ca uneori cuvintele nu ne sunt de niciun folos, ba chiar ne incurca. E atat de placut sa te lasi ghidat doar de senzatii, sa faci doar ceea ce simti, nu ceea ce ti se spune.Am iesit dezbracat, am imbratisat-o din nou si am inghesuit-o intr-un perete. Nu am inceput cu FK, am amanat putin momentul, sarutand-o pe gat , dupa care am coborat pe sani si abia apoi m-am napustit la gura ei. Inlantuiti in sarut, ne-am pravalit in pat. A fost una dintre cele mai reusite experiente erotice de care am avut parte in ultima vreme, un amalgam de senzatii si trairi imposibil de redat in cuvinte. Sorina, asa cum probabil ca unii dintre voi stiu, e o femeie care adora sexul, il traieste cu o intensitate fantastica. E greu sa-i faci fata, noroc ca am prins si eu o zi buna. Ca sa conchid... Sorina e un fel de Stalinskaya, adica nu-i pentru fitecine, ci doar pentru cei puternici.Roberto, cred ca esti mandru ca ai o "Stalinskaya" in casa
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 19, 2015 V-am spus, a fost ... nobody. Shiva, tipul de acolo nu este cu noi pe forum. :laugh2 lol, ti-a iesit bine acel nobody de la capatul povestirii 1
sugardaddy Reputație: -354 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 19, 2015 Luni ajung. La Focsangeles nu dai o raita?Am inteles ca te asteapta ceva colegi de liceu care au aflat si ei cat de "minunata" ai ajuns 1
leonidass Reputație: -570 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Septembrie 20, 2015 La Focsangeles nu dai o raita?Am inteles ca te asteapta ceva colegi de liceu care au aflat si ei cat de "minunata" ai ajunsNu vine ca acolo se stie ca-i patroana la Bucale ea nu presteaza aproape de casa.
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 20, 2015 de ce nu-ti mere pemeu'?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 de ce nu-ti mere pemeu'?Io a zice sa stai cuminte ca iar iesi in patru labe ))))
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 20, 2015 Io a zice sa stai cuminte ca iar iesi in patru labe ))))zici? sorinaaa... ajuta-ma ca rade astia de mine
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2015 Va reamintesc ca NU sunt disponibila in Bucuresti in urmatoarea perioada, voi anunta cand imi voi relua activitatea brebeneasca. Asta ca sa nu ma uitati: 7
poc pic Reputație: 181 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 21, 2015 Cred ca se zice "brebeneleasca"
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 Buna dimineata, As vrea sa anunt ca, in urmatoarea perioada, ma voi intalni DOAR cu persoanele deja cunoscute, fara exceptie. 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 27, 2015 sa inteleg ca in urmatoarea perioada pot sa ma declar privilegiat, sau ce?
marco_kiss Reputație: 7 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 cand revi in bucuresti???? :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2015 Postat Septembrie 27, 2015 cand revi in bucuresti???? :* :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :wallbash :wallbash :wallbash Tu VEZI ce a specificat domnisoara !!!???Buna dimineata, As vrea sa anunt ca, in urmatoarea perioada, ma voi intalni DOAR cu persoanele deja cunoscute, fara exceptie.
marco_kiss Reputație: 7 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 o cunosc,am fost la ea..... doar vroiam sa stiu cand revine in bucuresti !!!!!
marix Reputație: 9360 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 ... ai scris "revi" cu un singur "i", s-ar putea să nu te mai primească ! 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 27, 2015 si "vroiam" in loc de "voiam"... cred ca deja te-a trecut la lista de semi-analfabeti 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2015 Postat Septembrie 27, 2015 Daca ai si telefon pe telekom sau digi, i ati adio de la mxi )) 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 cand revi in bucuresti???? :* Sunt in Bucuresti, de maine sunt si disponibila. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 27, 2015 Sunt in Bucuresti, de maine sunt si disponibila. Să-mi faci semn cu mâna (pă balcon, ştii tu)
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2015 Postat Septembrie 27, 2015 Fa ti singur, stii ce zic )), cu mana 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 27, 2015 Fa ti singur, stii ce zic )), cu mana Edit: am om
cipy2003 Reputație: 281 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:aicii Oras:aicii Postat Septembrie 27, 2015 te astaptjma primesti> 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum